2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
trnysgl senin kızından güzel haberler varmı nasıl solunumu falan ne durumd llah saglık versin tez zamanda

çok şükür benım kızım ıyı canım solunum cıhazını çok oluyo cıkaralı zaten kendı nefes alabılıyodu yınede işi riske atmak istemedıklerınden takmışlar birz büyümeye basladı yarın yıne görmeye gıdecegım

hilalcim bebeğin dünyaya gelmiş hayırlı olsun rabbim kucağınada rahat rahat alıp emzirmeyi nasip etsin .rabbim ikinizede güç kuvvet ersin ana kız bir an önce kavuşursunuz inş

sizden güzel haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum .maşallahhh aceleci kuzulara .inaşallah bir an önce evinize gidip bu günlerin acısını çıkarırsınız

merhaba annneler .ben dün gece çok sancılı bi gece geçirdim .bide kızım sanki kendini aşağıya doğru kaydırıyomuş gibi yani kasıklarıma doğru inanılmaz bi baskı yapıyodu .yaklaşık bir buçuk saat sürdü .sncı ve kasıklarıma baskı hiissi .sizlerde de oluyo mu .acaba kasılma dedikleri şey böle bişey mi .ilk defa oldu .sanki doğacakmış gibi hissettim .uzun sürseydi doktora gidecektim .kalktım biraz dolaştım su felaniçtim geçti .sizin ağrılarınız ne durumda

mantıklı canım...tabi biz planlıyoruz ama bakalım bebişler tombiş mi olacak zayıf mı :)

geçmiş olsun bilgecebuk .sonuçların tertemiz çıkar inşallahh .acaba karnın çok gerildiği için mi kaşınıyo .ben zeytinyağı sürüyorum çok iyi geliyo ve rahatlatıyo işte biraz kokusu var malesef
bebişler de iyiymiş maşallah kuzularaaa

bu arada diğer rahatsız olan annelere ,elleri şişen halsizleşen annelerde geçmiş olsun acil şifalar dilerim .sanırım son zamanlar daha bi zorlucak bizleri .bebişler iyi olsunda sağlıkla gelsinler yeterki herşey unutulur nasılsa

miomore bende 17 kilo aldım canım ,sanırım topiğin en çok kilonları ikimiziz .doğurunca diyet spor yaparız gider kilocuklar :18::18:

canım medelanın manuelini mi kullandın elektrikli mi...

slm canlarım ce canlarımın kuzuları nasılsınız bakalım. kızlar bzın karnımdan o kadarr çok daralıyorm ki çıkrtıp bi köşeye koyasım geliyo şu havalar bi serinleseydi çok rahatlayacaktım yatakta bile dönerken canım çıkıyo.

Çok sevindim bebeğinide gün geçtikçe daha da iyi olucak Allh tez zamanda sağlıkla kucağına alıp evine gitmeyi nasip etsin.

merhaba kızlar bil. sorun var kapanııp duruyo umarım yazmadan kapanmaz aklım hep sizde
sanırım erken doğumlar olmuş ve durumları iymiş çok sevindim allah yardımcınız olsun, benim oğlumda pramatüre doğmuştu ve ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim ama canınızı sıkmayın inanılmaz hızlı büyüyorlar bir ayda 7 cm uzamıştı mesela, 6. ayında gıdılı mıdılı kocaman bir tosun olmuştu, şimdi zorlandığınıza eminim ama gelişimleri çok iyi olucaktır içiniz rahat olsun

ben iyim şekerler bacaklarımdaki kasılmaları saymazsak, haftaya görüşüm var hayırlısı bakalım, fıkır fıkır oynuyo karnımda, tek sıkıntım sıcaklar çok bunalttı beni, bilgisayar kapanmazsa okuycam biraz daha öpüyorum hepinizi ve bebişleri

benım agrılarım yok yada henuz yok :) ama nefes darlıgı falan bende cok daralıyorum bunalıyorum göbegımden .. nekadar derın derın nefesı ıcıme cekıp doldursamda hem eksık gıbı oluyor doyamıyorum kanamıyorum nefes almaya off bu yol cabuk bıtsın artık cok sıkıldım (

valla geçen yıl arkadaşlara çok zorluk çıkardı, onlarda mecburen ücretsiz izin aldılar.. benim gebeliğin 12. haftasında kanamalı düşük tehtidim vardı, doktor rapor verdi zorunlu istirahat dedi.. o zaman bile raporlarda sıkıntı yaşadım.. yani benim 2. dönem mecbur ücretsiz izin..

Kızlar en son şeker yüklemem sınırda çıkmış:18::18: Diyetisyene yönlendirdi beni ne olur ne olmaz dedi doktorum. Of ya tam yemek yiyeceğim dönem diyete başladım, çok sıkı değil ama yine de insan geriliyor. Normalde dondurma sevmem şimdi yasak ya gözümün önünden gitmiyor

nasıl aldırmıyor rapor senin en doğal hakkın canım ne cahil egosu yüksek insanlar var yaa..heyet raporu falan da alabilirsin 2 kez 45 günlük heyeti bastın mı bir şey yapamaz

canım sıkıntı çıkarıyor işte bizim müdür, bende çok uğraşmak istemiyorum ücretsiz izin alıcam.. zor olcak maddi açıdan ama..

aynn canım bende bitsin istiyorum ama az kaldı ya allahım o zamana kadar sabır gücümüzü arttırsın inşallah

Meraba kızlar. Uzun zamandır yazmaya fırsatım olmadı. Doğum yapan annelerimize hayırlı olsun. bebeklerini sağlıcakla büyütsünler inşallah.
Kaç gündür kendi eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. gecelik-pijama-anne çantası. Bu 3 şey bezdirdi beni. Bir türlü karar veremedim. Sizler neler aldınız belki fikir olur banada :)

benim drum şuan bi tedavisi yok dedi bileklik kullanabilirmişim oda hiç bi iş yapmazken ve uyurken.

aynen helede sabahları keçek gibi kaskatı oluyolar Allah yardımcımız olsun hepimizin.. ha bide günde bir madensuyu da şişliklere birazda olsa iyi geliyor drum içebilirsin zararı yok fazydası var ama bir tane yeterli dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…