Allah yardımcımız olsun canım bana da perş. Suni vericek o zamana sancım gelmezseBen de drdan ciktim suyu azalmis yarin suni vericwk 2 cm acikligim varmisss degisik duygular icindeyim
Sagolasin canim ... Zaman ne cabuk geciyor .. Rabbim saglik sihat versin kuzucuklarina
Bendede kabus oluyor canim .. Nasilsin iyimisin simdi ??
Hadi hayirlisi canim .. Rabbim kolay dogum nasip etsin nsallah ..
Insallah kolayca acilma olur canim ..
Olsun suni muni bende suniyle dogurdum icini ferah tut ..
Hepinize kolay gelsin iyi bir hafta dilerim annisler, minnak bebisler...
Bu hafta dogurmak nasip olur bizede insallah
Çatı muayenesi de hiç korktuğum gibi olmadı çok kolaydı. Hafif kanaman olabilir korkma dedi oldu korkuyorum :-( baya kırmızı ama pembe falan değil
Saol cnm daha iyiyim bi sen sordun yaa allah razi olsun :)) okudum faln cok sukur...
Cnnnmmm kendi derdimize dustuk sana yazamadik kusura bakmaa nasilsinnn
Evet cnm.selayhusun dedigi gibi gunun dolunca iki gune bir cagiriyor. Bemim.persembe dolmustu cuma gittim sonra pazartesi gel dedi cuma normaldi suyu bgn azalmis dedi
Cnmcm hic stres yapma kimseyi de takma ya umursama. Sekerim neden uzuluosun ki millet aklina geleni soyluyo iste. Cok zoruna giderse bi iki de sen soyle en kotu ne olacakki ayip gelin nw diyo derler desinler bosverrrr. Cati muayenesi cok kolay birsey sadece kendini kasma kasarsan cnn yanar.Yok estafurullah onemli degilcanim sizi anlayabiliyorum, bakma bana hormnlar tavan yapiyo trip atiyorum isteidare ederim carsamba cati muayenem var heyecan stres ufff, bide ebem 10 gune dogm yaparsin dedi onun heyecani var,, yalanci sancilarim cok artti, oturamiyorum kalkamiyorum catim kutur kutur ediyo. Kv mevzulari tavan yapmis durumda uzuluyorm kiriliyorum, ama susuyorum. Bebegim bi an once gelsede butun stresim sikintim ucuuupp gitse.....
benimde bugün kontrolüm vardı 40+2 oldu suyu azalmış yatış yapalım dedi sunnı sancı verelim dedı ama ben yarın geleyim
dedim kızımı görmek istedim yarın sabah gıdecem hayırısı artık ama korkuyorum
Kızlar drdan şimdi çıktım bikaç güne doğurursun doğurmazsan da hafta sonu suni sancı vercem gününü geçirtmicem çok dedi. Çok mutluyum bikaç güne anne oluyorum :-D:-D:-D
Kizlar bisey danisicam sizlere.. elevit hapim bitti 5 gundur kullanmiyorm eczane uzakta, esim gec geliyo calisiyo aldiramadimda ona, sikinti olur mu acaba?
Kizlar bisey danisicam sizlere.. elevit hapim bitti 5 gundur kullanmiyorm eczane uzakta, esim gec geliyo calisiyo aldiramadimda ona, sikinti olur mu acaba?
Elevitin devamini ilk defa duydum. Ben dogum yaptim dogum oncesinde kullandigim ferrum kan hapina devam etmemi soyledi doktorum. 3 ay kullanacagim. Baskada bisey kullanmadim zaten, ilk 3 ay folik asit haricinde.Sekerim doguranlar daha ii bilir ama sanirimbazi drlar dogumdan sonra da devam ettiriyor elevite. Sıkınti olmaz bikac gunden ama hastaneye gidince sor dra devam ediim mi die. Devam et derse alirsin gidince
Selam kızlar, içime öyle doğuyor ki bu hafta bitmeden üstüste patır patır doğuracaksınız, selayhus, gizliozne, aiseaise, merveokyanus, breath07, sogansuyu...
Elevitin devamini ilk defa duydum. Ben dogum yaptim dogum oncesinde kullandigim ferrum kan hapina devam etmemi soyledi doktorum. 3 ay kullanacagim. Baskada bisey kullanmadim zaten, ilk 3 ay folik asit haricinde.
Cnmcm hic stres yapma kimseyi de takma ya umursama. Sekerim neden uzuluosun ki millet aklina geleni soyluyo iste. Cok zoruna giderse bi iki de sen soyle en kotu ne olacakki ayip gelin nw diyo derler desinler bosverrrr. Cati muayenesi cok kolay birsey sadece kendini kasma kasarsan cnn yanar.
Selam kızlar, içime öyle doğuyor ki bu hafta bitmeden üstüste patır patır doğuracaksınız, selayhus, gizliozne, aiseaise, merveokyanus, breath07, sogansuyu...
Bende doğumdan 1.5-2 hafta once bitti ilaçlarım sonrada almadım Herhangi bi sıkıntı olmadı canım. Bu arada Kv. konusunu bilmyorum bebeğimle uğraşmaktan hiç takip edemedim ama sıkıntılar oluyo cok oluyo. Doğumdan sonrada devam ediyo. Pek takmamazlık yapamıyo yinede insan ister istemez takıyosun. Şöyle yap böyle yap diyip duruyolar bu seferde. Ama yapıcak bişey yok. Ben eşim üzülmesin diye ses etmiyorum. Sadece bebeğime odaklanmaya calısıyorum. Çekirdek ailene odaklan bosver herkes bısey soyler. Hamileykende yasadık aynı seyleri. Doğumdan sonrada devam ediyo ama bi süre sonra bağışıklık kazanırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?