2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
banada doktorum en fazla 3 bucuk dedi kendide sok oldu 4200 olunca 5 kes tarttirlar bi yanlislikli var diye ayni saatlerde dogum yapmisiz benim de hikayem ayni gibi simdi doymak bilmiyo nabcam saseirdim

Bende ilk zamsnlar doymuyor zannediyordum ama her agladiginda emzirmemden sütüm baya cogaldi simdi geceleride iki defa uyaniyoruz emip uyuyor , dün doktorda randevumuz vardi hersey yolunda cok sükür , doktor sadece emzirmeye devam et dedi

Puppy belki ac değildir bebegin büyümüş artik 6-7saat deliksiz uyuyabilir. Kilosu ne kadar. Ben geceleri uyandirmiyorum hic kendi sabah 5 ya da 6 gibi uyaniyor. Zaten aç olunca yirtiyor benimki ortaligi biz de 43 günlüğüz 3570 gram dogdu simdi 5 kilo. Ac oldugunu fusunuyorsan da bence biberonla ver mama vermiyorsun ki memeyi birakmaz yani. Ben biberona alistiracagim diye neler cekiyorum hic istemiyo biberonu. 20 gun sonra calismaya başlayacağım. O zamana kadar alışmasi lazim

Son düzenleme:

Ayni durumu biz gunde 3 kez falan yasiyoruz.Dr.emmenin bagirsaklari harekete gecirdigi icin gaz sancisi yaptigini soyledi.Boyle durumlarda emmesi icin ayaga kalkiyorum oynuyorum zipliyorum falan :) Yeter ki ac kalmasin.

Cnm sory ama seni birakma sinyali ben ilk oglumda yasadim gaz sancisi sandim sonra gunduzde yapmaya basladi agladim sinirime sagip verince tik yoktu ins seninki gazdir tek duam bu senin icin sagip vermek cok zor starilize etmen gerek durmadan cunki malzemeleri tabi ev hanimiysan calisiyosan mecbur

Ay ikimi ne guzel biz 12 de yatiyoz o saate kadar uyumuyo ki gun boyu uyumuyo 30 gunluk cocuk ben anlamadim gitti sonra 4 kere en az uyaniyo emmeye bazen cildircak gibi oluyorum dier oglumda uyaniyo normalde cok iyi uyuyan cocuktur suan halim duman yatagi babamizla oglum kaplamis bebek besikte bense bi kosede oturmus bi yandan bebegin gaz slrununu aradtiriyom bi yandan onlar uyuyo diye ozeniylrum benimki gercekten doymuyodu doktor dei

Birgül38 tekrardan tebrik ediyorum seni masallah birde normal olmus :))

Kizlar emzirirken iki memeyide veriyormusunuz , yoksa tek tarafmi her seferde ???

Birgül38 tekrardan tebrik ediyorum seni masallah birde normal olmus :))

Kizlar emzirirken iki memeyide veriyormusunuz , yoksa tek tarafmi her seferde ???

Selayim ben simdi sağ göğsümü emzirdim, 2 saat sonra solu vereceğim. Yani herseferinde birini veriyorum.

Birde nici unuttum emzirme sorunum var ağlıyor geceleri almiyor memeyi demis. Arada benim kuzumda yapiyor bunu deli gibi ağlıyor aç bikiyorum, iku çekiyor sonra basiyor yaygarayi, ayakta gezinerek emziriyorum öyle yaptığında ve çok ilginçtir emiyor öyle, oturdugum an tekrar basliyor ağlamaya ama ayağa kalkinca susuyor ve emmeye devam ediyor

bızımkı gecelerı bazen 2 saatte bır bazen 3 saatte bır uyanıyo emmek ıcın.. sutun yetmıyodur dıyolar ama yetıyo cunku çiş kaka duzenımız cok duzenlı.. benımkı de 3630 gr dogdu . ayın 13.de doktora gıtmıstık 5600 cıktı kılosu. doktor ıyı gunune gore dedı. ssadece anne sutu vermemı soyledı..bugun farklılık oldu sadece sabah 8de emdı bıdaha 12ye kdr uyanmadı. 4 saat dayandı ılk kez benımkıde acıkınca ortalıgı yıkıyor .. mama vermeyı dusunmuyorum smdılık..

bendım emzırme sorunu olan kişi bakalım oyle bısy oldugunda bnde ayakta emzırmeyı denıcem .. ınsallah ıse yarar kızlar..

Ayni durumu biz gunde 3 kez falan yasiyoruz.Dr.emmenin bagirsaklari harekete gecirdigi icin gaz sancisi yaptigini soyledi.Boyle durumlarda emmesi icin ayaga kalkiyorum oynuyorum zipliyorum falan :) Yeter ki ac kalmasin.

saol canımm bnde deıcem eger bu gece bıdha yaparsa.. sac kurutma makınesı cozumunu bulduk bızde.. emerken sac kurutma makınesını acıyoruz sorunsuzca emıyor gece.. buda uzun surelı bı cozum degıl tabıkı.. ayakta emzırme fıkrı kafama yattı bakalım :)

Bende dogurdum dogurali doktorlardan kurtulamadim ..
Bugun dahiliye uzmanina gittim.. Tansiyon hapimi 2 katina cikardi ..
Birde böyle deniyecegiz düzene girecekmi ....
Dogurmak 5 saatti , 20 günlük olduk boyun agrim gcmedi .. 10 krre daha dogururdum :)) bu agrilarin yerine ..

Benimki bugun tam bi aylik oldu iki hafta once 5 kilo olmustu benim doktorda sutun yetiyo birak mamayi dedi ama doymuyoki nasi birakayim benimkide ilk defa bugun 3 bucuk saat uyudu tek sutumu icip ama dun aksamdan bu yana kaka yok kaka yapamiyoruz off of bol bol cis tek

Gecmis olsun cnm ins gecer agrilarin bende ilk oglumu epudurelle yaptigim icin bas ve bel agrisi yasadim cok bide cati agrisi dogumdan sonra resmen bin kez dogurdum allah yardimcin olsun

olsun canım ben doktora sormustum bazen 10 gun yapmaz kaka demıstı bu normal demıstı anne sutunden vazgecme dedı.. bnce snde mamayı bırak sutun varken.. maşallah bebişine :)

26 kasımda sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım fakat sütüm çok az ağlıyor devamlı humana lactamil filan denedim fakat artıramadım helva bol su da içiyorum 4lt. fakat yok aynı huzursuz bebeğim

26 kasımda sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım fakat sütüm çok az ağlıyor devamlı humana lactamil filan denedim fakat artıramadım helva bol su da içiyorum 4lt. fakat yok aynı huzursuz bebeğim

Cnm benimde sutum azdi 3 gundur dereotu yiyorum bide cam fistigi mslh kirkkere dun oglenden beri tek emziriyorum mama icmiyor bugun iki kes emdi kustu resmen patliycak karni cok mutlu oldum ins devam eder bol su dereotu ve cam fistigi siddetle tabsiye ediyorum hem bebegede yararli sanada

canım çiş yapıyosa doyduğu anlamına gelir benimkide kakayı günde 1 kez yapıyo 56 günlüğüz. bol bol çiş var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…