- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Selam kızlarrr dun kan sonuclarımı aldım cokmm sukur degerım 2063 olmus dun ogleden sonra doktoruma gıttım ılk vahınal ultrasonla bakmak ıstedı ben dedım bı karından baksanız belkı kese gozukur karından baktı cok sukur kesemız gozuktu haftaya gel kalp atıslarına bakalım karından duyulmazsa vajınal ultrasonla bakmak zorundayım kalp atısına haftaya dedı suan 5 haftalıkmıs haftaya 6 haftalık olck ınsallah. vajınal ultrasonlada baktırmak ıstemıyorum bazıları dusuk tehlıkesı olabılıyor dıyor 6 haftada karından kalp atısını duyan oldu mu?
merhabalar,sitede yeniyim hesaplamalar onlar bunla derken gözüme kasım anneleir çarptı son adet günüm 17 şubat bu hesaba göre 24 kasımda doğum gerçekleşecek tabii hamileysem.nasıl bu kadar öğrendin acaba hamiş olduğunu10 güne şafak sayıyorum nerdeysede ben :S
:44: dün mü gördün o değeri canım benim sat 2 şubat ben o tarihi 2 martta gördüm benim ikliz falan mı yoksa :18:
aman cnm allah korusun ya ıcme bence bırakmaya calısss :)) kocana yasak ama sen ıcıyon he oda gzuelliste icen birisi olunca hamile oldugunu ogrenince bole oluoooo...ben almanyadayim canim..gurbet ellerde ailemden uzak kocscanla ikimiz buralardayiz:))) esimde evde icmio artik:)) yasakladim o benim 2 3 tane bile icmedigimi sanio ehuehu
:44: dün mü gördün o değeri canım benim sat 2 şubat ben o tarihi 2 martta gördüm benim ikliz falan mı yoksa :18:
canım salı gunu kan vermıstım dun aldım sonucunu salı gunu 2063 degerım son adet tarıhımde 30 ocak
aman cnm allah korusun ya ıcme bence bırakmaya calısss :)) kocana yasak ama sen ıcıyon he oda gzuell
benımde son 2 subat adetıme 1 hafta varken yaptım ben 34 cıktı degerım sonra 112.75 3 katlamıs ve benım asılama oldugu ıcın doktor cogul gebelıkten suphelendı bakalım haftaya persembe goruces aılenızde ıkız varsa olabılır canım degerlerın kactı?
slm cnm hosgeldin kac haftaliksin su an gec döllenme nasil olmus kacinci haftada kese görundu
bm normalde 6. haftam bitmis olmasi lazim fakat tahmini adetten bir hafta sonra ögrendim hamile oldugumu
satim 22 ocak ti 18 subatta adet olmam gerekirken 20-21 subatta yerlesme kanamasi oldu ve 24 subatta pozitifi gördüm 27 de netlesti ve ben 04.03. de drdaydim
6 haftalik diye gittim dra rahim gebelige hazirlamis yeri belli rahim agzi salgisi var dedi gebelige dair tahmini 3-4 haftalik
155 de beta hcg cikti sali gunu randevum var
dr gec döllenme dedi yani yeni gebelik yada ters giden bir sey var dedi
benim sat 2 şubat 2 martta 2053 tü burda bakınca benimki çok yüksek geldi zamanına göre
bende o yüzden tedirgin oldum. benim sat 2 şubat seninkinden 3 gün sonra ve ta c.tesi test yaptırdım o zaman 2 bin küsürdü :S seninkinden daha çabuk yükselmiş gibi geldi o yüzden endişelendim
canım salı gunu kan vermıstım dun aldım sonucunu salı gunu 2063 degerım son adet tarıhımde 30 ocak
baya artmıs evet degerın benımde 3 katı katladı dıs gebelık yada ıkız dedı ama keseyı gorduk sukur olsunkı
ayy bıde ıkımızınde ıkızz olmasınhaftaya persembe gıdıcem ben sen?
Canim stress yapma kendine herkesin degerleri farkli olur ve bircok yerde okuduguma göre kiz cocugunun degeri 3 kat atiyormus ona kalirsa benimde degerim yüksekken kese görünmemisti , dua et sadece cnm bebegin tutunsun sana
bende perşembe gidicem canım. bilmiyorumki baba tarafında ikizlik var ama çok uzak babamın kuzenleri ikiz. beni bulmaz diye düşündüm ama neden bu kadar yüksek bilemedim. artık o gün keseyide görememişti. hayırlısı olsun hakkımızda.
selam kasım anneleri s.a.t 22 ocak 25 inde test yaptım 2. çizgi silik çıktı ve 27 sinde Dr a gittim usg de 4 hft. dan küçük dedi 7. haftamda tekrar gitcem s.a.t göre ekimde gelmesi gerek ama inşallah bi problem yokturda kasımda gelsin istiyorum bende kasım lıyım
canım ben geçen cuma test yaptım 392 çıktı , pazartesi 1335 ti değerim ben alttan muayene istemediğim için gelecek çarşamba randevum var normalde o zamanada kadar bekliycem , sen ne zaman test yapmıştın ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?