arkadaşlar bende 3 kez ateş yükselmesi ve titreme oldu sütten dolayi merak ediyorum sizlerdede bunu yasayan var mi?Bu durum daha ne kdr devam eder bilgisi olan var mi?
Canim korkutmak istemem ama kvde olmus dedin gibi memesi patlamis her yerinden ates yukselmesiyle bir beze olusmus bezeler patlamis benim ilk oglumda oldu titreme ates tansiyon az daha komalik oluyomusum bilinckaybi baslamisti doktorlar felan cok korktu telaso oldu bi kolumda tansiyon aleti goguslerimde pompa mahvoldum ama cok yalvardim sagma makinasi verin oluyom diye memelerim minare gibi dukelti kan kirmizi oldu kangren olacakmis gibi atlattim derken2 kez apse oldu antibiyotuk kullandim cok zor bence doktora git danis inshersey yolundadir
eee simdi nasilsin ? sutun nasil azaldi ?
Canim ilk oglmda olmustu azalmadi zaten cok oldugu icin cocukta ememedi icin hepsini bide kendinden akmadi icin olmustu cok zorluk cektim 4 aylikken son bezem olmustu 6 aydada sutten kesti oglum kendini emmedi yaralarim vardi gogus uclarimda 6 ay iylesmedi zaten emziriken hep agliyordum suanki oglumda sutum az bebegim emmek istiyor gigus yaralarim var hala ama ilki gibi deil bi aylik bebegim 34 gunluk yani hala gogularim yara ihmal etme doktora git bebegini emzirdikten sonra sag akamiyosa ondan oluyo cunki
bizde 45 gunluguz canim yurtdisindayim sürekli kontroller oluo burada hemşireler gelio eve dr a da gittim sutum cok benim bebeim emio doyuo ama bosaltamiyo asiri sertlik olursa hemen sagiyorum bigunu disardaydim sagamadim tam 1 hafta belki daha fazla acisini çektim ateşlendim titreme fln...ise başlayacagm bikac ay sonra allah nasip ederse napacam böyle bilemiyorum ileriki zamanlarda düzene girer mi acaba bunu merak ediyorum
Canim bende yurtdisinda yasiyorum ben dogum oncesi emzircemi isaretledim icin hep sicak msaj yap dediler suyla masaj yaptirdilar bana sonra bebegimi alip isik altina koydular 3 saatte bir gel emzir dediler sonra gittimde cok agladi mama verdik biz deddiler ben12 saat emziremedim hep sicak masaj yap dediler enson kendimden gecmeye basladim akamiyo sutler dusunsene bi pompa getirmediler ama komalik derecesine gelince kosarak getirdiler sen ise baslayincayakadarvolun cenesi guclenxek zaten birini somuryyodur bebegin hic korkma 4 aydan sonra ek gidalara gecince sutunde azaliyo beze olmasi ikansiz gibi
merhaba kizlar 29 kasimda dogum yaptim sezeryan oldugu icin sanirim 5 gun sutum gelmedi emzirmeye calistim sagdim kan geldi hatta sut gelmedi gogus uclarimda olmadigi icin silikon gogus ucu aparati ile denedim su andada ole emzirebiliyorum yani sutum geldi ama gec geldi ayni zamanda yetersiz emzirdikten sonra mama veriyorum. mamayi kesip sadece emzirmek istiyorum ama sutumu nasil arttiricam herseyi denedim ama artmadi bana yardimci olabilirmisiniz moralimi bozmak istemiyorum olan sutumde gitmesin diye ne yapabilirim ?
nasılsınız kasım anneleri :)
ben çok dertliyim, oğlum geceleri hiç uyumuyo, sabaha kadar mırıl mırıl ediyo, ağlıyo.o kadar huzursuz ki.altını alıyorum, gazını çıkarıp yatırıyorum ama yok bi türlü gece uyumasını sağlayamıyorum.yarın kırkı çıkacak ama hiç bi düzelme yok başından beri aynı.öğlen saat 2 olunca bi uyuyor tam 4 saat deliksiz.uyadıramıyorum, uyumasınıda en gelleyemiyorum.ne yapacağımı şaşırdım artık.sütüm yeterli gelmediği için mama veriyorum yani aç olmasıda imkansız. geceleri uyutmak için neler yapıyorsunuz kızlar bi öneriniz var mı?
merhaba kizlar 29 kasimda dogum yaptim sezeryan oldugu icin sanirim 5 gun sutum gelmedi emzirmeye calistim sagdim kan geldi hatta sut gelmedi gogus uclarimda olmadigi icin silikon gogus ucu aparati ile denedim su andada ole emzirebiliyorum yani sutum geldi ama gec geldi ayni zamanda yetersiz emzirdikten sonra mama veriyorum. mamayi kesip sadece emzirmek istiyorum ama sutumu nasil arttiricam herseyi denedim ama artmadi bana yardimci olabilirmisiniz moralimi bozmak istemiyorum olan sutumde gitmesin diye ne yapabilirim ?
canım bol bol kuru incir ye ayva ve armut kompostosu da cok arttırıyo ben öyle arttırdım sezeryandan dolayı benimde ilk önce sütüm olmadı da
7-8 tane inciri doğra,haşla.suyunu iç benim sütüm bu kürle geldi.günde 2-3 bardak içtim.hurma ,helva,pekmez,malt içeceği bende işe yarayanlar.
canim saol ben bir tek malt icecegi denemedim onuda denemek istoyorum bir iki eczaneye sordum bulamadim sen nerden aldin ve arttirdimi sutunu
7-8 tane inciri doğra,haşla.suyunu iç benim sütüm bu kürle geldi.günde 2-3 bardak içtim.hurma ,helva,pekmez,malt içeceği bende işe yarayanlar.
Cnm
Dereotu cam fistigida dene int bak sutu arttiriyor ben onun sayesinde mamayi kestim
saol canim onuds deniyim sen ne kadar mama veriyodun
Cnm ben bi iki gogsumu 10 ar dk emzirip ustune 40 lik veriyordum 2 saat bile gecmeden acikiyordu dusun dereotuna cam fistina basladim tek gece bi sefer bide gunduz veriyodum simdi ise disari ciktimda veriyorum bide isim oldunda annem veriyo bide ozamanlar kusmuyordu simdi kusuyor bebegim oksuruyor emerken sut fazlalindan xok mutluyum bide sut inerken sislama olmasa o cok pis ya
cok guzel ya cok sevindim senin icin darisi basima insallah cok istiyorum sadece emzirmeyi denicem bunlarida bende yarim saat emziriyorum iki gogsumu ustune 60 veriyorum ama 3 saat duruyo bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?