2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kizlar agri durumlariniz nedir.. Benim belim agriyor ama cok fazla degil. Cok ayakta sabit durursam falan, ama kasiklarim cok agriyor, elimle baski yaparsam biraz hafifliyor ama arada cok siddetli oluyor...

Benim belim de ağrıyor evet çok değil. Özellikle yataktan kalkarken fena oluyor. Bir de ayaklarım çok kötü. Gece ağrıdan uyanıyorum dönerken...

Benim belim de ağrıyor evet çok değil. Özellikle yataktan kalkarken fena oluyor. Bir de ayaklarım çok kötü. Gece ağrıdan uyanıyorum dönerken...

aynennn ellerim öyle uyusuyor ve sisiyor ki, ayaklarimi geciyor bazen. ama bugün sag kasigimdaki agri mahvetti beni. Ebeyi aramak istedim ama okudum ki yalanci sancilar bölye olurmus...Eger duramayacak durumda olursam ararim. haftaya pazartesi doktor randevum var, o zamana kadar dayanayim bari.

Bence gayet güzel. Benim de bugün kontrolüm vardı. 28+1 1.300 gr dedi doktor. Tabi bunlar aşağı yukarı değerler.
Bir de bebeğim ters duruyormuş. Ama doktor daha değişir erken dedi.

degisir daha, benim 31. haftada degisti. benim bebegim en son gecen hafta 1.965 gr di. iki kiloyu gecmistir simdi. ben 27 kilo aldim gecen gün itibari ile....Allah yardim etsin...bu kilolar nasil geri gider, ne olur bilmiyorum...Coka kafama takmiyorum, cünkü simdi hic bir sey yapamam..Insallah bebegim geldikten sonraa...

bende ne alacagini bilemeyenlerdenim. Soruyorum okuyorum ama hala tam anlayabilmis degilim. iki -üc tane zibinli takim aldim, bes alti tane tulum aldim. atlet aldim bolca bady seklinde. bir kutu 25 lik yeni dogan bezi, bol cesit büyüklükte orkid, iki gözlü alt yikama kovasi, küvet, sampuan ( bübchen) yag, vücut jeli, krem, üc adet biberon, 4 adet emzik, süt sagma makinesi, gögüs pedi, cesitli kalinlikta battaniye, tarak, tirnak kesme makasi, banyo havlusu ve lifi sanirim bu kadar.

normalinde sirke sürmek kaşıntıya iyi gelir ama bu hamilelik için geçerli mi bilmiyorum. en iyisi doktoruna danış canım sen daha güvenilir olur...

durumun zormuş canım. ben senin yerinde olsam oturur müdürüme durumumu anlatırdım ve derdim ki "benim sizin kızınız olduğumu düşünün ne yapmamı önerirdinir?" emin ol hem duygu yüklü hemde etkileyici bir yaklaşım olur ve yardım etmek zorunda kalır.
hediye konusuna gelince herşey gönlümce olur ve sağlıkla atlatırsak neden almayayım?alırım tabiki

kaynananın adı nur olunca içinde nur olsun istiyor ben nursena veya azranur diyorum bakalım ne olucak

senin annenin adı ne canım? annenin adıyla beraber nur' u koy bence. eşinin annesi anne de seninki değil mi yani? ya da ikinizin de annenizin adını koymayın canınız ne isterse onu koyun....

hazırlık durumumuz seninle aynı.. hatta araba için bile aynı şeyi düşünüyoruz sanki

hayırlısı canım. az değil gayet iyi. Benimki daha dönmedi. inş. döner oğluşum.

Bu arada kaç kilo aldınız kızlar merak ettim göbikleri :)

bu gün itibariyle 13 kilo aldım, gerisi Allah kerim... daha kaç alırım bilmiyorum...

Canim simdi benim 1. Donemi kapatmak icin 3 haftaya ihtiyacim var, sonra 15 gun subat tatili basliyor zaten yani 2 hafta iznim subat tatilinde yanar, 37 de alir ve 38 de dogurursam kullanmam gereken dogum oncesi 3 haftanin 2 haftasi da oyle yanar. Bilmem anlatabildim mi, bu hesabi yapana kadar benim kafam bayaa karismisti da 😝

Ben de bugün doktora sordum normal olcak o kadar dedi

yarın doktora gideiblirdimm ama eşim 8 4 çalışıyor gündüz o yüzden 1 hafta daha bekleyip öyle gitmemiz lazım ;(

Uyuz mudurune noluyormus, ne karisir senin raporuna. Sen aldiktan sonra ben bu raporu kabul etmiyorum mu dicek? Pasa pasaaa kabul etcek. Ben 45 gun heyet raporu bile alcam ayarlayabilirsem, pesinden yillik 45 gun rapor haklarimi kullancam, sonra ne kadar kaliorsa temmuza o kadar da ucretsiz alip seneyi kapatcam valla. Mudure noluyor? Ayy bogasim geldi senin muduru

kızlar hayddiiii bebişlerimizin isimlerini paylaşaaallııımmm...!
Benim oğluşumun adı DEMİR KAAN olacak!
Sizleriiin???
Kızçemizin adı SİMAY olacak
günaydıın kızlarr nasıl gidiyor hamilelik bende miğde ekşimesi var bu ara ya yakıoo boğazımıı sizlerde nasıll varmı bi problem...

Cnm ayni dert bugun ilk defa basima geldi.soda ictim ama pek ise yaramadi

İyi akşamlar kızlar bugun bebeğimin oda takımını. Hallettik ama 1 ay sürüyor teslimi inşallh vaktinde doğar. Şu anda hep alacaklarımı düşünüyorum hep panık halındeyim sankı hep eksik kalıcakmış gibi geliyor.ne zor işlermiş.

canım 1.dönemi kapadıktan sonra bende önce heyet raporu alıp sonrasında yıllık rapor hakkımı kullanıp kalanıda ücretsz izin düşünüyorum.aynı senin gibi.ama heyet raporu kolay kolay vermiyolar inşallah sıkıntı yaşamayız o konuda.

Evet heyet raporu biraz zor. 2 yol var bizim icin. 1.si esim ilac firmasinda mumessil o nedenle cok fazla dr tanidigi var, hatir gonul denicez
2. yol birkac arkadasim parayla aldilar 400-500 lira arasi birseydi, olmadi o yolu denicez

nasıl aldırmıyor rapor senin en doğal hakkın canım ne cahil egosu yüksek insanlar var yaa..heyet raporu falan da alabilirsin 2 kez 45 günlük heyeti bastın mı bir şey yapamaz

Evet heyet raporu biraz zor. 2 yol var bizim icin. 1.si esim ilac firmasinda mumessil o nedenle cok fazla dr tanidigi var, hatir gonul denicez
2. yol birkac arkadasim parayla aldilar 400-500 lira arasi birseydi, olmadi o yolu denicez

Parayla alındığını ilk defa duydum:)) Artık bi şekilde halledicez Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızçemizin adı SİMAY olacak

Cnm ayni dert bugun ilk defa basima geldi.soda ictim ama pek ise yaramadi

Sanslisiniz maaasalllah... Benim hamileleigimin ilk gününden bugüne mide yanmam eksoimmem hic gecmedi. geceleri kac defa uykumdan uyandiriyor, asit dilime kadar geliyor dilimde yaralar cikiyor. Renee ile dost olduk bazi günler 10 tane almak zorunda kaliyorumm...soguk süt iyi geliyordu artik oda ise yaramaz oldu( Annemin de 9 ay boyunca midesi yanmis, anneme cekmisim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…