2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
olsun canım takma bazen duruyormuş öyle son haftalar kilo alması olmuyormuş. önemli olan sağlıklı olması. inş. doğuma kadar 3 'ü geçer.
Doktor bişey demediyse sıkıntı yoktur.

sadece karın göbek bölgesinde gerileme varmış . inşallah canım. idrarda yine enfeksiyon çıktı ve lökosit ve epitel ( bende diyordum kasıklarım niye batıyor. tamamen iyileşmiştim tekrarlıyor .

Cok sukur geronimosum nihayet :) sen hep iyi ol..
aaayyy adaşım canım beni çok mutlu ettin. bende seni seviyorumm :) ve bugünü KV protesto günü ilan ediyorummm... !!! :)

Bende destekcinim canim...

Bu cvp iyiymiş çok tutdum.

bir protestocu daha :) dengesiz kadın yaa. ben bile sinir oldum. ama sende benim gibi duramamışsın :) çok güzel ve net bir cevap olmuş :)
öptüm şekerim

sadece karın göbek bölgesinde gerileme varmış . inşallah canım. idrarda yine enfeksiyon çıktı ve lökosit ve epitel ( bende diyordum kasıklarım niye batıyor. tamamen iyileşmiştim tekrarlıyor .

geçmiş olsun kuzum. bu arada benim akıntı da yine çoğaldı ve bazen yoğun kıvamlı geliyor acaba bende de yine iltihap mı var yoksa dedim doğum yaklaştığı için mi? çünkü bir çok sitede okudum doğum yaklaşınca akıntı artıyormuş. anlayamadım. çarşaba muayene var doktor alttan da bakacak anlar herhalde

Kızlar bomba gibi bir haberim var. Dişlerimin bana yaptıkları bitmemiş. Biraz önce gecen hafta yapılan kanal dolgunun (ki bir tane kanal temizlenmemişti) dolgusu düştü....

selam kızlar... nasılsınız, dogum yapanlar, rabbim bebişlerinizi sağlıcakla buyutmeyi nasıp etsin...

gelelim bana, cumartesi kontrolüm vardı, nst de falan yine sancı çıkmadı, doktor perşembe gel, suni sancı verelim dedi... 40 haftam dolacak çok beklemekten yana değil, çünkü suyumda azalmaya başlamış... bugünde devlette bi doktora gittim, yine nst ye bağladılar ve 100 değerinde sancı çıktı... doktora göstermedim, çünkü ebelere yönlendirir diye belki... ama sancıyı görünce resmen oynadım... bugün belimde çok ağrıyor, inşallah kendi sancılarım gelir ve suni sancıya kalmadan doğumum olur... dua edin kızlar bana...

cnm bayagı çıkmış sancın inş doğumun olur suni sancısız

Kızlar bomba gibi bir haberim var. Dişlerimin bana yaptıkları bitmemiş. Biraz önce gecen hafta yapılan kanal dolgunun (ki bir tane kanal temizlenmemişti) dolgusu düştü....

Ayyy şaka gibi mesajın başını okuyunca heyecan yaptım doğuma mı gidiyosun diye :) gidip o doktoru döv bence :) bu nasıl iş yaavv...

e peki ilk gittiğin hastane de nasıl çıkmıyor sancı anlamadım. hadi bakalım gözün aydın diyelim. İnş. suni sancıya gerek kalmaz canımcım.

DRama sanat arkadasim ben genel okuyucu fakat yazıcı olmayan Kasım annelerindenim yalnız seninle dogum zamanlarımız aynı olunca yazmak istedim babada doktor çarşambaya kadar bekle olmazsa Perşembe doguma alacağım dedi suni sanciyla ben kararsız kaldım ne yapmak lazım bilmiyorum tık yok bende nst de falan sancı çıkmadı bugün Yarin devlette bir doktora daha gidip soracak bakalım ne diyecek sen ne karar verdin onu merak ettim benim 2. Bebeğim kızım 39 + 4 de gelmişti bunda tık yok suni sancıyı geçtim Sezaryan istemiyorum korkum erken karar veriyor olmak acaba daha beklesemmi riske atmasammi yoksa bilemiyorum uzun ve panik bir yazı oldu kusura bakmayın ama ruh Halim'de aynen böyle karmaşık iste

