2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aynen cnm.yarım yamalak şartlarla 2-3 çocuk büyüteceğime tekçocuk büyütürüm daha iyi.benim eşim de tek çocuk ve ailesi tüm şartlarını ona adadı..yurt dışına dil eğitimine gitti orada hiç çalışmasına gerek olmadı..geldi kafasına göre istediği işi bulana kadar iş aradı babası finanse etti..evlenirken kayınpederim hemen herşeyimizi o yaptı..ve eşimin kardeşten daha can arkadaşları var..
biz iki kardeştik..4 yıl önce Allahın takdiri abimi aldı bizden..ne oldu kardeşime dair umutlarım hayallerim yok olup gitti..
şimdi bide çevremdekiler bana fazla bekleme 2. yi yap kardeşsiz olmaz geleceği düşün diyorlar..inan küfür etseler daha iyi..
ayrıca dediğin gibi her kardeş mükemmel anlaşmıyor..kanlı bıçaklı olan da var..cocuğuma kardeş yapıcam diye yapmamalı 2. yi eğer gerçekten kendiistiyorsa bakabilecekse yapmalı..

cnm ben lansinoh aldım 36. haftadan beri kullanıyorum..kuruma başlamıştı meme uclarımda..bende ikisi arasında kalmıştım ikisi de iyi arkadaşlarım lansinoh kullandı memnun kaldı diye bende onu aldım..

Kızlar bu sitede okumuştum soğanı ortadan kesip iki memenin üstüne koydum, Streç filmle kaplayıp sütyen giydim.3-4 saat tuttum. doğumdan önce 2 kez yapın bunu diyorlar ben de evde yalnız olduğumda yaptım. Sonrasında normal sabunlu suyla yıkadım hiç koku falan kalmadı acayip nemlendi yumuşadı. Bir de ayva çekirdeğini beklettim suda onu sürdüm ama eziyetli geldi bana biraz. Ayrıca lansinoh aldım 1-2 kez kullandım esas doğum sonrası kullanırım diyorum. Şimdilik sıkıntım yok. İnşallah doğumdan sonra da olmaz.

çok güzel nbir duygu benimde kısmetse 12 kasım sezeryan tarihim o günü düşündükçe gözlerim doluyor duygulanıyorum allah sağ salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin

benim de sezeryan tarihim 13 kasım cnm..düşündükçe kalbim küt küt..ne çabuk geçti hamilelik..sağlıkla kucağımıza alalım minişleri inşallahhh

gözü aydın puffimizinnnküçükmucizesiyle mutlu yaşasınlar inşallah..
gurbetgüzeli cnm sen nasılsın?artık hiç görüşemiyoruz

canm benm artik korunmayi biraktik beklem sürecine gectik hayirli vakitte gelsin evladim Muhammed ummedi ile beraber
kimisi rahim perdesi alindiktan sonra hemen hamile kalmis kimisi gec hamile kalmis bekleyip gorucez insAllah senin dogum ne zamn nasil egciyor gunlerin Allhim kolaylik versin opt cnm

Herkeslere günaydin .....
Success gözün aydin olsun sende kurtuldun sükür ... Darisi bizim basimiza insallah ..
Salihada da kavusmustur insallah bebegine ...

2 günden beri gecemavisy den haber gelmemis ... Merak ettim insallah gersey yolunda gitmistir ve saglikla kucagina almistir .. Ilk firsatta iyi haberlerini bekliyoruz ..

Kadikoy ve meltem sizlerde durumlarnasil kizlar ????

Graphicdesigner ve bir arkadasindaga nisani gelmisti varmi baska belirtiniz kizlar

Herkes ler doguruyor :))) oglumdaki gibi 10 gün gecerse kasimin sonunu bulur topiginde demirbasi olarak beklrrim :)))

Benim moralim bozuldu biraz hareketleri kasiklarimda hissediyorum yine döndü sanirsam , sipam benimle dalga geciyor ..
Sonra yine kendimi tesell ediyorum elimd olan birsey degil sonucta , bu kadar hareketliyse yine döner yine döner ...

Gerenimos insallah biran önce kurtulursunuz o böceklerden canim ..

Miamore ebene sorup bir tatl kasigi zeytinyagi verseyniz melege ???
Gecmis olsun ..

cehalet..cehalet..offf.tamam zenginsen yap istersen 10 tane..ama kiracısın kocan asgari ucretle çalışıyo kadın hala doğuruyo..anacım korunmak diye bişey var..ve devlet bedava karşılıyo sağlık ocağında..annemlerin merdiveni,ni silen kadın benle yaşıt..33 yaşında.. enbüyüğü 15 yaşında 4 çocuğu vardı..ve biri zihinsel engelli..şimdi 5. ye hamile ve 7 aylık oldu hala bisürü evin merdivenini siliyo..yazık değilmi hem kendi canına hem karnındaki bebeğe..

cnm devlet hastanesinde doğum yapanların da çogu memnun artık sen rahat ol..önemli olan senin huzurlu olman.

