2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Gerildim iyice ya drla konuştum hafta sonuna doğru çağır artık dedi anneme söylüyorum ya ben geldikten 2 hafta sonra doğurursan diyo erken gelmek istemiyo. 20si gibi gelse bikaç güne doğum olmazsa suni istiyim diye düşündüm en son ama kimi duyduysam suni sancıyla doğumu başlatılan sonunda hep sezaryen oluyo. Selayhus sen güzel bi örneksin canım. Pts bidaha dra gitcem bakalım inş. O zamana kadar doğurmam. Herkes doğurmak istiyo bir an önce ben tam tersi..

Seninle durumumuz ayni canim . Annemin iki hafta izni var ve bu önümüzdeki pazartesi basliyacak . Benim günüm 10 gün gecerse zaten 4 günde hastanede kalacsgim , bizde hastanede refakatcide kalmiyor , yani anliyacsgin hicbir sekilde bana faydasi olmayacak annemin izninin ..
Artik dogumu düsünmekten uyuyamiyorum yorgun düstüm ,
Benim 5 yasinda birde oglum var bu aralar saatler alindiktan sonra aksam 7 de yatiriyorum , sabah 5.30 -6 gibi ayakta :))
Yeni bebek geldimi ben ikisini nasil idare edecegim diye kaygisi cöktü üstüme ,
Birde sezeryan olursam düsünmüüyorum düsünmek istemiyorum ..

Heyecanli bekleyisin sonuna geldim bende.oglen 12 de sezeryana giriyorum insallah.simdi hazirlaniyoorum.10 gibi hastanede olucaz.kizcemize kavusmaya saatler kaldi.
Sizleri yine haberdar ederim.opuyorum

selamlar bende hala bekleyenlerdenım ..neredeyse herkes dogurdu benım yarın yanı bugun doluyor 40 haftam bir an once kavusmak istiorum oglusuma insallah

Heyecanli bekleyisin sonuna geldim bende.oglen 12 de sezeryana giriyorum insallah.simdi hazirlaniyoorum.10 gibi hastanede olucaz.kizcemize kavusmaya saatler kaldi.

Rabbim kolaylik versin insallah canim .. Minigine sag salim kavustursun .
Genel anestezi ile olacaktin insallah sonrda rahat olur ..

size bakınca acayip heycanlandım ben ya

maşallah çoğu doğum yapmış bazılarınız bugün doğum yapacak kimisi de bekliyor.

Hayırlı Doğumlar inşallah bir avazda kurtarsın Rabbim sizi.

Bu durumda senin daha zor galiba işin allah yardımcın olsun canım inş. Sezaryene gerek kalmaz normal doğumla kolayca kurtulursun. Sancım başlayınca aramaya karar verdim gibi. Zaten sancımın geldiği gün doğursam da doğurmasam da hastanede olucam o gün. Ben hastaneden çıkmadan yetişir inş. Her halikarda. Allah yardımcımız olsun.

Allah sağlıkla kurtarsın canım dualarımız seninle.

Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde Android marketten bi tane uygulama indirmiştim kızlar bebeğim diye. Gün gün hamilelik takvimi gibi bişey ana sayfasında da şafak sayıyo kaln gün 280 lerden nasıl 7 ye düştü hayretler içersindeyim. Sanki içimde saniyeleri sayan bi saatli bomba var gibi hissediyorum. ;-)
Bugün biraz daha rahatım çünkü dün akşam halılarım yıkamadan geldi kadın da geldi bugün temizlik yapıyo şu an. Bugünden sonra hazır olucam inşallah. Meleğim için sabırsızlanmaya başlayabilirim ben de sizler gibi :-D

kızlar zaman az kaldı sancı yok artık korkuyorum girmeyecekmi bu sancı doktor cumartesiye kadar süre verdi her gün bugün olurmu diom olmuo hayırlısı ile gelse sancım doğumu yapıp sağlıkla kavuşsak cidden beklemek çok ((
korkuyorum birde sancı girmezse ne olacak

ayyy cnm o bende de var ya her gece her sabah sancı bekliyorum oluyo sancı ama doğum olacak kadar değil

39+0
Benim drum günüm dolduktan 2hafta sonrasına kadar bekleme taraftarı. Bende herşey doğal olsun ne zaman isterse o zaman doğsun istiyorum ve doğum o kadar uzak geliyor ki anlatamam ;-)

kızlar sab simplex gaz damlası hakkında bilginiz varmı.bebeğimin çok gazı varda.

Merhaba,

Bende 38. haftamda doğum yaptım. Bebeğimin gaz sorunu olduğu için doktorum sab simplex damlasını verdi.3 gecedir sabahlıyorduk ama ilaç gerçekten çok iyi geld. Doktorum da çok deneyimli biridir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bu arada tadı güzel sanırım yalanarak yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…