Ben birazda stresden yiyemiyorum sanırım doktoruma hemen gidemedim acaba kötü birşey duyarmıyım endişesi çok fazla eşimden korkuma yiyorum birşeyler neyse yarın bitecek bu işkence
mrb mınıksofi oncelıkle hayırlı olsun. benimde sat 1 subat senınle aynı olacak sanırım. bırbırımızı burdan bılgılendırelım olur mu dr gıttıgınde ne olduguyla naptıgımızla ılgılı. bu arada nerde yasıyosun? ben ankaradayım.benide eklermisiniz listeye
ilk bebeğim
01.02.2013 son adet tarihim
beklenen doğum tarihi 08.11.2013
teşekkür ederim
mrb benımde sat 1 subat sız pazartesı kalp atısını duyabılecekmısınız kı erken dıye ben muayene ye gıtmıyım daha diye dusunmustum bende 13 une randevu alayım madem ins bende duyarım bebegımın kalbınıBu kadar stres yapma her sey yolundadir , sen ihmal etme yemegi , yarinda hayirli seyler duyarsin insallah
Bizde pazartesi kalp atisi icin gidecegiz sana soyluyorum ama ben nasilsim bir bilsen....
Günaydın annişler,
Benim tek belirtim olan kasık ağrılarım devam ediyor. Pazartesi günü kan testini gösterdiğim doktor çok küçük, değerinin yükselmesine bakacağız demişti.(Değerim 68) Benim istediğim doktorun en yakın önümüzdeki Salı'ya randevusu vardı. Salı günü 11.30'da ona randevu aldım. Gelelim sorulara:
- Ben şimdi Salı'ya kadar bekliyim mi kan testini yenilemek için? Hesaplarıma göre Salı günü değerim 1000'i geçiyor.
- İstediğim doktoru beklemeden Cuma günü test yaptırıp rastgele bir doktora gösteriyim mi?
- Salı'ya kadar bekleyebilirsem; kalp atışını duyabilir miyim, keseyi görebilir miyiz?
Fikirlerinize ihtiyacım var. :26:
canım aile hekiminde yaptırdım ben testlerimi 2 gün arayla ve istediğim şekilde artınca bir daha yaptırmama gerek olmadığını söyledi doktorum, eğer değerin 1000 i geçerse alttan 6000 i geçerse karından görünür kese, sen öncelikle artışını kntrl etmek adına kan testi yaptır bence............
günaydın canlarrr
Bu kadar stres yapma her sey yolundadir , sen ihmal etme yemegi , yarinda hayirli seyler duyarsin insallah
Bizde pazartesi kalp atisi icin gidecegiz sana soyluyorum ama ben nasilsim bir bilsen....
günaydın canlarrr
bebeklerimizin arasında bir gün varSen ne durumdasın? Değerin, belirtilerin, rahatsızlıkların?
inşallah canım yolundadır bu gece hiç uyuyamadım düşünmekten tahminlerime göre kese görünebilecek bakalım bugün bizi neler bekliyor
günaydın canım erkenciyiz seninle her sabah önce biz damlıyoruz sanırım
Burcu canım ben seni sanki besmele topiği vardı ordan hatırlıyorum, olabilir mi :44::44::44:
Günaydin kizlar benide alin araniza :)) ben 25 yasindayim nasip olursa 2. bebegim olacak en sat 25 ocak :) bu arada ben bu sali keseyi gördüm biraz gec döllenme olmus haftaya sali yine randevum var insallah hepimiz burda birbirimize hayirli haberler veririz
Hayırlı olsun canıp allah tamamına erdirsin hoşgeldin aramıza
Günaydin kizlar benide alin araniza :)) ben 25 yasindayim nasip olursa 2. bebegim olacak en sat 25 ocak :) bu arada ben bu sali keseyi gördüm biraz gec döllenme olmus haftaya sali yine randevum var insallah hepimiz burda birbirimize hayirli haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?