kızlar benim sadece sol kasığımda ağrı var,

ilk hamileliğimdede sol tarafımdaydı. bide çalışıyorum işyerinde uyuyakalıcam neredeyse. ayılamadım gitti.

türk kahveside içmiyim artık diyorum

bide grip oldum genzim ve boğazım yandığı için ıhlamur içiyorum.
Canim o sol kasik agriari ve uyku problemi bendede var ama Allaha sukur evdeyim , kasik agrilari icin doktorumla gorustugumderahim genislemesinden kaynakli agrilar olarak sozetti , calisma ortaminda hamilelik zordur Allah yardimcin olsun...
bende senin gibi çalışıyorum ve uyumamak için kendimi zor tutuyorum.evde belki biraz daha rahat geçer ama dışarda olunc azor.allah yardımcımız olsun arkadaşım
Canim Allah seninde yardimcin olsun,
Cumartesi kesemizi gördük çok şükür şimdi kalp atışı var sırada inşallah:) b hcg 5000 bugün belim ağrıyor sürekli bakıyorum tuvalete gidip herkes aynı durumda sanırım. 3 ay dolsa da rahatlasak:)
Sat:26 Ocak , ilk çocuğum olacak inş , beklenen tarih 3 Kasım beni de listenize eklermisiniz?
Allah yardımcımız olsun kucaklarımız huzur dolsun :) hayırlı günler.
Hos geldin , keseniz hayirli ugurlu olsun, sirada kalp atisi var hayirlisiyla duyarsiniz insallah
hayırlı olsunnnn allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
ne kadar çokmuş öle ben denemelere başladığımdan beri folik kullanıyorum bakalım bebiş kesinleşirse neler gelcek ama tavsiyelerin için çok teşekkürler pekmez olayını filan bende yapçam, bu arada o kitapları kudukça bizede özet geçebilirsen süper olur canım
hadi inşallah canım
kendinize dikkat edin hamişler ilaç içilmediği için atlatmak çok zor oluyo
Canim aklina bir sey takilirsa sorabilirsin elimden geldigince yardimci olurum , saglam kaynaklarim var :))))
Zaman geçmek bilmiyor. Bir an önce doktora vidip kalp atışlarını duymak istiyorum.ya arkadaşlarbir de ben geç yumurtladığım için tam tarih çıkartamıyırum . Doktor cmrtesi günü 4-5 haftalık dedi ama bana sanki 6 ya yaklaşmışım gibi geliyor şaşırdım ne düşüneceğimi daha 10 gün falan beklemem gerek ama çok zor bu yüzdden de kocam hariç kimseye söylemedim.merKla bekliyorum
Canim umarim zaman cabuk gecer bir an once kalp atislarini duyarsin , ben 4. Haftada ve 5. Haftada keseyi iki kere gordum 10 martta kalp atisini duyacagim cok heycanliyim senin gibi
Allah saglikla versin kucagimiza bebeklerimizi..
Ben de 2013 Kasım annesi olarak burdayım.

Bu sabah idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı. Sonrasında da kan testimde bhcg 64 çıktı. Doktor geç döllenme, değer artışına bakalım dedi. Rahim sağlıklı görünüyor dedi.
Henüz hamile olan ben değilmişim gibi geliyor ama bakalım

Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
Sat: 2 Şubat
Doğum tarihi: 10 Kasım 2013
İlk bebek
Hosgeldin aramiza saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirmeni dilerim ...
Benımde son adet tarıhım 30 ocak.Hemşirenın demesıne gore ve sıtenın hesaplayıcısına gore tahmını dogum da 6 kasım ınsallah bebeklerımızı kucagımıza alabılırız...:)
Benimde tahmini dogum tarihim 6 kasim ne guzel ayni gun alicagiz kucagimiz agaliba bebeklerimizi :)))
Cnm kese yatagini gordu hazirlik asamasinda dedi dr bugunku kan sonucuna gore bakacak ne kadarlik henuz kucuk 3-4 haftalik kese gorunmedi
Kizlar kusura bakmayin tablo icin bazen cepten giriyorum hepinizi ekliycem insAllah
Canim keseyi daha goremedin galiba ama az kaldi yakinda gorursun senin yaramaz supriz yapacak galiba sana
hayirli haberlerini bekliyoruz
Benıde eklemıssın canım cok tesekkurler :) bugun tekrar gıttım aıle hekımıne kan verdım kısmet olursa yarın alcam sonucu doktora sordum kasık agrımı normal kese buyuyor olabılır dınlen kafana takma dedı.
Hayirlisi olsun , hos geldin kasim annelerne ...
Hayirlisi olsun , hos geldin kasim annelerine
sanırım bende aranızda olcağım