İnşallah kurtuluruz canım böceklerden.

Bence senin kuzu ters dönmedi kanala yerleşmeye çalışıyor. Ben de kasıklarımda hissediyorum bazen harketleri ama bebek dönmemiş. Kafası aşağıda.

arkadaşım da memorial da yaptı..saçına fön bile çekmişlerbenim de doğum teminatlı özel sigortam var biz ödüyoruz..ama limitleri yüksek değil..medical parkta 2800 sezeryan..ona yetiyor.en azından geçen yıllarda taksitle ödedik şimdi, doğum parası ödemiycez..

cnm aynen devlet hastaneleri dış görünüşe çok dikkat eden dr ve hemşireler var..benim anneme de her gittiğinde yardımcı olurlar..böyle bakımlı saçı başı fönlü giyimli görünce daha bi özenli davranıyolar..yanlış ama bunu yapanlar var..dediğin gibi payladıkları da çok var..tabi bi de devlet hastanesi çaluışanına yaklaşım da çok önemli bence..kibar davranırsan sana çok kibar davranıyolar.sonuçta onlar da insan..

Sogani dün annem de söylemisti hatta hastaneye yaninda götür dedi, kendisi , teyzem , kardesim ve tüm kuzenlerimde yapmislar ve hic yara olmamis. Sadece sürüp biraz bekletip sonra yikamak yetiyor bebege bir sey yapmaz koku olmaz dedi.

ay kıyamam ben o na canım benim ya bu gaz sancısı zor iş.

bende geçen cuma kntrldeydim bebek 3300 kg dı aslında fazla kilo almasını da istemiyorum normal dğm zor olur. son haftalarda fazla almıyolar dediler ama arkadaşların ki baya almış .
geçmiş olsun hava güzelse dışarıya çık küçük bir gezinti yap derim hem rahatlatır hemde böcek kafandan gider.

soğanı doğum yapar yapmaz süren de okumuştum acaba bizim kızlar mı anlattı hatırlamıyorum..ama bebeğe yazık yaaa ilk soğan tadı alır
sen şimdiden yapmakla iyi etmişsin..doğum sonrası çoğu anne de çatlak yara oluyomuş..lansinoh kullancaz artık.bebeleri rahat emziririz inşallahhhhh

succes gözün aydın cnm rabbim saglık versin ogluşuna dediğiniz gibi oluyo devlette kızlar ama ben doktor hemşirelere hak vermiyo değilim adam geliyo üst üste kadın iş yapıyo soru yağmuru hasta varken doktor odasına dalmalar çık dediği halde sorun çıkarmalar çoğu insanda özür dileme teşekkür etme yok kendim bildim bileli devlete gidiyorum çok da memnunum

hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız cnm..Rabbim tez zamanda bebişini göndersin sağlıkla inşallah..
ben artık gün sayıyorum..13.11 de sezeryanla doğacak kızım inşallah..öpüyorum çok..

anacım dün amma kaynatmışsınız valla 10 sayfa geri gidebildim daha da gidemiyorummm:26:
akşama kadar okumam lazım
benim bu çılgın kızçen 1 dahha rahat durmuyo kızlar yaaa..sanırım yeri dar..karnım çok büyümedi ve kız olmasına rağmen yanlara genişlemedi..böyle bezelye yutmuş solucan karnı gibi top şeklindeyavrum bacaklarıyla habire ittiriyo ama gidecek yeriyokson 11 günü hayırlısıyla atlatsak inşallah..
dün halılarımı temizlemeye yolladım..mutfağı temizlettim..ama daha çok iş var bitermi 10 güne bilmem..artık olduğu kadar..haftaya da yeniden perde ve camları hallettiricem..ne zormuş kendi işini yapamamak
bi de malum ağda işi var onu netcem bilmemmmhep kendim yaptım malum bölgeyi..artık yapamazsam jilet mecbur bi süre..amannn kadın olmak ne zor yaaa

Yok daha neler ya, lahmacun yedireyim bari el kadar bebeye. Doğumdan sonra gece bile olsa yapmam diye düşünüyorum. Ama şu var ki hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım. İnsan tükürdüğünü yalayabiliyor.

Günaydın kızlar :) bugeceyi kızımla uyuyarak geçirdik uzun zamandır uyumadığım kadar çok uyudum,ondan bugün çok mutluyum :) doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın inşallah sağlıkla büyütün bebeklerinizi...ve tabi Allah bizede nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…