2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
goruselım tatlım var arkadasım benm burdan tanısıpta gorustugummm :))) ayy doktor bulamadım buarada yaa avrupa yakasında ıst.. bılen bana yazsınnnnnnnn:))
ekle cnm face yaz :))

ben ik doğumu kanuni sultan süleymanda yaptım tek geçerim orayı yine oraya gitçem kısmetse
arkadaşlık gönder canım yazdım özelden adımı:6:

hayırlısı olsun bebişlerimiz :ssz:

benim bir kızım var 2 yaşında bu ikinci olacak inş.

, allah nasip ederse önümüzde uzun bir zaman olcak:emir_bebek: paylaşımlar faydalı olabilir

ilkinde çok midem bulanmıştı , bu sefer bulantı yok şaşkınım :40:

bendede hiç yok canım ama frklı olabilirmiş bundada çok fazla başım dönüyo
sen nerede oturuyorsun

bu arada filizim doktor bilmiyorum ama dediğim gibi kss hast. zaten hepsi süper gibi birşey

hayırlısı olsun bebişlerimiz :ssz:

benim bir kızım var 2 yaşında bu ikinci olacak inş.

, allah nasip ederse önümüzde uzun bir zaman olcak:emir_bebek: paylaşımlar faydalı olabilir

ilkinde çok midem bulanmıştı , bu sefer bulantı yok şaşkınım :40:
ınsallah canımmm aaa ne guzelll 2 cı bebıs ben valla 1 nı zor buldummm:5:
benımde hıc bulanmıyr ama 6 haftada baslıyormus genelde

ben ik doğumu kanuni sultan süleymanda yaptım tek geçerim orayı yine oraya gitçem kısmetse
arkadaşlık gönder canım yazdım özelden adımı:6:
ekledım cnm ben sevmıyorum o hast.
bı sefer gıttım bıdahada gtmem muayeneye pat dıye ıcerı gırenmı aramassın cok berbat

Beta hcg 155 cikti kizlar
yeni gebelik yani gec döllenme dr iyi dedi gec dollenmeyse ,yoksa ters giden birsey var dedi
Kanama yada agri olursa hastaneye git dedi yoksa zaten haftaya randevumuz var
Gec dollenme cunku tahmini adetten 7-8 gun sonra cikti pozitif
Hakkimizda hayirlisi insAllah bebegim siki siki tutunur bana

bı sefer gıttım bıdahada gtmem muayeneye pat dıye ıcerı gırenmı aramassın cok berbat

evet cnm senin zor olmuş umarım bundan sonrası kolay geçer
evet 6.haftada başlıyo ama benim 6 haftalık sanırım ,yada geç yumurtlama olmuşsa belki 6 değildir , :49:

evet cnm senin zor olmuş umarım bundan sonrası kolay geçer
evet 6.haftada başlıyo ama benim 6 haftalık sanırım ,yada geç yumurtlama olmuşsa belki 6 değildir , :49:

sendemı avrupa yakasındasın anammm :))
neresınden cnm doktor kıme gıdıyorsunn
bende 5 haftalık olucammm:))

ben hiç muaneye gidememiştim ilk çoukta direk doğuma gitmiştim
hiç bir has. olmayan donanım var erkende doğduğu için benim bebiş 15 gün boyuna, son bir hafta hergün emzirmeye gittim nelerle karşılaştım çoğuda özel has. sevk geliyo oraya çocukta yada doğumda bir problem çıkınca biz bnu yapamayız kanuniye götürün diyenlerimi ararsın hiçbir hast. kabul etmediği özel dahi biz bunu kurtaramayız dedikleri çocukların oraya getirilip kurtarıldıklarınımı ararsın. ben çok beğeniyorum orayı muayene kısmını düşünmezsen eğer, çünkü çok kalabalık bir hast.ve herşey olabiliyor ama ameliyathaneler, özel bakım bölümleri hepsi çok iyi
benim oğluşuma ne kontroller yapmışlardı bi bilseniz en ine detayına kadr araştırıyorlar ve tekrar tekrar ayy işim bitsin biran önce demiyorlar özellikle pramatüre bölümü beyin errahi bölümü yakından gördüğüm bölümler ve çok iyiler:46:

