2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
26 kasımda sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım fakat sütüm çok az ağlıyor devamlı humana lactamil filan denedim fakat artıramadım helva bol su da içiyorum 4lt. fakat yok aynı huzursuz bebeğim

rezene ısırgan otu içebilirsin ben 3 kasımda dogum yaptım rezene ıcıyorum devamlı.. bıde bı yerde sarımsak okumustum.. emzırmeden once 1 yada 2 tane sarımsagı yutun yazıyodu bakın o zmn bebegınız memeye nasıl ıstahla saldırıcak dıyodu ama denemedım. belkı sarımsak sute koku verebılır . bosver yınede deneme

olsun canım ben doktora sormustum bazen 10 gun yapmaz kaka demıstı bu normal demıstı anne sutunden vazgecme dedı.. bnce snde mamayı bırak sutun varken.. maşallah bebişine :)

günaydın anneler nasılsınız...kızım uyurken bakıyım sizlere dedim:)gaz bizdede problem hala kakada da zorlanıyo doktoru 3 gün yapamazsa fitil ver dedi geçen yavrum o kadar zorlandı ki dayanamadım 2 gün sonra verdim yarım fitil rahatladı ...rezene çayı veriyorum sabah ve akşam rahatlatıyo bu aralar uykuya zor alıyo salla salla anca yatıyoruz ve biz mama yiyoruz sütümü 10 dakka alıyo anca oda günde bir iki defa çok degil diye begenmiyo prensesim:)

ayakta emzirmekte zor ki cnm kolaylık versin rabbim benim kızım gögsümün birini zor alıyo bulanıyo falan veremiyorum..

ayakta emzirmekte zor ki cnm kolaylık versin rabbim benim kızım gögsümün birini zor alıyo bulanıyo falan veremiyorum..

ben denedım bugun ayakta emzırmeyı ıse yaradı gercekten.. aglayan bagıran cocuk ayakta emerken cıt cıkarmadı masallah.. :) tabı benım kollarım sırtım artık ıslemez halde

kızlar bebegımın sesı kısılmıstı burnunda hırıltı vardı.. doktora goturduk balgam var desı peditus surup ve bı tanede antıbıyotık surup verdı... pedıtusu 3 gun kullanmamı soyledı. antıbıyotıge 10 gun devam et dedı.. 6 gun oldu antıbotıge baslayalı bebgım daha huzursuz kakasının bıle rengı dondu ıspanak gıbı cıkarıyo. yengem eczacı ona sordum antıbotıkler bebeklerın bagırsaklarındakı yararlı bakterılerı olduruyor dedı o yuzden kakası oyle ve o yuzden bu kdr gundur huzursuzmus uykuya bıle zor dalıyo sureklı gaz gaz gaz.. yararlı bakterıler oldugu ıcın bgırsaklarında cok gaz bırıkıyomus.. MALFOR dıye bı prebıyotık onerdı.. azıcık ver bundan dedı 2 gune duzelır dedı.. ılac degılmıs bu prebıyotık yararlı bakterıymıs :) antıbıyotıgı kestım bnde vermıcem zaten sısenın dıbınde azıcık kalmıstı .. bebegımde ıyı masallah.. bu arada 1.5 aylık bebegım.. boyle bısy yasayan varmı kızlar

tatlım aynı sorun benim kızımda da oldu, sağlık ocağına götürdüm hemen ama dr hiç ilaç vermedi, sırtını filan dinledi anne sütünün iiçinde bütün antibiyotikler var zaten bol bol emzir dedi. birde burnuna o serum fizyolojik damla varya , her emzirmeden önce damlat burnuna ki o sümüğü balgamı atsın dedi. peki burnunu pompa ile çekeyimmi dedim, yok tahriş etme her seferinde dedi, o zaten hapşırıp çıkarır ozaman çekersin ucundan dedi. bu olay 2 gün evvel oldu, dün gündüz iyiydi mesela ama akşama doğru yine doldu burnu zor nefes aldı filan. bakalım bugün nasıl olacak inşallah Allah hepimizin bebeklerine sağlık huzur şifa versin onlar hiiiçç hasta olmasın inşallah.

30 gün kuvezin üstüne eve geldi 3 saatte bir besleniyor kakasini yapıyor kendi kendine uyuyor derken resmen nazar değdi . Emzik ağzında ve biturlu uykuya dalamiyor. Biberonla anne sutu verdikten sonra 1 saat dalması icin uğraşıyorum birde 2 - 3 gündür yatakta cenin pozunu almadan uyumuyo ;(( sürekli mikirdiyo nasıl huyu değişti anlamadım en don bugun çarşafla salladık ve bunların hepsi 8 günde oldu . Ne olmuş olabilir ???

