Doktorun ne diyo canim ? Benimki 40 haftadan sonra bekleme taraftari degilsuni sanci bile istedim gerek yok sanmiyorum gerek duymicaz dedi 40. Haftaya bugun girdim bnde.ins bugece sancin gelir canim[/QUOTE
dr 42 haftaya kadar beklemek normal diyo. yarın nst ye gircem bakalım artık ne zaman suni sancı verirler oda kesinleşir heralde
evet ya 3 gündür dur durak bilmiyor birde açıtıyo biryerde şişiyo orda şişmek için ayağıyla boşluğuma bastırıyo sağda yada solda şişiyo kocaman bikaç haftadır sakindi 3 gündür hiç durmuyo hiç
Aaaaaa o nasıl oluyormuş yaaben nişandan bir kaç gün sonra en geç doğum oluyor diye biliyordum demekki kişiden kişiye göre değişiyor. stres yapma kuzu yaa.. Geç olsunda güç olmasın der babannem.
başlarım çevredekilere... :) boşver sen hatta tersliyorum ben ne yalan söyleyim onun için çok soramıyorlar üstüme gelemiyorlar.
Sen çevredekileri değil bebişini ve kendini düşün.
Hatta keyfin yerine gelsin diye sana şu şarkıyı armağan ediyorum.
internetten arat bulursun :) Boşver aldırma, alırım diye kandırma, çok hoşuma gidiyor, shildeki dondurma :) :)
sahildeki dondurma diye arat çıkıyor çok komik
hehehehehhehhehee vok guzelmis ya
tsk ederim
merhaba kızlar, hazır fırsat bulmuşken yazayım dedim :))
ev o kadar kalabalık ve curcunaki anlatamam, bebişinde hiç işi gücü bitmiyo totosunu yediğimin:))
pazartesi hst. yattım öğleden sonra saat ikide aldılar gece 12 den sonra yemek içmek yasak olduğu için o saate kadar tansiyonum düştü, sezaryan olacaklar yasak başlayana kadar tıka basa doyursun kendini çok fena oluyo. miyomlarıda aldıkları için ameliyat iki saat sürmüş çıktığımda oldukça ağrım vardı, daha sonrasında bir gün boyunca çişe bile kaldırmadılar miyomlardan dolayı. diğerlerine yürüyüş yaptırdılar gaz çıkartmak gerekiyormuş (ameliyat sırasında içeri dolan havayı buda yürüyüşle oluyormuş) yürüyenler çıkarttı kurtuldu ama beni yürütmedikleri için öyle bir ağrım olduki anlatamam bir sonraki gün gece 11 e kadar yürümeme rağmen çıkartamadım tabi arada sürekli ağrı kesici iğneler oluyo. daha sonrasında baktılar olmuyo şu kabızlık için olan ilacı sıktılar ve rahatladım :)
yine sezaryan olacaklara önerim çatanıza kekik atın ve yemeklerinize serpin acayip rahatlatıyo hiç yürüyüşe bile gerek kalmıyo doktorlar bunu nasıl bilmiyo anlamadım
eve geldikten sonra bir arkadaşım önerdi 40 günden sonra bebeğine vermeye başlamıştı o gaz yapmasın diye sütüne bir cimcik karıştırıp.
banada sen ye şimdilik hem bebeğin gazı olmaz hem sen rahatlarsın dedi (emzirmeye başlayan annelerde uygulayabilir) yok böyle birşey normalde hiç gazlı değilimdir ama onu yedikten sonra alttan üsten çalışmaya başladım bebişmede iyi geliyor maşşallah, ben ilk oğlumda sabahlara kadar oğlumun gazını çıkartmaya çalışmış biri olarak kekiği asrın mucizesi ilan ediyorum. bunları biran önce size yazmak istedimki belki yararlanmak isteyen işine yarayan olur.
bu arada hst. 6 takım geclik götürdüm ama yetmedi, acayip terledim neden öle oldu bilmiyorum su gibi oldum hep.
ve birde emzirirken üzerinize almak için polar bir şal yada emzirme giysisi gibi birşey çok içiinize yarar terli terli kalkıp hırka filan giyinmek zor ouyo
ayyy birşeyler daha vardı ama aklıma gelmiyor şu anda
ve sezaryanmı normalmi diye düşünen karar veremeyen varsa ikisinide yapmış biri olarak normal diyorum, dünya varmış yaaaa normalde bu ne böle miyomda oldum diyemi bilmiyorum ama çok zrlandım he birde tabi gaz çıkartamamanın etkiside büyük ameliyattan çok arıtıyo sonradan acı omuzlara vuruyormuş allahtan o olmadan ilacı sıktılar :)
şimdi bebişimde bende çok iyiz kızlar öpüyorum hepinizi
Biz geldik carsamba yada persembe sezeryanla gelecek oglum dunyaya. Bas cevresi buyuk ve kilosu fazla diye sezeryana karar verdik. Hakkimizda hayirlisi... nasip boyleymis diyorum...