Bende ayni senin moddayimmm. Azsonra dr a gidicez ve karar netlesecek. Gunum doldu agri yok. Dr bebek iri bas cevresi buyuk birazcik amaaaa sana kalmis yani diyor. Ben cok kararsizim ne bebegi ne kendimi riske atmak istemiyorum kendimde bir saglikci olarak. Sadece dua ettim azonce hakkimda hayirlisi diye...

e peki ilk gittiğin hastane de nasıl çıkmıyor sancı anlamadım. hadi bakalım gözün aydın diyelim. İnş. suni sancıya gerek kalmaz canımcım.

canım kendi hastaneme en son cumartesi günü gitmiştim o günde sancı çıkmamıştı, doktor bebeğin suyu azalmaya başlamış demişti... kendi hastanem merkezde ben ilçede oturuyorum, bugünde merkeze gitmeyeyim nst için diye devlete gittim... bugün sancı çıktı, ondan sonra hiç durmadım daha, sürekli hareket halindeyim... inşallah bebişim gelir artık :)

şimdi anladım canım :) hadi bakalım o halde son durum sancılı yani :) sana bol sancılar diycem yanlış anlama beni ağrısız sızısız rahat doğumların olsun inş :)

ayy kızlar ya çok heyecanlı anlatıyorsunuz çok hevesleniyorum sırt agrım çok oluyo bi kaç gündür doğum belirtisi olabilirmiş artık kızım gelsin saglıkla istiyorum...

Ayyy şaka gibi mesajın başını okuyunca heyecan yaptım doğuma mı gidiyosun diye :) gidip o doktoru döv bence :) bu nasıl iş yaavv...

Tahmin etmiştim öyle sanacağınızı. Doktorun bir suçu yok çünkü bu başka diş, yeni bir diş. Bana sorun yaratan 3. dişim, bize yine dişçi yolu göründü. Dün gece 2buçukta dişçi koltuğundan kalkarken doğurmadan oturmayacağım bi daha demitim erken konuşmuşum. Akşam 9buçukta da normal randevumuz var. Ona da heyecanlanamıyorum diş yüzünden

Kizimin teyzelerii iyi akşamlar.
Yazamıyorum ama hep okuyorum, dis ağrısı, suni sanci, nişan, kv protestosu.... suni sanci ile doğum yaptım dilerim Allahimdan hepiniz kendi sanciniz ile doğum yaparsiniz, eger suyum gekmeseydi sadece nişan gelmiş olsaydı giymezdim evde beklerdim sancim gelsin diye ama malesef su arkasindan nişan gelince gitmek zorunda kaldim sancisiz gitdim, nasip öyleymiş bugün 8.gübümüz pamuk kizimla, cok başka bir duygu kızlar tez vakitte tadin inşallah.
Kv boşverin hamileliginizin son günlerini doyasiya yaşayın doğum dan sonra hiç hamilelik yasamamisa dönüyor insan, doğumun başladığını anladığıniz an ki heycan bambaşka. ...
Benim nisanim ne kirmizi ne kahverengi idi, regli başladığında ilk günü pempe gibi olurya ayni öyleydi....
Doğuma girmeden ultrasonda kizim 3200 görünüyordu aksamina doğum oldu 2970 gr doğdu kizim....
Diş agrisi çeken arkadaşım Rabbim yardimcin olsun şifa versin biran önce.
Kizimin sarılığı geçti çok şükür teyzeleri, gunes banyosu ile atlattik Allahin izni ile, sadece gözünün beyazinda kaldi biraz onuda atlatacagiz inşallah. Bugün 2.topuk kanimizi verdik....
Bizden haberler böyle teyzeleri.
Selayhus teyzesi senin yaramaz yine korkutmus ama bence ters donmedi annesi kesin seni korkutuyor.
Ankarali elif teyzesi kizim batikentdeki oyun arkadasini merakla bekliyormus :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…