2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Drama sanat canım tel den yazdığım icin alıntı yapamıyorum cevvabina teşekkürler ins bekleyen gunu gelen gecen tüm anneleri allahım kurtarsın saglikla bu kadar bekledik ama son günler gecmiyo ve kararsızlık beni cok yoruyor keske bekleseydim ya da beklemeseydim demek istemiyorum. dua edelim birbirimize artık hepimiz kızlar kadın olmak cok zor gercekten herseyi bız çekiyoruz ya hamileliği dogumu bakımı yetiştirmesi gercekten zor süreçler ;(

Benimde canimi cok acitiyo artik uyu kizim diye ninni bile soyluyorum:)

Selam kızlar,
Şimdi doktordan geldik.
Sancım oluyo saat 7den beri düzenli. Ama açılmam yok hiç .
Yalnız bebek inmiş aşağı, rahim ağzını bombeleştirmiş.
Meşhur çatı muayenesini oldum. Pek korkulacak birşey değilmiş. Biraz kastım üstelik kendimi.
Normal doğuma müsaitsin dedi. 3500 gram olmuş yavrum. çok şükür 1 haftada sadece 100 gram almış.
Ama dersen ki korkuyorum normalden illa ki bir kulp takıp neden yaratır sezaryen yaparız dedi.
Ben normal deneyeceğim dedim. Ama tırsmıyo değilim. Şimdiye kadar yaparım diyordum ama bu yalancı sancılar bile benim moralimi biraz bozdu. Önceden epidurali pek düşünmüyordum ama artık epidural yaptırmaya karar verdim.
Haftaya kadar doğurmazsan gel dedi. Ben suni sancıyı sordum. Pek önermedi. Doğurdum doğurdum, yoksa sezaryan yapacak sanırım.
Günü geçen arkadaşlarım inşallah hepinizin bebekleri 5 kasımda gelir...

tebrikler canım
bebişini de seni de öpüyorum en kısa zamanda ayağa kalkarsın inşallah...
bebişin de gazsız ve mutlu bir bebiş olsun...annesini de çok sevsin...
darısı da bizim başımıza olsun...

Biz geldik carsamba yada persembe sezeryanla gelecek oglum dunyaya. Bas cevresi buyuk ve kilosu fazla diye sezeryana karar verdik. Hakkimizda hayirlisi... nasip boyleymis diyorum...

hakkınızda hayırlısı olsun canım. yine haberdar et bizi. şimdiden Allah kolaylık versin. Sağlıkla kucağına alırsın inş. öpüyorum

kızlar dogum yaptımmm :) paşam cok şirin sağlıklı :) normal epiduralsiz kendi sancımla 8 saatte kucagıma aldım prensımı.. dogum hıkayemı en kısa zamanda paylasıcam :)

kızlar dogum yaptımmm :) paşam cok şirin sağlıklı :) normal epiduralsiz kendi sancımla 8 saatte kucagıma aldım prensımı.. dogum hıkayemı en kısa zamanda paylasıcam :)

hayırlı olsun canım böle haberleri okuyunca cok hecanlanıyorum bende sızler gıbı bırgun ben dogurdum cok iyiyiz die yazmak ıstıyorum :))

canımcım çok sevindim gözün aydın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Hikayeni bekliyoruz. paşanı da senide öptüm.

Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin boğazım düğüm düğüm gözümde yaslar bi yandan süt sagmaya çalışıyorum. Biz kabizlik icin doktora gitmistik dr beynindeki beyaz hücrelerin öldüğünü söyledi motor haraketleri yani yürüme gibi yapamiycakmis büyük ihtimalle.ona bakamiyorum bile içim acıyor böyle bi yangin yok.ama ben artik anneyim onun icin dayanmaliyim cok zor .Yüce Rabbim bize güç versiin o ol derse olmiycak imkansizhic bisey yok

canım şu anda hislerimi tarif etmem zor...ama anne adayı olduğum için üzüntünü kısmen anlayabiliyorum..çok geçmiş olsun..ne denir bilmiyorum...Allah evlatlarımızı sıkıntıdan korusun..Allahtan ümit kesilmez..başka doktorlara da götürürsün...senin kaya gibi olman lazım bebeğin hissetmesin üzüntünü..bu bir sınav...bebeğin prematüre doğduğu için belli sıkıntılar yaşıyor ama biz de ne yaşayacağımızı bilmiyoruz..Allah beterinden korusun...

Ne diyeceğimi bilemedim çok çok geçmiş olsun dur bakalım hemen umutsuz olma Allahım nelere kadir hepimiz başımıza gelebilir bu da bir sınav çok zor evet dualarım seninle Rabbim tez vakitde müjdeli haber nasip etsin sana.

canım antibiyotik başladım beynim deliniyordu sanki. çok kötüydüm dün sabaha kadar ağladım gezeledim evde. şimdi biraz daha iyyim elhamdülillah. Allahu teala daha beterinden korusun biran evvel hayırlısı ile doğuralımda sıkıntılarımız bitsin inşallah...:)

Allah yardimciniz olsun cok zor bir durum ama allah caresi olmayan dert vermezmis kuluna mutlaka erkenden baska doktorlarada goturun allah sifa versin gecmis olsun

Canim cok gecmis olsun insaallah sagligina kavusur kuzucuk ya da yanlis teshis gibi bir seydir umarim. Allah´tan ümit kesilmez dualarini eksik etme insaallah sorunsuz sagligiyla büyür yavrun, dualarimiz sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…