2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende karıştırıyo olabilirim canım ... ama bunu okuyunca sanki ikiside aynı gibi.yani hangisini olucağımıza kim karar vericek.
sanki bir fark yokmuş aralarında demi.

bende karıştırıyo olabilirim canım ... ama bunu okuyunca sanki ikiside aynı gibi.yani hangisini olucağımıza kim karar vericek.
sanki bir fark yokmuş aralarında demi.
canım yazıya göre spinal baş ağrısı yapan , ayrıca sipinalde omiriliğin dışına değil iç kısmına kadar giriyo galiba iğne , ayrıca epiduralde ilaç takviyesi devam edebiliyomuş doğum sonrası ağrın olursa bir çeşit ağrı kesici oluyo galiba bana epidural daha iyi gibi geldi tek sıkıntı o belde ki kateter dedikleri galiba bir süre bel ağrısı yapabiliyo galiba o yüzden inş. sancılarımızı az hissederizde normal de bile epidural gibi bişeye gerek kalmaz

kızlar raporunuzu ne zaman aldınız 32 hafta bitince mi alcaksınız sua çalışıyorum ama ekimde rapor alcm iştende kasımda çıkcm başındaa patron kızım burda doğurcan deyip duruyo habire sinir oluyorum en azından bir ay daha çalışsam diyorum işte en azından kışlık yakıt parasını alırım kenarda durur die düşiünyorum

ben tam doldurduğum gün aldım son 8 haftam kalmıştı yani çalışabilir raporuydu bu , son 3 hafta kalada çalışamaz doğum öncesi raporumu alcam ...

Merhaba kızlar ve melekleri, biraz canım sıkkın kan sonuçlarımda t4 düşük çıkmıştı dahiliye gittim başka tahlil istedi ve haşimoto hastalığı çıktı tiroid iltihaplanmasıymış Başlangıç gibi gözüküyomuş ilaç tedavisi uygulanacak, bu hastalığı geçiren varmı merak ettim ve stres kaynaklıymış o yüzden kendimizi hiç sıkmamak lazım .

doğumdan sonra kendıne geldığınde cok sert bir kahve içecekmişssin
ben hastaneye küçük kettle götrürüp sade nescafe içmeyi planlıyorum(epidural için oyle dedıler)

Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

gönlündekini hayırlı kılsın hayırlısı değilse
hayırlı olanı gönlüne kabul kılsın

ne zor olduğunu bilirim bende cok dualar ettım
Allah yardımcın olsun

Bende de var. Ama gebelikten önce tanı almıştım. Sana verilen ilacı çok iyi kullan saat kur bebeğinin gelişimi için de önemli . Bebek doğduktan sonra da sütünün iyi gelmesi için önemli. Çok kişide var bu hastalık

Slmmmm leaf trangul ve herkese cok tesekkur ederim bizde henüz tam iyilesmedik ama kilo vermiyoruz beslenme su an sadece damardan oluyor tekrar mamaya gecince kilo alcak inşallah .
Valla dogumla ilgili geceler boyunca dogumhanede kalan biri olarak cok diycegim sey varda kafami toparlayamiyorum
Bana epidural sezeryan yapıldı mecburen bunun bi seçimi oldugunuda düşünmüyorum o anda bebeginiz ve sizin sagliniz icin en uygun olanı ne ise o yapılır. Ama ben bebegimi gorcem die ertesi gün ayaklandim ne bas ne bel ağrısı oldu .bence hep hayırlısıni istemek lazım. Kilo ya takilmayin süt sagarken bile veriliyor ben daha cok yer oldum hamilelige göre ama almıyorum veriyorum aksine

aminnnnnnnnnn inşallah canımm aminnnnnnnnnnnn ilk başlarda çok cesaretliydim ama şimdi karnım çok büyüdüğü için baya korkar oldum süreklli bu nasıl çıkcak içimden diye aklıma gelip duruyo :18:

fotoğrafı varsa koyar mısın canım

Biraz garipsizin personel isleri ben bu sene yanacak izinlerim var aldim bayram oncesi kullancam o senin o yil icinde kullanacagin iznin nasil kullanilamaz

Neyse ki benim 20 günü öbür yıla aktarılıyor 3 günü yanacak sadece. Esas 9 günlük bayram tatili gitti gittiiii :)

aminnnnnnnnnn inşallah canımm aminnnnnnnnnnnn ilk başlarda çok cesaretliydim ama şimdi karnım çok büyüdüğü için baya korkar oldum süreklli bu nasıl çıkcak içimden diye aklıma gelip duruyo :18:

Aynen bana da arada korku geliyor özellikle geceleri. Ama sıfır teknoloji doktor ebe yardımı olmadan milyarlarca kadın doğum yapmıştır şimdiye kadar. Biz de yaparız. Aslanız biz kaplanız. Böyle gaza getirmek lazım birbirimizi.

Son düzenleme:

puhahaha çok fena gaza geldim uleynnnn tutmayın beni şurda doğurup gelcem 2 dk
kucağımda bebekle gidiomuşum akşam eve kocam kapıda şok geçirirmiş

Son düzenleme:
nası bayram tatilin yanıyo ya onuda mı saymıyolar yok devenin nalı pes diyorum senle aramızda 4 gün var ben bayram dönüşü pazartesi alcam ki 3-4 günde kakalamış olcam bu durumda Senin zamanında o zamandır :44::44::44:

ben kızımda epidural sezeryan oldum çok ta memnun kaldım. baş ağrım hiç olmadı , bel ağrısı oluyordu onu da ilaç ve serumla atlattım çok şükür.. epidurai tavsiye ederim,bu doğumumda da epidural tercih edicem.

Ben çalışamaz raporu alacağım yarından itibaren 16 haftalık toplam iznim başlayacak yani. 32. hafta çalışabilir alayım sonra yıllık iznimi alayım dedim olmaz dediler.

ben çalışamaz raporu alacağım yarından itibaren 16 haftalık toplam iznim başlayacak yani. 32. Hafta çalışabilir alayım sonra yıllık iznimi alayım dedim olmaz dediler.

sizinkiler kafasına göre iş yapıyo anladığım , benim bu sene kullanmazsam yanacak bir hafta iznim vardı onu bayram öncesinde kullancam bayram sonrasıda zaten çalışamaz almam lazım 37 doluyor bayram haftası aldım izni bişey demediler , üzüldüm canım bebeğimizle geçirceğimiz bir gün bir gün zaten 6 ay çıkmayacak görünüyo keyfimizden çalışmıyoz bizde akşama kadar bir yerde oturmakta zor ama dayanıyoz bu halimizle tekrar konuşsan kesin mi tavırları .....

Devlette böyle diyorlar. Sana devlet zaten doğum izni veriyor, başka izin kullanamazsın diyor. İşim ağır değil, normal hamilelik yaşasam kesin çalışırdım, ama mutlak yatak istirahati denildiği için hiç riske atamam. Borçlar var ama ücretsiz izin alacağım. Baksın kızımın babası bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…