Merhaba bende kasım annesiyim Ekim demişti doktor ama bugün gittiğimde 12 kasım olarak belirledi şaşırdım hepimiz için hayırlısı kese biraz küçük dedi canım sıkıldı açıkcası :(

hosgeldın canım aramızaaaaaaaaa ıns sorun yoktur bende yarına gıdıcemmm nasıpse

hiç bir has. olmayan donanım var erkende doğduğu için benim bebiş 15 gün boyuna, son bir hafta hergün emzirmeye gittim nelerle karşılaştım çoğuda özel has. sevk geliyo oraya çocukta yada doğumda bir problem çıkınca biz bnu yapamayız kanuniye götürün diyenlerimi ararsın hiçbir hast. kabul etmediği özel dahi biz bunu kurtaramayız dedikleri çocukların oraya getirilip kurtarıldıklarınımı ararsın. ben çok beğeniyorum orayı muayene kısmını düşünmezsen eğer, çünkü çok kalabalık bir hast.ve herşey olabiliyor ama ameliyathaneler, özel bakım bölümleri hepsi çok iyi
benim oğluşuma ne kontroller yapmışlardı bi bilseniz en ine detayına kadr araştırıyorlar ve tekrar tekrar ayy işim bitsin biran önce demiyorlar özellikle pramatüre bölümü beyin errahi bölümü yakından gördüğüm bölümler ve çok iyiler:46:
muayene olmadınmı hıc doktora???? nasıl yaniii
ben begenmedım hast guzel temız ama doktorlar hep genc daha yenı dr olmus tecrubelerı pek yok bana e2 yumurtlama hormonu ıle ılgılı test yapıldı
bana kız kıst vardır belkıde dıyor:)) kendı doktorum ıse yumurta oldugunu dedı kıst deıl dedi

Beta hcg 155 cikti kizlar
yeni gebelik yani gec döllenme dr iyi dedi gec dollenmeyse ,yoksa ters giden birsey var dedi
Kanama yada agri olursa hastaneye git dedi yoksa zaten haftaya randevumuz var
Gec dollenme cunku tahmini adetten 7-8 gun sonra cikti pozitif
Hakkimizda hayirlisi insAllah bebegim siki siki tutunur bana

inşallah canım, allah hepimizin bebişini bize bağışlasın

istanbul ayrupa yakasındayım

hangi semt canım

Merhaba bende kasım annesiyim Ekim demişti doktor ama bugün gittiğimde 12 kasım olarak belirledi şaşırdım hepimiz için hayırlısı kese biraz küçük dedi canım sıkıldı açıkcası :(
sıkma canını çok mormal bu haftalarda böle şeyler canım

hiç muayeneye gitmedin mi :43:

muayene olmadınmı hıc doktora???? nasıl yaniii
ben begenmedım hast guzel temız ama doktorlar hep genc daha yenı dr olmus tecrubelerı pek yok bana e2 yumurtlama hormonu ıle ılgılı test yapıldı
bana kız kıst vardır belkıde dıyor:)) kendı doktorum ıse yumurta oldugunu dedı kıst deıl dedi

ben özele gitmiştim canım muanelere sonra arştırdım orada doğum yapmış kişiler çok övdüler en son oraya karar verdim
evet canım muane kısmı öle asistanlar bakıyo genelde ne yazıkki, doktorlar genelde ameliyathanelerde filan oluyo genelde meşkuller yani, ben doğum kısmına daha çok şahit oldum ve doğum sonrasıda çok gidip bir sürü kişiyle konuşma fırsatım oldu emzirme odasında herkesin ayrı bir hikayesi vardı ve çoğu keşke ilk öne buraya gelseymişiz transfer ederken filan çok zorluk yaşamışlar
hele bitanesi 5 aylıkken doğum yapmış doğum başladıktan sonrra bizkabul etmemiş hastaneler yada çocuk ölür demişler ama orada yaşattılar çocuğu parmakları tam oluşmamıştı düşünün artık

