2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Amin canım.. aiseaise doğurmuştur belki, en son nişanı gelmişti sonra sesi çıkmadı..bende bugün 40+5 im canım.. bende aynı durumdayım, hiç sancı açılma falan yok.. 41+0 da gitcem bende kontrole.. benim doktorum en fazla 41. hafta dolana kadar bekleriz sonra bir çaresine bakarız diyor ben 42 hafta dolana kadar beklemek istiyorum.. bir taraftan da korkuyorum oğlum iri bir bebek, bekledikçe iyice büyüyor, kilodan dolayı doğumda sıkıntı olursa diye.. öyle bir durumda kendimi asla affetmem.. ağlamaktan gözlerim şişti artık.. elimden hiçbir şey gelmiyor.. bir de ben de inanılmaz derecede sezaryan korkusu var, o da beni iyice geriyor..

canım senin ilk bebeğinde açılman var mıydı suniyi vermelerinden önce?

Naparsiniz teyzeleri?
Yarin asimiz var bizim 1 aylik oldu maşallah kuzum, Çarşamba günü 1.ayimiz bitiyor. Kirkimiz çıkınca da evimize gideceğiz :-D
Hergunumuz farklı kizimla, kirki cikana kadar kirk kez huy değiştirir dediklerini yasiyorum :-D
İyice babasına benzedi çok şükür ;-)
Emme Alışkanlığımiz güzel çok şükür.
Sarilik di göz capaklanmasi idi derken çok şükür hepsi geride kaldi ve 1 ay oldu kizimla yaşamaya baslayali.
Rabbim dileyen herkeze versin, her kadina Rabbim analigi taddirsin inşallah
Doğumunu bekleyen bacilar hayirlisi ile alin yavrularinizi kicaginiza. Bizim beklenen doğum tarihimiz 1 kasimdi, kizim 27 ekimde geldi
Merak etmeyin vakti gelen geliyot orda kalmıyor :-D
Selayhusum sen hep.aklimdasin,herkez için dua ediyorum ama sen bi ayrisin ;-) öpüyorum yakışıklı oğullarini ve seni

Doğum yapan bütün anneler.hayirli olsun sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun yavrulariniza

Gunaydin kizlar..umarim iyidir herkes..dogum yapanlara hayirli olsun dileklerimi iletiyorum burdan..dun gece acillik oldum, mide agrisi bulanti,kramp ve ishal sikayetiyle hastaneye kaldirildim.. evde cok kotuydu yarim yamalak hatrliyorum herseyi.. allahtan hastane 3 4 dk taksiyle.. zehirlenmisim kizlar.. bebegime bisey oldu diye cok korktum simdi iyiyim... kanimda enfeksiyonum cok yuksek cikti.. antibiyotik verdi.. 3 4 saatmusade altinda tutuldum..ishal oldugum icin disari atmisim... doktor hemen geldigimiz icin sansli oldugumuzu soyledi.. Allah korusun oglum etkilenebilkrmis..ama ben kendimi hic dusunmedim, hareketlerini saydim hep melegim cok korkttum ya rabbim boyld bi gun daha gostermesin

Çok geçmiş olsun canım. Allah seni ve yavrunu korusun bir daha yasatmasin öyle bir gece.
Hayirlisi ile al yavrunu kucağına tez vakitte

cok gecmis olsun canim benimmmm.. Neden olmus ki? yedigin birseyden mi?

canim benim Allah bir nefeste kurtarsin insaalllh… Bellliki gec döllenme, endise yapma artik. Hayirlisiyla vakti dolunca geliversin insalllah

Çok geçmiş olsun canım. Allah seni ve yavrunu korusun bir daha yasatmasin öyle bir gece.
Hayirlisi ile al yavrunu kucağına tez vakitte

cok gecmis olsun canim benimmmm.. Neden olmus ki? yedigin birseyden mi?

Tesekkur ederim saolun canlarim.. hazir pudingler var ya, sutasin tatlim olanlarindan o dokundu. Onu yedikten 5 6 dk sonra kivranmaya basladim cunku.. istifra ettim ishal faln derken attim icimden.. halbuki alirken bakarim tarhine faln, yerkende esime sanki tadi bozuk dedim ama yedim yinede icindeki findiktan heralde boyle dedim... orda bi salklik yaptim evet. Bebegim iyi cok sukur...

