2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
herkese günaydınlar.
okuya okuya anca gelebildim.
umarım herkes iyidir.
benimde son 1 haftadır karnım birden büyü.
haftaya dktra gidicem nst ye henüz hiç girmedim.
bakalım ne diyecek.

Günaydın bende son biraydır kilo almadım ama bebeğin kilosu gayetiyi bende. De kansızlık çıktıdemek bebek bendenbesleniyor mantıklı...

Kızlar 32. hafta doğum iznine bugün itibariyle çıktım. 9 Ocak'a kadar izinliyim evdeyim yani. Zaten 1 aydır raporluydum. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar uzun süre evde oturmamıştım. Üniversitede bile yaz tatili 1.5-2 aydı. Ev hanımı olma yolunda ilerliyorum.

kızlar bebişlerinizin isimleri netleştimi ben allah izizn veriirse
kızımın adını ''nevra'' koyucam nasıl
Saf Temiz Berrak anlamına geliyoırmuş bide beyaz çiçek

Güzel isimmiş... Yağmur ya da Deniz karar veremedik. Belki 2. ismi de Ece olur prensesimin.

Kızlar selamm. Hepinize .. Badezuzum adlı arkadaşımız doğum yaptı 32 haftalık bebişimiz küvözde inşallah iyi olacak oğluşumuz lütfen dua eder misiniz kızlar

İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeğini kollarına almayı nasip eder Allah. Dualarımız Badezuzum ve bebişiyle.

Son düzenleme:

kızlar kilo almamayı hiç takmayın. bende gebelik şekeri olduğu için hamileliğimin başından beri toplamda 4,5 kg aldım. 3 aydır neredeyse hiç kilo almıyorum. ama bebeğim haftasının önünde. önemli olan onun alması.

Kızlar selamm. Hepinize .. Badezuzum adlı arkadaşımız doğum yaptı 32 haftalık bebişimiz küvözde inşallah iyi olacak oğluşumuz lütfen dua eder misiniz kızlar

Bende cok selam söyle canim görüsürsen .. Cok gcmis olsun ..
Insallah cabucak alir minik oglusunu kucagina kavusurlar ...
Rabbimyardimcisi olsun ..
Cok duygulaniyorum , artik teker teker geliyorlar aceleci miniklerimiz ..

canım geçmiş olsun. dikkat et kendine. benim anlamadığım bi şikayetinmi vardı yoksa rutin kontrollerdemi farkettiler bunu? ilk defa duydum. ilaç falan mı kullanmaya başladın. umarım en kısa zamanda geçer.

Teşekkür ederim rutin kan tahlılınde çıktı t4 düşüktü doktor dahilıyeye görünmemi istedi o da farklı bir tahlıl ve usg istedi Allahtan boğazımda nodül veya bır doku değişimi yok ama şite bu hastalık çıktı şimdi ilaca başladım 1 ay sonra bakalım kan sonucu nasıl olucak bu aradada tiroidle ilgili rahatsızlıklar genelde karadenizlilerde çok sık oluyor kara lahanadan dolayı .

Ben olmadim canim. Gripten korkuyorum da, biliyorsun burda havalar cok sogudu ama ben yaniyorum yazin ortasi gibi askili ile dolsiyorum evde insallah üsütmem.

sorma bende yaniyorumm, hatta durduk yere terliyorummm. Ayaklarimi hic sorma hep soguk suya tutsaim var, yaniyor resmen...Ama ben üsütttüm dikkat et, mutfak cami ile terasse nin kapisi acik kalmis omuzlarim tutuldu bas agrisi cektim.

Dün doktordaydik, kan aldi, idrar aldi ve grip asisi vurdu. Sormadi bile..siz yapmak zorundasiniz dedi bizde tamam dedik... ama bu asi mahvetti beni bütün kemiklerim agriyorrrrr. Grip oldum resmen:) Bebege kan yoluyla gecicek insaallah antikor olusur da cocugum kisin rahat eder..

kizlar grip asisi deyince sorayim dedim ydisinda mi yasiyorsunuz ben ydisindayim burada da oneriolar ben yaptirmicam. tr de eskiden yapinca da oluyordum ve asi da ates fln yapar die korkuyorum.

canim ates yapmadi. Bana ve esime ayni anda vurdurlar, cok yorgun ve bitkin hissettiriyor. bütün kemiklerim agriyor, esim benden beter durumda.. Ama bebek icin katlaniyoruz, kan yoluyla ona gecicek benden..

ama ebem dün yaptirmasaydinizda olurdu dedi...

