zayif hamile kalinca aldim epey kilo ama bu ter cildi yakan, tuzlu ter gibi deil su gibi cikiyor sende de oyle mi?
tamda zamanında yazmısım demekkı
benım doktorumda bebegın gelısımı ıyı ama bebek kılo alırken sen almamıssan aksıne vermıs sayılırsın hamılelıkte bu mumkun değil dedı..
cunku tartıda 100 gr bıle oynama yok 1.5 aydır hep aynı..
bebek senden beslenıyo demekkı sen yeterlı takvıyeyı almıyosun kansız kalmıs olabılırsın dedı kan tahlılı ıstedı...
heryerım delik deşik zaten tetenaz aşısından sonra iğne görmek istemıyorumm... :18:
kızlar bebişlerinizin isimleri netleştimi ben allah izizn veriirse
kızımın adını ''nevra'' koyucam nasıl
Saf Temiz Berrak anlamına geliyoırmuş bide beyaz çiçek
Kızlar selamm. Hepinize .. Badezuzum adlı arkadaşımız doğum yaptı 32 haftalık bebişimiz küvözde inşallah iyi olacak oğluşumuz lütfen dua eder misiniz kızlar
canım benimde tam 5 haftadır kilom sabit.doktoruma söyledim 3 gün önce bebeğe baktı gelişimi normal sıkıntı yapmaya gerek yok dedi.ama işte ben genede taktım muz fındık fıstık bebek için iyiymiş.hemen onlardan ekstra yemeye başladım:)bu sabah tartıldım yarım kilo almışım:)özellikle muz bebeğe kilo aldırıyomuş.tabi anneyede:)
Kızlar selamm. Hepinize .. Badezuzum adlı arkadaşımız doğum yaptı 32 haftalık bebişimiz küvözde inşallah iyi olacak oğluşumuz lütfen dua eder misiniz kızlar
aynen öyle canım... gece kilo ve hormonel kaynaklı nefes darlığı çekip sıkışıyoruz ve sırılsıklam oluyoruz...
canım geçmiş olsun. dikkat et kendine. benim anlamadığım bi şikayetinmi vardı yoksa rutin kontrollerdemi farkettiler bunu? ilk defa duydum. ilaç falan mı kullanmaya başladın. umarım en kısa zamanda geçer.
Ben olmadim canim. Gripten korkuyorum da, biliyorsun burda havalar cok sogudu ama ben yaniyorum yazin ortasi gibi askili ile dolsiyorum evde insallah üsütmem.
kizlar grip asisi deyince sorayim dedim ydisinda mi yasiyorsunuz ben ydisindayim burada da oneriolar ben yaptirmicam. tr de eskiden yapinca da oluyordum ve asi da ates fln yapar die korkuyorum.
druna sordun mu bilmiyorum ne diyor ama bu sona kadar boyle devam etcek gibi. burasi soguk olmasina ragmen boyle..
canim benim nabiz da yukselior 120lere. Gece terlemen var mi benim sirilsiklam hava soguk olmasina ragmen. nefes darligi da oluyor carpinti nasil oluyor benim kalp hizli atmaya baslior nefes daralio oyle mi?
sorma bende yaniyorumm, hatta durduk yere terliyorummm. Ayaklarimi hic sorma hep soguk suya tutsaim var, yaniyor resmen...Ama ben üsütttüm dikkat et, mutfak cami ile terasse nin kapisi acik kalmis omuzlarim tutuldu bas agrisi cektim.
Dün doktordaydik, kan aldi, idrar aldi ve grip asisi vurdu. Sormadi bile..siz yapmak zorundasiniz dedi bizde tamam dedik... ama bu asi mahvetti beni bütün kemiklerim agriyorrrrr. Grip oldum resmen:) Bebege kan yoluyla gecicek insaallah antikor olusur da cocugum kisin rahat eder..
canım meraba.bişey sorucam sen mustelayı ne zamandır kullanıyosun.ben 2.aydan beri zeytin yağı ve biooil kullanıyorum ama çatlaklar yavaş yavaş başladı.ben bu aydan mustela kullanmaya başlasam acaba etki edermi yoksa biooile devammı etsem ondanda çok memnun olan vr ama mustelayıda duydum.bilenler bu krem hakkındaki bigilerini yazarsa çok sevinirim.illaki olcak çatlak ama en aza indirmek birazda bizim elimizde.
canim ates yapmadi. Bana ve esime ayni anda vurdurlar, cok yorgun ve bitkin hissettiriyor. bütün kemiklerim agriyor, esim benden beter durumda.. Ama bebek icin katlaniyoruz, kan yoluyla ona gecicek benden..
Canim bana da kagit glmisti asinizi ekim basi itibariyle olabilirsiniz diye. ben de dusundum 35+ larda olacagim Allaha emanet dedik olmayacagim gibi. Antikor olusumu 2 hafta sonraymis.Bir de dedigin gibi halsizlik olayi sonrasinda olmayacagin %100 deil. Tr de yapmiolar biz ydisindayiz burda oneriolar ama sana kalmis zorla deil.
ama ebem dün yaptirmasaydinizda olurdu dedi...
yok canım sormadım çünkü öyle olduğundan eminim...
bayağı kilo aldım ve gece nefes darlığından tıkanıp sıkışıp uyanıyorum, bi de ben kan hapımı çok düzenli kullanıyorum en son tahlil yapmıştı sağlık ocağı adam şaşırdı sen ne kanlı canlısın sen böyle diyeee
ben içimdeki ateşi dışarı atmayayım da kim atsınnn
aynen yaaa, gecelik kalmiyor esimin tisörtlerini giyiioyrumm...su gibi oluyorum, fark etmezsemde üsütüp omuzlarim tutuluyor...
Kızlar fikrinizi almak istiyorum bu beşik konusunda çok kararsızm ilk 3-4 ay yanımda yatırmak için şöyle bşr şey alsam nasıl olur bana çok yerden geldi yanımda koyduğumda çok yerde mi kalırbebek.
Eki Görüntüle 807519
selam kızlar .hilal çok sevindim canım darısı benim başıma inşallah...
minik oğlumun ağızdan solunumunu çıkarmışlar şuan sadece burundan makineye bağlı..inşallah onu da atlatıp kendi kendine nefes alacağı günleri de göreceğim..ama çok zorlu ve acılı bir süreç ...onu orada bırakmak beni mahvediyor..dualarla ayaktayım uyuyamıyorum her gün gideceğim zamanı bekliyorum öylece..arada ağlama krizlerim oluyor rabbim bu sınavı sağlıkla atlatmayı nasip eder inşallah..
doğum riski olan arkadaşımız vardı o nasıl takip edemedim...Ayşegül senin bebeğin nasıl..
bir de ben toplam 17 kg almış gözüküyordum son aylar 3 -3 almış gözüküyordum meğer preeklamsiden dolayıymış 7 gün oldu başlangıç kiloma döndüm..uyumamamın ve halsizliğimin de verdiği bir şey olabilir..yine de son aylar yüksek çıkıyorsa kilonuz doktorunuzu uyarın benim eski doktoruma anlatamamıştım bu konuyu ..şişlik var kilo almıyorum bir günde yükseliyor dediğim halde kızıp gönderiyordu ..doktorumu değiştirmiştim iyi ki değiştirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?