Kızlar 21 kasım sabahı kavuştuk meleğimize. 8.15 gibi suni sancı vermeye başladılar zaten hastaneye geldiğimde açılmam 6cm olmuş. Allaha şükür çok hızlı ilerledi doğum ve saat 10da göğsümdeydi prensesim. Suni sancıdan hiç korkmayın kızlar. Evet zor ama katlanılamayacak bişey de değil.
canım ne kadar sevindim anlatamam.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. seninle takvimimiz aynıydı, ben hala doğuramadımne sancı var ne açılma.. senin bir gün önce açılman, sancın falan var mıydı?
allah bagışlasın. darısı bekleyenlerimizin başına
Amin canım. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Bekleyenleri de sağlıkla kavuştursun.
mrb cnm yardmın gerek :) bugun oglenden beri karnim cekilıor icerden gbi oluor we sertleşior. kasılma böle bşy mi . agrim yok bu arada ? :s
Melek kasilma belden giriyor agri degil bariz kasilma seklinde oluyor . Benzer bir sey ise araliklarina bakabilirsin düzenli oluyorsa gercek kasilma olabilir bir de dusta gecmiyor ve düzenli araliklarla oluyorsa muhtemelen gercek kasilmadir. Ayrica gercek kasilmalari mutlaka anlarsin cünkü önceki yalanci kasilmalar gibi hafif degil , kasilma basladiginda yürüyorsan durmak zorunda kalabilirsin örnegin.
hmmm. cvbn için çok saoll. demekki buda diil.belden falan girmior yha .ufff hep içimde kalacak sanki bebeğimyha bide afedersin ama wajina kısmını çok sızlatıor hareket ederken işte o zman yürürken bile duruorum cızzzzzzzzzz oluoiçim . bu niedir kii bilgin varmı
maşallah yha ne guzel dogum. allah bizede nasip etsn inslah. bebegn sagliklca buyusun seni uzmeSn ;} ben bu saate kdr dogurmadgma gore kasılmalar yalan olduBebek baski yaptigi icin olabilir son zamanlarda bende de yürüken oluyordu. Yine de takip edip düzenli oluyorsa mutlaka hastanee git belki kisiye gör farkli hissediliyor olabilir. Benim sancilarim basladiginda 10 dk bir kasilma vardi yine de hastaneye gittim 1 cm aciklik oldugu icin geri eve göndereceklerdi ; istersen iki saat hastane bahcesinde yürüyebilirsin sonra tekrar bakariz dediler. Ben riske atmamak icin eve gitmedim yürüyüs yaptim tekrar baktiklarinda acilma 4 cm olmustu ve iki saat icerisinde de bebegime kavustum her sey bekledigimden cabuk oldu. O yüzden icin rahat etmezse mutlaka hastaneye git en azindan nst girersin icin rahat eder.
Malesef canim 20 nin üstüne cikmyor sanci .. Haxirlisi artik..Kiyamam oyle deme aglama sen.. hayirlisi selayim hirpalama artik kendini.. hicmi yalanci sanci cikmiyo 60 a vuran. Kanala inmesini takma dedigin gibi dogum esnasinda iniyor cogu kiside.. 42+3te doguran var. Bi bakmissin sanci gelmis bu gece hic belli olmaz.. kendini boyle sanciya normal dlguma odakladikca olmuyo.. uzulme emi....
Insallah sanada istedigin gibi bir dogum nasip olur canimcanım üzme kendini.. bende bugün gittim, çarşamba 41 oluyorum.. benimde kanala inmedi, açıklığa bakmadı salı ya da çarşamba tekrar gel dedi.. bir de benim ilk bebeğim, bunu normal doğuramazsam bir daha normal doğum yapma şansım kalmayacako duyguyu hiç yaşayamayacağım doktorum çarşambadan sonra çaresine bakarız dedi.. belki öncesinde suni sancı ya da direk sezaryan ( Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Ahududu yapragi cayini burda doktorlar ebeler hep öneriyorlar canimcnm benim bu bekleyiş gerckten zor, benim salı 40 oluor. 40+1de suni ile dogum yapcm dr ile óle knştk, ben cok sabrszm bekleyemicem. ahududu cayi rahmi aciomus die okudum netten ama zarari olursa die korktm. ictgm su icmde kalior heryanım şişti we karın kaşıntısıda cabası uyutmuo yara oldu karnim bende dun agladm baya bi . ama az kaldi max 1 haftan kalmş , allahtan hayırlsı , bu arada hurma getrtiorum oturup yarm kilo yicem belki gelr sanclar :s
Canim nesleem ne cok merak etmistim sizi sükür kavusmusun zorlu sürecten sonra nehirine ..merhaba hanimlar,
tasinma yeni ev annemin gelisi hamileligin sonu derken hic giremedim ve haberlerinizi okumak ve haberlerimiz vermek icin bi arada bi derede girdim simdi. Allahima cok sukur 15 Kasim gunu normal dogumla baslayip sezaryenle biten zor bir dogumla kizimi kucagima aldim. Tatsiz bir dogumdu ondan anlatmak istemiyorum ama sonu iyi oldu. Umarim hepiniz iyisinizdir. Giremedigim icin kusura bakmayin gercekten cok yogun gunlerdi simdi daha yogunlari geldi ama sikayetim 0 :) gecmise de bir goz atacagim simdi umarim herkes biraktigimdan da iyidir.
