26 kasımda sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım fakat sütüm çok az ağlıyor devamlı humana lactamil filan denedim fakat artıramadım helva bol su da içiyorum 4lt. fakat yok aynıhuzursuz bebeğim
olsun canım ben doktora sormustum bazen 10 gun yapmaz kaka demıstı bu normal demıstı anne sutunden vazgecme dedı.. bnce snde mamayı bırak sutun varken.. maşallah bebişine :)
Selayim ben simdi sağ göğsümü emzirdim, 2 saat sonra solu vereceğim. Yani herseferinde birini veriyorum.
Birde nici unuttum emzirme sorunum var ağlıyor geceleri almiyor memeyi demis. Arada benim kuzumda yapiyor bunu deli gibi ağlıyor aç bikiyorum, iku çekiyor sonra basiyor yaygarayi, ayakta gezinerek emziriyorum öyle yaptığında ve çok ilginçtir emiyor öyle, oturdugum an tekrar basliyor ağlamaya ama ayağa kalkinca susuyor ve emmeye devam ediyor
ayakta emzirmekte zor ki cnm kolaylık versin rabbim benim kızım gögsümün birini zor alıyo bulanıyo falan veremiyorum..
tatlım aynı sorun benim kızımda da oldu, sağlık ocağına götürdüm hemen ama dr hiç ilaç vermedi, sırtını filan dinledi anne sütünün iiçinde bütün antibiyotikler var zaten bol bol emzir dedi. birde burnuna o serum fizyolojik damla varya , her emzirmeden önce damlat burnuna ki o sümüğü balgamı atsın dedi. peki burnunu pompa ile çekeyimmi dedim, yok tahriş etme her seferinde dedi, o zaten hapşırıp çıkarır ozaman çekersin ucundan dedi. bu olay 2 gün evvel oldu, dün gündüz iyiydi mesela ama akşama doğru yine doldu burnu zor nefes aldı filan. bakalım bugün nasıl olacak inşallah Allah hepimizin bebeklerine sağlık huzur şifa versin onlar hiiiçç hasta olmasın inşallah.kızlar bebegımın sesı kısılmıstı burnunda hırıltı vardı.. doktora goturduk balgam var desı peditus surup ve bı tanede antıbıyotık surup verdı... pedıtusu 3 gun kullanmamı soyledı. antıbıyotıge 10 gun devam et dedı.. 6 gun oldu antıbotıge baslayalı bebgım daha huzursuz kakasının bıle rengı dondu ıspanak gıbı cıkarıyo. yengem eczacı ona sordum antıbotıkler bebeklerın bagırsaklarındakı yararlı bakterılerı olduruyor dedı o yuzden kakası oyle ve o yuzden bu kdr gundur huzursuzmus uykuya bıle zor dalıyo sureklı gaz gaz gaz.. yararlı bakterıler oldugu ıcın bgırsaklarında cok gaz bırıkıyomus.. MALFOR dıye bı prebıyotık onerdı.. azıcık ver bundan dedı 2 gune duzelır dedı.. ılac degılmıs bu prebıyotık yararlı bakterıymıs :) antıbıyotıgı kestım bnde vermıcem zaten sısenın dıbınde azıcık kalmıstı .. bebegımde ıyı masallah.. bu arada 1.5 aylık bebegım.. boyle bısy yasayan varmı kızlar
kızlar bebegımın sesı kısılmıstı burnunda hırıltı vardı.. doktora goturduk balgam var desı peditus surup ve bı tanede antıbıyotık surup verdı... pedıtusu 3 gun kullanmamı soyledı. antıbıyotıge 10 gun devam et dedı.. 6 gun oldu antıbotıge baslayalı bebgım daha huzursuz kakasının bıle rengı dondu ıspanak gıbı cıkarıyo. yengem eczacı ona sordum antıbotıkler bebeklerın bagırsaklarındakı yararlı bakterılerı olduruyor dedı o yuzden kakası oyle ve o yuzden bu kdr gundur huzursuzmus uykuya bıle zor dalıyo sureklı gaz gaz gaz.. yararlı bakterıler oldugu ıcın bgırsaklarında cok gaz bırıkıyomus.. MALFOR dıye bı prebıyotık onerdı.. azıcık ver bundan dedı 2 gune duzelır dedı.. ılac degılmıs bu prebıyotık yararlı bakterıymıs :) antıbıyotıgı kestım bnde vermıcem zaten sısenın dıbınde azıcık kalmıstı .. bebegımde ıyı masallah.. bu arada 1.5 aylık bebegım.. boyle bısy yasayan varmı kızlar
30 gün kuvezin üstüne eve geldi 3 saatte bir besleniyor kakasini yapıyor kendi kendine uyuyor derken resmen nazar değdi . Emzik ağzında ve biturlu uykuya dalamiyor. Biberonla anne sutu verdikten sonra 1 saat dalması icin uğraşıyorum birde 2 - 3 gündür yatakta cenin pozunu almadan uyumuyo ;(( sürekli mikirdiyo nasıl huyu değişti anlamadım en don bugun çarşafla salladık ve bunların hepsi 8 günde oldu . Ne olmuş olabilir ???