Kizlar 38+1deyiz bebis cok hareketli o kadar yeri var mi ki bu kadar hareket ediyor sizinkilerde oyle mi
kızlar dogum yaptımmm :) paşam cok şirin sağlıklı :) normal epiduralsiz kendi sancımla 8 saatte kucagıma aldım prensımı.. dogum hıkayemı en kısa zamanda paylasıcam :)
arada moralin bozulursa dinlersin artık :) beni hatırlatıp. :) :)Aaaaaa o nasıl oluyormuş yaaben nişandan bir kaç gün sonra en geç doğum oluyor diye biliyordum demekki kişiden kişiye göre değişiyor. stres yapma kuzu yaa.. Geç olsunda güç olmasın der babannem.
başlarım çevredekilere... :) boşver sen hatta tersliyorum ben ne yalan söyleyim onun için çok soramıyorlar üstüme gelemiyorlar.
Sen çevredekileri değil bebişini ve kendini düşün.
Hatta keyfin yerine gelsin diye sana şu şarkıyı armağan ediyorum.
internetten arat bulursun :) Boşver aldırma, alırım diye kandırma, çok hoşuma gidiyor, shildeki dondurma :) :)
sahildeki dondurma diye arat çıkıyor çok komik
hehehehehhehhehee vok guzelmis ya
tsk ederim
Ne demek canım keyfin yerine gelsinde yani... :)
kızlar dogum yaptımmm :) paşam cok şirin sağlıklı :) normal epiduralsiz kendi sancımla 8 saatte kucagıma aldım prensımı.. dogum hıkayemı en kısa zamanda paylasıcam :)
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin boğazım düğüm düğüm gözümde yaslar bi yandan süt sagmaya çalışıyorum. Biz kabizlik icin doktora gitmistik dr beynindeki beyaz hücrelerin öldüğünü söyledi motor haraketleri yani yürüme gibi yapamiycakmis büyük ihtimalle.ona bakamiyorum bile içim acıyor böyle bi yangin yok.ama ben artik anneyim onun icin dayanmaliyim cok zor .Yüce Rabbim bize güç versiin o ol derse olmiycak imkansizhic bisey yok
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin boğazım düğüm düğüm gözümde yaslar bi yandan süt sagmaya çalışıyorum. Biz kabizlik icin doktora gitmistik dr beynindeki beyaz hücrelerin öldüğünü söyledi motor haraketleri yani yürüme gibi yapamiycakmis büyük ihtimalle.ona bakamiyorum bile içim acıyor böyle bi yangin yok.ama ben artik anneyim onun icin dayanmaliyim cok zor .Yüce Rabbim bize güç versiin o ol derse olmiycak imkansizhic bisey yok
Ben hamile kalmaya karar vermeden gittim bana dişlerim sıkıntı çıkarmasın diye ufacık nokta giibi çüürükler bile dolgu olmuştu. Gel gelelim yine çürüdüler. Nasip diyorum. Yapılacak herşeyi yapıyorum, fırçalıyorum, diş ipi kullanıyorum. Olunca oluyor işte.
Çook çektim çok neyse ki bitti.
Canım bence diş doktoruna git mutlaka çektiğine değmez sen o kadar üzülünce bebiş de strese giriyor. Ben iki hafta üstüste lokal anestezi aldım, onun bebeğe verebileceği zarardan daha kötü enfeksiyon kana karışırsa falan. Rovamysin canım kullandığım ilaç iki kutu kullandım. Kadın doğumcudan dişlere lokal anestezi ile işlem yapılabilir diye yazı alıp gidersen yapıyorlar canım. Dua ediyorum canım. Çok gece ağladım ben de çok iiyi anlıyorum seni.
Allah yardimciniz olsun cok zor bir durum ama allah caresi olmayan dert vermezmis kuluna mutlaka erkenden baska doktorlarada goturun allah sifa versin gecmis olsunRabbim kimseyi evladiyla sinamasin boğazım düğüm düğüm gözümde yaslar bi yandan süt sagmaya çalışıyorum. Biz kabizlik icin doktora gitmistik dr beynindeki beyaz hücrelerin öldüğünü söyledi motor haraketleri yani yürüme gibi yapamiycakmis büyük ihtimalle.ona bakamiyorum bile içim acıyor böyle bi yangin yok.ama ben artik anneyim onun icin dayanmaliyim cok zor .Yüce Rabbim bize güç versiin o ol derse olmiycak imkansizhic bisey yok
canım benimki de acayip hareketli ve aşağı tarafıma vuruyo baskı yapıyo acaba yerini mi hazırlıyo diyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?