2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlarrr merhaba herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım daha.

2 gün önce doktora gittim 36. haftada ne yapacagımızı konusalım demişti. ben normal istiyordum bi sıkıntın yok dedi normal için ve EPİDURAL normal dogumu önerdi.
şimdi yardıma ihtiyacım var karar vermek için riskliymiş falanmış diyorlar ama işime geldi dogrusu çünkü çok korkuyorum. aranızda epidural normal dogum olan var mı acaba??????????* bana bilgi verin

Evet amao 10 saatte benim hic sancim yoktu geziyordum hastane koridorunda :))
Sadece jelden bir saat sonrasina kadar ayaga kalkamiyordun ...
10 saatte sancim olmuus toplaminda .. Ama donucu profilimde gördügün yavrucuk o Yüzden unutulup gidiyor :)

Gel sarilip öpecegim sen :).. Kendim yazmisim gibi bu yaziyi ..cani gönülden katiliyotum canim sana , nedir bu kesme bicme meraki
Nedir bu risk yoksa erken müdahele etme meraki .. 9 ay bekledik , saglikla alalim azcikdaha bekleriz neolcak ..

Bozuk türkcemin sebebi tamamiyle ipone kizlar :))) kusura bakmayin :))
Parmaklarimda incedir aslinda ama gel görki sanki odunla basiyorum harflere :)

haklısın ne cektıgını ıyı bılırım benım kızımda 40+4de sunı sancıyla geldi.. her sabah uyandıgımda acaba bugun mu ? dıye dusunuyodum pskolojım bozulmustu bebegın merakı bıyandan etrafın baskısı bıyandan.. herkes doktora gıt doktora gıt dıyıp duruyodu cahil ınsanlarla doluydu etrafım sankı cocugu zorla tutuyomusum gbı davranıyoalrdı hıc abartmıyorum..
bu hamılelıgımde gecıkmesınden korkuyorum kızımda var ustelık 9 aydır zor sabredıyo nezaman geldı nezaman gelıcek vs.. burda dogum hıkayelerını okudukcada ınsan heveslenıyor.. yazdığım işin espırısıydı tabıkı gec olsun güç olmasın saglıklı olsun.. bız beklemeye razıyız..
sende aldırma ınsanlara bebegın sağlıklı olsunda ne önemı var gecıkmesinin.. uyuyamıcaksın dıyenlerede aldırma valla kızım cok duzenlı bı bebektı.. esım askerdı tek basıma buyuttum.. hiçbişeyını eksık etmedım maşallahıvardı.. bende oyle guzel uyudumki sormaaaa yani bu ısler sans ısı her bebegı olanın uykusuz gecelerı olcak dıye bısey yok allah yardım edıyo korkma..

hayırlı olsun cnm :) Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin....

aynen herkes işte biz neler çektik uyutmuyodu da iyi degerlendir günleri falan valla bende altta kalmıyorum benim çocugumun sizinkilerle aynı olacagını nerden çıkardınız diyorumm susup tabi orası öyle diyorlar öyle de yani her çocuk bir mi...

Gözünüz aydin canm , rabbim anali babali güzel bahtli büyütsün yavrunu ..
Dün gecemavisiy sezeryan olcskti bugunde saliha ve success kavstular bebeklerine ..
Darisi bizlere insallah .. Skolyosla spinal olabilmene cok sevindim .. Benimde siolyos ameliyatli o yüzden sezeryan olmak zorunda kalirssm biraz riskli ..

aa iyi hatırlattın yarın hurma aldırıyım artık bende yemeğe başlayayım. daha 9 gün var 9 günde neler olur neler inşallah zamanında doğar da suni sancıya gerek kalmaz. benim arkadaşında tahmini doğum zamanına 4 gün kala 2 cm açılması oldu sancıları da düzensiz normalde yarın doğurması bekleniyor ama açılmada artma yok yavaş yavaş açılır heralde doktoru kontrol ediyor 1 hafta daha uzatırlar.

kızlar bu hurma suan mevsımı olan domates gıbı buyuk hurma mı olcak yoksa ramazanda yediğimiz kuru hurma mı ??
birde minik yas hurmalar oluyor dalında erik kadar onlar mı yoksa :44: :44:
benim 26 gunum var erkenmi yemem için :44:

:44:erken sayılmaz benimde 28 gün kaldı hem besin öğeleri açısından çok zengin ramazanda yediğimiz hurmadan olacak .

