2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benimde 54 gün oldu hala sol gögüsüm gecmedi çok zor oluyo neler yapmadımki gecirmek için gecmeyince gecmiyo demek. ooff offf

Aynen. Benim 2 göğsümde öyle.normal çatlak olsa geçerdi bence.çünkü kime sorduysam engeç 2-3 hafta sonra geçti diyorlar.okadar şy denedim.biri olmasa diğeri mutlaka iyileştirirdi.Allah yardımcımız olsun çook zorr çoook ;((

Kizlar bebeginin cildinde sivilcelenme olan oldumu ???
Ne kadar sürüyork acaba gecmesi ..
Yüzündekiler soldu gibi biraz , kafasinn ici ve ensedekiler hala canli renkte..((

benim dogumdan sonra hemen oldu 1 hafta sürdü sonra bi kaçgün çok güzeldi gecmişti ama sonraaaa mahvetti iki göğsümdede olmuştu sağdaki kısa sürdü ama soldaki tam gaz acıyo agrıyo kanıyo anlatılmaz bu acı yaşanır resmen

Yüzündekiler soldu gibi biraz , kafasinn ici ve ensedekiler hala canli renkte..((

canım bebegini çok sıcak tutuyosun galiba o yüzden oluyo o sivilceler benim kızımında oluyodu sıcaktanmış meger benim kızım çok sıcagı sevmiyo herkes kız bebek sıcagı sever diye giydirttiler bana ama kızımın yüzü vücudu sivilcelendi sonra ben çok giydirmeyi bıraktım o sivilcelerde gecti. bide yüzü kupkuru olmuştu o sivilcelerden sonra onlarada bepantel pişik kremi sürdüm gecti

Benim cok fena putur putur yavrum hergun yikiyorum geccene artiyor 40 gunlukuz bugun tam ilk oglumda olmamisti buyuk oglumda hasta nezlemi gripmi bilmiyorum dogdu dogali ilk hastaligi cozemedim sabah beri 2 yildir 3 kere ateslendi misal bugunki burnu akiyor yara oldu dudagi silmekten baska bisi yok keyfi istahi iyi sizce nedir bu dis cikinca boyle oluyordu ama hafif derece bu siddetli bisi

Arkadaşlar mrb kızım 34günlük oldu. En başından ber sütüm az. Sağmaya kalksam 50 ml anca çıkıyor. Neleerrr denedim nelerr. Günde 3 ltre su içtim , humana still tea aldım bi etkisi olmadı,rezene çayı , boza, dereotu ve günde 2 lt ayva kompostosu içtim. Bi tanesi bile yaramadı. Napayım ben yaa (

benim bebeimde once boynunda sonra alnında yüzünde kafasindada biraz cikmisti sicak tutmuyorum ben hic sicakla alakasi yok bence,sutun yagli olmasindan olabiliomus bi de bebeğin hormonlarıyla alakaliymis dr a sormuştum normal her bebekte oluo dedi geçmesi biraz uzun suruo bazi yerlerin kafasi ve alni biraz zaman alio

Canim daha nabican birak olmuyosa olmuyo kendini uzme 50 ml bile gunde. Versen kardir uzupte o 50 mlde kaybetme burda bi tanidigim var memeleri sut yapmiyo doguruyo sutu gelmiyo allah vergisi dusunsene 3 cu bebegine hamile suan kor memeleri sukret bi yudum dai verebiliyosan dinlen uzme kendini dogal akisina birak kiminin bunyesi yapmiyo kiminin yapiyo arkadasin artezen gibi sutu var 16 aylika kadar emzirdi ki memesini cikarinca fiskirirdi ama yaramiyodu bebegi cok zayifti sutu yaramazdi neler yiyordu cok vitaminli yok olmuyo birak akisina

Sagolun kizlar cevaplariniza .. Bende öyle sicak tutmuyorum nikiyy, eses in dedigi gibi hormonlarla alakali oldugunu okudumduydum ..
Git gide daha iyi oluyor ...

Melegimolsun neden hergün yikiyorsun , bize haftada iki kere ve o günlerde disari cikmadin dediler .:
Büyük oglnda iyilesmistir insallah ...

