- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Canım banada sülalesi gelecekmiş..ya canım ayıp değil mi Allah aşkına doğumdan yeni çıkmış bayanın yanına kadınlı erkeli gelinir mi?benim üstümde altı açık gecelik olacak belki çok kanamam olacak..sonda olacak belki..wc ye gitmek isticem emzirmek isticem...hastaneye gelip saatlerce duracaklarmış.benim babam bi kere bile bana hamilelik nasıl demedi..daha yeni soruyor..utanıyormuş adamcağız anneme demiş..sorucam ama belki özel problemi vardır kızımın sen sor ne gerekiyorsa yapalım demiş. bunlar utanmasalar doğumada girecekler..ha şöyle olur estetik ameliyat olurum..keye keder yatarım hastanede ..ne bileyim işte haif bi operasyon olur o zaman gel kal yanımda sabaha kadar..ama doğum bu ya...şimdi düşünsenize eşimiz prostattan ameliyat olsa bizim abimizde eşimizin babasıyla yanında kalmak istemi Allah aşkına...bir tane mantıklı yanı yok..napacak 2 kişimi işeticek..tövbe tövbe gerçekten
Çok pardon ama meraklılarsa açıp aynaya baksınlar bi zahmet. Eşine de söyle neye meraklılar ben yanımda sadece seni ve annemi istiyorum o halde kimsenin görmesini istemiyorum bu benim mahremim bi taraflarımı herkes görmek zorunda değil rahat edemem falan de valla çok sinir bozucu gerçekten eşinin anlamaması. Burda önemli olan senin hissettiklerin doğuma huzurlu girmen onların merakını gidermek senin işin değil bunu anlaması gerek.
Bende konuşuyorum böyle ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer. Doğum öncesi stresi sanırım hepimizdeki. Kv ninde görümceninde her dediği her yaptığı batmaya başladı iyice. Daha doğmadan kıskanıyorum bebeğimi düşün doğumdan sonra ne yağıcam bilmiyorum. Şimdiden her kafadan bir ses çıkıyor o kadar sinirleniyorum geriliyorum ki kızım halasına çekecek diye de ödüm kopuyo bi yandan sevmediğin ot burnunun dibinde biter hesabı . Allah korusun yaa. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Üzmemeye çalış kendini herşey güzel olacak ;-)
Bir Allahin kulu da cevap vermez mi yaa.kac gundur buraya ne yazsam cevap verilmiyor.uzuldum gercekten.Kizlar cumartesi cati muayenesi oldum pazar sabahindan beri ara ara akinti oluyor.beyaz sumuksu bisey.kanli veya kahverengi degil.muayeneden sonra olabilecegini okumustum ama sanki biraz uzun surdu acaba sizinti seklinde suyum geliyor olabilir mi.bebisimjn hareketleri de azaldi ama yinede yarin saatte bir mutlaka hareket ediyor.offf birileri cevap yazsin.
Çok pardon ama meraklılarsa açıp aynaya baksınlar bi zahmet. Eşine de söyle neye meraklılar ben yanımda sadece seni ve annemi istiyorum o halde kimsenin görmesini istemiyorum bu benim mahremim bi taraflarımı herkes görmek zorunda değil rahat edemem falan de valla çok sinir bozucu gerçekten eşinin anlamaması. Burda önemli olan senin hissettiklerin doğuma huzurlu girmen onların merakını gidermek senin işin değil bunu anlaması gerek.
Bende konuşuyorum böyle ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer. Doğum öncesi stresi sanırım hepimizdeki. Kv ninde görümceninde her dediği her yaptığı batmaya başladı iyice. Daha doğmadan kıskanıyorum bebeğimi düşün doğumdan sonra ne yağıcam bilmiyorum. Şimdiden her kafadan bir ses çıkıyor o kadar sinirleniyorum geriliyorum ki kızım halasına çekecek diye de ödüm kopuyo bi yandan sevmediğin ot burnunun dibinde biter hesabı . Allah korusun yaa. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Üzmemeye çalış kendini herşey güzel olacak ;-)
Bir Allahin kulu da cevap vermez mi yaa.kac gundur buraya ne yazsam cevap verilmiyor.uzuldum gercekten.
Bende de aynidert var.. bebegimi simdiden kiskaniyorum.. ama bu onlarin sucu.. karnimi opmeleri falan sebep oluyo buna. Cunku ben opemiyorum teorik olarakkonu acildi gecenlerde. Bebegin annesine eduskun olmasi baska kucaktayken annesini istemesi annenin hosuna gider bence dedim.. esim kv yaninda bencil dusunuyosun dedi bana.sinir oldum..annesiyim ben onun neresi bencillik dedim. Kv ordan o kadar iyi deil duskun olmasi demezmi.gorumcemde ben onu halasina duskun yapicam dedi.sinir oldum... ogun bugundur kucagina alistirma diyo..eminimki bana duskun olmasin diye istiyo bunu.. tabiki alicam mis kokulumu kucagima, onun bana ihtiyaci var benimde ona.. ben kac senedir o ani hayal ediyorum.
