trnysgl senin kızından güzel haberler varmı nasıl solunumu falan ne durumd llah saglık versin tez zamanda
Slm kizlar Tebrikler dualar için çok teşekkür ederim sürekli yazamasamda hep gelip okuyorum. Kizimizin nüfus cüzdanı çıktı.solunumunu kendi yapmaya devam ediyor ağızdan hortumla beslrnmeye basladi ciste yapti sira diskida.bize gunde 10 dk görmeye izin veriyorlar çok cabuk geçiyor tabi.ben kadin dogumdan taburcu olup gastro dan yatmaya devam etcem doktora dedim gerekirse çadırda yatarim gene gidemem bari has.yatirin iyileseyim dedim.
Bide pompa almayanlar varsa tecrübelerimi yazayim önce bnm süt vermem yasak ilaç tedavisii yüzünden bide bebek yoğun bakımda olunca kafa ztn çok yogun hemsire sagin atin dedi bende gorumcemin medela pompasiyla basladim damla damla sagdikca gelmeye başladı bizde philips naturali siparis ettik o da dün geldi o daha rahat tabi eğer göğüs ucunuz Hassas ise kesinlikle avent yok degilse medela .ama en önemlisi ne olur cok takmayin rahat olun sagda solda konusanlar olur duymayin hatta mümkünse bu emzirme sagma islerini yalnız yapin.insallah hepinizin bol bol sütü olur.insallah bende bebeğimi kucagima alıp emzirebilirim.
Slm kizlar Tebrikler dualar için çok teşekkür ederim sürekli yazamasamda hep gelip okuyorum. Kizimizin nüfus cüzdanı çıktı.solunumunu kendi yapmaya devam ediyor ağızdan hortumla beslrnmeye basladi ciste yapti sira diskida.bize gunde 10 dk görmeye izin veriyorlar çok cabuk geçiyor tabi.ben kadin dogumdan taburcu olup gastro dan yatmaya devam etcem doktora dedim gerekirse çadırda yatarim gene gidemem bari has.yatirin iyileseyim dedim.
Bide pompa almayanlar varsa tecrübelerimi yazayim önce bnm süt vermem yasak ilaç tedavisii yüzünden bide bebek yoğun bakımda olunca kafa ztn çok yogun hemsire sagin atin dedi bende gorumcemin medela pompasiyla basladim damla damla sagdikca gelmeye başladı bizde philips naturali siparis ettik o da dün geldi o daha rahat tabi eğer göğüs ucunuz Hassas ise kesinlikle avent yok degilse medela .ama en önemlisi ne olur cok takmayin rahat olun sagda solda konusanlar olur duymayin hatta mümkünse bu emzirme sagma islerini yalnız yapin.insallah hepinizin bol bol sütü olur.insallah bende bebeğimi kucagima alıp emzirebilirim.
çok şükür benım kızım ıyı canım solunum cıhazını çok oluyo cıkaralı zaten kendı nefes alabılıyodu yınede işi riske atmak istemedıklerınden takmışlar birz büyümeye basladı yarın yıne görmeye gıdecegım
ya ben 20 li takım almıstım ama şimdi hastane çıkışları yenidoğan olduğu için yani benim aldığım öyle çok küçükler o yüzden bir kaç defa giyicek o yüzden bende onun içinden koyayım dedim bi tane daha var hastane çıkısı 10 lu ama o diğerine göre beden olarak daha büyük duruyor bende en küçüğünü hemen kullanıyım dedim :)
dün cildiye doktoruna gittim bugün sonuçları alıcaz
görünürde bişey yok dedı bi nemlendirici verdi dün akşam azcık daha ıyıydım.
kolestaziyi bende arastırdım sonrada doktora gıdene kadar ınsallah oyle bısı değildir
bebekler iyi olsunda ben uyuz uyuz dolanırım dedım
dün bebekleride gördük iyilermiş bu hafta ıznım baslıyordu ama sanırım bı kac hafta daha dayanabılırım.
bıde doktorum hareket etmem gerektiği için izne geç baslatmayı planlıyor
evde daha bı kendımı dınleyıp adamın başına bela olmayayım dıye belkı de :)
hilal19 çok sevindim kızının iyi olmasına bende ilk bebeğimde medela kullandım cok memnun kaldım sütünü sagman gercekten önemli artması için bebeğim emmeye başlayınca çok gerekecek allahın izniyle kısa zamanda bebişi kucagında emzirceksin
Uyuz mudurune noluyormus, ne karisir senin raporuna. Sen aldiktan sonra ben bu raporu kabul etmiyorum mu dicek? Pasa pasaaa kabul etcek. Ben 45 gun heyet raporu bile alcam ayarlayabilirsem, pesinden yillik 45 gun rapor haklarimi kullancam, sonra ne kadar kaliorsa temmuza o kadar da ucretsiz alip seneyi kapatcam valla. Mudure noluyor? Ayy bogasim geldi senin muduru
nasıl aldırmıyor rapor senin en doğal hakkın canım ne cahil egosu yüksek insanlar var yaa..heyet raporu falan da alabilirsin 2 kez 45 günlük heyeti bastın mı bir şey yapamaz
benım agrılarım yok yada henuz yok :) ama nefes darlıgı falan bende cok daralıyorum bunalıyorum göbegımden .. nekadar derın derın nefesı ıcıme cekıp doldursamda hem eksık gıbı oluyor doyamıyorum kanamıyorum nefes almaya off bu yol cabuk bıtsın artık cok sıkıldım(
miomore bende 17 kilo aldım canım ,sanırım topiğin en çok kilonları ikimiziz .doğurunca diyet spor yaparız gider kilocuklar :18::18:
canım o uyuşma bendede var doktoruma sölemedim daha ama netten araştırdım biraz. orta parmağımı hiç hisstemiyorumişaret parmağımdada var birazda yüzük parmağımda bazen geceleri uyutmuyor üstüne yatınca keçe gibi oluyor. şu an bi tedavisi yokmuki acaba daha var doğuma artarsa napıcam bilmiyorum :/
aynen helede sabahları keçek gibi kaskatı oluyolar Allah yardımcımız olsun hepimizin.. ha bide günde bir madensuyu da şişliklere birazda olsa iyi geliyor drum içebilirsin zararı yok fazydası var ama bir tane yeterli dedi..geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaribim 20. haftadan beri ellerim uyuşuyor hem de iki elimin tüm parmakları bende masa başı çalışıyorum parmak uçlarım hissiz ve daha 3 ayım var ellerimde şiş hep kocamanlar parmaklarım kapanmıyor doktor doğumdan sonra geçer diyor inşallah geçer insanın parmaklarını hişssetmemesi çok kötü birşey ama bebişlerimiz için katlanıyoruz Allah sağlıklı hayırlı doğumlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?