Gözün aydin canim sende kavustun , allah anali babali büyütsün .. Insallah cabucak halledersiniz emmeyideKizlar oglen 12 de girdim sezeryana.kizim 12.13 te dogmus.3.850 g 51 cm minigim.ikimizde iyiyiz.emme problemimiiz var ama onu da asicaz insallah.meme ucum kucuk kaliyo.kiz da sinirleniyo.uc cikarici kullaniyorum.sutum var masallah .bakalim kizim da cabalarsa atlaticax
Opuyorum hepinizi
Sizinde gözünüz aydin olsun .. Rabbim saglik sihat versin hrm sana hem bebegineSelam kizlar
Hafta sonu kontrolumuz var yazmistim.pzt kontrole gittik,bebegimin kafa cevresi biraz buyuk geldi doktora normal dogumu beklersek bu daha da buyuyebilir ve normal dogumu sikintiya sokabilir dedi,nst de hic sancim cikmadi,alttan da muayene etti herhandi bir normal dogum emaresi yoktu ve bizde sezeryana karar verdik.
Kucuk prensim 12.11.13 tarihinde saat 08:05 de epidural sezaryenle dunyaya gelmis bulunmakta..yani suan yanimda. Oglusum 3460 gr ve 49 cm olarak dunyaya geldi,ama suan su saat itibariyle 3140 grama geriledio cok canimi sikiyor,sutum fena degil emmeye de bugun basladi tam anlamiyla ama benim gogusler fena agrimaya basladi,catlak filan degil bildigin agriyor..birkacgun sonra onu emziremez duruma gelmekten korkuyorum..kizlar allah isteyen herrkese nasip etsin ne muhtesem biseymis allahim diyorum bi bebek bu kadar mi tatli olur,bu kadar mi guzel kokar sukurler olsun rabbime..
Biz bugun ogleden sonra hastaneden cikacakmisiz..bakalim evdeki gunlerimiz nasil gececek...bu arada sezeryan zor bir ameliyat,benim de canim cok tatli,yani cok agrim sizim var ve hala wc ye cikamadim
Kızlar günaydın bu sabah doktor kontrolüm var 39+5 teyim. Bende hiçbir belirti yok eminim hastanede de olmayacak. Normal doğum ümidimi yitirmeye başladım. Geçen hafta rahim ağzı yumuşamamiş sert bebek kanala yerleşmemiş demişti. Bu hafta bir de bunlara ek olarak bebeğimin kilolu olması eklenenecek biliyorum. Karnım patlayacak bomba gibi oldu dün bir de komşu karnın aşağı inmemiş dedi:-( çok moralim bozuk ameliyattan çok korkuyorum:-( size kontrolden güzel haberlerle gelmeyi çok istiyorum ama hiç umudum yok...
Hayırlı olsun canım allah bağışlasın kuzunu sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inş.Kizlar oglen 12 de girdim sezeryana.kizim 12.13 te dogmus.3.850 g 51 cm minigim.ikimizde iyiyiz.emme problemimiiz var ama onu da asicaz insallah.meme ucum kucuk kaliyo.kiz da sinirleniyo.uc cikarici kullaniyorum.sutum var masallah .bakalim kizim da cabalarsa atlaticax
Opuyorum hepinizi
Hayırlı olsun allah sağlıklı uzun ömür versin yavruna canım. Ağrıların da bir an önce geçer inş.Selam kizlar
Hafta sonu kontrolumuz var yazmistim.pzt kontrole gittik,bebegimin kafa cevresi biraz buyuk geldi doktora normal dogumu beklersek bu daha da buyuyebilir ve normal dogumu sikintiya sokabilir dedi,nst de hic sancim cikmadi,alttan da muayene etti herhandi bir normal dogum emaresi yoktu ve bizde sezeryana karar verdik.
