2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydinlar ......

Kizlar terleme olayi lohusalik döneminde ilk 2 ay falan tavan yapiyor ..
Oglum ekim dogumlu cok soguktu o yil ekimd ama benim sicaga hic tahammulum kalmamisti ...
Heleki emzirirken sip sip damliyor ter :))
sasirmayn basiniza gelince ...

ıremneva esim i yazmis gibi oldum , bizde bebek dogdu , esimin rengi bembeyqz ben disqri cikmaluyim hava almaya dedi bayilcak ama biliyorum :)... Hemsirelere dedim beni birakin ona bakn o bayilcak :))))

benim ki biri acıdan sızlansa yanında duramaz değil ameliyat doğum gibi bişeye girsin dediğin hesap bende beni bırakın herife bakın derim kesin, dışarda paşa paşa heyecan yapsın o daha iyi gerçi o halini hayal edince de gülüyorum :9::9::9::9:

canım selam,
bende park yatak alıcam ama cibinlik kısmına çok takılma bence tek olarakta satılıyor. diğer özelliklerine bak ölçülere fiyata kullanışlı olmasına vs. bende araştırıyorum. uygun birşey bulursan ve paylaşırsan sevinirim.
Kolay gelsin.

evet ayrı olarak satılıyor ama tülü ve aparatı 160 liraya falan geliyor ekstra masraf diğer türlü daha uygun ben dün bayaa araştırdım aslına bakarsan hepsi aynı 70x110 genelde özellikleride aynı ama işte markaya takılıyoruz marka işin içine girince fiyat artıyor ben dün bunları beğendim $lSUN-SB707-M_1.webp $mKRA-DPR001-RG_1.webp $lSUN-SB707-M_1.webp $mKRA-DPR001-RG_1.webp sende bulursan paylaşırsan sevinirim canım.

kızlar hepinize güneydın umarım herkes iyidir.benim son bi kaç günde diz kapaklarım okadar ağrımaya başladıki otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum.el parmaklarım tek tek uyuşmays başladı.ve çok ağrıyolar. ay bide bunların üstüne horlama çıkmazmı:)))) şok oldum.hiç horlamayan ben bi horultudur başladı.bide artık çok baskı yapmaya başladı.sanki kafası aşağıdaymış bi ıkınsam çıkcakmış gibi ayaklarımı kaldırıyorum bazen yukarı yukarı diyorum oğluma:)) umarım doğumdan sonra tüm şikayetlerimiz geçer.bu arada ben bi ara erken doğum riski geçirdim.oturmam ve dinlenmem gerekiyor.ama işte insan yat yat sıkılıyo.yanımdada kimse yok.yemeğimi yapıyorum kaç gündür kışlık turşu ve soslarımı yapıyorum.yoruluyorum ama genede duramıyorıum işte.umarım oğluşumda bana yardımcı olurda çok nazlı davranmaz.zamanı ne zamansa o gün gelir.pazartesi günü randevumuz var bakalım durum ne.merakla bekliyorum.sizler nasılsınız.aynı ağrıları yaşayan varmı?

canım günaydın, dediğin gibi oturunca kalkamıyorum yada yatınca kalkmak zor oluyor, birde dediğin gibi bende horlamaya başladım çok komik. eşim uyandırdı geçen koltukta uyuya kalmışım "kalk horluyorsun" dedi :) sanki kendi horlamıyor gibi :)
ne hallere geldik yaa.. :)

evet ayrı olarak satılıyor ama tülü ve aparatı 160 liraya falan geliyor ekstra masraf diğer türlü daha uygun ben dün bayaa araştırdım aslına bakarsan hepsi aynı 70x110 genelde özellikleride aynı ama işte markaya takılıyoruz marka işin içine girince fiyat artıyor ben dün bunları beğendim Eki Görüntüle 801057 Eki Görüntüle 801058 Eki Görüntüle 801057 Eki Görüntüle 801058 sende bulursan paylaşırsan sevinirim canım.

buldukların güzelmiş canım ama ben daha uygun fiyatlı bakıyorum. seninde oğluşun olacak sanırım. mavi cibinlikli olanı 160 civarı görmüştüm internette. bende paylaşırım bulduklarımı. birde sitelerin linkiyle beraber atarsan daha iyi olur.
Tşk.ler.

canım günaydın, dediğin gibi oturunca kalkamıyorum yada yatınca kalkmak zor oluyor, birde dediğin gibi bende horlamaya başladım çok komik. eşim uyandırdı geçen koltukta uyuya kalmışım "kalk horluyorsun" dedi :) sanki kendi horlamıyor gibi :)
ne hallere geldik yaa.. :)

yaa kızlar siz söyleyince aklıma geldi. benim eşim de geçen gün bana ''gece horluyordun'' dedi şok oldum ben hiç horlamazdım halbu ki:D

herkese günaydin kizlar.....

Biliyorsunuz ben haftada bir kere ebe"ye gidiyorum. Ondan ögrendiklerimi aktarayim..Yurt disinda zorunda kalmadikca, ölümcül bir durum olmadikca sezeryan yapilmiyor. Yani secme lüksü yok, hos secme lüksü olsa bile secmezdim. Cünkü normal dogum kadin vücudu icin en ideali. Evet cok zormus gibi görünüyor ama ebemi dinleseniz hicde öyle düsünmezsiniz..

