Evet amao 10 saatte benim hic sancim yoktu geziyordum hastane koridorunda :))bnde anlayamıyorum kımı doktor cok ılgılenıyo kımısı ılgılenmıyo ıste.. hep kndı sancımla dogurmayı ıstedım ınsallah oyle olur ya .. evet haklısınn kolay kavusulmuyo :) Allah herkese kolaylıklar versın.. :) ilk sızlamaları hıssetmen 10 saatmı surdu .. baya uzun olucak desene bu dogum maratonu :)
gün dolmadan sezeryan, suni sancı vs.. diye doktorların kafa karıştırmasını hiç sevmiyorum...
bu erkenden olsun doğum telaşı nedir ki doktorlarda onu da anlamıyorum. annelerimizin zamanında hafta hesabı da yokmuş bebek hazır olduğunda gelirmiş, şimdi bu acele niye?
Neden bu kadar acele ediyorsun daha var gününe ben ne yapıyım o zaman her gün telefon daha doğurmadım mı diye sanki elimde birde kızlar hamilelikte en ço neden sıkıldın deseler her önüne gelenin aa uykunu al uyuyamıyacaksın lafından kusucam artık dün hastanede asansörde kadının teki bile öyle diyor boğazıma dalasım geldi sanane yaa evet çok biliyorlar sanki biz bilmiyoruz doğru dürüst uyku uyuyamıyacağımızı
Kızlar merhaba. Günlerdir aklımdasınız ama giremedim nete. 29 Ekim sabah saat tam 9'u 5 geçe girdim doğuma. 9:16'da Toprak dünyaya geldi. Sırtımda ciddi bir skolyoz olmasına rağmen çok kolay bir şekilde epiduralim takıldı.Daha önce genel anesteziyle doğum yapmıştım.Ama epidural ile doğum sonrası kesinlikle çok daha iyiymiş. Toprak 37+5 günlük 3420 gr doğdu boyunu ölçmediler ama 50 cm'den uzun dediler. Çok şükür sağlıkla doğdu oğlum.Şimdi tek sorunumuz gaz sıkıntıları. Sezeryan sonrası sütüm hemen gelsin diye dayandım malt içecekleri ve bozaya onlar da acayip gaz yaptı bana da Toprak'a da. Şimdi Humana, Rezene, kayısı ve dut hoşafları ile bol su tüketiyorum. Toprak uyurken ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum. Şimdilik biraz daha iyiyiz. Kimler doğum yaptı son günlerde bakamadım. İnşallah hepiniz ve tüm bebişler iyidir.
Kızlar merhaba. Günlerdir aklımdasınız ama giremedim nete. 29 Ekim sabah saat tam 9'u 5 geçe girdim doğuma. 9:16'da Toprak dünyaya geldi. Sırtımda ciddi bir skolyoz olmasına rağmen çok kolay bir şekilde epiduralim takıldı.Daha önce genel anesteziyle doğum yapmıştım.Ama epidural ile doğum sonrası kesinlikle çok daha iyiymiş. Toprak 37+5 günlük 3420 gr doğdu boyunu ölçmediler ama 50 cm'den uzun dediler. Çok şükür sağlıkla doğdu oğlum.Şimdi tek sorunumuz gaz sıkıntıları. Sezeryan sonrası sütüm hemen gelsin diye dayandım malt içecekleri ve bozaya onlar da acayip gaz yaptı bana da Toprak'a da. Şimdi Humana, Rezene, kayısı ve dut hoşafları ile bol su tüketiyorum. Toprak uyurken ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum. Şimdilik biraz daha iyiyiz. Kimler doğum yaptı son günlerde bakamadım. İnşallah hepiniz ve tüm bebişler iyidir.
hareketliyim bayada. evi süpürüyorum işleniyorumtemiz yerleri tekrar tekrar süpürüyorum :)) yürüyüşede cıkıyoruz. hurma yemeye basladım bıde gunde 3 tane fln. rahımın acılmasını kolaylastııryomus. 2 gün önce nişana benzer bişey geldi sümüksü kanlı akıntı ama açılma yok dediler .. dün gece belimden sancı girmeye başladı bekledim artıcakmı diye ama uzanınca geçti
kızlar bu hurma suan mevsımı olan domates gıbı buyuk hurma mı olcak yoksa ramazanda yediğimiz kuru hurma mı ??
birde minik yas hurmalar oluyor dalında erik kadar onlar mı yoksa :44: :44:
benim 26 gunum var erkenmi yemem için :44:
kızlar bu hurma suan mevsımı olan domates gıbı buyuk hurma mı olcak yoksa ramazanda yediğimiz kuru hurma mı ??
birde minik yas hurmalar oluyor dalında erik kadar onlar mı yoksa :44: :44:
benim 26 gunum var erkenmi yemem için :44:
gün dolmadan sezeryan, suni sancı vs.. diye doktorların kafa karıştırmasını hiç sevmiyorum...
bu erkenden olsun doğum telaşı nedir ki doktorlarda onu da anlamıyorum. annelerimizin zamanında hafta hesabı da yokmuş bebek hazır olduğunda gelirmiş, şimdi bu acele niye?
Hayir su gelmedi hic sancim da yok. Dr gecen hafta biraz asagi inmis demisti ama o zmn karnim.buyuktu. bi de sanki hafif bebek toplandi ön tarafa dogru yanlarim azaldi gibi dogumum yakin mi demek oluyor acaba
Kizlar banada yardım edin
p.tesi gunu cati muayenem yapildi hafif kanamam oldu sali gunu de nisanim geldi su anda belimde hafif agrilar var ama dayanilmayacak gibi degil dogum yakinmidir acaba su an 38+4 gunluk hamileyim ve ilk gebeligim
kızlar doktor 40. haftaya kdr olmazsa suni sancı vericem dedi. suni sancı deneyimi olanlar anlatabilirmikndımı cok alıstırdım normal doguma ama sunı sancı benı urkutuyo.. aslında hafıf hafıf sancılarım var 2 gundur ınsallah gerek kalmaz sunıye fln kndı sancımla dogururm .. tskler smdıden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?