devlette böyle diyorlar. Sana devlet zaten doğum izni veriyor, başka izin kullanamazsın diyor. Işim ağır değil, normal hamilelik yaşasam kesin çalışırdım, ama mutlak yatak istirahati denildiği için hiç riske atamam. Borçlar var ama ücretsiz izin alacağım. Baksın kızımın babası bize
bisi olmaz Allahin izniyle korkma. Sadece her hareketini cok yavas yap. Bebeklerimizin tirnaklari gelisiyor ve artik elleri hep yüzlerinde. Ani hareket yaprsan irkiliyor ve yüzünü ciziyormus. Yavas yavas hareket et kalkarken dönerken.
onlar başka devletten galiba peki yasal bu yıl ki hakkım olan izin ne onuda devlet diyo , rabbim yardım eder canım inan bizde farklı değiliz kredimiz var ücretsiz de alamıyorum , k.v yoğun bakımda görümcem ona bakıyo annem uzakta ve çalışıyo mecbur hem çalışcam hem bakıcı tutcam ama rabbim yardım eder her zaman olduğu gibi....
ayy yazılanları okuyunca insan daha bi tuhaf oluyo bizim bebeklerimiz kocaman olmuş anlaşılan:)yavaş olmaya çalışıyorum cnm ama kalktığımda fena ağrlarım oluyo bide normal ddogumdan çok korkuyorum sezeryandanda korkuyorum aslında ama bayıltıp alsınlar istiyorum...sezeryandan sonra çok zorlanmam inşallah zaten kocaman bişeyim ...
bi atanamadım gitti...memur olaydım keşke bende :)
Doğum Yapan Memura Müjde kızlar az önce bu sayfada yeni bi haber okudum tekrardan doğum süresi izni gündemde.ama seçimlerden önceye kadar yetişecek diyo.bizi kapsamayacak o zaman(((çıksa bile biz faydalanamayacağız
Merhaba kızlar ve melekleri, biraz canım sıkkın kan sonuçlarımda t4 düşük çıkmıştı dahiliye gittim başka tahlil istedi ve haşimoto hastalığı çıktı tiroid iltihaplanmasıymış Başlangıç gibi gözüküyomuş ilaç tedavisi uygulanacak, bu hastalığı geçiren varmı merak ettim ve stres kaynaklıymış o yüzden kendimizi hiç sıkmamak lazım .
slm kızlar
bugün nst ye bağlandım 40 dak.sırtüstü yattım çok zorlandım kalkamadım yerimden benim gibi olan vamı aranzda.
bebeğimde gayet iyiymiş dr normal doğum yapacaksın bebek yerleşmiş bayağıda aşağı yerleşmiş dedi 2300 gr olmuş paşam bizden haberler böyle iyi akşamlar teyzoşlar
slm kızlar
bugün nst ye bağlandım 40 dak.sırtüstü yattım çok zorlandım kalkamadım yerimden benim gibi olan vamı aranzda.
bebeğimde gayet iyiymiş dr normal doğum yapacaksın bebek yerleşmiş bayağıda aşağı yerleşmiş dedi 2300 gr olmuş paşam bizden haberler böyle iyi akşamlar teyzoşlar
valla 40dk dayanmışsın helal... benim bildiğim 15-20 dk olur nst? ben o 15 dk ilk belki 3 dk sırt üstü yatabiliyorum. sonra tansiyonum oynamaya başlıyor, rengim gidiyor, midem feci oluyor soğuk soğuk terliyorum. Yan yatarak yaptırıyorum bu yüzden. sen de yan yatmayı istersen ona göre ayarlarlar
ben sırtüstü sert bir yere yatınca ultrason çekilirken falan kalkamıyorum. belim çok kötü oluyo. kilitleniyor sanki ne sola ne sağa dönebiliyorum.
Merhaba kızlar ve melekleri, biraz canım sıkkın kan sonuçlarımda t4 düşük çıkmıştı dahiliye gittim başka tahlil istedi ve haşimoto hastalığı çıktı tiroid iltihaplanmasıymış Başlangıç gibi gözüküyomuş ilaç tedavisi uygulanacak, bu hastalığı geçiren varmı merak ettim ve stres kaynaklıymış o yüzden kendimizi hiç sıkmamak lazım .
slm kızlar arkadaşımın bebeği olması için hamilelerden 1 adet ayetel kürsi topluyorum okuyabilirseniz çok sevinirim ismi sevcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?