Dünkü dersimizde yine yarim saat nefes calismalari yaptik. Nefes calismasi sadece ve sadece agriyi beyinden uzaklatirmak icin. Igne vururken bile hemsireler derinnn bir nefes cek derler ve bisi hissetmezsin, dogumda aynen öyle. Esler ile katiliyoruz cünkü dogumda nefes almayi unutacagiz, eslerin tek görevi nefes almayi bize animsatmak. Herhangi bir kursa gidemeyenler icin ;

Burnunuzdan derinnn bir nefes aliyorsunuz ama cigerlerinizi degil karninizi sisiriyorsunuz, ve geri veriyorsunuz. Icinizde hava kalmayacak sekilde geri verin, icerdeki bayat hava tamamen ciksin. bunu beskere yavasca tekrarlayip 4 saniye ara verin ve tekrar beskere tekrarlayin. Bebebgimiz bu durumdan cok memnun kalicak cünkü karni sisirip aldigimiz nefesler rahime direkt gidiyor ve bebek harika bir duygu hissediyor.

Ikinci adim burnumuzdan yine derin bir nefes alalim v etutalim 4 e kadar skaince sayip geri verelim. Nefes almadan önce 4 e kadar sayalim ve yeniden deva, edelim. Bunu da bes kere yapip, 4 saniye mola yine bes kere yapalim...

bu nefes sayesinde normal dogumda agriyi en az hissedecegiz ve bebegimizi icerda kasmayacagiz.

Ayrica herksedin dogumu farkli olurmus, okudugumiuz, dinledigimiz dogum hikayeleri basklarinin. Bizim hikayelerimiz bambaska olucak. Agri bile farkli olurmus her kadinda...
süpersin canım kızımla sana koccccamannnnnnnnnn teşekkür ediyoruz.

kızlar hayırlı günler epeydir giremedim konuştunuzmu bilmiyorum ama aceba doğum çantasını hazırladınız mı?
İçine neler koydunuz?

buldukların güzelmiş canım ama ben daha uygun fiyatlı bakıyorum. seninde oğluşun olacak sanırım. mavi cibinlikli olanı 160 civarı görmüştüm internette. bende paylaşırım bulduklarımı. birde sitelerin linkiyle beraber atarsan daha iyi olur.
Tşk.ler.

canım bende uygununu arıyorum ebebek mağzasından baktım yok kızım olucak pembişini bulamadım o yüzden mavi attım :) netten de görmeden almak istemiyorum ya ama eminde değilim alıpta memnun olan var mıdır ki ne zor işlermiş ya pc başında sürekli araştırma peşindeyim kırmızı gri olan kraft 270 lira idi normale göre pahalı diğeri 209 idi sunny baby markası e bebek mağzasında daha uyguna var. Tamam canım baktıklarımı sanada atacağım ;)

kızlar hayırlı günler epeydir giremedim konuştunuzmu bilmiyorum ama aceba doğum çantasını hazırladınız mı?
İçine neler koydunuz?

canım ben hazırladım. bebek için 2 hastane çıkışı ve 1 tane tulum takımı ve bu takımlara uygun çoraplar koydum. sarı yazma, yeni doğan bezi 10 adet ağız bezi bolca nevresim takımı yeni doğan için biberon, emzik ıslak mendil, battaniye.
benim için 1 tane gecelik. 1 tane pijama takımı, 3 tane çorap 2 tane emzirme sütyeni göğüs pedi 2 tane hasta bezi bolca gece pedi, sabahlık, terlik, kırmızı taç toka:) makyaj malzemelerim, eksikleri de yavaş yavaş tamamlarım artık.:))))))

canım bende uygununu arıyorum ebebek mağzasından baktım yok kızım olucak pembişini bulamadım o yüzden mavi attım :) netten de görmeden almak istemiyorum ya ama eminde değilim alıpta memnun olan var mıdır ki ne zor işlermiş ya pc başında sürekli araştırma peşindeyim kırmızı gri olan kraft 270 lira idi normale göre pahalı diğeri 209 idi sunny baby markası e bebek mağzasında daha uyguna var. Tamam canım baktıklarımı sanada atacağım ;)

tşk. ederim canım ama geçen haftalarda bend sürekli notebook elimde geziyordum park yatak araya araya gözlerim ağrıdı ay başında alacaktık aslında e-bebek te 129tl ye süper yataklar vardı hepsi bitmiş :( çok üzüldüm. yine araştırıyorum.

