canım maşallah nasıl başardın bu kadar az kilo almayı?? ben çok uzun zamandır beyaz ekmek yemiyorum 3 4 yıl olmustur tuz kullanmıyorum şeker kullanmıyorum normal yağ yerine zeytin yağı ve fındık yağı kullanıyorum ama yinede kilo aldım sen nasıl besleniyorsun anlatır mısın suan 67 kiloyum artık almak istemiyorum
Güzellklerim hepinize günaydinlar olsun ..
Gecmise tam bakamadim ama arada Defneneva arkadasin dogumgünü oldugunu gördüm ..
Defneneva kutlu mutlu olsun canim dogum günün sevdiklerinle bebeginle nice nice güzel yaslara ....
Kizlar benim hic isim bitmiyor ya((( camasir camasir ütü evdi yemekti yorgun hissediyorum kendimi ..
Simdide kalkip iki takim nevresimim var bebisimin yatagin dis süslerk vs ütülenecek .. Oglumu anaokulndan almadan Yapayim ...
Bu hickirikkari bende cok cok hissediyorum ... Bugun yukarda hissediyorum insallah essek sipam geri dönmemistir :))..
Insallah hepiniz iyisinizdir kizlar ... Artik sayili günlerimiz kaldi .. Rabbim hayirli dogum nasip etsin ...
Cok heycanianiyorum rabbim göster o günleri insallah ...
canım o konu benımde kafamı karıstırıyor cunku 25 haftalık olana kadar baska bı doktorun muayanesıne gıdıyodum cok memnundum..
kapıdan gırdıgım gıbı tansıyonuma bakılırdı kıloma bakılırdı.. doktorum her bılgımı kaydederdi.. ultrason resımlerını çifter çifter verırdı hatıra sakla derdi vs cok cok memnundum yani..
ama sskyı bıraktıgı ıcın ve doğum yapıcagım hastaneyı gormek ıstedıgım ıcın bıraktım.. şuan gıttıgım hastanede senınkı gbı ne kıloma bakıyor ne tansıyona.. kapıdan gırıyorum ne şikayetın var dıyor benı hatırlamıyor bıle gebelık varmı dıyor.. her kontrolde son adet tarıhını vs alıyor kısa bı sorgulama yapar gıbı..
ben soyledım 5 haftadır kılo almadıgımı.. ınternette sureklı haşır neşır olmasam ve zararlı oldugunu bılmesem belkı kaynayacaktı.. doktor gelısımı cok ıyı dedı ama forumdakı 29 haftalık kızların bebıslerı benımkınden en az 00 gr ondeler.. yani insan takıyo doktorundanda ılgı gormeyınce daha cok bozuluyor morali.. aslında gebelik tansiyonu onemlı bişey.. fazla kılo alımınında onune gecılmelı.. bakılmalı yani oyuzden.. ama neden bakılmıyo cok mu zor 25 tl bı tartı alıp koymak anlamıyorum...
oooo 20 kişiyiz şuan forumda herkes gelmişşş
benim keyfım bıraz daha ıyı kasınma derdım az da olsa geçti günde 3 kere banyo yaparken şimdi 1 kere yapıyorum sonra sür mustellayı
valla vucudun elastikiyetini hakkaten arttırıyormus onu anladın
sanırım kasıntılar ödemden oluyormus kremı sürünce ödemler daha az canımı acıtmaya basladı böylece kasıntılarım azaldı dıye düşünüyorum
hala yatak almadım doğum cantamı hafta sonu hazırlamayı düşünüyorum
işide pzt bırakırım
bi derdim aksamları en az 3-4 kere uyanıyorum dolaşıyorum
benden durumlar böyle
sabahtan başlayıp,gece yatana kadar devam eden mide yanması şikayetim var,dayanamıyorum artık.
sabahtan başlayıp,gece yatana kadar devam eden mide yanması şikayetim var,dayanamıyorum artık.
Kızlarrrrrrrrrrr Bugun Benim Doğum Günümmmmmmmmmm
çok teşekkür ederim canım .. hepbirlikte bebişlerimizle güzel güzel günlere inşallah.
biz iyiyiz sen nasılsınnn... benimde hiç işlerim bitmiyor valla ... eşimde yardım etmiyor bana (biraz dert yanayım ondan) .. valla herşeyi kendim yaptığımdan işede gidip geldiğimden çok kilo almadım. (aslında bu iyi bişeyde)
artık çok yoruluyorum eğilince karnım çok acıyo . bariz sayılı günlerimiz kaldı artık..
canım meraba.bişey sorucam sen mustelayı ne zamandır kullanıyosun.ben 2.aydan beri zeytin yağı ve biooil kullanıyorum ama çatlaklar yavaş yavaş başladı.ben bu aydan mustela kullanmaya başlasam acaba etki edermi yoksa biooile devammı etsem ondanda çok memnun olan vr ama mustelayıda duydum.bilenler bu krem hakkındaki bigilerini yazarsa çok sevinirim.illaki olcak çatlak ama en aza indirmek birazda bizim elimizde.
canım benimde aynen öyleydi.nerdeyse 1 aydan fazladır yaşıyorum sıkıntıyı.doktorum rennie duo şurup verdi.o baya iyi geldi.gecelerie yatmadan önce içiyorum bir yada iki ölçek allaha şükür bi kaçgündür çok rahatladı midem.
ben 3. aydan beri kullanılyorum. gögüslerim birden bire şişince cok kasıntım olmustu catlar dıye korkumdan kullanmaya başlamıştım. karnım cok karınıyor ona da cok ıyı gelıyor ben memnunum sımdılık gorunurde catlak yok inşallah boyle devam eder
bende gavisyon içiyorum benı de o cok rahatlatıyor. resmen mide öz suyum ağzıma gelıyordu. cok sukur bayag ıyı geldı o şurup
Kızlar selamm. Hepinize .. Badezuzum adlı arkadaşımız doğum yaptı 32 haftalık bebişimiz küvözde inşallah iyi olacak oğluşumuz lütfen dua eder misiniz kızlar
Kac haftalik hamilesin?
Eki Görüntüle 807497Kızlarrrrrrrrrrr Bugun Benim Doğum Günümmmmmmmmmm
ben geçen hafta açılışı yaptım ve 60 lık bir sancı göründü ama sancımı hissetmiyordum 2 ünite serum yedik , her sancıyı hissedecen diye bişey yok doktor bana bu haftalarda sancı olsun istemeyiz deyip serum verdi ....
herkese günaydınnn
bende hiç nst ye girmedim... hatta biraz geri kafalıyım galiba bu konularda herhengi bir sorun hissetmiyorsam durup dururken niye nst ye gireyim ki diye düşünüyorum? ne faydası var beni bi aydınlatın hele...
canım kaç kilo aldın bilmiyorum ama bende de durumlar aynı... tek kelimeyle fazla kilolar ve tavan yapan hormonlar beni bu hale getirdi biliyorum...
doğum günün kutlu olsun yavrunla ve eşinle nice sağlıklı yaşlar görürsünüz inşallah...
soyadınızla uyumluysa güzelmiş... çok da kullanılan bi isim değil, orjinal geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?