Merhaba,
Bende 38. haftamda doğum yaptım. Bebeğimin gaz sorunu olduğu için doktorum sab simplex damlasını verdi.3 gecedir sabahlıyorduk ama ilaç gerçekten çok iyi geld. Doktorum da çok deneyimli biridir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bu arada tadı güzel sanırım yalanarak yiyor
canım doğrmadın mı sendee
çok şükür iyiyim canım niye sessiz buraları :)
Benim psikolojim bozulduCogumuz dogurdu firsat bulamiyolar nete girmeye :))
Benim psikolojim bozuldualistim dogurmak istemiycem sanki, aksam vok uykum gelince bu gece de uyuyim de yarin dogurayim diyorum
Canim anlayabiliyorm seni.. gunun doldu dolcak tedirginsin ister istemez doktorun ne diyo bu konuda.. bebek kanala girmis mi nstde sancin falan cikiyomu ??
kızlar kalp çarpıntısı normalmi.. :44: kalp carpıntısı nefes darlığı göğsümdede hafıf agrı var gec kalktım bugun uykum kaçsın dıye 3 buyuk bardak cay ıctım o mu carpıntı yaptıki.. :44: çok yorgun hıssedıyorum kendımi..
bugün temizlik var evde hala bitmedi. kadının geçen gelişinde yaklaşık 3 ay önce kapılarla toz almayı ben yapmıştım şimdi de aman yetişmeyecek geç oldu yetişmezse yine tozları sen alsana diyecek oldu susturdum ağrım var diye. baştan alıştırmamak lazım aslında sabah 9 buçukta geldi geç oldu diye dert yanıyo erken gelseydi o zaman. zaten günler kısaldı iyice..bel fıtığından mıdır nedir az ayakta kalayım yamuluyorum. 1 perde bikaç gömlek tişört ütüledim hemen başladı ağrılar.
dün akşam bir sancı girdi resmen kıvranıyorum ağlıyorum falan eşim hadi gidelim hastaneye doğum sancısı bu heralde dedi gitmedim korkumdan sonra geçti kendi kendine. nasıl da kandırıyo bu yalancı sancılar insanı :)
En son gecen persembe gitmistim gelmezsec 41e kadar bekleyebiliriz daha da olmadi suni sanci veririz demisti baya asagida dedi ama kanal falan demedihic sancim cikmiyor nstde. Yarin da beklicem cuma kontrole gidicem bakalim ne dicek
Cnm bazi doktorlar onemsemiyo kanal muhabbetine girmiyolar. Cuma nolcak bakalim merakla bekliyorum bende :) bugun nstde yanimda kadin vardi sancilarini olcuyolardi.. 40 haftalik duzenli sancilari varmis.. kontrol icin gitmis, kapida beklerken sancisi gelmis... hafif hafif. Doktor ultrasonla bakarken karin sertligini farkedip nstye gonderms... 2 cm acilmasi varmis beklyiomus :)) sana umut olur belki :)hayirlisi olsun senin icin..
hayırlı akşamlar kızlar aşure gününüz hayırlı mübarek olsun..
kızlar bugün arkadaşlar vardı temizlik yaptım biraz dolandım belim ağrıyor uzun süre ayakta kalma ağrısı gibi. sancı yok ama belimde. kasıklarımda var aceba doğummu geldiki? bi fikir verseniz(
Aaa bir bakiyormussun benim de oyle oluyormuss valla super otesi olur heralde hadi bakalim bi umut cumayi bekleyelim :)
kizlar 11 kasimda sezeryanla erken doğum yaptim.Sutum sanirim gelmiyor.Meme agrisina dayanamiyorum.Aglaya aglaya emzirmeye calisiyorum.2saatte bir olmuyor 3saatte deniyorum.M30ml mama takfiyeye basladik.Gece cok agladi açlıktan sanirim.sezeryanin 3 .gunu hala yara agrisi ve mens sancisi cekiyorum.Ne zaman bu agrilar gecer arkadaslar.?
40+2 olcaaaammm
.gece 5 dk ya bir wc ye gittim ve bütün gece regl sancım devam etti.esim de ben de heyecandan 1 damla uyumadik. Sabah erkenden doguruyorum diye hemen dr a gittik hala sancı çekiyor olmama rağmen nst de sıfır sancı çıktı. Bebegin suyu iyi, kanala yakın fakat girmemiş henüz. Zaten sırtı sağımdaymış hala ve bu sekilde zor girer dedi. Çatı muayenesi de oldum normale müsaitim ama hic bir açılma vs yoksaliya kadar gelmezse ve kafanın yerinde bi degisiklik olmazsa sezaryen günü vercem dedi..suniyle denemicez mi diye sorduğumda eger kafa olduğu yerdeyse ve kanala girmemişse veremem dedi sık idrara çıkıyorum diye idrar tahlili de yaptı ama bişey çıkmadı ara ara regl sancilarim var ama düzensiz ..
Bu kadar bekleyip sezaryene girersem çok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?