2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
gunaydin herkeze hanimlar..sali gunu kan vermistim demin sonucumu aldim..950 olmus cumartesi gunu 354.8 idi..nasil yukselis iyimi sizce:S gerci hemsire hersey normal demis ama yinede dusunmeden yapamiorum...

cok guzel cnmmmm katlamis merak etme

günaydın arkadaşlar, ben de galiba kasım annesi olacağım :)) ilk bebeğim olacak onun için çok heyecanlıyım :) sat tarihim 4 şubat, 5 martta kan testiyle öğrendim hamile olduğumu, o günkü değerim 65.8 di dr iyi kötü herhangi bişey demedi daha çok yeni bize göre 4-5 hafftalık dedi... zaan zaman kasıklarıma ve rahmime sancı girdiğinden bahsettim o da yerleşme sancı dedi normal olduğunu söyledi. yarın ilk kez bi kadın doğumcuya gidicem galiba ultrasonla bakar. neler olabileceği hakkında bi fikrim yok aranıza kabul eder bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum

cok guzel cnmmmm katlamis merak etme

saol cnm benim..ayin 19 unu iple cekiorum randevumuz var hem keseyi gorucez insallah hemde kalp atislarini duyabiliriz belki..6+6 oluoruz ozaman..sali gunu gittigimde vajinal ult. bakti drum kucuk bir nokta gibi gordu olabilir dedi ama iste tm 19 unda belli olucak..ay dua edin bana olurmu..

gunaydin canim hayirli olsun onceliklee sagsalim kucagina almak nasip olsun..hos geldin sende aramiza:))))) benimde ayni kasiklarima sanci vuruyor kanama filan olmadigi surece skinti yok dedi dr um..o yuzden bol bol dinlen uzat ayaklarini ve bol su icemeni oneriririm..

hoşbulduk sinemcim amin inşaallah :) evet suyu bana da dediler dikkat etmeye çalışıyorum. ilk dr muayenesinde nasıl bakıyorlar ultrasondan mı yoksa dediğiniz gibi vajinal film mi çekiyorlar (doğru mu yazdım çok tecrübesizim )

canım değerin 2 güne bir en az %60 artmalı ve değerin 1000 olduğunda alttan görünüyo kese diye biliyorum ben .............

canım değerlerimiz yakın bende 13 ünde gitcem kadın doğuma

canım değerin 2 güne bir en az %60 artmalı ve değerin 1000 olduğunda alttan görünüyo kese diye biliyorum ben .............

yani arada ölçtürmelimiyim değeri :44:, yarın için dr dan randevu aldım... sormamı ya da hatırlatmamı tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? bir de vajinal ultrason nasıl oluyor, bu göbeğin aşağısandn bakıllandan farlı mı???

Vaayyy hadi gözün aydin canim. Seni görmek güzel. Diğer topikte yazmadin heralde mujdeyi. Çok sevindim hayırlı olsun canım

canım yarın doktora ilk kan sonucunu gösterince zaten kan testi ister bence ve 1000 olana kadar muayene etmeyebilir beni etmemişlerdi, vajinal alttan vajinadan bakılıyo, karından değil .............

Vaayyy hadi gözün aydin canim. Seni görmek güzel. Diğer topikte yazmadin heralde mujdeyi. Çok sevindim hayırlı olsun canım

sağolasın kuzumcum :) ama nolur kusura bakma yabancı gelmedin ama tam hatırlayamadın anlık unutkanlıklar oluyor ben de lütfen kusura bakma. yok gidiiğim bütün topiclerde yazdım kesinleşince çünkü haber bekliyorlardı :)))

canım yarın doktora ilk kan sonucunu gösterince zaten kan testi ister bence ve 1000 olana kadar muayene etmeyebilir beni etmemişlerdi, vajinal alttan vajinadan bakılıyo, karından değil .............

anladım iremcim çok teşekkür ederim... o zaman aç gitmem gerekecek ama randevum öğleden sonra ... inşaallah değerlerim yükselmiştir

aç gitmene gerek yok tatlım gebelik testinde aç olman gerekmiyo

bu arada değerin henüz 1000 i bulmadığı için diyorum , kabak çekirdeği ye her gün tutunmayı desteklesin diye doğal kan sulandırıcıymış ama en fazla bir hafta sonrası düşüğe neden olabilirmiş .......

kızlar doktora gıttım ya dun kı ozel muayene doktoru makıneler 4 boyutlu ama kesem gobekten gozukmedı deger 1500 olması lazımmıss yada daha ustu
vajınal gozuktu cok sukur ona gore gıdın bence doktora cunku daha strest oluyorr ben masada kaldım kese gozukmeyınce gozlerım doldu aglamak uzereydım Zor elde edınce :18: Korku 10 kat daha fazla

Canım benim bildiğim 1000 üstü alttan , 6000 lerde karından görünyo bende o yüzden bekliyorum..............

gorunmez canim benimde alttan bakti sali gunu kucucuk bir nokta gibi gordugunu soledi 15 gun sonra gel dedi banada..kanima bakildi iste daha 1000 olmamis bile bende.)))) 950 de ama suan olmustur sanirim..ayy ben hemen duygusallastim yaaa bisey olunca hem aglayasim gelio..buarada ben sigara iciorum ya gerci ogrenince azalttim 2 yada 3 tane iciorum bilemedin 4...birakmak icin ne yapmaliyim birde evdeyim yapacak bisey olmayinca da skliorum icesim gelio((14:

aç gitmene gerek yok tatlım gebelik testinde aç olman gerekmiyo

bilmiyordum iremcim hatta gebeligi öğrenmek için kan vermeye de aç gitmiştim öyle olması gerekir diye...

gerçekten mi bak bunu da duymamıştım iyiki bulmuşum sizi kızlar dün çekirdek yemiştik ama olmazsa bir iki gün de kabak çekirdiği yiyim çok sagol irem

ya o zaman gitmesem mi ben bi arkadaşım daha demişti hmen gitme kesenin gözükme vaktı git diye ama ne biliyim tutunma hapı falan veriyo diyorllardı aynı zamanda oooffff aklım karıştı :44:

Ama çok üzülürüzzzz Aklına sigara geldikçe sen bebişin için fındık badem ceviz at ağzına kızlar her gün 2 ceviz 5 fındık 5 bademmm bilginize

canım değerlerimiz yakın bende 13 ünde gitcem kadın doğuma

olemi ay bende 19 unda insallah hepimz hayirli haberlerle geliriz buraya...buarada neredensiniz? ben almanyadayim 23 yasindayim 2 yil olucak evleneli 4 ay sonra:)) gecen sene temmuz ayinda bebegim gelismedigi icin 6 haftalikti gorunmedi ve dusuk basladi kurtaj olmak zorunda kaldim daha 12.12.2012 de geldim gurbet ellere 3 ay oldu esimin yanina geleli 1 sene ayri kaldik ev hanimiyim:)) aslen samsunluyum..cok ozledim memleketimi en cok da ezan sesini ozledim ama yerim esimin yani dayaniorum bende..pazar gunu turkiyeye geliordum ama cuma gunu mercimegimizi ogrenince iptal ettim butun planimi..ole iste..

sen her türlü yarın kan testi yaptır ister kadın doğumda ister aile hekiminde benim az buçuk tecrübem olunca ben direk aile hekiminde sadece kan testi yaptırdım kadın doğuma 6000 olduktan sonra gideyim diye gelecek haftaya randevu aldım tatlım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…