canım ben hazırladım. bebek için 2 hastane çıkışı ve 1 tane tulum takımı ve bu takımlara uygun çoraplar koydum. sarı yazma, yeni doğan bezi 10 adet ağız bezi bolca nevresim takımı yeni doğan için biberon, emzik ıslak mendil, battaniye.
benim için 1 tane gecelik. 1 tane pijama takımı, 3 tane çorap 2 tane emzirme sütyeni göğüs pedi 2 tane hasta bezi bolca gece pedi, sabahlık, terlik, kırmızı taç toka:) makyaj malzemelerim, eksikleri de yavaş yavaş tamamlarım artık.:))))))

iyi yapmışsın canım ama nevresim takımı niye anlamadım birde geriye başka bişey kalmamış zaten :)

tşk. ederim canım ama geçen haftalarda bend sürekli notebook elimde geziyordum park yatak araya araya gözlerim ağrıdı ay başında alacaktık aslında e-bebek te 129tl ye süper yataklar vardı hepsi bitmiş :( çok üzüldüm. yine araştırıyorum.

aynen valla. Sitesinde olmayabilir ama mağzalarında var 129 olanlar maslakta marmara forumda vardı mesela nerede oturuyorsun bilmiyorum ama mağzalarına bakmak lazımmış dün satıcı öyle dedi mesela bana dedi ki haftaya gelicek renkleri ve modelleri haftaya tekrar gidicem bakalım.

canım çok sağol. daha eksik var mı ya?:)

İçine neler koydunuz?

hazirladim bisiler canim, netten bir liste buldum ona göre hazirladim. 3 takim zibinli seylerden, 5 tane yeni dogan bezi, üc cesit biberon, bes tane agiz silme bezi, ekstra 4 tane atlet, cesitli emzik. bunlar bebk icin;

iki adet gecelik, ic camasiri, regl pedleri, gögüs pedleri, havlu, parfüm, islak mendil.

hazirladim bisiler canim, netten bir liste buldum ona göre hazirladim. 3 takim zibinli seylerden, 5 tane yeni dogan bezi, üc cesit biberon, bes tane agiz silme bezi, ekstra 4 tane atlet, cesitli emzik. bunlar bebk icin;

iki adet gecelik, ic camasiri, regl pedleri, gögüs pedleri, havlu, parfüm, islak mendil.

ellerine sağlık:) teşekkür ederim.

aynen valla. Sitesinde olmayabilir ama mağzalarında var 129 olanlar maslakta marmara forumda vardı mesela nerede oturuyorsun bilmiyorum ama mağzalarına bakmak lazımmış dün satıcı öyle dedi mesela bana dedi ki haftaya gelicek renkleri ve modelleri haftaya tekrar gidicem bakalım.[/QUOTE

canım ben ankaradayım. Ama mağaza ile konuştuğunda bir sorar mısın? akrabam alacak internette görünmüyor. ödemeyi size yapsa gönderir misiniz falan diye? yada intnet satışı tekrar ne zaman başlayacakmış acaba?!?!

Merhaba arkadaşlar,

Doğum çantasında neler olmalı diye ben de düşünüyordum, konuşmamız iyi oldu. Benim evim ile hastane arasında 1,5 saatlik mesafe olacak. O yüzden evde birşey unutmak istemem. Herkes aklında olanları yazsa güzel bir liste yapsak? Benim ilk gebeliğim, tecrübeli arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz.

Ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için evden bir nevresim takımı götürmeyi düşünüyorum kendim için. Bebek için nevresim takımı götürmeli miyiz?

Merhaba arkadaşlar,

Doğum çantasında neler olmalı diye ben de düşünüyordum, konuşmamız iyi oldu. Benim evim ile hastane arasında 1,5 saatlik mesafe olacak. O yüzden evde birşey unutmak istemem. Herkes aklında olanları yazsa güzel bir liste yapsak? Benim ilk gebeliğim, tecrübeli arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz.

Ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için evden bir nevresim takımı götürmeyi düşünüyorum kendim için. Bebek için nevresim takımı götürmeli miyiz?

canım devlet hastanesi de olsa özel de olsa onların nevresimleri dezanfekte edilmiş oluyor, birde sermene izin verirler mi bilmiyorum ama bebek için götürmene gerek yok çünkü onu koyabileceğin bir yatak yokki. yanına getirdiklerinde kutu gibi birşeye koyuyorlar. ben alt açma bezi gibi ama süngerden bir şey gördüm. bebeklerin altına koyuyorlar. o kutunun içine tam oluyor. ondan alıp pike türü birşeyler koycam. battaniye de alıcam. yani nevresimi sereceğin geçireceğin birşeyler yokki bebişine.

aynen valla. Sitesinde olmayabilir ama mağzalarında var 129 olanlar maslakta marmara forumda vardı mesela nerede oturuyorsun bilmiyorum ama mağzalarına bakmak lazımmış dün satıcı öyle dedi mesela bana dedi ki haftaya gelicek renkleri ve modelleri haftaya tekrar gidicem bakalım.[/QUOTE

canım ben ankaradayım. Ama mağaza ile konuştuğunda bir sorar mısın? akrabam alacak internette görünmüyor. ödemeyi size yapsa gönderir misiniz falan diye? yada intnet satışı tekrar ne zaman başlayacakmış acaba?!?!

Gittiğimde sorarım tabi ankarada yok mu hiç mağazası? Stoklara göre değişiyormuş sürekli takip etmek lazımmış hafta hafta güncelleniyormuş canım.

Back
X