vallahi kızlar ne ögrendim üniversitede okuyan bi arkadasım var eğer ünide okurken evlenirsen üniversite kredi borcunu devlet siliyormus habertürkün haberi paylaşmışta facesinde milleti erkenden evlendirmek cocuk doğurtmak için ne yapacaklarını şaşırdılar birde şartlar cocuk dogurmaya rahat rahat bakmaya uygun olsa içm yanmaz, ben tek cocugum bir gün bile pişmanlık duymadım, kardeşlikte şans işi cok tanıdıgım var kardeşinden bin pişman lanet eden olmasaydı diyen başına iş açan neler görüyorum cevremde o yüzden kardeş kardeşe %100 destek olacak harika bir bağ olacak diye birşey yok aralarında karakter meselesi, eşim her zaman der (cok mükemmel bir arkadas grubu var) arkadaşlarımdan tekini kardeşime değişmem diye ben tek cocugum cocuguma da kardeş düşünmüyorum gerikafalı bir başbaakan cocuk dogurun dedi diye cocugumun rıskından kesin kıt kanaaat geçinip ona layıkıyla bakamıycaksam ne anlamı var 2 3 4 vs cocuk dogurmanın bitane olsun hakkıyla bakayım ..
cnm ben lansinoh aldım 36. haftadan beri kullanıyorum..kuruma başlamıştı meme uclarımda..bende ikisi arasında kalmıştım ikisi de iyi arkadaşlarım lansinoh kullandı memnun kaldı diye bende onu aldım..
Kapı süsünün bir kısmını önceden yapmıştım. Bunları dün tamamladım.
çok güzel nbir duygu benimde kısmetse 12 kasım sezeryan tarihim o günü düşündükçe gözlerim doluyorduygulanıyorum allah sağ salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin
gözü aydın puffimizinnnküçükmucizesiyle mutlu yaşasınlar inşallah..
gurbetgüzeli cnm sen nasılsın?artık hiç görüşemiyoruz
cehalet..cehalet..offf.tamam zenginsen yap istersen 10 tane..ama kiracısın kocan asgari ucretle çalışıyo kadın hala doğuruyo..anacım korunmak diye bişey var..ve devlet bedava karşılıyo sağlık ocağında..annemlerin merdiveni,ni silen kadın benle yaşıt..33 yaşında.. enbüyüğü 15 yaşında 4 çocuğu vardı..ve biri zihinsel engelli..şimdi 5. ye hamile ve 7 aylık oldu hala bisürü evin merdivenini siliyo..yazık değilmi hem kendi canına hem karnındaki bebeğe..canım bende evde su ısıtıp doğurmayı istiyorum:) ilgilenen eden doktor yok..internet olmasa yandık valla...%35 doktor söylüyorsa geri kalan yüzdesini internetten ve forumumuzdan öğreniyorum...:) benim doktorlarda bide doğuma başbakan girecek korkusu var ki baksana bana zorla normal doğurtacaklar ağrım yok sancım yok:) bende tek çocuğum canım zannedildiği kadar tek çocukluk zor değil...hatta güzel bile:) zaten ileride siyasete atılırsam aileden sorumlu devlet bakanı olmak istiyorumçok çocuk doğurmaya cidden karşıyım, bağlatıcam kedi gibi yavrulayanların tüplerini:))....çünkü sokağa doğurmuyorsun...o çocuk okuyacak evlenecek....yarın öbür gün çocuğumun okul masrafından sırf kendimizi geçindirmek için kesmek istemem..onun rızkına engel olmak istemem..... geçenlerde annemle hastaneye gittik benden 1 yaş byük 30 yaşında bi bayan vardı kirada oturuyorlarmış, 3 çocuğunu doğuruyo 4. cüyüde doğuracağım dedi bana...gülsem mi ağlasammı bilemedim cahillik işte.... nasıl bakacak o çocuklara belli değil..artık birbirlerinin eskilerini giyitip büyütecek heralde...sonra kıyafete paraya aç çocuklar yetişecek..yada benimkinin ailesi gibi ortaokuldan sonra köle gibi çalıştıracak çocuklarının parasını yiyecek...geleceği belli yavrucakların....
geronimom devlet hastanesine karar verdim....çok masraf yaptık evet..çalışmıyorum ya bide..keşke işin içine girmeselerdi o zaman özelde doğum yapardım ama şimdi hem kendimi sinir edip hemde üstüne para vermek istemiyorum..günde 5 kere arıyor karar verdin mi diye..vermedim diyorum:) biraz sonrada bizde olacakmış annemi aramış...başlar dırdır etmeye nerde yapcaksın falan filan..baydı artık
Herkeslere günaydin .....
Success gözün aydin olsun sende kurtuldun sükür ... Darisi bizim basimiza insallah ..
Salihada da kavusmustur insallah bebegine ...
2 günden beri gecemavisy den haber gelmemis... Merak ettim insallah gersey yolunda gitmistir ve saglikla kucagina almistir .. Ilk firsatta iyi haberlerini bekliyoruz ..
Kadikoy ve meltem sizlerde durumlarnasil kizlar ????
Graphicdesigner ve bir arkadasindaga nisani gelmisti varmi baska belirtiniz kizlar
Herkes ler doguruyor :))) oglumdaki gibi 10 gün gecerse kasimin sonunu bulur topiginde demirbasi olarak beklrrim :)))
Benim moralim bozuldu biraz hareketleri kasiklarimda hissediyorum yine döndü sanirsam , sipam benimle dalga geciyor ..
Sonra yine kendimi tesell ediyorum elimd olan birsey degil sonucta , bu kadar hareketliyse yine döner yine döner ...
