slm arkadaşlar..bende kasım annesym Rabbim izin verirse..bayadr takip edyorum ama yazamamıştm bi türlü..
Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var..ilk gebeligim kötü sonuçlandı 27 haftalık ikizlermin kalpleri durdu normal dogum yaptım..dogumdan sonraki 72 saat içinde kan uyuşmazlıgı ignesi yapıldı..ölüm sebebi yok bulunamadı..3 ay sonra tekrar hamile kaldım...
28. Haftada kan uyuşmazlıgı testi yaptılar negatif cıktı..şuan 29. Haftadym yarın doktorum uyuşmazlık ignesi yapıcak..ilk dogumdan sonra yapılmıştı zaten buna gerek varmı ki sizce..benle aynı durumda olup bilgi sahibi olan varmı acaba..bi acıklama yapmadı doktr devlet hastanesi..özeldeki doktrmda izinde oldundan soramadm..ilk gebeligim hüsranla sonuçlandıgı için hem devlete hem özele gidiyorm..
evet canım gerek var önlem alınıyor ilk düşük yaptım kürtajdan sonra iğne oldum.kızımda 28.haftada iğne oldum doğumun arkasına iğne oldum şimdi 2.bebğimdede 28.haftada oldum testlerimin negatif çıkmasına rağmen bence hiç tereddütsüz yaptır.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.