ah ah kayınvalidem de günlede gezip benm için enbiya suresi okutuyordu (kısır muamelesi yapıyordu sağolsun bana) içim sızladı bian aklıma gelince yaptıkları. okudum canm ben rabbim kabul etsin inş. isteyen herkese nasip etsin.
slm kızlar arkadaşımın bebeği olması için hamilelerden 1 adet ayetel kürsi topluyorum okuyabilirseniz çok sevinirim ismi sevcan
slm kızlar
bugün nst ye bağlandım 40 dak.sırtüstü yattım çok zorlandım kalkamadım yerimden benim gibi olan vamı aranzda.
bebeğimde gayet iyiymiş dr normal doğum yapacaksın bebek yerleşmiş bayağıda aşağı yerleşmiş dedi 2300 gr olmuş paşam bizden haberler böyle iyi akşamlar teyzoşlar
Canim benimde cok uzun sürüyor ama beni yan yatiriyorlar. Yinede cok sıkılıyorum zaman gecmek bilmiyor.
Bende az kilo aldim diye seviniyorum. 7 kilo aldim simdiye kadar. Sen hic almamissin ya
canim geisslein araba geldi koydum resme bakarsin
Kizlar, simdi ciktim doktordan. Idrar aldi, kan aldi, grip asisi vurdu bana ve esime. Alttan iki saniye bakti hersey yolunda dedi. Erken dogum riski kalkmis bebek o kadar iri degil dedi. Valla bisi sormadim. Herseferinde macera yasatiyor. Ultrasonun acmadi bile. Eliyle karnimi muayene etti vitaminleri ihmal etme dedi
canım ama senin kilonda çok iyi. 7 kilo bişey değil yani sen sevin yine. :) ya ilginç benim iştahımda hiç bir değişiklik yok, hamile kalmadan önceki gibi yiyorum. extra meyve ve süt sadece
selam kızlar .hilal çok sevindim canım darısı benim başıma inşallah...
minik oğlumun ağızdan solunumunu çıkarmışlar şuan sadece burundan makineye bağlı..inşallah onu da atlatıp kendi kendine nefes alacağı günleri de göreceğim..ama çok zorlu ve acılı bir süreç ...onu orada bırakmak beni mahvediyor..dualarla ayaktayım uyuyamıyorum her gün gideceğim zamanı bekliyorum öylece..arada ağlama krizlerim oluyor rabbim bu sınavı sağlıkla atlatmayı nasip eder inşallah..
doğum riski olan arkadaşımız vardı o nasıl takip edemedim...Ayşegül senin bebeğin nasıl..
bir de ben toplam 17 kg almış gözüküyordum son aylar 3 -3 almış gözüküyordum meğer preeklamsiden dolayıymış 7 gün oldu başlangıç kiloma döndüm..uyumamamın ve halsizliğimin de verdiği bir şey olabilir..yine de son aylar yüksek çıkıyorsa kilonuz doktorunuzu uyarın benim eski doktoruma anlatamamıştım bu konuyu ..şişlik var kilo almıyorum bir günde yükseliyor dediğim halde kızıp gönderiyordu ..doktorumu değiştirmiştim iyi ki değiştirmişim
gözün aydın canım sen yinede dikkatli ol ihmal etme kendini.
Bebeğimin hıçkırdığını hissediyorummm
Canim ben mecburi diyetteyim maalesef. Bende seker cikti günde
4 kere insulin igne yapiyorum. Yani o dediklerin zaten yasak bana. Herhalde ben dogumdan sonra bi 10 kilo alirim gibime geliyor. Bunun acisini cikarmam lazim. Biri beni durdurmasi lazim :)
kizlar bisi sorcam.. Grip asisi olan var mi?
geçmiş olsun tatlım dikkatli olman gerek. bu arada doğumdan sonra çok yüklenirsen yine tehlikeli. aman deyim :)
kizlar grip asisi deyince sorayim dedim ydisinda mi yasiyorsunuz ben ydisindayim burada da oneriolar ben yaptirmicam. tr de eskiden yapinca da oluyordum ve asi da ates fln yapar die korkuyorum.
Almanyada yasiyorum canim.
Bana doktorum asi falan birsey demedi. Pazartesi doktor kontrolüm var unutmasam sorucam.
Sen nerdensin??
Selam kızlar, nasılsınız? Yine uyku yokBugün doktora gittim, nabzım çok yüksek çıktı.(130) Bütün değerlerime bakıldı kandan, normal çıktı. Anlamadım neden böyle oluyor, son zamanlarda çarpıntım var. Tansiyonum normal. Bir de doktorum aksilik olmadığı sürece 36. haftada nst dedi, çok geç değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?