2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canim benim doktorum demisti cocuk nekadar aglar uzulurse okadar bagisikligi duser kilo almasi filan benim oglum 4200 dogdu 15 gunlukken 5060 di 36 gunlukken 6 kiloydu suan bilmiyorum bizde mama yiyorue ama gogsumde sut bitince 125 lik ama tutmuyor 2 saat sonra gene acikiyor doktor 15 gunlukken anormal kilo artisi demisti mamayi kes bi demisti hic uzme kendini normal dediyse doktorun bizede diyet verebilir bu daha kotu sancisinadz ben kimyon cayi zeytinyagi bide infacol kullaniyorum kimyonla infacol u oneririm

canım aynı dert bendede var sagınca en fazla 50 ml çıkıyodu mecburen mama veriyorum çok şey denedim senin yazdıklarınıda az yinede bunada şükür hiç olmayanlar var artık daha sık emzirmeye çalışıyorum belki birazda olsa çoğalır bu arada göğüs uçlarım çok acıyo onlada uraşıyorum vs. ama deneyipte işe yarayan bişey olursa burdan yazarım

canım bizimkide kollar bacakalar hep çırpınıyo gazdan ama bazen açkende yapıyo bizimki onada dikkat et doktor bugün bitkisel bi şurup yazdı bize ona başlıcaz yeni bakalım sende doktorundan iste ama dediğim gibi bazen açkende yapıyo kollar bacaklar çırpınıyo

Canım niye üzüyorsun ki kendini benimde öyle bir sağdım mı 50-60 ml anca çıkıyor ama bebeğimin kilo alımı iyi bende hiç mama vermedim doktorda verdirmedi. Bebek sağdığından daha fazla süt çeker memelerden. Eğer işe başlamayacaksan sürekli emzir bebeğin kilo alımına bak yeterli bence.
Ben nuk markanınkini kullandım çok güzel tuttu oğlan. Chicco denedim ama nukun yanında memesi çok küçük kaldı onu da tutmadı zaten bizimki. Ben nuku tavsiye ederim.

kızlar dogum yapalı 2 ay oldu ve tırnak batması sorunum var. eger doktor tırnak cekılıcek derse parmagımı uyusturucaklar sanırım. emzırmemı engellermı bu.. nolur cevap verın..

Arkadaslar selamlar ...
Hepinizin yeni yili kutlu olsun , yavruslarinizla beraber nce güzel seneleriniz olsun insallah ..
Saglik , huzur , para ve ihtiyaciniz olan hersey sizi buldun ...

Emzik ben mam markasini kullaniyorum , avusturyanin markasi cok memnunum ince öyle büyük degil ..
Türkiyedede var artik sanirim kabilarda ...

Puppy01 lokal anestesi yapiyorlar diye bilyorum ben oglumdayken gözüm icin yapilmisti lokal ...
Yinede doktoruna sorarsin ..

Gerenimos tesekkür ederim fikirlerin icin , hemen pirasa ve ispanak aldim :))))

Miamoe nerelerdesin kuzum sesin cikmiyor hic ...

Kuzum06 canim gözlerim seni ariyor evinize geldin , rahatiniz yerindemi ??? Insallah iyisinizdir ..

A llah yardımcın olsun şifa versin.bir sağlık problemi yok gibi sadece gaz sancıları fazla.dr her çocuğa her ilaç iyi gelmiyor deneyeceksizniz dedi.rezene ve kimyonu kaynatıp biraz tatlandırıp veriyorum o rahatlatıyor.çok hareketli hele ağlarken resmen tükeniyor...bakalım haftaya çarşamba verem aşımız var o zaman kaç kilo çıkacak du edin lütfen bu zor günleri geçirelim

ağlamaya başlayınca bütün yolları deniyorumama emerken bile gazdan ağlıyor tüketti kızımı bu gaz problemi

Puppy ben 2 kez lokal anestezi aldim. 3 saat emzirmedim. 3 saat Sonraki sütü sagip attim. Icim rahat etmezdi. Lokal anestezi cok buyuk ihtimal kana gecmez ben yine de emzirmedim.

her bebekte bi sorun var bebegimin yüzü alerji oldu sertleşti doktor el sürmeyin ve öpmeyin dedi nemlendirici verdi gaz bizdede fena bi şekilde devam ediyo allah yardım etsin hepimize ama kızımın yanımda olması harika bişey...

