2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ayy kızlar ya çok heyecanlı anlatıyorsunuz çok hevesleniyorum sırt agrım çok oluyo bi kaç gündür doğum belirtisi olabilirmiş artık kızım gelsin saglıkla istiyorum...

Yeşimcim aynen bende hevesleniyorum, benimde sırtım ve belimde ağrılar oluyor, birde ya afedersiniz şeyimin içinde kedi var da tırmalıyor gibi aşağıya baskı oluyor ayakta olunca. oturunca yada uzanınca geçiyor, dolaşınca tekrar başlıyor. oğlumda çok hareketli ayaklarıyla kaburgama doğru itekleyip kendini aşağı itiyor sanki. kıpır kıpr. doğum kanalına mı yerleşmeye çalışıyor acaba?
Birde belim ağrıdığında sağ bacağım çekme yapıyor resmen, yürüyemiyorum. Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı?

aaayyy tüh..! sende diş kalmadı desene ne yapcan artık doğumdan sonra komple bakıma gireriz bizde :) büyük konuşmuşsun valla. neyse bu son olsun bari. Tekrar geçmiş olsun.
Sen yine hevesini yitirme. bebişin kontrolden sonra yaz yine şekerim.

canım benimde aslında senin kadar kafam karışık, çünkü kendi doktorum en fazla pazartesiye kadar beklerim ama onda da riskleri kabul etmiş olmalısınız dedi... ani bebek ölümleri, bebeğin kakasını yemesi, suyun bitmesinden dolayı acil sezaryen gibi... devlette de doktor bugün bir hafta daha beklerim dedi ama hiç bir açıklama yapmadı... bunun yanında arkadaşım devletteki bu doktora gidiyordu ve bekledi o doktorun dediği gibi ve bebeği kakasını yemiş... bunu duyunca risk almayı hiç istememeye başladım... kendi doktorum plasentanın kireçlenmeye başladığını söylemişti ve bebeğim kiloda almıyo son bi haftadır. nedeninin plasentadan beslenememesi olduğunu söyledi, hatta bundan dolayı çok idrar yapmadığı için suyu azalıyomuş, nette bi yazıda öyle okudum... sezaryen fikri çok korkutuyor benide ama riskte almak istemiyorum ve bebeğimi kucağımda görmek istiyorum hayırlısı ile inşallah...

işte böyle, ne kadar yardımcı olabildim bilmiyorum ama inşallah bu gece ikimizde sancılanırız da bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza alırız :)

sağol canım benim. akıntının artması normal kıvamı benimde yoğun öncekine göre ama iltihaptan olduğunu sanmam. alttan bakınca değilde idrar tahlilinden anlar iltihap veya enfeksiyon varmı yokmu. kasıklarımda batma var de idrar tahlili iste ben bugün istemesem yapmayacaktı en son temizdi diye. iyiki istemişim tek kullanımlık antibiyotik verdi korkma bebeğine zarar vermez dedi. kullanman lazım yoksa doğumda bebeğe bulaşabilir dedi.

canım ne güzel yazmışsın, 2 kez okudum valla :) :)
hadi gözün aydın sarılığı atlatmışsınız. Fidonunda oğluşu öyleydi inş. onunda düzelmiştir.
Nişan demekki herkeste farklı oluyor illa şu renk yada böyle diye beklememize gerek yok yani zaten gelince anlarız sanırım artık :)

severim ben kızını ve oyun arkadaşını :)
Bizim oğlan tembel mi acaba anacım? :) keyfi yerinde herhalde bekliyoruz bizde. Bu akşam deyim ki oğlum bak oyun arkadaşın bekliyor gel hadi deyim bari :) öptüm canım seni de kızçeni de :)

evet kuzum yaaa onu bende duymuştum, aman bebişlerimize geçmesinde. bende isteyim o halde. geçmiş olsun sana da.

Kızlar sezaryan sonra da 3 gün donra korse takılıyormuş sezaryan korsesi diye satılıyormuş bilgisi olan varmı nette araştıudım ama özel sezaryan korse yazmıyor.

Kızlar sezaryan sonra da 3 gün donra korse takılıyormuş sezaryan korsesi diye satılıyormuş bilgisi olan varmı nette araştıudım ama özel sezaryan korse yazmıyor.

bebişim o sezaryen korsesi değil doğum sonrası korse benim bildiğim :) yani sezaryen de olsa normalde olsa karında sarkma ve şişlik olmasın diye takılıyor. deri kendini toparlasın diye. bide böyle ara bakalım :)

Doğum sonrası korse aldım zaten onu biliyorum arkadaştN duydum sezaryana özel bir korse dyor böyle bir korse varmı onu merak ettim hatta her yerde satılmıyor biz zor bulduk falan deyince ben de şaşırdım özel bir korsemi varmiş diye.

canım benimde bebiş inatçı çıktı 39+2 deyim 4300 gr çıkıyor. dk. haftaya kadar bekleriz olmadı suni sancı veririz ve kilosu sorun olursa o zaman sezeryan dedi. ben baştan söyledim normal diye üstüne basabas. bu arada 3 gün sonra nst tekrar gircem. inşallah gerek kalmadan sancımız, suyumuz gelirde normal doğum yapabiliriz. canım. dua ediyorum sende dua et. kv takma kafaya çünkü hepsi öyle sanki biz sezeryan istiyoruz yada zevki davranıyormuşuz gibi yorum yapıyorlar. benimkiside 5 yakın doğurdum normal doğurdum normal olsun diye tutturdu. benim elimde değil diyorum anlatamıyorum. ne yapalım onlar bildiklerini söylesinler biz bildiklerimiz yapalım

inşallah arkadaşım biran önce istediğin gibi sancılı ama güzel sancılarla bebeğine kavuşursun. bizim içinde dua et ne olur....

Hayirli aksamlar kizlarrr...Nasilsiniz ???
39+1 bitti bugun beklemedeyiz kuzucugumu demin bebisimin gardolabinin onune oturdum actim karnimi dedim ki kizima ; bana bak defne hanim bu haftada gelmeye niyetlenmezsen burdaki elbiselerin hepsini komsunun kizina veririm valla ! Annesi ona giydirir diye tehtid ettim ahahaha :)))) bakalim etkili olucak mi ehuheuheu

Biz geldik carsamba yada persembe sezeryanla gelecek oglum dunyaya. Bas cevresi buyuk ve kilosu fazla diye sezeryana karar verdik. Hakkimizda hayirlisi... nasip boyleymis diyorum...

40+4 ağrısız sancısız kasılmasız oturuyorum millet okulu bitiriptemi gelicek diye sormaya başladı. ben zaman doğurucam gün geçtikten sonra beklemek daha zor oluyor

benimde bugün kontrolüm vardı 38+2 olduk nst normal sancı falan yok dr pazartesi kontrole gel dedi artık bebeğim gelsin istiyorum ama bebek aşağıda inmemiş canım çok sıkıldı

Kizlar 38+1deyiz bebis cok hareketli o kadar yeri var mi ki bu kadar hareket ediyor sizinkilerde oyle mi

evet ya 3 gündür dur durak bilmiyor birde açıtıyo biryerde şişiyo orda şişmek için ayağıyla boşluğuma bastırıyo sağda yada solda şişiyo kocaman bikaç haftadır sakindi 3 gündür hiç durmuyo hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…