Son düzenleme:
druna sordun mu bilmiyorum ne diyor ama bu sona kadar boyle devam etcek gibi. burasi soguk olmasina ragmen boyle..

yok canım sormadım çünkü öyle olduğundan eminim...
bayağı kilo aldım ve gece nefes darlığından tıkanıp sıkışıp uyanıyorum, bi de ben kan hapımı çok düzenli kullanıyorum en son tahlil yapmıştı sağlık ocağı adam şaşırdı sen ne kanlı canlısın sen böyle diyeee

ben içimdeki ateşi dışarı atmayayım da kim atsınnn

canim benim nabiz da yukselior 120lere. Gece terlemen var mi benim sirilsiklam hava soguk olmasina ragmen. nefes darligi da oluyor carpinti nasil oluyor benim kalp hizli atmaya baslior nefes daralio oyle mi?

aynen yaaa, gecelik kalmiyor esimin tisörtlerini giyiioyrumm...su gibi oluyorum, fark etmezsemde üsütüp omuzlarim tutuluyor...

Miamore gecmis olsun canim ...
Manalyx sen tansiyonu ne yaptin canim yoluna girdimi ??

geçmiş olsun canım... ben aşının zararı olacağını sanmıyroum ama Türkiye de yapmıyorlar. bi tek tetanoz aşısı oldum iki doz...

Ben mustelayı 4.aydan sonra kullanmaya başladım. 2 kutu bitirdim 3. Kutuya geçtim çok memnunum nem vermesi bakımından şu ana kadar henüz çatlağım yok ama tabi bundan sonra olabilir bakıcağız artık, gerçi benim karnım da çok küçük haftamı duyan herkez şaşırıyor sanırım iç karnım büyük, dahiliye doktoru bile herhalde 27 haftalıksın filan demişti 33 ü duyunca şaşırdı adam bu çatlak meselesi bşraz yapısal sanırım.

Kızlar fikrinizi almak istiyorum bu beşik konusunda çok kararsızm ilk 3-4 ay yanımda yatırmak için şöyle bşr şey alsam nasıl olur bana çok yerden geldi yanımda koyduğumda çok yerde mi kalırbebek.

Bende de kansizlik sole gelisti buranin alt siniri 10.5. Ilginc her yerde 11 falanken. Benim 10,8 cikinca 28 haftada hic ilac vermediler 0,3 ustu diye. 32 hafta kontrolunde bu deger 10,3 e dusmus nihayet takviye verdiler. Senin deger nasil min ne kadar ustu? Nekadar surede yukselir bakalim?

aynen yaaa, gecelik kalmiyor esimin tisörtlerini giyiioyrumm...su gibi oluyorum, fark etmezsemde üsütüp omuzlarim tutuluyor...

Bizde de ole esimin tisortler, pijamalar, Burasi soguk bide ama tisortle yatiorum uzun kol pijama bunaltiyor.

canım ben de böyle şeyleri çok beğeniyordum ama bebek hareketlenince bunlar güvenli değil. bir de eminim 3-4 aydan fazla yatacaklar yanımızda çünkü henüz çok minik oluyorlar. ben odasını yaptığım halde yanıma da bir park yatak aldım.

sabır canım yapacagımız tek şey sabırla bebeklerımızı evlerimize getırecegımız gunu beklemek banada cok agır gelıyo ama hergun gıdemıyorum cok uzak en azından sen ve hılal hergun görebılıyosunuz dun yanındaydım cok şükür doktorumuz iyiye gıdıyo inş. böyle devam eder dedı gecende ateslenmıştı ben cok uzulmuştum doktor ben cok sevındım cunku ıyı bışey dıyo inş. iyi olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…