. sat : 25 ocak beklenen d.tarihi : 01/11/2013
2.si geliyor
dr. randevu tarihim 12 'sinde heyecanlıyım
umarım güzel bir paylaşım grubu olur , keseyi gören , kalp atışlarını diyenleyen tüm annelere tekrikler
Canim sanada tebrikler , hayirlisyla sende gor keseni icin rahatlasin..
goruselım tatlım var arkadasım benm burdan tanısıpta gorustugummm :))) ayy doktor bulamadım buarada yaa avrupa yakasında ıst.. bılen bana yazsınnnnnnnn:))
ekle cnm face yaz :))
Filizcigim merhaba , ben doktorumu tavsiye edebilirim internette arastirirsan bu konuda cok iyi oldugunu gorebilirsin, ayrica cok insancil ve sicak kanli gece gunduz telefonu acik cevap veriyor. Nisantasinda Yilmaz Guzel
Beta hcg 155 cikti kizlar
yeni gebelik yani gec döllenme dr iyi dedi gec dollenmeyse ,yoksa ters giden birsey var dedi
Kanama yada agri olursa hastaneye git dedi yoksa zaten haftaya randevumuz var
Gec dollenme cunku tahmini adetten 7-8 gun sonra cikti pozitif
Hakkimizda hayirlisi insAllah bebegim siki siki tutunur bana
Canim sakin endiseye kapilma , icini ferah tut her sey yolunda gidecektir. Dualarimiz seninle :)))
arkadaşlar bende inşalaaaah kasımın ilk haftasında anne olacağım

sizler doktora gittiniz mi ben kan testimi yaptırıp değerlerime yarın baktıracağım ama muayene için 8. haftada gitsem çok mu geç kararsızım çoğu arkadaşım daha gitme erken diyorlar 5 haftalığım ne dersiniz gitmeli miyim?
Canim merhaba , bence doktora git ben daha 4 haftalikken gittim bhcg degerim cok yuksek oldugu icin keseyide gordum , ayrica doktor vitaminlerimi ayarladi simdi 5. Haftadayim tum kan testlerim bile yapildi. Bu durum ohmale gelmez bir an once gidersen iyi olur
İyi akşamlar hanımlar tanışalım demişsiniz ben eskişehirde oturuyorum yaklaşık 4 yıllık evliyim evlendikten 6 ay sonra gebe kaldım malesef düşükle sonuçlandı sebebi araştırılırken troid hastası olduğumu öğrendim o gün bugündür hem troid hemde gebelikle ilgili tedavi oluyordum allaha şükür trodim ilaçla kontrol altında bana sorun yaratmıyor doktorlar artık gebe kalmanda sorun yok dedikten 2 yıl sonra tedavi görmediğim ayda gebe kaldım şaşkın ve mutluyuz perşembe günü doktorumla görüşücem inşallah hayırlı haberlerle dönerim. Benim hikayem bu hanımlar özetle yazması çok kolaydı ama yaşaması çok zordu

(. Allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin
Burcu gecen gun gorusmustuk tekrar merhaba , ben endokronolaga gittim kan testlerimi yaptirdim Allaha sukur 2.5 cikti tsh , yarin ilac dozum ayarlanacak ve hamilelerde 1 in altinda olmasi gerekiyirmuz ths'in aklinda bulunsun...