2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

amin canım çok saol yardım ettiğin için tamamlandı dualar çok takılma herkeze insanlar karşıdaki incinir mi diye düşünmüyo işte

Canim benimde cok uzun sürüyor ama beni yan yatiriyorlar. Yinede cok sıkılıyorum zaman gecmek bilmiyor.

Bende az kilo aldim diye seviniyorum. 7 kilo aldim simdiye kadar. Sen hic almamissin ya

canım ama senin kilonda çok iyi. 7 kilo bişey değil yani sen sevin yine. :) ya ilginç benim iştahımda hiç bir değişiklik yok, hamile kalmadan önceki gibi yiyorum. extra meyve ve süt sadece

gözün aydın canım sen yinede dikkatli ol ihmal etme kendini.

canım ama senin kilonda çok iyi. 7 kilo bişey değil yani sen sevin yine. :) ya ilginç benim iştahımda hiç bir değişiklik yok, hamile kalmadan önceki gibi yiyorum. extra meyve ve süt sadece

Canim ben kiloya takmiyorum zaten.
Bende seker cikti bebegim saglikli olsun da kilo falan bunlar hiccc önemli degil.

canım gözün aydın. hiç ağlama içini ferah tut. sende en kısa sürede alırsın bebişini kucağına inş.

geçmiş olsun tatlım dikkatli olman gerek. bu arada doğumdan sonra çok yüklenirsen yine tehlikeli. aman deyim :)

kizlar grip asisi deyince sorayim dedim ydisinda mi yasiyorsunuz ben ydisindayim burada da oneriolar ben yaptirmicam. tr de eskiden yapinca da oluyordum ve asi da ates fln yapar die korkuyorum.

Selam kızlar, nasılsınız? Yine uyku yok Bugün doktora gittim, nabzım çok yüksek çıktı.(130) Bütün değerlerime bakıldı kandan, normal çıktı. Anlamadım neden böyle oluyor, son zamanlarda çarpıntım var. Tansiyonum normal. Bir de doktorum aksilik olmadığı sürece 36. haftada nst dedi, çok geç değil mi?

geçmiş olsun tatlım dikkatli olman gerek. bu arada doğumdan sonra çok yüklenirsen yine tehlikeli. aman deyim :)

kizlar grip asisi deyince sorayim dedim ydisinda mi yasiyorsunuz ben ydisindayim burada da oneriolar ben yaptirmicam. tr de eskiden yapinca da oluyordum ve asi da ates fln yapar die korkuyorum.

Almanyada yasiyorum canim.
Bana doktorum asi falan birsey demedi. Pazartesi doktor kontrolüm var unutmasam sorucam.
Sen nerdensin??

Almanyada yasiyorum canim.
Bana doktorum asi falan birsey demedi. Pazartesi doktor kontrolüm var unutmasam sorucam.
Sen nerdensin??

canim ben ingiltere. burda ebe bakior zaten asi ekimde baslior asi ayi. ozaman 35+ larda olucam insallah. bide yan etkisinden cekindim. gerci mikrop olu direk mikrop verilmior. hayirlisi insallah sag salim atlatiriz gebeligi ve dogumu. sorup yazarsan sevinirim bakalim ssenin dr ne diyecek

Canim 36. hafta bana da biraz gec gibi geldi. Ben 28. haftamdan beri giriyorum nst'ye.
Hamilelikte nabzin yükselmesi normal eger tansiyonun iyi ise ve doktor kan degerlerine bakmissa korkma.
Benimde nabzim 138 e cikmisti ama sadece bir gün sürdü. Simdi uzanirken ölcüyorum 80-100 arasi cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…