olsun canım takma bazen duruyormuş öyle son haftalar kilo alması olmuyormuş. önemli olan sağlıklı olması. inş. doğuma kadar 3 'ü geçer.
Doktor bişey demediyse sıkıntı yoktur.
Cok sukur geronimosum nihayet :) sen hep iyi ol..Ben hamile kalmaya karar vermeden gittim bana dişlerim sıkıntı çıkarmasın diye ufacık nokta giibi çüürükler bile dolgu olmuştu. Gel gelelim yine çürüdüler. Nasip diyorum. Yapılacak herşeyi yapıyorum, fırçalıyorum, diş ipi kullanıyorum. Olunca oluyor işte.
Çook çektim çok neyse ki bitti.
Canım bence diş doktoruna git mutlaka çektiğine değmez sen o kadar üzülünce bebiş de strese giriyor. Ben iki hafta üstüste lokal anestezi aldım, onun bebeğe verebileceği zarardan daha kötü enfeksiyon kana karışırsa falan. Rovamysin canım kullandığım ilaç iki kutu kullandım. Kadın doğumcudan dişlere lokal anestezi ile işlem yapılabilir diye yazı alıp gidersen yapıyorlar canım. Dua ediyorum canım. Çok gece ağladım ben de çok iiyi anlıyorum seni.
aaayyy adaşım canım beni çok mutlu ettin. bende seni seviyorumm :) ve bugünü KV protesto günü ilan ediyorummm... !!! :)
Bu cvp iyiymiş çok tutdum.Bi daha aradığında aaaaa ben doğurdum çocuk 10 günlük oldu size haber vermeyi unuttuk mu ki acaba de.. Şaka tabi deme öyle birşey. Bana soruyor millet keşke önceden tam tarih vermeseydim ama onlara bile 2 hafta falan var diyorum. Bir dahaki hamileliğimde 15 gün geriden geleceğim herkese öyle diyeceğim.
Bende bugünkü kv protesto gününe katlıyorum zaten canım sikildı bugun sezaryan ihtimaline bir de beni aramiş ne oldu diye böyle böyle deyince aaa sen de ne tembelmişsin demez mi kadın bana ilk defa kendisine çıkıştım zaten sinir içindeyim kendiside hep der eşimi 11 aylık doğurmuş çok sinirli bir şekilde siz benden tembel çıkmışsınuz size çekmişim dedim sonra da şaka yaptım diyor sinir oluyorum yaa doğuramadım mı sorularına sezaryana çokarşı kv de inadına ona sezaryan olucam dedim belki yarın girerim dedim yalan tabi öyle bir şey yok
Bu cvp iyiymiş çok tutdum.
sadece karın göbek bölgesinde gerileme varmış . inşallah canım. idrarda yine enfeksiyon çıktı ve lökosit ve epitel( bende diyordum kasıklarım niye batıyor. tamamen iyileşmiştim tekrarlıyor .
selam kızlar... nasılsınız, dogum yapanlar, rabbim bebişlerinizi sağlıcakla buyutmeyi nasıp etsin...
gelelim bana, cumartesi kontrolüm vardı, nst de falan yine sancı çıkmadı, doktor perşembe gel, suni sancı verelim dedi... 40 haftam dolacak çok beklemekten yana değil, çünkü suyumda azalmaya başlamış... bugünde devlette bi doktora gittim, yine nst ye bağladılar ve 100 değerinde sancı çıktı... doktora göstermedim, çünkü ebelere yönlendirir diye belki... ama sancıyı görünce resmen oynadım... bugün belimde çok ağrıyor, inşallah kendi sancılarım gelir ve suni sancıya kalmadan doğumum olur... dua edin kızlar bana...
cnm bayagı çıkmış sancın inş doğumun olur suni sancısız
Kızlar bomba gibi bir haberim var. Dişlerimin bana yaptıkları bitmemiş. Biraz önce gecen hafta yapılan kanal dolgunun (ki bir tane kanal temizlenmemişti) dolgusu düştü....
selam kızlar... nasılsınız, dogum yapanlar, rabbim bebişlerinizi sağlıcakla buyutmeyi nasıp etsin...
gelelim bana, cumartesi kontrolüm vardı, nst de falan yine sancı çıkmadı, doktor perşembe gel, suni sancı verelim dedi... 40 haftam dolacak çok beklemekten yana değil, çünkü suyumda azalmaya başlamış... bugünde devlette bi doktora gittim, yine nst ye bağladılar ve 100 değerinde sancı çıktı... doktora göstermedim, çünkü ebelere yönlendirir diye belki... ama sancıyı görünce resmen oynadım... bugün belimde çok ağrıyor, inşallah kendi sancılarım gelir ve suni sancıya kalmadan doğumum olur... dua edin kızlar bana...
DRama sanat arkadasim ben genel okuyucu fakat yazıcı olmayan Kasım annelerindenim yalnız seninle dogum zamanlarımız aynı olunca yazmak istedim babada doktor çarşambaya kadar bekle olmazsa Perşembe doguma alacağım dedi suni sanciyla ben kararsız kaldım ne yapmak lazım bilmiyorum tık yok bende nst de falan sancı çıkmadı bugün Yarin devlette bir doktora daha gidip soracak bakalım ne diyecek sen ne karar verdin onu merak ettim benim 2. Bebeğim kızım 39 + 4 de gelmişti bunda tık yok suni sancıyı geçtim Sezaryan istemiyorum korkum erken karar veriyor olmak acaba daha beklesemmi riske atmasammi yoksa bilemiyorum uzun ve panik bir yazı oldu kusura bakmayın ama ruh Halim'de aynen böyle karmaşık iste
e peki ilk gittiğin hastane de nasıl çıkmıyor sancı anlamadım. hadi bakalım gözün aydın diyelim. İnş. suni sancıya gerek kalmaz canımcım.
canım kendi hastaneme en son cumartesi günü gitmiştim o günde sancı çıkmamıştı, doktor bebeğin suyu azalmaya başlamış demişti... kendi hastanem merkezde ben ilçede oturuyorum, bugünde merkeze gitmeyeyim nst için diye devlete gittim... bugün sancı çıktı, ondan sonra hiç durmadım daha, sürekli hareket halindeyim... inşallah bebişim gelir artık :)
Ayyy şaka gibimesajın başını okuyunca heyecan yaptım doğuma mı gidiyosun diye :) gidip o doktoru döv bence :) bu nasıl iş yaavv...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?