Güzel anneler minik kuslar selamlar ,
Bu hafta yogin sekilde üc gün arka arkaya calistim cok bakamyorum ..
Pazartesi son is günüm ....arkadaslarim hüzünlüler. Bense rabbime dua ediyorum hergün sag salim yavruma kavusayim diye ..
Arkadaslarida teselli ediyorum iki sene sonra dönerim insallah diye , dogum iznimin 2 sene olmasi cok güzel :))
Hurmanin cok degisik faydalari var ( nicki aklimda tutamadim
Icinde bulunan oksitosin isimli maddryi dogum kolaylastirici olarak kullaniyorlar , ve dogumda kan kaybedilecegi icin besin degeri cok yüksek oldugu icin öneriyorlar ..
Ve mükemmel süt yapici olarak biliniyor yyy
Miamire ve patartesisevmez kizlar ben yogurla diyecegim 35. haftadan sonra keten tohumunu günlük bir kasik yogurduma katip ..
Birde süt ve misir gevregi yerken onada katabilitim diye düsündüm...
Kneipp i evdeki yagim bitince karnima ve diger bölgeye sürmek icin alacagim ..
Ilk dogumda kesmislerdi , insallah bunda daha kolay olur ..
Gerci o anda sirf bebege odaklaniyorsun kesme dikme umursamiyorsun :)))
Kuzum06 sagol canim biz sükür rabbime cok iyiyiz ...
Sen yaramaz yokluyormus seni insallah ciddi birsey degildir ... Yeni doktorundan memnun kalirsin insallah.. Öpüyoruz seni
Selaymuscum bana erken dogum diyorlar, yoksa ben az az baslasam mi ki keten tohumuna. Yoksa iyice erken doguma mi sebep olur bilemedim....hurma bulamam, türk bakkalina gitmem lazim oda 50 km. belki haftaya doktor kontrolüne gittiigimde unutmazsam eger alirim.
Kneipp ibugün vücuduma sürdüm hos bir his verdi dogrusu. ama hegün dus alinca bu yag yetmez:))))
ebe randevum vardi, dogumun inceliklerini anlatti, her türlü kaosu gösterdi uygulamali... Ayy birde vakkum falan aletler cikarid düsüp bayuilacaktim yanii:))