ben özele gitmiştim canım muanelere sonra arştırdım orada doğum yapmış kişiler çok övdüler en son oraya karar verdim
evet canım muane kısmı öle asistanlar bakıyo genelde ne yazıkki, doktorlar genelde ameliyathanelerde filan oluyo genelde meşkuller yani, ben doğum kısmına daha çok şahit oldum ve doğum sonrasıda çok gidip bir sürü kişiyle konuşma fırsatım oldu emzirme odasında herkesin ayrı bir hikayesi vardı ve çoğu keşke ilk öne buraya gelseymişiz transfer ederken filan çok zorluk yaşamışlar
hele bitanesi 5 aylıkken doğum yapmış doğum başladıktan sonrra bizkabul etmemiş hastaneler yada çocuk ölür demişler ama orada yaşattılar çocuğu parmakları tam oluşmamıştı düşünün artık

hımmm anladım canımmm ..5 aylıkmı:53::53::53:

hımmm anladım canımmm ..5 aylıkmı:53::53::53:

evet yaaa
benimkide bir buçuk ay erken doğmuştu
daha sonra o kızla yine karşılaştım bütün problemlerini iyileştirmişlerdi, göz beyin, gelişim bozuklukları yaşıtlarından biraz küçüktü o kadar oda çok normal 18 aylıktan sonra yakalıyorlar yaşıtlarını erken doğanlar ki onunki daha erken olduğu için biraz daha geç yakalıycaktı ama muize bebğimizdi o bizim o dönem oradaki bebekler içinde en küçüğüydü hiç görememiştik onu ayrı bir bölümde tutuyorlardı annesini yanına alıyorlardı emzirmek için özel kıyafetleri giydikten sonra

arkadaşlar bende inşalaaaah kasımın ilk haftasında anne olacağım :21: sizler doktora gittiniz mi ben kan testimi yaptırıp değerlerime yarın baktıracağım ama muayene için 8. haftada gitsem çok mu geç kararsızım çoğu arkadaşım daha gitme erken diyorlar 5 haftalığım ne dersiniz gitmeli miyim?

İyi akşamlar hanımlar tanışalım demişsiniz ben eskişehirde oturuyorum yaklaşık 4 yıllık evliyim evlendikten 6 ay sonra gebe kaldım malesef düşükle sonuçlandı sebebi araştırılırken troid hastası olduğumu öğrendim o gün bugündür hem troid hemde gebelikle ilgili tedavi oluyordum allaha şükür trodim ilaçla kontrol altında bana sorun yaratmıyor doktorlar artık gebe kalmanda sorun yok dedikten 2 yıl sonra tedavi görmediğim ayda gebe kaldım şaşkın ve mutluyuz perşembe günü doktorumla görüşücem inşallah hayırlı haberlerle dönerim. Benim hikayem bu hanımlar özetle yazması çok kolaydı ama yaşaması çok zordu :((. Allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin

arkadaşlar bende inşalaaaah kasımın ilk haftasında anne olacağım :21: sizler doktora gittiniz mi ben kan testimi yaptırıp değerlerime yarın baktıracağım ama muayene için 8. haftada gitsem çok mu geç kararsızım çoğu arkadaşım daha gitme erken diyorlar 5 haftalığım ne dersiniz gitmeli miyim?

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım bana sorarsan git derim 5 haftalık diyorsun görünmelisin yapılması gereken testler falan vardır belki bende perşembe gidicem doktoruma bakalım ne dicek aile hekimime bildirdim bir an önce kadındoğum uzmanına görün dedi

Back
X