- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Oyle yapicam zaten, carsamba gunu randevuda sorucam cnm...Sekerim doguranlar daha ii bilir ama sanirimbazi drlar dogumdan sonra da devam ettiriyor elevite. Sıkınti olmaz bikac gunden ama hastaneye gidince sor dra devam ediim mi die. Devam et derse alirsin gidince
Canim ben eleviti sadece 1 tablet kullanip birakmistim, ilk aylarda kullandim. Sonra elimden geldigince organik beslendim hergun koy yumurtasi,taze meyve suyu,kirmizi et,ceviz badem findik muz bol bol meyve yedim..ve oglum 4350 kg dogdu.
Bisey olmaz almasanda sen beslenmene bak tatlim.
aslında en doğrusuda o biliyomusun.burda herşeye ilaç .e biz annelerde dayanamıyoruz onlar acı çektikçe allternatif yollar arıyoruz.emin olki senn kızının bünyesi daha sağlam olur.ilaçsız kendisi bağışıklık kazandığı için.keşke biraz dayanabilsem bende bişey kullanmasam ama bazen o kadar çok canı yanıyoki sürekli araştırıp bişeyler bulmaya çalışıyorum.2 gündür nane veriyoruz bakalım:))bugünde ğişikleri için doktora gidicez.iyice arttı.
Ee canlarım
Eesi mi kaldi saskinliktan ölüyorum. Yarin dogurucam daha ne olsun saskinim heycanliyim oyyyy :)
İnş. Canım yaa valla ağzından bal damlıyo. En geç perşembe kızım kucağımda olucak allahın izniyle. Allah hepimize kolay doğum versin sağlıkla kavuştursun..Selam kızlar, içime öyle doğuyor ki bu hafta bitmeden üstüste patır patır doğuracaksınız, selayhus, gizliozne, aiseaise, merveokyanus, breath07, sogansuyu...
Bende çok heyecanlıydım ama sinirden patlamak üzereyim şu an kv görümce meselelerinden. Perşembe sabah gel doğurmazsan suni vercem dedi dr. Görümcem de çarşambadan gelip beraber gitme planları yapıyo sağ olsun. Cümbür Cemaat sabahın köründe hastaneye gitcez kv. Görümce falan ve onların yanında sancı çekcem insan biraz düşünceli olur yaa şaka gibi. Bu akşam annem geliyo hastaneye o ve eşimle gitmeyi düşünüyodum ama durum bu. Bide burda kalcak gelip.Eesi mi kaldi saskinliktan ölüyorum. Yarin dogurucam daha ne olsun saskinim heycanliyim oyyyy :)
Yarin mi dogurcaaaaaaann benimniye haberim yokk yaaaa, hayrli olsun. Nasi olcaksunni sanci mi sezeryan mi ooooffff be de heyecanlandim
Cnmcm gelmek isteyen gelsin esine de ki ben sancida kimseyi yanimda istemiyorum de bagirip cagiramam sikintiya girerim bi sen ol de. Onlar da kantinde beklesin ben oyle yapmayi planliyorum en azindan. Ben annem de olsun istemiyorum yanimda. Sonucta o da beni oyle gorurse aglar duygulanir.Bende çok heyecanlıydım ama sinirden patlamak üzereyim şu an kv görümce meselelerinden. Perşembe sabah gel doğurmazsan suni vercem dedi dr. Görümcem de çarşambadan gelip beraber gitme planları yapıyo sağ olsun. Cümbür Cemaat sabahın köründe hastaneye gitcez kv. Görümce falan ve onların yanında sancı çekcem insan biraz düşünceli olur yaa şaka gibi. Bu akşam annem geliyo hastaneye o ve eşimle gitmeyi düşünüyodum ama durum bu. Bide burda kalcak gelip.
Evetttt. Suyu azalmis yarin alalim dedi suni sanci verelim dedi. Ben de suni ile olmama ihtimali varsa ben direk sezeryan olmak istiyorum dedim. Cati muayenesi yapalim dedi. Yapti. 2cm aciklik cikti fena degil suni deneyelim dedi
İnş. Canım yaa valla ağzından bal damlıyo. En geç perşembe kızım kucağımda olucak allahın izniyle. Allah hepimize kolay doğum versin sağlıkla kavuştursun..
Bende çok heyecanlıydım ama sinirden patlamak üzereyim şu an kv görümce meselelerinden. Perşembe sabah gel doğurmazsan suni vercem dedi dr. Görümcem de çarşambadan gelip beraber gitme planları yapıyo sağ olsun. Cümbür Cemaat sabahın köründe hastaneye gitcez kv. Görümce falan ve onların yanında sancı çekcem insan biraz düşünceli olur yaa şaka gibi. Bu akşam annem geliyo hastaneye o ve eşimle gitmeyi düşünüyodum ama durum bu. Bide burda kalcak gelip.
Selam kızlar, içime öyle doğuyor ki bu hafta bitmeden üstüste patır patır doğuracaksınız, selayhus, gizliozne, aiseaise, merveokyanus, breath07, sogansuyu...
Ooo sogansuyum senjn yine iyi, bizim kv ablasini annesini cagrcakmis benim sancim basladiginda. Basim kalabalik olsun istemiyorum dedigimde bizde boyle diyo bide.. benim annem istersen teyzenide cagiralim diyo yok anne diyorum tamam kizim diyo.. ama kv?????
ne saçma yaa gıcık oluyorum bu şeylere. bizde böyleymiş. sanki onun meselesi can senin keyf senin dadanmasalar olmuyo hepside dokunup sevmeye kalkarsa ilk günden aman dikkat et canım
kizlar tüm bunalri bosune dert ediyorsunuz. dogum baslayip bebek kucaginiza gelince isterse sülalsesini cagirsin umurunuzda olmuyor. sikmayin hamis güzel caninizi:))
Kizlar benden bi corba kasigindan biraz fazla su geldi. Tuvalete gidince akti birden suyum mu geldi
Olabilir canım bi bak bakalim devamı gelcek mi
Ya dun de geldi bu kadar akinti sandim. 2 cm de aciklik var karnim agrio ara ara napiim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?