doğum gunun kutlu oolsun bebişinle nice yaşlaraaa
Mutlu yillar canim :))
:) herşey gönlünce olsun canım. mutlu yıllar. eşinle bebişinle huzurlu mutlu gönlünün dilediği gibi yaşarsın inş.
Tebrik ederim yeni yaşını. Öptüm.
Sevgiler.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için kızlar..
o kadar duygusalım ki bugun anlatamam evden işe gelene kadar serviste hastanede iş yerinde salya sümük ağladım :))
ne oldu diye merak ediyo arkadaşlarım bilmiyorum sadece ağlamak geliyo içimden diyorum.
gebelik duygusallığı çok fenamış yaaa
evet canım doğumda mıkrop kapmamak ıcın.. zaten 5 doz yapılıyor ve sonra omur boyu rahatsın. sadece hamılelıkte degıl ınsanlık hali ayagına çivi batar baslı iğne batar vs..
20li haftalarda ilk dozu oluyosun sonra hamılelıkte 1 doz daha oluyor kalan 3unude 1er sene arayla dıye bılıyorum..
olmadıysan hala yaptırabılırsın aslında, saglık ocagında yapılıyor. zaten saglık ocagı kaydını alır her ay gebe izleme cagırır.. aşı zamanlarında arıyolar hatırlatıyolar gereklı hersey ucretsız yapılıyor vs.. saglık ocagına kaydını yaptırmadınmı ki ? onlar takıp eder ararlardı..
Kızlarrrrrrrrrrr Bugun Benim Doğum Günümmmmmmmmmm [/QUO
Hergünü birbirinden güzel geçen günlerle dolu nice mutlu senelere....
Iyi olmaniza çok sevindim canim. Bizde kavga ediyoruz kizimla, birazcik ayakta dursak hemen taş gibi oluyor illa yatacam, tembel olacak sanirim benim kuzum ama maşallah içerde çalışmaları yoğun, sabahlari babamiz gittikten sonra beraber uyuyor beraber uyaniyoruz, babamizi çok seviyoruz, babayi hisser hissetmez resmen kuduruyor :-D
Ben geçen hafta gittim ztb a çok kalabalik ama çabuk ilerliyor, kan idrar tahlili yapildi, tek sikinti çok konusmuyir doktor :-( haftasi ile uyumlu sikinti yok dedii, kiloyu sordugum halde söyledmedi, kiloya bakmiyorum ben dedi çıktı. En son 29 haftalikken ki kilosu var simdi nekadar oldu bilmiyorum. 2 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi, haftaya çarşamba yine gideceğim, her seferinde farkli doktor dek geliyormuş zaten belki haftaya öğrenirim kilosunu kuzumun.
Doğum Öncesi özel odayi kaldirmislar onkoloji hastalarina kaydirmislar o hakki. Doğuma girdiğinde esin oda ister doğumdan sonra refakatcin ile ayri tek kisilikodaya çıkarsın dediler, onunda geceligi 90 lira, refakatciya ayri bir ücret odenmiyormus aklinda olsun seninde canim. Bizden havadisler böyle, hafta sonu kizimin beşiğinide alirsak geriye cantamizi hazirlayip beklemek kalacak inşallah.
Seni ve güzel kizini öpüyorum iyi bak kendine ve küçük kuzuya
Merhaba kızlar ve melekleri, biraz canım sıkkın kan sonuçlarımda t4 düşük çıkmıştı dahiliye gittim başka tahlil istedi ve haşimoto hastalığı çıktı tiroid iltihaplanmasıymış Başlangıç gibi gözüküyomuş ilaç tedavisi uygulanacak, bu hastalığı geçiren varmı merak ettim ve stres kaynaklıymış o yüzden kendimizi hiç sıkmamak lazım .
Kızlarrrrrrrrrrr Bugun Benim Doğum Günümmmmmmmmmm
ben hastanede verirler diye hasta bezi almayı düşünmüyordum.. zaten eğer kanama çok yoğun değilse sadece ilk gün lazım oluyormuş seninde dediğin gibi.. alsam mı ki yine de acaba?
kızlar bebişlerinizin isimleri netleştimi ben allah izizn veriirse
kızımın adını ''nevra'' koyucam nasıl
Saf Temiz Berrak anlamına geliyoırmuş bide beyaz çiçek
yok kan testi en son 12 haftalıkken oncekı doktorum yapmıstı..
Bu doktorum malesef tansıyon ve kılo bıle bakmıyor sadece ultrason..
şikayetım olursa soyluyorum oyle yapıyor.. Wc ıle ılgılı sıkayetlerım vardı mesela ıdrar testı ıstedı bakterı cıktı..
Herseyı bız dusuncez illaaa
Nst ne zaman baslıcak bakalım :/
Selam kızlar, nasılsınız? Yine uyku yokBugün doktora gittim, nabzım çok yüksek çıktı.(130) Bütün değerlerime bakıldı kandan, normal çıktı. Anlamadım neden böyle oluyor, son zamanlarda çarpıntım var. Tansiyonum normal. Bir de doktorum aksilik olmadığı sürece 36. haftada nst dedi, çok geç değil mi?
canim benim nabiz da yukselior 120lere. Gece terlemen var mi benim sirilsiklam hava soguk olmasina ragmen. nefes darligi da oluyor carpinti nasil oluyor benim kalp hizli atmaya baslior nefes daralio oyle mi?
Kızlarrrrrrrrrrr Bugun Benim Doğum Günümmmmmmmmmm
kızlar bebişlerinizin isimleri netleştimi ben allah izizn veriirse
kızımın adını ''nevra'' koyucam nasıl
Saf Temiz Berrak anlamına geliyoırmuş bide beyaz çiçek
günaydın kızlar.bi iki gündür benimde hafif kasık ağrılarım başladı.gerçi doktora söylememi gerektirecek kadar değil.günde bi iki sefer çok sürüp geçiyo.ama başladı .ayyy doğumun yaklaştığının habercisi hep bunlar heycan sardı beni nası olcak diye:)
herkese günaydınnn
Bende hiç nst ye girmedim... Hatta biraz geri kafalıyım galiba bu konularda herhengi bir sorun hissetmiyorsam durup dururken niye nst ye gireyim ki diye düşünüyorum? Ne faydası var beni bi aydınlatın hele...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?