arkadaşım rabbim yardımcınız olsun inş.devasız dert yoktur bol bol dua et rabbim isteyince açılmaz kapılar açılır inş allah karşınıza doğru insanları doğru kapıları açsın biran evvel yavrun iyileşir.üzülme canım dua et.biliyorum ki üzülmemek elde değil çünkü sen annesin insan anne olunca anlıyor taa derinden hissediyor.dualarımız yavrunla inş allah a emanet olunRabbim kimseyi evladiyla sinamasin boğazım düğüm düğüm gözümde yaslar bi yandan süt sagmaya çalışıyorum. Biz kabizlik icin doktora gitmistik dr beynindeki beyaz hücrelerin öldüğünü söyledi motor haraketleri yani yürüme gibi yapamiycakmis büyük ihtimalle.ona bakamiyorum bile içim acıyor böyle bi yangin yok.ama ben artik anneyim onun icin dayanmaliyim cok zor .Yüce Rabbim bize güç versiin o ol derse olmiycak imkansizhic bisey yok
Ayyy zaman yaklastikca heyecan artiyor. Daha 9 günüm var ama benim. Gününü doldurmadan gelmeyecek benim kız :) ben de son günlerin tadını çıkariyorum hep uyuyorum tembel oldu benim yüzümden.
bende sürekli hareket ediyorum bebişim gelsin diye ama nazlı çıktı benim kızımda... bide kıza erken doğar demişlerdi :)
Sen ne diyosun benim kayinvalidem herkesebayramdan sonra gelecek dedi durdu. Daha bir ay var arada dedim inanmadi simdi herkes soruyor dogmadi mi diye :)
Walla cok bilmiyorum ama ben de hep wpidural daha iyi diye düsündüm diger türlü bazen ayılırken sıkıntı yasayabiliyormussun hem de bebis dogunca hemen ilk sen görebilirsin epiduraldeee :)
Canim esimin kuzeni gecensene dogum yapti, sezeryan belden asagisini uyustrdular.. valla 1 2 saatsonra ayaklandi..eskisi gibi d3gil artik serumuna agri kesici faln katiyolar canin acimiyoki okadar.. ikinci dogumuydu bilseydim ilkinide boyle yapardm demisti..
baada seninki dişli doğacak heralde diyorlar... doktorum perşembe çağırdı olmazsa yatıımı ypıcaz sun sancı verecekler... totem yapıyrum komşu çocuklarına falan rana ne zaman eecek diyorum... gecende 5 gün sonra demşti, bugüne denk geliyo o da... bgünde başkasına sordum akşam dedi... hadi inşallah diyerek bekliyorum :)
Haha o da iyimis. anneannem tatile gitti bir haftaligina 5inde dogar diyor neden dedim ben 4ünde döncem diyo :) ayyy ins sancin gelir suni sanci daha zor oluyormus.
Selam kızlar drdan geldim şimdi. 3050 gr olmuş bizim kız :-D geçen hafta 2900dü. Haftaya alttan muayene edicem dedi benim kabusum çatı muayenesi göründü heralde.. hiç doğurucak gibi falan hissetmiyorum. Gece çok ağrım oluyo sadece adet sancısı bildiğiniz belime kasıklarıma bacaklarıma ve tüm karnıma yayılıyo uyutmuyo gece. Bunlar iyi günlerin bol bol uyu diyenlere selam çakmak istiyorum burdan.. şafak 15 bugün bakalım ne zaman gelicek prenses hanım. Halılarımın gelmesini ve temizliğin bitmesini beklesin yeter ondan sonra istediği zaman gelebilir. :-D
slm kızlar
dün saat 11.05 de kızımı kollarıma aldım haberiniz olsun bana çook büyük süpriz oldu ayrıntıları sonra yazarım
cuma sabah 8:25 de meleğim dünyaya geldi. pazar günüde evimize geldik. fırsat bulup haber veremedim kızlar...
çok şükür ikimizde çok iyiyiz. spinal sezeryan oldum hastanede çok ilgilendiller sağolsunlar... öyle fazla ağrım sancımda olmadı... çok rahat geçirdim şükür. ayın ilk doğumu bizden geldi rahat bir şekilde inşallah sonuna kadar hepinizinkide öyle devam eder.
bizden dualarını iyi dileklerini esirgemeyen teyzoşlara da çok teşekkür ederiz.
bizde ameliyat masasında hepiniz için dua ettik.
bu arada biz yokken doğum yapan annişler varsa onlarıda tebrik ediyoruz rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah..
kadıköyün sanırım suyu gelmiş doğum için gitmiş.. eşi iş için başka bir yere gitmişdi. acaba dönmüşmüydü haberiniz varmı kızlar.?
slm kızlar
dün saat 11.05 de kızımı kollarıma aldım haberiniz olsun bana çook büyük süpriz oldu ayrıntıları sonra yazarım
Selam kızlar drdan geldim şimdi. 3050 gr olmuş bizim kız :-D geçen hafta 2900dü. Haftaya alttan muayene edicem dedi benim kabusum çatı muayenesi göründü heralde.. hiç doğurucak gibi falan hissetmiyorum. Gece çok ağrım oluyo sadece adet sancısı bildiğiniz belime kasıklarıma bacaklarıma ve tüm karnıma yayılıyo uyutmuyo gece. Bunlar iyi günlerin bol bol uyu diyenlere selam çakmak istiyorum burdan.. şafak 15 bugün bakalım ne zaman gelicek prenses hanım. Halılarımın gelmesini ve temizliğin bitmesini beklesin yeter ondan sonra istediği zaman gelebilir. :-D
slm kızlar
dün saat 11.05 de kızımı kollarıma aldım haberiniz olsun bana çook büyük süpriz oldu ayrıntıları sonra yazarım[/QUOT
gozun aydin cnm darisi bize
Masallah benimki 38 bittiginde 2900dü. Benim dr bana cati muayenesi yapmayacak sanirim hic bahsetmedi ve de persembev39 bitiyor. Ya kizlar benim bacak köklerim yani tam birlesim bölgesi gece cok agrio sagdan sola dönerken aglayarak donuyorum bacaklarimi kimildatamiyorum sizde olmuyor mu
slm kızlar
Oluyo cnm bendede yururkende zorlaniyorum cok aciyoMasallah benimki 38 bittiginde 2900dü. Benim dr bana cati muayenesi yapmayacak sanirim hic bahsetmedi ve de persembev39 bitiyor. Ya kizlar benim bacak köklerim yani tam birlesim bölgesi gece cok agrio sagdan sola dönerken aglayarak donuyorum bacaklarimi kimildatamiyorum sizde olmuyor mu
canım hiç merak etme benim bebeğiminde vardı dr hiç korkma diğer 2li test de sorun olsa bunu sorun olarak görebilirdik ama öyle birşy yok genelde görülen birşey yavaş yavaş kaybolacak dedi elhamdülillih 22. haftadan sonraydı sanırım silinmeye başladı ve şuan sorun yok çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?