Gerenimos insallah biran önce kurtulursunuz o böceklerden canim ..
Miamore ebene sorup bir tatl kasigi zeytinyagi verseyniz melege ???
Gecmis olsun ..
canım arkadaşım acıbademde doğum yapmıiştı..bebek ağladığında gelip bebeği susturup pışpışlayıp gidiyorlardı hemşireler ..yanında refakatçısı yoktu annesi yetişememiş doğuma mersinden geliyordu...o kadar kalalım diye ısrar etmemize rağmen gerek yok dedi..gerçekten bebeğe nasıl bakıyorlarsa anneyede öyle bakıyorlar...ben bi zamanlar ödemiştim acıbadm sigortayı ama o zamanladaki çıktığım kişiyle evlenmekten vazgeçmiştim..bende ödediğim kadar tedavi hakkını diş tedavisinde kullandım bir dahada ödemedim....evlenmeyi düşünmediğimden...bekarken ödemeye başlamak gerekiyor ve gerçekten faydası oluyor.
alaminacığım şimdi devlet hastanesinedn memnunum şöyle ki; bana orda kötü davranan hiç olmadı...ama kötü davrandıkları bi çok kişiye şahit oldum...birde insanın dış görünüşüne göre konuşmalarına göre davranıyorlar..mesela bugün hemşire..gel bakayım fıstığım falan dedi bana ne iş yaptığımı sordu tansiyonumu ölçerken..ama arkamdaki bayanı resmen azarladı....ezebilme kapasitesi görüdklerini eziyorlar...ne kadar yanlış halbuki herkes insan ama öyle malesef
Kızlar bu sitede okumuştum soğanı ortadan kesip iki memenin üstüne koydum, Streç filmle kaplayıp sütyen giydim.3-4 saat tuttum. doğumdan önce 2 kez yapın bunu diyorlar ben de evde yalnız olduğumda yaptım. Sonrasında normal sabunlu suyla yıkadım hiç koku falan kalmadı acayip nemlendi yumuşadı. Bir de ayva çekirdeğini beklettim suda onu sürdüm ama eziyetli geldi bana biraz. Ayrıca lansinoh aldım 1-2 kez kullandım esas doğum sonrası kullanırım diyorum. Şimdilik sıkıntım yok. İnşallah doğumdan sonra da olmaz.
her käse günaydinn, Melek kurzum cok huzursuz. Dün sabahtan beri cok az uyudu ve karni agriyor. Ne yaptiydam gazi geciremedim, kuzum kabizlik da cekiyor. Dün bende aynisi olmustum hemen gecti kuzucuguma.. Ayy cok üzücü bisi kücücük yavrunun kivranmasini izlemek Allahim ondan al bana ver diyorum ama iste doganin kanunu yürürülükte. Cay iciriyorum, karnini ovuyorum, yüzüstü yatiriyorumm Rabbim herkese önce saglik versin insaallahhh.
hafta sonuda taaa nerlerden ziyaretcileri var Melegimin, ama keyfi yok((Dayisi iki gün icin 900 km yol yapti geldi, bir kere iki saniyeligine kucagina alabildi. Insaallah cabuk iyilesir melegim..
Benim de pazartesi kontrolüm var. Çok almasa iyi olur nasıl doğururum 4 kilo üstünü normal doğumla. geçen hafta pazartesi 3400dü.
Bu arada Çok huzursuz kalktım bu sabah. Dün gece mutfakta böcek gördük o kadar sinir oldum anlatamam. 2 yıldır bu evdeyiz, şimdiye kadar 5-6 kez görmüşüzdür. Küçücük bebeğimizi böcekli eve mi getireceğiz diye üzüldüm gece gece. Böcek yemi koyduk her yere. Belim ağrıyor. Dün hamur işi yemiştim midem çok bulanıyor. Moralim yerle bir. KAç gündür iyiydim halbuki.
Kızlar bu sitede okumuştum soğanı ortadan kesip iki memenin üstüne koydum, Streç filmle kaplayıp sütyen giydim.3-4 saat tuttum. doğumdan önce 2 kez yapın bunu diyorlar ben de evde yalnız olduğumda yaptım. Sonrasında normal sabunlu suyla yıkadım hiç koku falan kalmadı acayip nemlendi yumuşadı. Bir de ayva çekirdeğini beklettim suda onu sürdüm ama eziyetli geldi bana biraz. Ayrıca lansinoh aldım 1-2 kez kullandım esas doğum sonrası kullanırım diyorum. Şimdilik sıkıntım yok. İnşallah doğumdan sonra da olmaz.
canm benm artik korunmayi biraktik beklem sürecine gectik hayirli vakitte gelsin evladim Muhammed ummedi ile beraber
kimisi rahim perdesi alindiktan sonra hemen hamile kalmis kimisi gec hamile kalmis bekleyip gorucez insAllah senin dogum ne zamn nasil egciyor gunlerin Allhim kolaylik versin opt cnm
soğanı doğum yapar yapmaz süren de okumuştum acaba bizim kızlar mı anlattı hatırlamıyorum..ama bebeğe yazık yaaa ilk soğan tadı alır
sen şimdiden yapmakla iyi etmişsin..doğum sonrası çoğu anne de çatlak yara oluyomuş..lansinoh kullancaz artık.bebeleri rahat emziririz inşallahhhhh
Canlarim ben dogum yaptim.Sabah 8i 10 gece geldi oglusum.epidural sezeryan oldum.emzirmeye basladim.hepinize dua ettim ve ediyorum.Allah saglikla kavustursun hepinizi kuzulariniza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?