bana da aynısını söyledi ama ben yine de çok tedirginim çok sağol cevapladığın için sizin ki geçti mi canım....şu an bebeğinizi durumu nasıl...
En son 2 hafta önce sormuştum cok kücük var ama korkma kapanir dedi. Bebegim cok sükür iyi bir sıkıntısı yokmus dr öyle dedi. Dogumu bekliyoruz artık :)
Cok tesekkur ederim cnm tabiki haber veririm. Bizim dualarimiz da sizinle ins hepimiz hayirlisiyls yavrularimiza kavusuruzcanım benim hayırlısıyla yaparsın inş doğum yaptıktan sonra haberdar edersen çok mutlu olurum dualarım seninle ve bütün annelerle....
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin boğazım düğüm düğüm gözümde yaslar bi yandan süt sagmaya çalışıyorum. Biz kabizlik icin doktora gitmistik dr beynindeki beyaz hücrelerin öldüğünü söyledi motor haraketleri yani yürüme gibi yapamiycakmis büyük ihtimalle.ona bakamiyorum bile içim acıyor böyle bi yangin yok.ama ben artik anneyim onun icin dayanmaliyim cok zor .Yüce Rabbim bize güç versiin o ol derse olmiycak imkansizhic bisey yok
Kızlar azar azar suyum geldi hastaneye gidıyorun ben sancım yok dualarınızı eksik etmeyin
ben bir şubat annesi olarak siz kasım annelerine bir soru sormak istiyorum....cevaplarsanız sevinirim ayrıntılı ultrasyona girip bebeğinin kalp kapakçığında ekojenik odak çıkan var mı bilgilendirirseniz çok sevinirim...
Kızlar azar azar suyum geldi hastaneye gidıyorun ben sancım yok dualarınızı eksik etmeyin
Sen neden genel düsünüyordun ki. Bence de.sezeryan olmsk zorundaysan epidural daha iyi degil mi acaba. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun.herkese selam, doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün inşallah, doğum yapacak olanlara da kolay doğumlar ve herkese bolbol süt diliyorum,
benimde dün kontrolüm vardı, buaralar salgın olan öksürük ve burun tıkanıklığına ben de tutuldum maalesef, dr umda 7 kasım olan sezeryan tarihi için ertelenebilir dedi, anestesiztle görüşmemi söyledi, ilk başta biraz üzüldüm ablam falan hep izinlerini ayarlamışlardı o tarihe göre ama sonra hayırlsı dedim, anestesizt çok vahim görmedi durumumu ama epidural önerdi, ben genel düşünüyodum ama epidurali okadar anlattıki sanırım epidural olucam hakkımızda hayırlısı, eşimde çok istiyo doğuma girmek, yani tarihim hala 7 kasım görünüyo, düşündükçe heyecanlanıyorum, Allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallah kızlarr
kızlar dişim çokk kötü 3 gündür ağlıyorum özellikle geceleri başlıyor sol tarafımda çenem boğazım kulağım başım ağrıyor.sızısından uyyamadım 3 gündür. antibiyotik ağrı kesici başladık ama nafile gündüzleri biraz azalıyor ama geceleri duramıyorum evde 4 dolanıyorum dua edin nolur. birde tavsiyeleriniz varsa diş için bekliyorum sevgiler saygılar.
Sen neden genel düsünüyordun ki. Bence de.sezeryan olmsk zorundaysan epidural daha iyi degil mi acaba. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun.
Walla cok bilmiyorum ama ben de hep wpidural daha iyi diye düsündüm diger türlü bazen ayılırken sıkıntı yasayabiliyormussun hem de bebis dogunca hemen ilk sen görebilirsin epiduraldeee :)bebişim hala ters olduğu için sezeryan olucam canım, valla çok gidip geldim epiduralle ilgili korkutuyolar insanlar işte annemler bile sağda solda duyduklarını anlatıyolar ama hepsinin bi riski var sonuçta, dün anestesizt anlatınca rahatlığını öksürürken vs dikişler acımaz diye ben de şimdi ona karar verdim ama işte hakkımızda hayırlısı inşallah
bebişim hala ters olduğu için sezeryan olucam canım, valla çok gidip geldim epiduralle ilgili korkutuyolar insanlar işte annemler bile sağda solda duyduklarını anlatıyolar ama hepsinin bi riski var sonuçta, dün anestesizt anlatınca rahatlığını öksürürken vs dikişler acımaz diye ben de şimdi ona karar verdim ama işte hakkımızda hayırlısı inşallah
kzlar geronimo_s tan haber var mı? sanırım yatırdılar burada olmadıgına göre... inşallah kolay bi doğumu olur... benim ve benim gibi bekleyenlerinde hayırlısı le inşallah sancıları başlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?