suyu çok içme 8 bardak yeter benim sütüm şu şekilde oluyor üzüm hoşafı iciyorum icine ayva elma incir kayisida katiyorum bazen bide dut pekmezi uzum pekmezi ve tahin karısimini her sabah kahvaltida mutlaka yiyorum tahin süt yaparmış.bide her fırsatta emziriyorum26 kasımda sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım fakat sütüm çok az ağlıyor devamlı humana lactamil filan denedim fakat artıramadım helva bol su da içiyorum 4lt. fakat yok aynıhuzursuz bebeğim
30 gün kuvezin üstüne eve geldi 3 saatte bir besleniyor kakasini yapıyor kendi kendine uyuyor derken resmen nazar değdi . Emzik ağzında ve biturlu uykuya dalamiyor. Biberonla anne sutu verdikten sonra 1 saat dalması icin uğraşıyorum birde 2 - 3 gündür yatakta cenin pozunu almadan uyumuyo ;(( sürekli mikirdiyo nasıl huyu değişti anlamadım en don bugun çarşafla salladık ve bunların hepsi 8 günde oldu . Ne olmuş olabilir ???
26 kasımda sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım fakat sütüm çok az ağlıyor devamlı humana lactamil filan denedim fakat artıramadım helva bol su da içiyorum 4lt. fakat yok aynıhuzursuz bebeğim
Cnm benimde sutum azdi 3 gundur dereotu yiyorum bide cam fistigi mslh kirkkere dun oglenden beri tek emziriyorum mama icmiyor bugun iki kes emdi kustu resmen patliycak karni cok mutlu oldum ins devam eder bol su dereotu ve cam fistigi siddetle tabsiye ediyorum hem bebegede yararli sanada
masallah Allah nazardan korusun canım dereotunu ne kadar yiyorsun ben az yedim sanırımbenimki ı hele akşam hiç durmuyor
masallah Allah nazardan korusun canım dereotunu ne kadar yiyorsun ben az yedim sanırımbenimki ı hele akşam hiç durmuyor
arkadaşlar oğluşum 27 günlük emzirirken uyurken ağlarken her şekilde aşırı kafası terliyor. acaba normal mi ilk olunca herşeyde kuşkulanıyorum
Puppy belki ac değildir bebegin büyümüş artik 6-7saat deliksiz uyuyabilir. Kilosu ne kadar. Ben geceleri uyandirmiyorum hic kendi sabah 5 ya da 6 gibi uyaniyor. Zaten aç olunca yirtiyor benimki ortaligi biz de 43 günlüğüz 3570 gram dogdu simdi 5 kilo. Ac oldugunu fusunuyorsan da bence biberonla ver mama vermiyorsun ki memeyi birakmaz yani. Ben biberona alistiracagim diye neler cekiyorum hic istemiyo biberonu. 20 gun sonra calismaya başlayacağım. O zamana kadar alışmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?