kızlar hayddiiii bebişlerimizin isimlerini paylaşaaallııımmm...!
Benim oğluşumun adı DEMİR KAAN olacak!
Sizleriiin???
kizlar agri durumlariniz nedir.. Benim belim agriyor ama cok fazla degil. Cok ayakta sabit durursam falan, ama kasiklarim cok agriyor, elimle baski yaparsam biraz hafifliyor ama arada cok siddetli oluyor...
28+2 de 1.211 gram nasıl siizce kızlar ?
Benim belim de ağrıyor evet çok değil. Özellikle yataktan kalkarken fena oluyor. Bir de ayaklarım çok kötü. Gece ağrıdan uyanıyorum dönerken...
Bence gayet güzel. Benim de bugün kontrolüm vardı. 28+1 1.300 gr dedi doktor. Tabi bunlar aşağı yukarı değerler.
Bir de bebeğim ters duruyormuş. Ama doktor daha değişir erken dedi.
herkese keyıflı bol mutlu haberli bol sağlıklı bol tepikli bir hafta dılıyorum
hafta sonu cok hızlı gectı
dinlendim biraz ama kaşıntılarım benı mahvetttı
bileklerimin bir karış yukarısıda dahıl ayaklarımın ustu oylecok kasındı kı oturup agladım
bu sıkıntıda olan var mı merak edıyorum doktoruma ulaşabılırsem sorucam randevu persembe günü
sanırım dayanamam o zamana kadar dün gece 4 ten 6 ya kadar ayaklarım suyun ıcınde oylece oturdum
ışe de topu topu 2-3 saatlık uykuyla geldım
kasınma problemı yasayanlar ne care buldunuz ltf söyleyin
Arkadaşlar meraba.benim sizlere 2 tane sorum olacak.1.si öğretmen olan annelerime.malum bu hafta seminerler başladı.ben 1 ay önce erken doğum riski taşıdığım için dilekçe verip seminerimi merkezde almak istediğimi söyledim.seminerler merkezde onu hallettik.fakat ben köyde görev yapıyorum ve yolu biraz bozuk okul köy okulu hijyen değil.e doğum izinlerinin 6 aya çıkmasını bekledim oda olmadı.benim yaklaşık bi 20 günlük rapor hakkım kaldı 2013 yılı için.16eylülde doktor randevum var.çalışamaz rporu vercekki bana köye gitmiyim.şöylede bi durum var o raporu aldığım zaman 32 haftalık olcam ve doğum iznim başlamış olcak.doğum iznimi ne kadar geç kullanmaya başlasam o kadar iyi diyorum.acaba öncesinde parça parça 10-10 rapor hakkımı kullanabilirmiyim.çalışabilir raporu alıp.bazı yerlerde milli eğitim bu konularda sıkıntı çıkarabiliyor.ve benim doktorum rapor konusunda çok hassas.gerekmedikçe vermiyor.sağlık ocağından alsam oda 20 gün veremez.napcağımı bilemedim.benim gibi bu sıkıntıda olan yada bu konuda yol gösterecek olan biri varmı?
2.sorum ise tüm annelerime:)))
Doğumdan sonra doktoruna hediye almayı düşünen varmı.ben doktorumdan memnunum ve yi ilgileniyo.doğumdan sonra bi hediye almak istiyorum.
kaynananın adı nur olunca içinde nur olsun istiyor ben nursena veya azranur diyorum bakalım ne olucak
kızlar size katılıyorum, eşyaları ne kadar erken hazırlarsanız o kadar iyi olur. bizim oda takımımızda geldi özel yapıldığı için çok fena boya kokuyor, 2 haftadır havalandırıyoruz siliyoruz azaldı biraz. eksikleri almaya çalışıyoruz. dolap içlerine örtü kestirdik. onlar dikilecek işte bu hafta sonu onları yıkar ütüler yerleştiririm. bebek arabasını şimdi almayı düşünmüyorum çünkü bahara kadar kullanamıycak nasılsa. bunca masrafın içinde bide ona bütçe ayıramam. puseti var yatağının içi gelecek işte. hastane çıkışı falanda aldım yıkanıp çanta hazırlancak. bebek şekerlerimde yapılıyo. koşturma işte. Allah olmayanlarada versin.
Başka oda hazırlayan var mııı???
hayırlısı canım. az değil gayet iyi. Benimki daha dönmedi.inş. döner oğluşum.