Seninde yeni yılın kutlu olsun canim, nice senelere inşallah yavrularinla eşinle ve tüm sevdiklerinle.
Çok şükür evimizdeyiz 20 gündür, bi sıkıntımız yok, kızımda bende iyiyiz teyzesi, babamiz işe gidiyor biz kizimla baş başa kaliyoruz, gece uykularimiz eskiye nazaran çok daha iyi, acikinca ellerini emiyor sapir supur ozaman uyanip emziriyorum geceleri, hareketleri bakışları tepkileri daha bir farklı artik :-D büyüdü koca kiz oldu teyzesi güzeller güzeli kızım. İnşallah sende ve yakisiklilarinda çok iyisinizdir. Yakışıklılari öp benim için.

Ben dün oglmu doktora götürdüm , ayni sorunlardan dolayi ..
Yüzündeki minik sivilceler dagildi iyice ..
Doktorun bize önerdigi ..
2-3 hafta daha sürer ama solsun istiyorsan ebegümeci cayi yani yapraklari soguk suya at 2 saat beklet , sonra bu suyu icinden yapraklari cikarinca ilik hale getir , pamuk yardimiyla yüzünde pansuman yap ..
Birde sancisi oldugu zaman karni omzuna geleck sekild tut bevegini , ayak topuklarina hafif bastiraraktqn masaj yap Topuktan ayak ortasina elinle hafif bastirarak götür ..
Sütü cok icme dedi , en fazla iki bardak ..
Cikolata nutella dokunabiliyormus bebege ..
Yogurt peyniri cok abartmadan ..
1 ay daha sabret düzelecektir , sonra ne istersen ye dedi ..

Seveyim güzel kizini , bizde ogluslarima sizi öperiz ..
Ne güzel uykunuz düzene girmis .. Bu uykusuzluk belimi büktü benim :)
Bizde biran önce sizin . Kadar büyüyelim teyzesi :))

canim nasilsin? Ceronimo dan aldim beni sormussun, sagol sen..Vallla esim ise basladigindan beri pc yi elime almak cok zor, ayrica kk cok yavasladi acilsin diye beklerken kapatiyorum sinirlenip. Facbook ta ki grup ile haberlesmek cok daha kolay, bacakta bebek sallarken giriveriyorum:)))

tatlim ben Melegim cok sükür iyiyiz, 7 sinde asilarimiz var, 9 unda ortopedi randevusu. Rabbim yardim ederde bu kalca cikigi illetinden kurtulursak hemen bilet alip Tr ye ucamk istiyorum. cok bunaldim, cok özledim. Herkesler Melegim i bekliyor. Ayrica daha mevlüdü yapilmadi kuzumun.

Gaz sancisina Wind salbe iyi geldi bize, karnina masaj yaparak sürüyorum. Bazen kakasini kolay yapamiyor, bir cay kasigi zeytin yagi veriyorum. Ama günde 20 cc kadar rezene ve kimyon cayi veriyorum ki gaz olusmasin. Artik gündüzleri uyumuyor fazla, o yüzden her dk bebek ile ilgilenmek gerekiyor. Bir de tek basimayim, esim ise gitti mi elim ayagim baglaniyor kahvalti, tuvalet bir yudum su bazen unutuluyor bile:)

Sen nasilsin? ogluslarin nasil?

Kizlar bebegim 46 gunluk oldu ve iki gundur derisi gunes yanigi gibi soyuluyor heryani ne kol alti kaldi ne sirti ne gobegi komple soyuluyor kulak arkasi mantar olmus hergun yikiyip kuruluyoruz bide yuzu fisir fisir yara olcak gibi semsert tabaka of dun eczaya gittim mustelanin kremini verdi bugun yikiyip komple vucuduna surdum ama pampersini baglayip surdum icin popo kalmis soyuluk ilk oglumda boyle sey yasamadim sadece anne sutu aliyor diyebilirim suan sadece zeytinyagi veriyorum gunluk 60 lik alerjiye ozel mama ile ciddi bisimiki ya 20 gun sonra asimizda var yasayan varsa yazabilirmi yoksa pazartrsi doktor randavusu alicam korku sardi annemde anliyamadim diyor

kızlar40 günlük oğlum çok gazlı kimyon ve rezeneyi aktardan alıp mı veiyorsunuz? humananın aldırdım ama uygun olur mu doktora soramadım sarılığı haladevam etiği için kan alınıyor her hafta bu da çok uzuyor beni kafa kalmıyor hiç

bence doktora götür canım bebek egzaması olabilir benim kızımda da vardı cocuk doktoru cild doktoruna yönellti 2006 doğumlu kızım o zamanlar kortizonlu krem vermişti hemen geçti simdiki ilaçlar daha donanımlı gecer hemn inş uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…