2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar ben hiç doğuracakmış gibi değilim karnım da aşağı inmedi:-( bebeğim böyle giderse çok kilo alır da sezeryan olmak zorunda kalırsam diye endişeliyim. Bu akşam kv.lerden eve dönüşte yürüdüm ve 11 kata yürüyerek çıktım. Sırf bebiş doğum kanalına yerleşsin diye oof hayırlısı neyse o olsun hakkımızda. İyi geceler.

üzülme canım ve pes etme sert tavır koy ortaya bende kızımın adını zeynep koyacam eşimde sağolsun benim kararlarımı önemsiyor. çekindir kendinden tavrını net ortaya koy

bende bundan korkuyorum çünkü bebeğim önden gidiyor . senin bebeğin kaç kiloydu en son.benim bebeğim ayın 22 sinde 2 800 dü

Ahhh be fidom, yazmistim sana burdan okumadin heralde, benim yavrumda sarılık oldu değeri ayni bizimde 14, ilk gittiğimiz hastanede bize hemen yatış dedi, baska bir doktorada gorunduk güneş banyosu yaptirin hergün altinda sadece bezi kalsin cam arkasindan günlük ön kismi 20 dakka, arkası 20 dakka dedi 3 gündür yapiyoruz Allahima şükürler olsun yüzde 90 i geçti ki sadece elleri ve ayaklari kalmisti sari olmayan, simdi ensesinde boynunda ve gözlerinde kaldi, hastaneden cikinca yinede uygula istersen, Rabbim yavrularimiza ve cümlesinin yavrusuna şifa versin.
Kan aldiklarinda yavrum ağladı ben ağladım tahmin edebiliyorum ne hissettiğini, atlatacaklar inşallah

günaydın güzel anne ve anne adayları
bebeklerinini bekleyen tüm anneler inşallah sağlıcakla kolaycana meleklerimize kavuşuruz. benim günüm yaklaştı ama doğum belirtsisi yok. karnım çok geriliyor kasılıyor

Merhaba kizlar. Zor bir geceden ciktim. Gündüz daha iyi oluyorum. Artik hazirliklari tamamlayayim diyorum. Az kaldi benim prensesimin gelmesine. Allahim insallah bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip eder. Insallah.

kızlar günaydın.

nişanım geldi bu sabah

siz yorumları yazadurun ne zaman doğar neyapim falan... ben evi toplayıp, kahvaltı hazırlayıp gelip okuycam kısmetse...

hiç sancımda yok yani...

Canım anlattıkların bana hiç yabancı gelmiyor aynısını bende yaşıyorum bende eşimle anlaşmıyorum isim konusunda iki isim olsun birini ben koyayım dedim diğerimi de sen koy dedim eşim babasının adını istiyor yok neymiş tek isim o da babasının adı olacakmış ben çok direttim hatta ben kb ismi bile istemiyordum ona bile razı pldum kv ve kb nın ilgisizliklerini söyledim hep biraz işe yaradı aslında bir de sem böyle yaparsan ben de 2. Yi doğurmam dedim orda biraz düşündü aslında kv demde daha bi ilgili olmaya başladı o kadar lâfdan sonra sen kendini hiç üzme sonuna kadar diren

kızlar günaydın.

nişanım geldi bu sabah

siz yorumları yazadurun ne zaman doğar neyapim falan... ben evi toplayıp, kahvaltı hazırlayıp gelip okuycam kısmetse...

hiç sancımda yok yani...

Yaaa, benden önce doğuracaksın desene. İnşallah çok kolay bir doğumun olur sağlıkla bebeğini alırsın kucağına.
Evi topla duş al bence, 2 günü geçmezmiş sanırım nişan sonrası.

geçmiş olsun cnmm.tez zamanda iyileşir inşallah minik kuzumuz..sen de çok üzme kendini sütün kaçar Allah korusun..

cnm eşinin sözünden dönmesi gerçekten sinir bozucu bi durum..tabi sen uzlaşmaya çalışırken i,nat etmesi de ayrı..zeynep selma çok ta güzel olurmuş..ama sanırım ailesinden böyle bir baskı var selma olması konusunda..ne oluyo ki anne babaların ismini verince sanki..
inşallah uzlaşırsınız ve zeynep te yazılır nufusa..olmaz sa sen zeynep dersin kızın iki isimle büyür..
bu arada benim de hem annemin hem kayınvaldemin adı selma..ama hiçç düşünmedik koymayı..ne gerek varki ikisi de hayattazaten..bide annemin ismiyle kızıma hitapedemem herhalde..

ben 40+2 deyim dr bana 42 haftaya kadar bekleyebiriz dedi 3 gün arayla nst ye gidiyorum. 41 haftan dolunca da istersen suni sancı verebiliriz dedi bende korkuyorum suni sancıdan inş. kendi sancımızla doğururuz

canım bebeğin kaç kilo. acaba 40. haftaya kadar beklesem bebek çok kilo alırmı. çok kilo alırsa sezeryan olmak zorunda kalmazmıyım merak ediyorum.

kızlar günaydın.

nişanım geldi bu sabah

hiç sancımda yok yani...

oh oh hadi gözün aydın cnm
nişan geldiyse doğum yakın..sen her an hazırlıklı ol..hatta bence yarın druna kontrole git bakalım vaziyet neymiş..nişandan kısa zaman sonra başlar doğum diye okumuştum..gerçi suyun gelmedikçe sorun yok..ama çok yorma kendini şimdilik..

kızlar günaydın.

nişanım geldi bu sabah

hiç sancımda yok yani...

hadi hayırlısı inşallah canım 2, 3 gün içinde doğum olabilir. bu arada sen kendini ve evini hazırla. küçük egzersizler yap ki bebek kolay doğsun. Allah kolaylıklar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…