Kizlar nasilsiniz umarim iyisinizdir.. dogum yapanlara tekrar tekrar hayirli olsun dileklerimi iletiyorum. Feysten takipteyim. Telden zor oluyo kk girmek.. ben nevresim takimi almk istiyormda cevremdeki dukkanlara baktim begenemedim bi turlu.. kirmizi siyah gri tonlarinda karisik bi model istiyorum.eminonunde vardir eminim ama orayada cesaret edemiyorum. Netten baktkm begendigim model var ama renk gorundugu gibimidir? Nevresim takimini netten alan var mi aranizda? Varsa hangi site?:26:

Medine hurmasıymış, ben son hafta yiyeceğim.

benim doktor da tam tersi ne kadar içerde kalsa o kadar iyi diyor 39. hafta bitene kadar durduruyor hala doğumu.

Hayir su gelmedi hic sancim da yok. Dr gecen hafta biraz asagi inmis demisti ama o zmn karnim.buyuktu. bi de sanki hafif bebek toplandi ön tarafa dogru yanlarim azaldi gibi dogumum yakin mi demek oluyor acaba

toplanmalar yalancı sancı olabilir suyun gelmediyse bence korkmana gerek yok.

hayırlı olsun cnm gözünüz aydın..güle güle büyütün Cumhuriyet bebişinizi

Kizlar banada yardım edin
p.tesi gunu cati muayenem yapildi hafif kanamam oldu sali gunu de nisanim geldi su anda belimde hafif agrilar var ama dayanilmayacak gibi degil dogum yakinmidir acaba su an 38+4 gunluk hamileyim ve ilk gebeligim

kızlar bız gene hastanedeyız.sarılık degerı 14cıktı.hastanede yatıs yaptık.yavrumu ne hale getırdıler.gunlerdır torpugundankan alıyolar.ayakları mosmor.gozunu baglayıp makınanın ıcıne koydular.agla agla.rabbım hepımızın cocuklarına saglık versn

Kizlar banada yardım edin
p.tesi gunu cati muayenem yapildi hafif kanamam oldu sali gunu de nisanim geldi su anda belimde hafif agrilar var ama dayanilmayacak gibi degil dogum yakinmidir acaba su an 38+4 gunluk hamileyim ve ilk gebeligim

slm canim benim de sali gunu cati muayenem yapilmisti carsamba sabah hafif pembemsi turuncumsu sumuksu seyler gelmişti dr um suyun gelebilir demişti ama gelmedi bende nisan olabileceğini duşundum agrim sancim yoktu bel agrim var zaten sürekli doğum zamanim da gelmişti sonra tuvalete gittikçe geldi bidaha normale dondu sanci fln olmayınca hastaneye de gidemedim su an hala tik yok 40 haftayi bitirdik beklemekteyim sali tekrar dr kontrolüm var.beklemeni tavsiye ederim ben sancin yada suyun gelirse dr a git kan gelirse de bekleme rabbim yardimcimiz olsun dua ile.....

Kızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı. Oğlum 2700 gr olmuş. 37+1 de. Haftaya cumartesi de çatı muayenesi olucam. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

ben 40+2 deyim dr bana 42 haftaya kadar bekleyebiriz dedi 3 gün arayla nst ye gidiyorum. 41 haftan dolunca da istersen suni sancı verebiliriz dedi bende korkuyorum suni sancıdan inş. kendi sancımızla doğururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…