Kucuk prensim 12.11.13 tarihinde saat 08:05 de epidural sezaryenle dunyaya gelmis bulunmakta..yani suan yanimda. Oglusum 3460 gr ve 49 cm olarak dunyaya geldi,ama suan su saat itibariyle 3140 grama geriledio cok canimi sikiyor,sutum fena degil emmeye de bugun basladi tam anlamiyla ama benim gogusler fena agrimaya basladi,catlak filan degil bildigin agriyor..birkacgun sonra onu emziremez duruma gelmekten korkuyorum..kizlar allah isteyen herrkese nasip etsin ne muhtesem biseymis allahim diyorum bi bebek bu kadar mi tatli olur,bu kadar mi guzel kokar sukurler olsun rabbime..
Biz bugun ogleden sonra hastaneden cikacakmisiz..bakalim evdeki gunlerimiz nasil gececek...bu arada sezeryan zor bir ameliyat,benim de canim cok tatli,yani cok agrim sizim var ve hala wc ye cikamadim
Canım sonlara yaklaştıkça etraf daha bi sinir bozuyo daha doğurmadın mı karnın da inmemiş tüh tüh vah vah bilmem ne en iyisi kimseyle görüşmemek ama olmuyo malesef. Ben de 39 +1im bugün. Bebeğim kanala inmedi karnım nerdeyse ağzıma girecek ama drum sezaryenden hiç bahsetmiyo. Daha çatıma bile bakmadığı halde doğurursun sen bunu diyo ben de güveniyorum ona. Bence bu tahmini doğum tarihi safsatası dünyanın en büyük yalanı. Zaten 40 hafta dolunca miat aşıldı falan diye bizi korkutmaları bitek türkiyede varmış. Avrupada amerikada 42. Haftanın sonuna kadar bekletiyormuş srlar miat aşıldı bebek büyük diye sezaryene falan almıyolarmış. Ben 42 haftaya kadar bekliycem drum da sorun çıkarmazsa. Çünkü kendim de 42. Haftanın içinde doğmuşum annem anlatıyo hatta dr benim tahmini doğum tarihime 20 kasım derken en başında annem hayır 27-29 civarı diyodu gülüyodum ven drdan iyi mi bileceksin diye. Ama kendisi öyle doğurmuş beni. Ve şu an hiç bi belirtim yok ay sonuna kadar da doğuracağımı sanmıyorum kafama da takmıyorum ne zaman isterse o zaman gelsin küçüğüm sağlıkla tabi. Bence sen de hemen evet deme sezaryene. Biraz bekle bebeğine şans ver kendi istediği zaman gelmesi için. Hayırlı sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah..Kızlar günaydın bu sabah doktor kontrolüm var 39+5 teyim. Bende hiçbir belirti yok eminim hastanede de olmayacak. Normal doğum ümidimi yitirmeye başladım. Geçen hafta rahim ağzı yumuşamamiş sert bebek kanala yerleşmemiş demişti. Bu hafta bir de bunlara ek olarak bebeğimin kilolu olması eklenenecek biliyorum. Karnım patlayacak bomba gibi oldu dün bir de komşu karnın aşağı inmemiş dedi:-( çok moralim bozuk ameliyattan çok korkuyorum:-( size kontrolden güzel haberlerle gelmeyi çok istiyorum ama hiç umudum yok...
bebislerinden firsat bulup topige göz atabilen herkese merhaba:)))
valla kac gündür nasil gecti bilmiyorum.. Annem sikildi artik burada gidicem diye söyleniyor. 29 unda gidiyor icime cöktü acisi. Benim sütüm hala yok, ebe de atik gelmez bu kadar olur dedi. Ama ben her mamadan önce veriyorum iki damlada olsa ceksin diye. gelmeyince zaten cok sinirleniyor, yikiyor ortaligi. Yarin cocuk doktoru kontrolümüz var, sanirim asi olucak. Insaallah cok etkisi olmaz, rahatsiz etmez kizimi..