kızlar bu sanclar eşit araliklarla mi gelmek zorunda. yani 10 dk tam tamına mi . arada 9 arada 11 olmaz mi. acele cevap lütfen
kızlar uzun zamandır giremedim ama güzelbir mazeretim var..daha önce bahsetmiştim en son kontrolümde doktor 1.5 cmlik açıklık var hazırlıklı ol demişti ve oldu...17 kasım pazar normal doğumla kızımı aldım kucağıma...çok kolay bir doğum oldu doğumdan korkanlara moral verecek kadar..sabah 7 de beş cmlik açılmayla hastaneye gittim iki saat sonra kızım kucağımdaydı... hikayemi yazıcam sonra...özellikle benim gibi tüp bebek yapıp kaybetme korkusuyla sezeryan isteyenler mutlaka okusun...beni normal doğuma yönlendiren doktorumdan da Allah razı olsun...
Kızlar 21 kasım sabahı kavuştuk meleğimize. 8.15 gibi suni sancı vermeye başladılar zaten hastaneye geldiğimde açılmam 6cm olmuş. Allaha şükür çok hızlı ilerledi doğum ve saat 10da göğsümdeydi prensesim. Suni sancıdan hiç korkmayın kızlar. Evet zor ama katlanılamayacak bişey de değil.
gözünüz aydın kızlar Allahu teala sıhatle analı babalı büyütmük nasip etsin inşallah. darısı bizee..merhaba hanimlar,
tasinma yeni ev annemin gelisi hamileligin sonu derken hic giremedim ve haberlerinizi okumak ve haberlerimiz vermek icin bi arada bi derede girdim simdi. Allahima cok sukur 15 Kasim gunu normal dogumla baslayip sezaryenle biten zor bir dogumla kizimi kucagima aldim. Tatsiz bir dogumdu ondan anlatmak istemiyorum ama sonu iyi oldu. Umarim hepiniz iyisinizdir. Giremedigim icin kusura bakmayin gercekten cok yogun gunlerdi simdi daha yogunlari geldi ama sikayetim 0 :) gecmise de bir goz atacagim simdi umarim herkes biraktigimdan da iyidir.
merhaba hanimlar,
Saol canım allah seni de sağlıkla kurtarsın bir an önce ve bekleyen herkesi. Doğumdan 3 gün önceki kontrolde dr açılman var hafif demişti. Çarşamba günü akşama kadar sürekli kasılmalarım oldu ağrısız. Sabaha kadar da ağrılı olarak devam etti. Sabah hiçbişeyim yoktu hastaneye gittiğimde ne kasılma ne sancı. Hatta çok ümitsizdim açılmam olmaz akşama kadar sancı çekip sezaryen olurum diye çok korktum. Ama hastaneye 6cmle gelmişim. Hemen geldi meleğim ama bebeğin kafası çıkarken içerde yırtılma yapmış hem içerde hem dışarda bi sürü dikişim var o kısım baya zordu hatta doğumdan daha uzun sürdü ve daha acılıydı. Ağrılarım biraz daha sürecekmiş ama meleğim gözlerini kocaman açıp bana öyle bir bakıyo ki allahım diyorum benim misin sen? Uyurken özlüyorum onu o derece. Allahım herkese göstersin her isteyene yaşatsın bu duyguyu ;-)
mrhb kızlar cuma sabah 4,30 kızımı kucagıma aldım darısı başınıza inş normal doğum yaptım hiç açılmam yokkken 3 saat içinde sancılarla 7 cm açıklık vardı hastaneye gittiğimde yani gerçekten hiç belirti yokken hemen doğuma alındım 10 dk içindede yavrumu gördüm....çok şükür darısı kalanların başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?