çok geçmiş olsun allah korumuş iyiki erkenden gitmişsiniz. dikkat et canım

Aynen öyle ama elden bişey gelmiyo canım cok zordu benim için doğum olayı. Ama şuan hiç bişey hatırlamıyorum doğuma dair. Yani çabuk unutuyosun herşeyi. bebeğimle uğraşmaktan yazamadım anca girebildim. Bizide haberdar et mutlaka. Umarım bebeğin kucağındadır şuanda. Allah kurtarsın insallah..

Geçmiş olsun canım. Neyse ki birşey olmamış. Ben de gece 12 ile 3 arası acildeydim. Mastit olmuşum. 39.5 derece ateşimi çok zor düşürdüler. Hiç kendimi düşünmedim ben de Allahım çok şükür bebeğim sağlıklı dedim durdum.

Saol canim.... cok cok gecmis olsun.. insallah iyisindir simdi. annelik boyle biseymis. Annem evlenmeden onu kizdirdigimizda anne olunca anlarsiniz diyodu hep. simdi onu daha iyi anliyorum hemde daha anne olmadan kucagima almadan melegimi.. Rabbim meleklerimizi korusun..

çok geçmiş olsun cnm ya :)) Rabbim korumuş senide ewladını :) Allahdan hemen gitmiş hastaneye. tekrar tekrar geçmiş olsun :)))

aiseaise yi göremeyince kk bi ariyim dedim merak ettim :))) dün gece doğum yapmış :) sesi fln iyi geliyordu. kızıda sağlıklıymış. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah :))) çok sewindim walla sanki ben doğum yapmışım gibi :))) slm ları war hepinize :)))

walla cnm tam sana cwp yazıyrdm dedim sesi soluğu çıkmıo aiseaisenin bi ariym dedim merak ettim. dün gece doğum yapmış :)))
Benim doktorum da 42e kadar tutucakmış. aynı şeyden bende korkuyrm çok iri olursa doğumda sıkıntı olur diye endişeliyim. ama doktorum istesemde zaruri bi durum olmadıkça sezeryana alamam diyor. bugünde ne açılma ne sancı wardı. eğer 42 hafta sonuna kadar gelmezse sezeryana alırız dedi. Rabbim hakkımızda hangisi hayırlıysa onu wersin. ç.şamba tekrar gidicem kontrole bebek pislemesi yada su azalması durumu olabilir die bundan sonra 2 günde bir gidicem. bakalım bi gelişme olur inşAllah ç.şambaya kadar. çok da canını sıkma cnm stresde doğumu etkiliyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ewladını

tahmin etmiştim ben doğum yaptığını.. bende çok sevindim sağlıkla büyütür bebeğini inşallah :)

çok sevindim çok mutlu oldum sağol haber verdiğin için canım................

canım inşallah biz de sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.. ne kadar şanslısın doktordan yana.. ben de çarşamba gittiğime konuşcam 42 dolana kadar beklemek istiyorum eğer bebeğimde sıkıntı olmazsa dicem.. sezeryan korkum var benim aşırı derecede.. Rabbim çekemeyeceğimiz yükleri yüklemesin hiçbirimize.. stres, üzüntü, kaygı... hepsi var bende maalesef

cnm 3 doktor değiştirdim bende Allaha şükür ki sonunda şimdi ki doktorumu buldum :))) her şer de bi hayır wardır misali oldu benim ki. rahatsızlandım kendi doktorum tatilde olunca başka hastaneye gitmek zorunda kaldım orda denk geldim kendisine. beğendim sonrada dewam ettim. doktorun değilde 40 yıllık arkadaşınmış gibi dawranıyor. sezeryana zorlamıo kesinlikle gerçekden gerekli olmadığı durumlar harici tabi. sürekli sen bu çocuğu normal doğurursun diyip moral weriyor bana :) birazda onun sayesinde attım doğum korkumu. kendisi uyardı beni geçen gittiğimde kendini çok gerip üzersende doğumun gecikir diye. inşAllah kolay we rahat bi doğum yaparsın cnm stres etme kendini bu kadar :))) Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…