2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

onlar başka devletten galiba peki yasal bu yıl ki hakkım olan izin ne onuda devlet diyo , rabbim yardım eder canım inan bizde farklı değiliz kredimiz var ücretsiz de alamıyorum , k.v yoğun bakımda görümcem ona bakıyo annem uzakta ve çalışıyo mecbur hem çalışcam hem bakıcı tutcam ama rabbim yardım eder her zaman olduğu gibi....

bisi olmaz Allahin izniyle korkma. Sadece her hareketini cok yavas yap. Bebeklerimizin tirnaklari gelisiyor ve artik elleri hep yüzlerinde. Ani hareket yaprsan irkiliyor ve yüzünü ciziyormus. Yavas yavas hareket et kalkarken dönerken.

ayy yazılanları okuyunca insan daha bi tuhaf oluyo bizim bebeklerimiz kocaman olmuş anlaşılan:)yavaş olmaya çalışıyorum cnm ama kalktığımda fena ağrlarım oluyo bide normal ddogumdan çok korkuyorum sezeryandanda korkuyorum aslında ama bayıltıp alsınlar istiyorum...sezeryandan sonra çok zorlanmam inşallah zaten kocaman bişeyim ...

İnşallah canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kv ye de Geçmiş olsun çok.
Yarın son kez soracağım bakalım

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/530499-dogum-izni-icin-bilgi.html

bu topikte de baya tartışıılmış

Son düzenleme:
kızlar mesai bitmek üzere
zor geçti bugün
Allahım tüm zorda kalanların yardımcısı olsun
kuzuların yarın anneanneleri geliyor
bir sürü cici getirecekmiş
cok heyecanlıyım
pzt itibariyle de alıp ıznımı anamın dızının dibinde yatacağım
artık gücümün kalmadığını hissediyorum

özellikle kuzucuklarınızı mıncıklıyorum
hadi iyi aksamlar kızlar

herkesin dogumu farkli oluyor. normal dogumdan korkma.. Dogal olan her zaman iyidir sakin unutma. Bizim gelin doktor ve normal dogum olacak diye son güne kadar bekledi, bebek dönmedi. aglaya aglaya bitti kiz, sezeryandan sonra sütü gelmedi..Üzüntüden mahvoldu. Düsün artik normal dogum ne kadar önemli...

bi atanamadım gitti...memur olaydım keşke bende :)

evlenene 7300 tl yardımı nı? ? ?
taslak acayipmiş.

Son düzenleme:
slm kızlar
bugün nst ye bağlandım 40 dak.sırtüstü yattım çok zorlandım kalkamadım yerimden benim gibi olan vamı aranzda.
bebeğimde gayet iyiymiş dr normal doğum yapacaksın bebek yerleşmiş bayağıda aşağı yerleşmiş dedi 2300 gr olmuş paşam bizden haberler böyle iyi akşamlar teyzoşlar

geçmiş olsun cnm 5 yıldır hashimoto hastasıyım stres den uzak durman lazım yoksa benim gibi nodullerin oluşur...

ben sırtüstü sert bir yere yatınca ultrason çekilirken falan kalkamıyorum. belim çok kötü oluyo. kilitleniyor sanki ne sola ne sağa dönebiliyorum.

slm kızlar arkadaşımın bebeği olması için hamilelerden 1 adet ayetel kürsi topluyorum okuyabilirseniz çok sevinirim ismi sevcan

valla 40dk dayanmışsın helal... benim bildiğim 15-20 dk olur nst? ben o 15 dk ilk belki 3 dk sırt üstü yatabiliyorum. sonra tansiyonum oynamaya başlıyor, rengim gidiyor, midem feci oluyor soğuk soğuk terliyorum. Yan yatarak yaptırıyorum bu yüzden. sen de yan yatmayı istersen ona göre ayarlarlar

üniv hast. gittim acemilere denk geldim benimle aynı anda giren bayan 20 dak. kaldı çıktı, o çıktıktan sonra bebeğin kalbinin yerini anca buldular hatta bulamadılar hocalarını çağırdılar en sonunda, neyse 20 dak. nst bağlı kaldım ama mahvoldum bidahada gelmem ben bu ne böyle fln dedim kızdım çok zor dayandım.

ben sırtüstü sert bir yere yatınca ultrason çekilirken falan kalkamıyorum. belim çok kötü oluyo. kilitleniyor sanki ne sola ne sağa dönebiliyorum.

aynen benimde öyle aylardır sırt üstü yatamıyorum, gece dönerken bile kalkıp öyle sağa sola dönüyorum ama mecburum diye dayandım drların yardımıyla kalktım bende kalkamıyorum belim çok ağrıdı bugün

geçmiş olsun canım sıkma canını, bak stres yaramıyomuş bu duruma da üzülüp yıpratma kendini. ilaçlarını düzenli kullanırsan hiç bir sorun olmaz inşallah

slm kızlar arkadaşımın bebeği olması için hamilelerden 1 adet ayetel kürsi topluyorum okuyabilirseniz çok sevinirim ismi sevcan

ah ah kayınvalidem de günlede gezip benm için enbiya suresi okutuyordu (kısır muamelesi yapıyordu sağolsun bana) içim sızladı bian aklıma gelince yaptıkları. okudum canm ben rabbim kabul etsin inş. isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…