benimde 54 gün oldu hala sol gögüsüm gecmedi çok zor oluyo neler yapmadımki gecirmek için gecmeyince gecmiyo demek. ooff offf
Aynen. Benim 2 göğsümde öyle.normal çatlak olsa geçerdi bence.çünkü kime sorduysam engeç 2-3 hafta sonra geçti diyorlar.okadar şy denedim.biri olmasa diğeri mutlaka iyileştirirdi.Allah yardımcımız olsun çook zorr çoook ;((
Kizlar bebeginin cildinde sivilcelenme olan oldumu ???
Ne kadar sürüyork acaba gecmesi ..
Yüzündekiler soldu gibi biraz , kafasinn ici ve ensedekiler hala canli renkte..((
Kizlar bebeginin cildinde sivilcelenme olan oldumu ???
Yüzündekiler soldu gibi biraz , kafasinn ici ve ensedekiler hala canli renkte..((
benim bebeimde once boynunda sonra alnında yüzünde kafasindada biraz cikmisti sicak tutmuyorum ben hic sicakla alakasi yok bence,sutun yagli olmasindan olabiliomus bi de bebeğin hormonlarıyla alakaliymis dr a sormuştum normal her bebekte oluo dedi geçmesi biraz uzun suruo bazi yerlerin kafasi ve alni biraz zaman alioKizlar bebeginin cildinde sivilcelenme olan oldumu ???
Arkadaşlar mrb kızım 34günlük oldu. En başından ber sütüm az. Sağmaya kalksam 50 ml anca çıkıyor. Neleerrr denedim nelerr. Günde 3 ltre su içtim , humana still tea aldım bi etkisi olmadı,rezene çayı , boza, dereotu ve günde 2 lt ayva kompostosu içtim. Bi tanesi bile yaramadı. Napayım ben yaa(
Arkadaşlar mrb kızım 34günlük oldu. En başından ber sütüm az. Sağmaya kalksam 50 ml anca çıkıyor. Neleerrr denedim nelerr. Günde 3 ltre su içtim , humana still tea aldım bi etkisi olmadı,rezene çayı , boza, dereotu ve günde 2 lt ayva kompostosu içtim. Bi tanesi bile yaramadı. Napayım ben yaa(
Sagolun kizlar cevaplariniza .. Bende öyle sicak tutmuyorum nikiyy, eses in dedigi gibi hormonlarla alakali oldugunu okudumduydum ..
Git gide daha iyi oluyor ...
Melegimolsun neden hergün yikiyorsun , bize haftada iki kere ve o günlerde disari cikmadin dediler .:
Büyük oglnda iyilesmistir insallah ...
Gerenimos canim yazimi okuyorsan , neler pisiriyorsun kendine ???
Bende ayni senin gibi et balik yemyorum ...
Bulgur , makarna , patates bu aralar dediklerim , baklagillei gaz olcak diye yiyemiyorum ..
Brokoli karnibahar ayni sekilde gaz korkum ..
Ne yiyecegimi sasirmis durumdayim(
Sagolun kizlar cevaplariniza .. Bende öyle sicak tutmuyorum nikiyy, eses in dedigi gibi hormonlarla alakali oldugunu okudumduydum ..
Git gide daha iyi oluyor ...
Melegimolsun neden hergün yikiyorsun , bize haftada iki kere ve o günlerde disari cikmadin dediler .:
Büyük oglnda iyilesmistir insallah ...
Gerenimos canim yazimi okuyorsan , neler pisiriyorsun kendine ???
Bende ayni senin gibi et balik yemyorum ...
Bulgur , makarna , patates bu aralar dediklerim , baklagillei gaz olcak diye yiyemiyorum ..
Brokoli karnibahar ayni sekilde gaz korkum ..
Ne yiyecegimi sasirmis durumdayim(
Kanama hariç sıkıntılar aynı.böğürtlrn gibi.bide zonkluyor ağrısı sırtıma vuruyor,emzrdikten sonra.offf geçmeyece demekki.bende senin gibi yavrumu sütüm varken ve besliyorken memeden kesmek istemiyorum.Ama zor çok zor bir durum
Arkadaşlar ben de oğlumu emziğe alıştırmaya çalıştım ama olmadı.
İlk oğlumda çok zorlanmıştım bunda emzik kullanmayı düşünüyordum.
Sanki emzik ağzına büyük geliyor sığmıyor gibi.Kusacak gibi oluyor ve ağzından atıyor.
Kullananlar hangi marka emzik tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?