hepinici ve bebislerinizi öpüyorummm
Birde kizlar saglik ocaginatopuk kani ve asilar icin ne zaman gidiliyor? Gerci hastanede topuk kani alindi (canimdan can gitti hemsireyi bogazlicaktim) ama ikinci defa alinacakmis heralde
Birde kizlar saglik ocaginatopuk kani ve asilar icin ne zaman gidiliyor? Gerci hastanede topuk kani alindi (canimdan can gitti hemsireyi bogazlicaktim) ama ikinci defa alinacakmis heralde
Kizlar oglen 12 de girdim sezeryana.kizim 12.13 te dogmus.3.850 g 51 cm minigim.ikimizde iyiyiz.emme problemimiiz var ama onu da asicaz insallah.meme ucum kucuk kaliyo.kiz da sinirleniyo.uc cikarici kullaniyorum.sutum var masallah .bakalim kizim da cabalarsa atlaticax
Opuyorum hepinizi
kızlar birkaç gündür doğru düzgün giremedim girsem de yazamadım misafirlerim falan vardı..taze annelerimizin hepsine gözünaydın diyorum...darısı başımıza... şimdi size bişey danışıcam..dün 37+3 ken kontrolüm vardı..son iki nstde sancım çıkıyordu bu sefer biraz daha fazla çıktı ama düzensiz...çatı muayenem yapıldı...buarada hiç korkulacak bişey değilmiş...bundan korkan normal doğum yapıcam diye ısrar etmesin bile.. neyse doktor 1.5 cm açıklık var dedi..kolay bir normal doğum olacak ama 40.haftayı beklemeyecek dedi...doktorumun uyarmasına rağmen dün muayeneden sonra kanamam olduğunda panik oldum bugün de biraz lekelenme oldu..normalmiş sanırım bu da...düzenli sancım yok ama adet olacakmışım gibi hissediyorum..kasıklarımda ara ara sancı oluyor..haftaya çarşamba tekrar gidicez doktora bakalım ne diyecek..ben de tutuştum doktor hazır olun deyince ...evde kalan işlerimi yapıcam...koltukları yıkatıcam temizlik yaptırcam falan...ay çok heyecan yaptım sizce ne zaman doğum olur..açıklık ne kadar sürede artar...
kızlar ben iş yaparken ara ara bakıcam yorumlarınıza...Allah hepimize gönlümüzden geçeni nasip etsin...mis kokulular hemen gelsin...
Selam kizlar
kızlar birkaç gündür doğru düzgün giremedim girsem de yazamadım misafirlerim falan vardı..taze annelerimizin hepsine gözünaydın diyorum...darısı başımıza... şimdi size bişey danışıcam..dün 37+3 ken kontrolüm vardı..son iki nstde sancım çıkıyordu bu sefer biraz daha fazla çıktı ama düzensiz...çatı muayenem yapıldı...buarada hiç korkulacak bişey değilmiş...bundan korkan normal doğum yapıcam diye ısrar etmesin bile.. neyse doktor 1.5 cm açıklık var dedi..kolay bir normal doğum olacak ama 40.haftayı beklemeyecek dedi...doktorumun uyarmasına rağmen dün muayeneden sonra kanamam olduğunda panik oldum bugün de biraz lekelenme oldu..normalmiş sanırım bu da...düzenli sancım yok ama adet olacakmışım gibi hissediyorum..kasıklarımda ara ara sancı oluyor..haftaya çarşamba tekrar gidicez doktora bakalım ne diyecek..ben de tutuştum doktor hazır olun deyince ...evde kalan işlerimi yapıcam...koltukları yıkatıcam temizlik yaptırcam falan...ay çok heyecan yaptım sizce ne zaman doğum olur..açıklık ne kadar sürede artar...
kızlar ben iş yaparken ara ara bakıcam yorumlarınıza...Allah hepimize gönlümüzden geçeni nasip etsin...mis kokulular hemen gelsin...
Kizim bugun uc gunluk oldu yokmus boyle mutluluk yasamaya yeni basliuormusum kizim dogunca anladim butun korkularim gitti hayatimda hic hu kadar mutlu oldugum bir donem hatirlamiyorum allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?