Bir Allahin kulu da cevap vermez mi yaa.kac gundur buraya ne yazsam cevap verilmiyor.uzuldum gercekten.
canım ya benimkilerin bi diğer versiyonu bunlar aynı fabrikanın ürünleri gibiler...ne kadar saygısızlar sanki kamu ya doğuruyoruz. o çocuklar bizden doğacak ve onları asla sevmeyecekler kaçacaklar onlardan ohh olsun:)avuçlarını yalarlar
canım ya benimkilerin bi diğer versiyonu bunlar aynı fabrikanın ürünleri gibiler...ne kadar saygısızlar sanki kamu ya doğuruyoruz. o çocuklar bizden doğacak ve onları asla sevmeyecekler kaçacaklar onlardan ohh olsun:)avuçlarını yalarlar
Kizlar ya herkesin derdi kendine derler ya benim dogumuma da sanki kimse gelmeyecek :) annemin de gelince kalabilmesi kısıtlı dönmesi gerekiyor ondan son ana kadar bekletiyorum. Sanirim ben de yalniz doguracagim :)
aynen canım benim de gelecek kimsem yok iki taraftan da. bende kocamla gidip doğurup gelicem :)) eve gelince napıcaz onu merak ediyorum :)
Kizlar ya herkesin derdi kendine derler ya benim dogumuma da sanki kimse gelmeyecek :) annemin de gelince kalabilmesi kısıtlı dönmesi gerekiyor ondan son ana kadar bekletiyorum. Sanirim ben de yalniz doguracagim :)
Bosver bak gelince de sıkıntı oluyormus bizimki de iyi :) eve gelince de ne guzel kimse karismaz burdan sorariz bilmediklerimizi de kizlar ögretir :)
arkasını döner sana bakmaz diyopr..çocukla ilgilenir diyor..beni dahada gıcık etmeye.el kadar çocuğun nesiyle ilgilenecek. anaokulu öğretmeni mi ebe mi hemşire mi? eşime on kere söyledim..artık tartışmak istemiyorum bu konuda...ondada hep aynı söz anam babam..atsam atamam satsam satamam..yemin ediyorum satılacak insanlarda alıcısı olmaz:)bende sevdirmek sitemiyorum:) gıcık oluyorum doğsunda sevelim diyenklere...sanki onlara sevdirmek için bi doğuruyorum..beşiğin etrafına hemdek kazıp timsah salsam yeridir.. koruyacam oğlumu akbabalardan:)
Bende de aynidert var.. bebegimi simdiden kiskaniyorum.. ama bu onlarin sucu.. karnimi opmeleri falan sebep oluyo buna. Cunku ben opemiyorum teorik olarakkonu acildi gecenlerde. Bebegin annesine eduskun olmasi baska kucaktayken annesini istemesi annenin hosuna gider bence dedim.. esim kv yaninda bencil dusunuyosun dedi bana.sinir oldum..annesiyim ben onun neresi bencillik dedim. Kv ordan o kadar iyi deil duskun olmasi demezmi.gorumcemde ben onu halasina duskun yapicam dedi.sinir oldum... ogun bugundur kucagina alistirma diyo..eminimki bana duskun olmasin diye istiyo bunu.. tabiki alicam mis kokulumu kucagima, onun bana ihtiyaci var benimde ona.. ben kac senedir o ani hayal ediyorum.
Bosver bak gelince de sıkıntı oluyormus bizimki de iyi :) eve gelince de ne guzel kimse karismaz burdan sorariz bilmediklerimizi de kizlar ögretir :)
Kizlar saatte bir kasilmam oluyo. Karnimin bi tarafi sertlesiyo adet sancisi gibi bi agri oluyo ama cok siddetli degil.. normalmi bu..bugun hep boyle oldu
Canim sanirim o yapiyla alakali.. senin yerinde olmak isterdim.. esim sadece refakatci olsun.. annem uzakta oldugu icin belkide yetisemicek, anneminde destegine ihtiyacim olur ama kismet..ben oldum olasi yalnizligi seven biriyim kalabaliktan hoslnmam... akraba baglarimizda oyle asiri kuvvetli degildir.. en yakin teyzem istanbuldaydi, halam kirklarelinde. En az 3 saat mesafe..ama esimin ananesi alt katta halasi onun altinda, teyzesi alt sokakta, amcasi yan binada... oyle yani..
Kizlar saatte bir kasilmam oluyo. Karnimin bi tarafi sertlesiyo adet sancisi gibi bi agri oluyo ama cok siddetli degil.. normalmi bu..bugun hep boyle oldu
Bana da kucağa alıştırmak iyi değilmiş diye empoze etmeye çalışıyolar şimdiden ama tabi ki de alıştırcam kucaklayabildiğim kadar kucaklicam o günleri nerde bulcam bidaha büyüyünce zaten kucaklanamicak bidaha. Bide kız halaya çeker diyip duruyolar inş. Çekmez yaa :'( bendeki psikopatlığa varıyo biraz kıskançlığın boyutu çünkü onları hiç sevmesin hiç gitmek istemesin falan istiyorum şaka gibi :-D bide tutturmuşlar çocuk küçükken halada babannede gece yatısına kalınca daha çok alışırmış diye iyice ayar oluyorum. Asıl bomba kvmden. Annesi 2-3 ay bakar sonra biz alırız bakarız annesi işe başlar. Ki ben çalışmıyorum doğumdan sonra da düşünmüyorum mecbur kalmadıkça. Sen o zaman diceksin orda ama denmiyo işte. Sanli onlara doğuruyorum ben cefasını ben çekiyorum sefasını onlar mı sürecek..
Bence de canım ben şimdiden kara kara düşünüyoeum bilmişlik taslayıp herşeye karışcaklar her kafadan bi ses çıkcak diye off kabus gibi..
Benim de karnim hep sert ve de adet sancisi gibi hafif sancim oluyo ama normal heralde benim de iki gundur oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?