Canim benim simdi dogum agrisi basladiginda acilma vs derken 10 saati buluyomus zaten hatta ilk dogumlarda 12 saate cikiyomus.. anneni oncesinde cagirsan bi anlami olmaz, yatagini esin hazirlasin.. annem hazirlasin diye diretme bence.. agrilarin basladiginda ara anneni dogumdan sonra yaninda olsun .. oncesinde arasan bosuna vakit kaybi olur hem dogumdan sonra psikolojik olarak annene daha cok ihtiyac duyacaksin.. 2 saat mesafe annemlerle ben sancim basladiginda aricam sahsen.
Canim 3-4 krre burda yazdim denk gelmemis sanirim sana ..
Ben ilk dogumumdq 41+2 de suni sanci ile dogum yaptim , acilmam ve sancim olmadan gittim hastaneye , günüm gecince 10 gün bekletip verdiler sanciyi , sükür ise yaradi.. Normal sanci nasil bilmiyorum , simdide günüm sali günü doluyor ..
O zamana kadar olmazsa ve hersey dolundaysa yine bekletirler , benm tercihim sezeryandan önce suni sancixla denemek olur yine ,
Ilk dogumda oglum iriydi 3890 g ve dogurdum, bu sefer o kadar iri degil daga kolay olur diye düsünüyorum bilemem tabi :)
Ama yine suni olur gelmezse kendisi
Gerildim iyice ya drla konuştum hafta sonuna doğru çağır artık dedi anneme söylüyorum ya ben geldikten 2 hafta sonra doğurursan diyo erken gelmek istemiyo. 20si gibi gelse bikaç güne doğum olmazsa suni istiyim diye düşündüm en son ama kimi duyduysam suni sancıyla doğumu başlatılan sonunda hep sezaryen oluyo. Selayhus sen güzel bi örneksin canım. Pts bidaha dra gitcem bakalım inş. O zamana kadar doğurmam. Herkes doğurmak istiyo bir an önce ben tam tersi..
selamlar bende hala bekleyenlerdenım ..neredeyse herkes dogurdu benım yarın yanı bugun doluyor 40 haftam bir an once kavusmak istiorum oglusuma insallah
selamlar bende hala bekleyenlerdenım ..neredeyse herkes dogurdu benım yarın yanı bugun doluyor 40 haftam bir an once kavusmak istiorum oglusuma insallah
Heyecanli bekleyisin sonuna geldim bende.oglen 12 de sezeryana giriyorum insallah.simdi hazirlaniyoorum.10 gibi hastanede olucaz.kizcemize kavusmaya saatler kaldi.
Sizleri yine haberdar ederim.opuyorum
Heyecanli bekleyisin sonuna geldim bende.oglen 12 de sezeryana giriyorum insallah.simdi hazirlaniyoorum.10 gibi hastanede olucaz.kizcemize kavusmaya saatler kaldi.
Bu durumda senin daha zor galiba işin allah yardımcın olsun canım inş. Sezaryene gerek kalmaz normal doğumla kolayca kurtulursun. Sancım başlayınca aramaya karar verdim gibi. Zaten sancımın geldiği gün doğursam da doğurmasam da hastanede olucam o gün. Ben hastaneden çıkmadan yetişir inş. Her halikarda. Allah yardımcımız olsun.Seninle durumumuz ayni canim . Annemin iki hafta izni var ve bu önümüzdeki pazartesi basliyacak . Benim günüm 10 gün gecerse zaten 4 günde hastanede kalacsgim , bizde hastanede refakatcide kalmiyor , yani anliyacsgin hicbir sekilde bana faydasi olmayacak annemin izninin ..
Artik dogumu düsünmekten uyuyamiyorum yorgun düstüm ,
Benim 5 yasinda birde oglum var bu aralar saatler alindiktan sonra aksam 7 de yatiriyorum , sabah 5.30 -6 gibi ayakta :))
Yeni bebek geldimi ben ikisini nasil idare edecegim diye kaygisi cöktü üstüme ,
Birde sezeryan olursam düsünmüüyorum düsünmek istemiyorum ..
kızlar zaman az kaldı sancı yok artık korkuyorum girmeyecekmi bu sancı doktor cumartesiye kadar süre verdi her gün bugün olurmu diom olmuo hayırlısı ile gelse sancım doğumu yapıp sağlıkla kavuşsak cidden beklemek çok((
korkuyorum birde sancı girmezse ne olacak
Her zamanki gkbi canim, cok sessiz burasi bugun :) enerjisiz bi gun daha iste.. sen nasilsin iyimisin?
kızlar sab simplex gaz damlası hakkında bilginiz varmı.bebeğimin çok gazı varda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?