mrhb kızlar cuma sabah 4,30 kızımı kucagıma aldım darısı başınıza inş normal doğum yaptım hiç açılmam yokkken 3 saat içinde sancılarla 7 cm açıklık vardı hastaneye gittiğimde yani gerçekten hiç belirti yokken hemen doğuma alındım 10 dk içindede yavrumu gördüm....çok şükür darısı kalanların başına...
hayırlı uğurlu olsun cnm. Rabbim sonunda senide yawruna kawuşturdu :))) darısı kalanların başına :))) sağlıkla büyüt inşAllah cnm :))
Melekcim benim de cok uzun sürmüştü acilmam ama bir acilmaya baslayinca hizli acildi ilik dus al ayakta. Dua ediyorum senin icin nefes egzersizi yap sanci gelince.
yha ben ölcem artk. sanclar tam tamina 5 dk da 1 gelmeye bşladi 2saattr. demin hastanedeydm.doguw sancin war ama acilman yok sklaşnca gel ddi. kafayi yicem daha nsl sklaşsın ya . nst de 5 dk arayla 100 û gösteren sanclar wardi. bunlar hafif dio. tamam dielim hafif ama nie 5 dk da bir ya. uyuyamıorumda napacm ya agliorum artk
yha nie bize bu acıyı cektiriolar alsnlar madem sezeryana en başinda. canim ckti agridan artk ya. yrn 9da kendi dr ma gtcem o da bekle derse yandm ben. yrna kdr 3 dk ya duşer muhtemelen agrilarm. bızm nie bole ki ya nasl bi acklamasi war bununCanım biraz daha bekle. Bende 5 dkda 1e düştü diye gittim daha 1 cm açılmam vardı. Sabahtan akşam 8e kadar sancı çektim ama 1 cm açılmaydı. Ertesi gün sabah 6bucuga kadar toplam 4 cm olmuştu. mecburen sezeryana aldılar beni. İnan hastanede daha kötü oluyosun evde hissettiğinden daha şiddetli hissediyosun pskolojik olarak. Hastane yakınsa eğer biraz daha bekle istersen. Suyumu patlattılar benim bayağı perişan olmuştum. Evde rahat rahat çekiyosun en azından.
mrhb kızlar cuma sabah 4,30 kızımı kucagıma aldım darısı başınıza inş normal doğum yaptım hiç açılmam yokkken 3 saat içinde sancılarla 7 cm açıklık vardı hastaneye gittiğimde yani gerçekten hiç belirti yokken hemen doğuma alındım 10 dk içindede yavrumu gördüm....çok şükür darısı kalanların başına...
kızlar doğurmayan kaç kişi kaldık:))))[/QUiyiceBide ben varim kizlar dogurmayan. Hani kiz cocuklari 10 gun erkendi. Agirlastim iyice. Sahte sancilarim var ama gercegi baslamadi daha. Selaynus ve bekleyen diger arkadaslar hepiniz bir an once kavusursunuz bebislerinize insallah
beeeeeeeeennnkızlar doğurmayan kaç kişi kaldık:))))[/QUiyiceBide ben varim kizlar dogurmayan. Hani kiz cocuklari 10 gun erkendi. Agirlastim iyice. Sahte sancilarim var ama gercegi baslamadi daha. Selaynus ve bekleyen diger arkadaslar hepiniz bir an once kavusursunuz bebislerinize insallahaz kaldı bizlerde kavuşcaz inşallah :)))))
beeeeeeeeennnaz kaldı bizlerde kavuşcaz inşallah :)))))
Ayyyy kavusacagiz dimi dua ettim haftasonu dogmasin diye doktor falan olmuyor neyse bu hafta ici dogururuz hep beraber insallah kizlar cok bekledik. Kasimi bitirmeden hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin Allahim
yha benımle aynı durumu yaşayan varmı rahim neden açılmaz yhaaaa napmak lazım kii(
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah. bende bekliyorum bir an önce doğursam diye bebğim hızlı kilo alıyo bu ara yine . peki doğumu kaç haftlıkken yaptın tam olrk günüyle
canım senin haftan kaç tam olarak? bi ikimiz mi kaldık ne?
Ayyyy kavusacagiz dimi dua ettim haftasonu dogmasin diye doktor falan olmuyor neyse bu hafta ici dogururuz hep beraber insallah kizlar cok bekledik. Kasimi bitirmeden hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin Allahim
inşallah canım kavuşacağız an meselesi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?