Gerenimos canim yazimi okuyorsan , neler pisiriyorsun kendine ???
Bende ayni senin gibi et balik yemyorum ...
Bulgur , makarna , patates bu aralar dediklerim , baklagillei gaz olcak diye yiyemiyorum ..
Brokoli karnibahar ayni sekilde gaz korkum ..
Ne yiyecegimi sasirmis durumdayim (

olmayınca olmuyor benimde yok fazla hele akşamları şişenin dibini doldurmuyor neler denedim doktorum günde bir defa mama verdi akşamları veriyorum rahatladım anne memesini taklitbiberon aldım phalı biraz benide bırakmadı çok sükür emiyor.oğlum 34 günlük

sütünüz yarıyorsa yüzünde sivilce tarzı kızırıklıklar çıııyor.bende et balık yiyemiyorum protein hapı kullanıyorum doktorum verdi.sizde takviye yapın kolay gelsin

Bizde hergun yikaniyo hastanede 5 gun kaliyon her sabah yikatiyolar evdede ayni her sabah ne bilim nedendir yikiyoz hergun buyuk iglumusa yikiyoduk hergun gezme gitcemizde aksam eve gelince yikiyoruz burun akmaya devam az ama yara oldu dudagi burnu silmekten hersey yolunda bende ayniyim ama fazla akmiyor benim odamizda rutubet var ondan dedik artik cunki alerjimiz var genetik oglumada gecmis benden doktor yuzde 70 gecer dedi ins kuxune gecmez evde tuylu seyler kilim tarzi seyler yasak battaniye ortunemiyoz kazak giyemiyoz cok zor ya

Rabbim yardımcın olsun canım.Gerçekten zor bir durum.Herşeyi de denemişsin gerci bunu da biliyorsundur belki.
Memenin sadece ucunu değil kahverengi kısmını bebeğin ağzına verirsen canın daha az acıyacaktır.
Ben de birçok şey denedikten sonra bu şekilde ağrılara dayanabildim.Direk ucunu almayınca iyileşme daha çabuk
oluyor.

Arkadaşlar ben de oğlumu emziğe alıştırmaya çalıştım ama olmadı.
İlk oğlumda çok zorlanmıştım bunda emzik kullanmayı düşünüyordum.
Sanki emzik ağzına büyük geliyor sığmıyor gibi.Kusacak gibi oluyor ve ağzından atıyor.
Kullananlar hangi marka emzik tavsiye edersiniz?

Canim buyuk olabilir bizim minnacik 0 aylik icin ama burdaki markalar baska ki avent var chico var benimkini doktor verdi hediye diflax benimki bide avey iki farkli uc kullaniyorum ikisinede alissin diye ama gunde bi yada ini kez emiyo oda yemek yyirkrn bide gece uyumaya calisirken emiyo

mrb kızlar bende kızçemi gündüz uyutamıyorum ya deli olcm iş güç herşey kalıyo kız kardeşim iki gün sonra gidiyo evde tek kalcz ve ben iş güç ve kızçeme nasıl yetişcm merak ediyorum bide emzik almıyo emmeden de uyumuyo her bebiş farklı farklı herhalde....

Kizlar schüssler tuzlarini duydunuzmu ??
Internetete bakin isterseniz ,
Süt cogaltmada veya meme ucu yaralarinda kullaniliyor , farkli farkli numaralar var
Mesala süt cogaltmak icin 8 numarali tuz
Meme ucu icin 9, 11,12 numarali tuzlar ....

Selayhus sen almanyadaydin demi orada var midir bilmem ama. Gecen bir iki hafta yediklerimi sayayim. Pancar pirasa makarna patates kereviz karnabahar salata pilav meyveler turuncgillr haric ayva cok yiyorum sut yogurt peynir zaten var. Tarhana corbasi arpa corbasi... her tur corba. Genelde sebze yemekleri yiyorum. Bazen ispanakli borek sabshlari yumurta çoğunlukla yemeye çalışıyorum inşaallah yardimi olur yazdıklarımin

arkadaşlar bir şey soracağım cevap verirseniz sevinirim.
benim gögüslerimdede çatlak var ama emzirmeye çalışıyorum.belki doymaz diye mamada veriyorum.dr tavsiyesi ile. ama kızım kilo almıyor yada az alıyor.
54 günlük 3.200 doğdu bir ay bitince 3900 dü.şimdi 4200-4300 civarında elimden geleni yapıyorum yemesi de iyi gibi ama niye böyle çok mu az?görünüşte bir problem yok gibi.sadece hep hareketli bacaklar kolllar hep çırpınıyor ve gaz sancılarından dolayı çok ağlıyor bazen ne yapabilirim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…