Neden bu kadar acele ediyorsun daha var gününe ben ne yapıyım o zaman her gün telefon daha doğurmadım mı diye sanki elimde birde kızlar hamilelikte en ço neden sıkıldın deseler her önüne gelenin aa uykunu al uyuyamıyacaksın lafından kusucam artık dün hastanede asansörde kadının teki bile öyle diyor boğazıma dalasım geldi sanane yaa evet çok biliyorlar sanki biz bilmiyoruz doğru dürüst uyku uyuyamıyacağımızı
böcek yemi mi dediğin?
böcek yemi mi dediğin?
Kızlar merhaba. Günlerdir aklımdasınız ama giremedim nete. 29 Ekim sabah saat tam 9'u 5 geçe girdim doğuma. 9:16'da Toprak dünyaya geldi. Sırtımda ciddi bir skolyoz olmasına rağmen çok kolay bir şekilde epiduralim takıldı.Daha önce genel anesteziyle doğum yapmıştım.Ama epidural ile doğum sonrası kesinlikle çok daha iyiymiş. Toprak 37+5 günlük 3420 gr doğdu boyunu ölçmediler ama 50 cm'den uzun dediler. Çok şükür sağlıkla doğdu oğlum.Şimdi tek sorunumuz gaz sıkıntıları. Sezeryan sonrası sütüm hemen gelsin diye dayandım malt içecekleri ve bozaya onlar da acayip gaz yaptı bana da Toprak'a da. Şimdi Humana, Rezene, kayısı ve dut hoşafları ile bol su tüketiyorum. Toprak uyurken ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum. Şimdilik biraz daha iyiyiz. Kimler doğum yaptı son günlerde bakamadım. İnşallah hepiniz ve tüm bebişler iyidir.
Kızlar merhaba. Günlerdir aklımdasınız ama giremedim nete. 29 Ekim sabah saat tam 9'u 5 geçe girdim doğuma. 9:16'da Toprak dünyaya geldi. Sırtımda ciddi bir skolyoz olmasına rağmen çok kolay bir şekilde epiduralim takıldı.Daha önce genel anesteziyle doğum yapmıştım.Ama epidural ile doğum sonrası kesinlikle çok daha iyiymiş. Toprak 37+5 günlük 3420 gr doğdu boyunu ölçmediler ama 50 cm'den uzun dediler. Çok şükür sağlıkla doğdu oğlum.Şimdi tek sorunumuz gaz sıkıntıları. Sezeryan sonrası sütüm hemen gelsin diye dayandım malt içecekleri ve bozaya onlar da acayip gaz yaptı bana da Toprak'a da. Şimdi Humana, Rezene, kayısı ve dut hoşafları ile bol su tüketiyorum. Toprak uyurken ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum. Şimdilik biraz daha iyiyiz. Kimler doğum yaptı son günlerde bakamadım. İnşallah hepiniz ve tüm bebişler iyidir.
tamam inşallah teyzesii:) senin erkemi olacaktı?benimki kız inşallah.
kızlar doktor 40. haftaya kdr olmazsa suni sancı vericem dedi. suni sancı deneyimi olanlar anlatabilirmikndımı cok alıstırdım normal doguma ama sunı sancı benı urkutuyo.. aslında hafıf hafıf sancılarım var 2 gundur ınsallah gerek kalmaz sunıye fln kndı sancımla dogururm .. tskler smdıden
Kizlar bisi sorcam benim karnim dün aksamdan beri baya kücüldü sanki bu normal mi
kızlar doktor 40. haftaya kdr olmazsa suni sancı vericem dedi. suni sancı deneyimi olanlar anlatabilirmikndımı cok alıstırdım normal doguma ama sunı sancı benı urkutuyo.. aslında hafıf hafıf sancılarım var 2 gundur ınsallah gerek kalmaz sunıye fln kndı sancımla dogururm .. tskler smdıden
canım bunun 41. haftasıda var hemen neden 40. haftada vermeyi düşünüyorsa sanki çok kolay rahat bişey. hafif hafif sancıların varsa artacaktır inşallah daha günün var. yürü hep oturma evde de olsa dolan ki kanala yerleşsin belirli hareketler var onlarıda yapabilirsin
1. Su geldi mi?
2. Aşağı inmiş olmasın?
Insallah gerek kalmadan dogurursun ...
Burda doktorlar riskli bir durum yoksa 41 haftan bitmeden suni sanci vermiyorlar .. Ben oglumu 41+2 de suni sanciyla dogurdum ..
Türkyede doktorlar beden acele ediyorlar anliyamyorum ....
Bana beklenen dogum tarihindrn 10 gün sonrasina randevu verilmisti .. Her iki gündedr kontrol edildi suyu bebegin durumu vsvs
Hastaney yattigim gün jel seklinde verdiler sanciyi .. Ilk olarak saat öglen 1 de basladilar .. Gece ye kadar yani saat 11 gibiydi ilk sizlamalari hissettim , o zamana kadar bu jelden iki kere daha kullandilar .. Sonra acilmalarim basladi ..
Sabaha karsi agrilar siddetlendi , 6 da suyimu patlattilar 9.30 da oglum dogdu , biraz zor pldu tabiki hem iri bebek hem ilk dogum hem suni sanci , ama ben normal dogum nasil olur bilmedogim icin benim icin normali buydu :)
Zaten kolay kavusulmuyor miniklere ..
Insallah istedigin sekilde dogurmak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?