ayy kızlar ya çok heyecanlı anlatıyorsunuz çok hevesleniyorum sırt agrım çok oluyo bi kaç gündür doğum belirtisi olabilirmiş artık kızım gelsin saglıkla istiyorum...
Tahmin etmiştim öyle sanacağınızı. Doktorun bir suçu yok çünkü bu başka diş, yeni bir diş. Bana sorun yaratan 3. dişim, bize yine dişçi yolu göründü. Dün gece 2buçukta dişçi koltuğundan kalkarken doğurmadan oturmayacağım bi daha demitim erken konuşmuşum. Akşam 9buçukta da normal randevumuz var. Ona da heyecanlanamıyorum diş yüzünden
DRama sanat arkadasim ben genel okuyucu fakat yazıcı olmayan Kasım annelerindenim yalnız seninle dogum zamanlarımız aynı olunca yazmak istedim babada doktor çarşambaya kadar bekle olmazsa Perşembe doguma alacağım dedi suni sanciyla ben kararsız kaldım ne yapmak lazım bilmiyorum tık yok bende nst de falan sancı çıkmadı bugün Yarin devlette bir doktora daha gidip soracak bakalım ne diyecek sen ne karar verdin onu merak ettim benim 2. Bebeğim kızım 39 + 4 de gelmişti bunda tık yok suni sancıyı geçtim Sezaryan istemiyorum korkum erken karar veriyor olmak acaba daha beklesemmi riske atmasammi yoksa bilemiyorum uzun ve panik bir yazı oldu kusura bakmayın ama ruh Halim'de aynen böyle karmaşık iste
geçmiş olsun kuzum. bu arada benim akıntı da yine çoğaldı ve bazen yoğun kıvamlı geliyor acaba bende de yine iltihap mı var yoksa dedim doğum yaklaştığı için mi? çünkü bir çok sitede okudum doğum yaklaşınca akıntı artıyormuş. anlayamadım. çarşaba muayene var doktor alttan da bakacak anlar herhalde
Kizimin teyzelerii iyi akşamlar.
Yazamıyorum ama hep okuyorum, dis ağrısı, suni sanci, nişan, kv protestosu.... suni sanci ile doğum yaptım dilerim Allahimdan hepiniz kendi sanciniz ile doğum yaparsiniz, eger suyum gekmeseydi sadece nişan gelmiş olsaydı giymezdim evde beklerdim sancim gelsin diye ama malesef su arkasindan nişan gelince gitmek zorunda kaldim sancisiz gitdim, nasip öyleymiş bugün 8.gübümüz pamuk kizimla, cok başka bir duygu kızlar tez vakitte tadin inşallah.
Kv boşverin hamileliginizin son günlerini doyasiya yaşayın doğum dan sonra hiç hamilelik yasamamisa dönüyor insan, doğumun başladığını anladığıniz an ki heycan bambaşka. ...
Benim nisanim ne kirmizi ne kahverengi idi, regli başladığında ilk günü pempe gibi olurya ayni öyleydi....
Doğuma girmeden ultrasonda kizim 3200 görünüyordu aksamina doğum oldu 2970 gr doğdu kizim....
Diş agrisi çeken arkadaşım Rabbim yardimcin olsun şifa versin biran önce.
Kizimin sarılığı geçti çok şükür teyzeleri, gunes banyosu ile atlattik Allahin izni ile, sadece gözünün beyazinda kaldi biraz onuda atlatacagiz inşallah. Bugün 2.topuk kanimizi verdik....
Bizden haberler böyle teyzeleri.
Selayhus teyzesi senin yaramaz yine korkutmus ama bence ters donmedi annesi kesin seni korkutuyor.
Ankarali elif teyzesi kizim batikentdeki oyun arkadasini merakla bekliyormus :-D
sağol canım benim. akıntının artması normal kıvamı benimde yoğun öncekine göre ama iltihaptan olduğunu sanmam. alttan bakınca değilde idrar tahlilinden anlar iltihap veya enfeksiyon varmı yokmu. kasıklarımda batma var de idrar tahlili iste ben bugün istemesem yapmayacaktı en son temizdi diye. iyiki istemişim tek kullanımlık antibiyotik verdi korkma bebeğine zarar vermez dedi. kullanman lazım yoksa doğumda bebeğe bulaşabilir dedi.
Kızlar sezaryan sonra da 3 gün donra korse takılıyormuş sezaryan korsesi diye satılıyormuş bilgisi olan varmı nette araştıudım ama özel sezaryan korse yazmıyor.
bebişim o sezaryen korsesi değil doğum sonrası korse benim bildiğim :) yani sezaryen de olsa normalde olsa karında sarkma ve şişlik olmasın diye takılıyor. deri kendini toparlasın diye. bide böyle ara bakalım :)
Merhaba kızlar sabah doktordaydım bıtım muayene olmaktan sonuç ise hala bizde tık yok aşağıya falan inmemiş açılmada yok nst de iyi sancı mancı yok ve bebek de 4 kilo gözüküyor tabi yanılma payıda var ve malesef sezaryana doğru gidiş var çarşamba tekrar gidicem ve en son cuma kara verecek suni sancıyı falan denemeyi hiç düşünmüyor benim doktor şimdiki doktorlar acayip garantici anlamadım ki tek umudum bakalım belki bir anda kendi gelir oğluşum bşzde havadsler böyle okumadım geçmişi sanırım doğuran yok bşrde doğum yapan arkadaşlar bebeğin kilosunda ne kadar yanıldı doktorlar merak ediyorum .
selam kızlar... nasılsınız, dogum yapanlar, rabbim bebişlerinizi sağlıcakla buyutmeyi nasıp etsin...
gelelim bana, cumartesi kontrolüm vardı, nst de falan yine sancı çıkmadı, doktor perşembe gel, suni sancı verelim dedi... 40 haftam dolacak çok beklemekten yana değil, çünkü suyumda azalmaya başlamış... bugünde devlette bi doktora gittim, yine nst ye bağladılar ve 100 değerinde sancı çıktı... doktora göstermedim, çünkü ebelere yönlendirir diye belki... ama sancıyı görünce resmen oynadım... bugün belimde çok ağrıyor, inşallah kendi sancılarım gelir ve suni sancıya kalmadan doğumum olur... dua edin kızlar bana...
40+4 ağrısız sancısız kasılmasız oturuyorum millet okulu bitiriptemi gelicek diye sormaya başladı. ben zaman doğurucam gün geçtikten sonra beklemek daha zor oluyor
Allah hepimize sabır versin canım İNŞALLAAHHHH!!! bu gece sancın başlar nişanın gelir de doğurursun... aminnn
amin inşallah canm ya bebiş dışkısını yer diye korkuyorum
Kizlar 38+1deyiz bebis cok hareketli o kadar yeri var mi ki bu kadar hareket ediyor sizinkilerde oyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?