Bu arada kaç kilo aldınız kızlar merak ettim göbikleri :)
canım neden 35 haftada izne ayrılmayı düşünüyosun 37 te kadar çalışsak 5 hafta aktarırız. bebeğimizle daha fazla zaman geçirmiş oluruz. bir kaç kezde 10 ar gün rapor alsak 2. dönemi yarılarız. ben öyle yapmayı planlıyorum. zaten benim doğum iznim şu anki hesaba göre şubatı kapatıyor belki 2. dönemi bile kapatablrim raporlarla.
aynennn ellerim öyle uyusuyor ve sisiyor ki, ayaklarimi geciyor bazen. ama bugün sag kasigimdaki agri mahvetti beni. Ebeyi aramak istedim ama okudum ki yalanci sancilar bölye olurmus...Eger duramayacak durumda olursam ararim. haftaya pazartesi doktor randevum var, o zamana kadar dayanayim bari.
28+2 de 1.211 gram nasıl siizce kızlar ?
benim müdürüm doğum izni bittikten sonra rapor aldırmıyor.. geçen yıl doğum yapan arkadaşlara ücretsiz izin aldırdı.. ben 32. haftada hemen ayrılmayı planlıyorum, okul açıldıktan sonra 9 gün okula gitmem gerek 32. haftayı doldurmam için.. o 9 günde de rapor almam gerekcek, müdür bey 9 gün için sana sınıf veremem dedi.. eğer doğum izni 18 hafta olmazsa ilk dönemi de kapatamıyorum, son 10 gün kalıyor, o zaman rapor alabilecek miyim hiçbir fikrim yok.. 2. dönem başlayınca da komple ücretsiz izin alıcam ne yazıkki.. maddi açıdan zorlıcak bizi ama oğlumu da o kadar küçükken bakıcıya bırakmaya kıyamam..
Kızçemizin adı SİMAY olacakkızlar hayddiiii bebişlerimizin isimlerini paylaşaaallııımmm...!
Benim oğluşumun adı DEMİR KAAN olacak!
Sizleriiin???
günaydıın kızlarr nasıl gidiyor hamilelik bende miğde ekşimesi var bu ara ya yakıoo boğazımıı sizlerde nasıll varmı bi problem...
Uyuz mudurune noluyormus, ne karisir senin raporuna. Sen aldiktan sonra ben bu raporu kabul etmiyorum mu dicek? Pasa pasaaa kabul etcek. Ben 45 gun heyet raporu bile alcam ayarlayabilirsem, pesinden yillik 45 gun rapor haklarimi kullancam, sonra ne kadar kaliorsa temmuza o kadar da ucretsiz alip seneyi kapatcam valla. Mudure noluyor? Ayy bogasim geldi senin muduru
canım 1.dönemi kapadıktan sonra bende önce heyet raporu alıp sonrasında yıllık rapor hakkımı kullanıp kalanıda ücretsz izin düşünüyorum.aynı senin gibi.ama heyet raporu kolay kolay vermiyolar inşallah sıkıntı yaşamayız o konuda.
benim müdürüm doğum izni bittikten sonra rapor aldırmıyor.. geçen yıl doğum yapan arkadaşlara ücretsiz izin aldırdı.. ben 32. haftada hemen ayrılmayı planlıyorum, okul açıldıktan sonra 9 gün okula gitmem gerek 32. haftayı doldurmam için.. o 9 günde de rapor almam gerekcek, müdür bey 9 gün için sana sınıf veremem dedi.. eğer doğum izni 18 hafta olmazsa ilk dönemi de kapatamıyorum, son 10 gün kalıyor, o zaman rapor alabilecek miyim hiçbir fikrim yok.. 2. dönem başlayınca da komple ücretsiz izin alıcam ne yazıkki.. maddi açıdan zorlıcak bizi ama oğlumu da o kadar küçükken bakıcıya bırakmaya kıyamam..
Evet heyet raporu biraz zor. 2 yol var bizim icin. 1.si esim ilac firmasinda mumessil o nedenle cok fazla dr tanidigi var, hatir gonul denicez
2. yol birkac arkadasim parayla aldilar 400-500 lira arasi birseydi, olmadi o yolu denicez
Kızçemizin adı SİMAY olacak
Cnm ayni dert bugun ilk defa basima geldi.soda ictim ama pek ise yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?