Ay ilk oglumda yasadim ama burda oyle kolay deil antibiyotik almak bana bile vermoyolarki elkadar bebege versin keske hic kullanmasaydin benimki isikta kalmisti sesi filan kisiklmisti hastanede aglatmaktan harap olmus yavrum amakendilindzn gecti tek burun temizleme suyu yaptim serumlan benim ilk oglum yarin2 yi doldurcak antibiyotik bunyesinde yon ne grip ne soguk alginligi bisi olmadi okula baslayinca ilur kesinde antibiyotuk vermeyin cicuklariniza benden tavsiye burda deismeli ates dusurucu veriyolar tek bide normal bi surup doktorlara. Cabuk inaniyoruz ama ben evde geciriyorum herseyi goturmuyorum doktora cunki dedi tek sey perdolon nurofen 3 gune gecmezse gel geciyo zati heheyt ins sizde sorunsuz buyutursunuz meleklerinizi

Annesi huy deistiriyo benimkide uykuya zor daliyo yataktz iki saat oturuyom uyusun diye ilk oglum cok rahatti bu anami aglatiyooooo

26 kasımda sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım fakat sütüm çok az ağlıyor devamlı humana lactamil filan denedim fakat artıramadım helva bol su da içiyorum 4lt. fakat yok aynı huzursuz bebeğim
suyu çok içme 8 bardak yeter benim sütüm şu şekilde oluyor üzüm hoşafı iciyorum icine ayva elma incir kayisida katiyorum bazen bide dut pekmezi uzum pekmezi ve tahin karısimini her sabah kahvaltida mutlaka yiyorum tahin süt yaparmış.bide her fırsatta emziriyorum

Son düzenleme:

huy degıştırrıyocanım benım kızımda eve geldıgı ilk zamanlar öyleydı buyudukce gece 3 saat uyumuyodu 4 ,5 derken gece 1de bır kalkıyodu sabah saat 9,10 oluyodu anca uyuyodu 20 gun falan böyle devam ettı cok sukur 4 gundur gecelerı uyuyo 2,3 saatte bı uyanıyo karnını doyuruyorum tekrar uyuyo ama ışıgı hiç açmıyorum uykusu bölunuyo senınkıde degısır bıraz ezıyet edıyolar sadece

canım bi doktordan dinledim veuyguladım çok işe yarıyo ayva ve armut u kaynat onu bol tüket bi de incirkurusu

arkadaşlar oğluşum 27 günlük emzirirken uyurken ağlarken her şekilde aşırı kafası terliyor. acaba normal mi ilk olunca herşeyde kuşkulanıyorum

Zmutlu oda kac derece sapka takiyor mu efor harcadiklari icin terliyorlar kolunu basinin altina koyuyorsan de terler biraz daha serin yerde emzir bence

masallah Allah nazardan korusun canım dereotunu ne kadar yiyorsun ben az yedim sanırım benimki ı hele akşam hiç durmuyor

masallah Allah nazardan korusun canım dereotunu ne kadar yiyorsun ben az yedim sanırım benimki ı hele akşam hiç durmuyor

Ben misal sabah kavaltida ekmeyin ustune omega 3 besel recel peynir bide dereotu serpip yiyorum bi avuc kadar aksamda yemekte yogurta karistirip yiyorum toplam iki avuc hergun duzenli sabah ac karnada 15 tane civari cam fistigini yiyip su iciyorum ustune istahim kapandi sutum cogaldi zayiflatiyormusta

Aksam ayni sorun bizdede var bu ara mama veriyorum ben aksama kdar bitiyo sma dereotula cam fisti yedimden beri tek sorun uykuya gecememe sut yetiyo kusuyo bilem

arkadaşlar oğluşum 27 günlük emzirirken uyurken ağlarken her şekilde aşırı kafası terliyor. acaba normal mi ilk olunca herşeyde kuşkulanıyorum

Hic kuskulanma dicem anasin bebekler kafadan teliyo nedense vucut terlemiyo hergun yikiyoz kafa yagli terli dusunterden istersen doktoruna danis ama normal

arkadaşlar bende 3 kez ateş yükselmesi ve titreme oldu sütten dolayi merak ediyorum sizlerdede bunu yasayan var mi?Bu durum daha ne kdr devam eder bilgisi olan var mi?

canım bu yazını okuyunca bide annenin ebe olduğunu hatırlayınca sormak istedim.. bebeğim 48 güblük ve bazen gece 6 saat hiç uyanmıyor, ben uyandırmaya ve emmeye zorlasam da emmiyor...bu 6 saat boyu acıkmadığı anlamına mı gelir?doktor uyandır en fazla 4 saat aç kalmasına izin ver dedi ama benimki benim zorlamamla emmiyor ki vicdan azabı çekiyorum resmen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…