2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Normalde beslenmeme cok dikkat etmezdim,ogun atlardim,abur cubur yerdim.hamile oldugumu ogrendigimden beri biraz daha dikkat eder oldum,en onemlisi ogun atlamamaya basladim,ekmek cok yemiyorum,bizde de yillardir zeytinyagi kullanilir,basit sekerli seyler mumkun oldugunca yememeye ozen gosteriyordum,hamurisi filan cok cok az yiyordum ama hareket cok yoktu hayatimda dogru durust yuruyus bile yapmadim,sanirim bunye ile alakali bi durum da olabilir bu.tum bunlara ragmen,kilo almamama ragmen,gebelik sekerim biraz yuksek cikti.doktorum diyetisyene yonlendirdi.simdi oncekine oranla daha cok ve sik yiyorum ama yine kilo almiyorum hatta her diyetisyene gittigimde kilo vermis oluyorum,ne is anlamadim endiselendim biraz kilo almam gerekirjen veriyordum kadin dogumcumla ve diyetisyenlede gorustum,ben kg almiyorum ama bebegimde bi gelisme bozuklugu olmasin diye onlarda senin kilonla onun gelisiminin hic alakasi yok sen kg almasanda hatta versende bebegin kilo aliyor gelisimide cok iyi dediler icim rahatladi benimde.
Simdi her sabah ayni saatte kalkip kahvaltimi ediyorum,2 saat sonra meyve ve galeta,2 saat sonra oglen yemegi yiyorum,2-3 saat sonra meyve yogurt yulaf ezmesi,badem karisimi yiyorm,aksam 19:30 da aksam yemegi ve 22:00 gibi de meyve ve sut iciyorum,hayatimda meyveden baska seker yok,beyaz un beyaz ekmek tamamen yok,duzenli yuruyus yapmaya calisiyorum hergunde parmagimdan kan alip olcum yapip not ediyorum

çok teşekkür ederim canım .. hepbirlikte bebişlerimizle güzel güzel günlere inşallah.
biz iyiyiz sen nasılsınnn... benimde hiç işlerim bitmiyor valla ... eşimde yardım etmiyor bana (biraz dert yanayım ondan ) .. valla herşeyi kendim yaptığımdan işede gidip geldiğimden çok kilo almadım. (aslında bu iyi bişeyde)
artık çok yoruluyorum eğilince karnım çok acıyo . bariz sayılı günlerimiz kaldı artık..

canım ben özel hastaneye gidiorum. benimde taramalar harici hiç kan tahlili yapılmadı. kilomada bi 12. haftada bakılmıştı. aldım diorum tartma ihtiyacı duymuo iisn dio. bebekte ii dio. idrar tahlili hiç yapılmadı. her gidişimde hangi vitaminleri kullanıosun dio. özel olmasına rağmen benim doktor çok kalabalık. bazen savsaklıomu die düşünüyorum. herkese bi tahliller yapılıo ben dediim gibi tarama harici kan bile vermedim :/

canım meraba.bişey sorucam sen mustelayı ne zamandır kullanıyosun.ben 2.aydan beri zeytin yağı ve biooil kullanıyorum ama çatlaklar yavaş yavaş başladı.ben bu aydan mustela kullanmaya başlasam acaba etki edermi yoksa biooile devammı etsem ondanda çok memnun olan vr ama mustelayıda duydum.bilenler bu krem hakkındaki bigilerini yazarsa çok sevinirim.illaki olcak çatlak ama en aza indirmek birazda bizim elimizde.

sabahtan başlayıp,gece yatana kadar devam eden mide yanması şikayetim var,dayanamıyorum artık.

çok geçmiş olsun arkadasım... bende uykusuzluktan şikayetçiyim dün gecede hiç uyutmadı benim yaramaz. bu gün işte gözlerim yarı kapalı.. şimdiden uykusuz günlere başladık.

sabahtan başlayıp,gece yatana kadar devam eden mide yanması şikayetim var,dayanamıyorum artık.

canım benimde aynen öyleydi.nerdeyse 1 aydan fazladır yaşıyorum sıkıntıyı.doktorum rennie duo şurup verdi.o baya iyi geldi.gecelerie yatmadan önce içiyorum bir yada iki ölçek allaha şükür bi kaçgündür çok rahatladı midem.

Sükür canm bende iyiyim ...
Benimde is pazartesi bitti her sabah erkendrn kalkiyorum ama , büyük oglum 5 yasinda anaokuluna götürüyorum ..
Sonra bir saat uyuzluk yapip kahvalti ve isler geceye kadar bitmiyor ..
Esimede bisey dersem yardim eder :)) gücümün yetmedigi islerde ...
Iki cocukla zor olacak biraz ama herseye raziyim...
Bende 7-8 kilo aldim az degil :)

kızlar sizin yazılarınızın altında bebişlerinizin haftaları ve bilgileri yazıyor ben yeniyim bilmiyorumda sizmi hazırlıyorsunuz..

ben 3. aydan beri kullanılyorum. gögüslerim birden bire şişince cok kasıntım olmustu catlar dıye korkumdan kullanmaya başlamıştım. karnım cok karınıyor ona da cok ıyı gelıyor ben memnunum sımdılık gorunurde catlak yok inşallah boyle devam eder

bende gavisyon içiyorum benı de o cok rahatlatıyor. resmen mide öz suyum ağzıma gelıyordu. cok sukur bayag ıyı geldı o şurup

Kızlar selamm. Hepinize .. Badezuzum adlı arkadaşımız doğum yaptı 32 haftalık bebişimiz küvözde inşallah iyi olacak oğluşumuz lütfen dua eder misiniz kızlar

eşime söyledim akşam gelirken al diye.inşallah etki ederçok zayıftım ben şimdi birden tabi böyle şişince vücut neye uğradığını şaşırdı.

Bu Arada bende en son 30 haftalıkken girdim nts ye zaten erken Doğum tehdidiyle yatıyorum uzun zamandır 3 haftadır görmedim oğluşu haftaya kontrol inşallah iyidir minnoş ..benim kide çok hıçkırıyor ya ben hareketlerini heryerden hissediyorum. Ama benim ki aşağıyA indi sanırım çünkü.vajina kemiklerimin oralarda bile biryerleri var dolaşıyor bazen kasıklarıma baskı yapıyor büyüdü iyicene:)birde şu nabız atışı benimde sürekli yüksek hamilelikten kaynaklı bir durummuş sinirlendiğimde 156 kadar bile çıktığı oldu ..beyaz akıntımda artış var sizdede oluyor mu acaba

hımmm...peki sen o gün doktor kontrolun olmasaydı ve nst ye girmemiş olsaydın ne olurmuş sordun mu canım?
yani hissetmeyeceğin düzeydeki sancının sana ya da bebeğe ne zararı var acaba? öğrenmek için soruyorum yani benim randevum 3 hafta sonraya ve nst olur mu olmaz mı bilmiyorum bile... ama 3 haftada insanın başına neler gelir gider Allah bilir kaç tane hissetmediğimiz sancıyı atlatıyoruz gün içinde...

nst ye ve seruma ek ücret ödedin mi bide onu merak ettim? özel hastaneler işin ucunda para varsa hep daha hassas olmuştur bana göre her zaman..

zayif hamile kalinca aldim epey kilo ama bu ter cildi yakan, tuzlu ter gibi deil su gibi cikiyor sende de oyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…