2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

:44: dün mü gördün o değeri canım benim sat 2 şubat ben o tarihi 2 martta gördüm benim ikliz falan mı yoksa :18:

canım benimde 1 gün gecikti hemen çıktı testte ummuyodum yani.

selam kasım anneleri s.a.t 22 ocak 25 inde test yaptım 2. çizgi silik çıktı ve 27 sinde Dr a gittim usg de 4 hft. dan küçük dedi 7. haftamda tekrar gitcem s.a.t göre ekimde gelmesi gerek ama inşallah bi problem yokturda kasımda gelsin istiyorum bende kasım lıyım

iste icen birisi olunca hamile oldugunu ogrenince bole oluoooo...ben almanyadayim canim..gurbet ellerde ailemden uzak kocscanla ikimiz buralardayiz:))) esimde evde icmio artik:)) yasakladim o benim 2 3 tane bile icmedigimi sanio ehuehu
aman cnm allah korusun ya ıcme bence bırakmaya calısss :)) kocana yasak ama sen ıcıyon he oda gzuell
:44: dün mü gördün o değeri canım benim sat 2 şubat ben o tarihi 2 martta gördüm benim ikliz falan mı yoksa :18:

benımde son 2 subat adetıme 1 hafta varken yaptım ben 34 cıktı degerım sonra 112.75 3 katlamıs ve benım asılama oldugu ıcın doktor cogul gebelıkten suphelendı bakalım haftaya persembe goruces aılenızde ıkız varsa olabılır canım degerlerın kactı?

Bu ayın yani 1 martta adet olmam gerekiyordu olmadım.. Şubat 28 çekiyor diye üçgün daha bekliyelim dedik bekledik 6 martta test yaptım ve pozitif çıktı.. Kasım annesi olacam gibi ama emin değilm.. Sizce kasım annesimiyim..;​

canım salı gunu kan vermıstım dun aldım sonucunu salı gunu 2063 degerım son adet tarıhımde 30 ocak

bende o yüzden tedirgin oldum. benim sat 2 şubat seninkinden 3 gün sonra ve ta c.tesi test yaptırdım o zaman 2 bin küsürdü :S seninkinden daha çabuk yükselmiş gibi geldi o yüzden endişelendim

benim sat 2 şubat 2 martta 2053 tü burda bakınca benimki çok yüksek geldi zamanına göre

Canim su anda son adet tarihine göre 6 haftanin icindeyim ama gecen hafta cuma kasiklarim cok agridi ve doktora hastaneye gittim bu arada ben almanyada oldugum icin benim bir tane kadin doktorum var hastanedede kim nöbette ise o bakiyor neyse ogün hastanede kan aldilar sonucum 4000 cikmisti, doktor ona ragmen vajinadan bebegi göremedi cok korktuk dis gebelik olabilur dedi iki gün sonra yine gittim hastaneye günlerden pazar oldugu icin ozamanda degerim 6400 olmus ama doktor cok fenaydi cok kücük bir kese gördü ama kesede diyemeyiz dedi .. Ne kadar kötü ihtimal varsa hepsini siraladi .. Neyseki sali günü kendi doktoruma gittim degerim 11400 cikmis cok güzel sonuc dedi keseyide ozaman gördük o yüzden gec döllenme dedi ve bu sali yine randevum var bakalim ne diyecek doktorum

benim sat 2 şubat 2 martta 2053 tü burda bakınca benimki çok yüksek geldi zamanına göre

baya artmıs evet degerın benımde 3 katı katladı dıs gebelık yada ıkız dedı ama keseyı gorduk sukur olsunkı
ayy bıde ıkımızınde ıkızz olmasın haftaya persembe gıdıcem ben sen?

bende o yüzden tedirgin oldum. benim sat 2 şubat seninkinden 3 gün sonra ve ta c.tesi test yaptırdım o zaman 2 bin küsürdü :S seninkinden daha çabuk yükselmiş gibi geldi o yüzden endişelendim

Canim stress yapma kendine herkesin degerleri farkli olur ve bircok yerde okuduguma göre kiz cocugunun degeri 3 kat atiyormus ona kalirsa benimde degerim yüksekken kese görünmemisti , dua et sadece cnm bebegin tutunsun sana

canım salı gunu kan vermıstım dun aldım sonucunu salı gunu 2063 degerım son adet tarıhımde 30 ocak

satlarimiz ayni seninle canim..bende sali gunu kan vermistim 950 imis bugun ogrendim..benim mi dusuk senin mi yuksekk anlamadim canim kiz ikizmi yoksa seninkiler

baya artmıs evet degerın benımde 3 katı katladı dıs gebelık yada ıkız dedı ama keseyı gorduk sukur olsunkı
ayy bıde ıkımızınde ıkızz olmasın haftaya persembe gıdıcem ben sen?

bende perşembe gidicem canım. bilmiyorumki baba tarafında ikizlik var ama çok uzak babamın kuzenleri ikiz. beni bulmaz diye düşündüm ama neden bu kadar yüksek bilemedim. artık o gün keseyide görememişti. hayırlısı olsun hakkımızda.

Canim stress yapma kendine herkesin degerleri farkli olur ve bircok yerde okuduguma göre kiz cocugunun degeri 3 kat atiyormus ona kalirsa benimde degerim yüksekken kese görünmemisti , dua et sadece cnm bebegin tutunsun sana

aynen öyle canım hayırlısı olsun hakkımızda. daha doktorda birşey demedi bakalım 14 martta randevum ama belki duramazsam c.teside gidebilirim.

aa aynı gunde gıdıcez demekk hadı bakalımmmm [benım asılama oldugu ıcın doktor ıkız olabılır dedı 9 yumurtam var cunku
bende goremedım vajınal gordum sadece sukurrrrrr/B]

Satlarimiz ayni yasadiklarimizda ayni fakat benim gec dollenme iki hafta geride adete yakin yumurtlasim
Rahim gebelige hazirlamis hatta bebegin yatagi bile hazirdi cok sukur Allahim 9 ay saglicakla hayirla gecirelim insAllah
Haftaya sali randevum var hersey guzel gelisiyor kasik agrilarim var ayak usumelerim ve uykum tabiki surekli takip altinda olucam
Onceki duduklerden dolayi

Anlamadım ki şimdi :26: Hem aramızda 1 gün gösteriyor çizelge, hem de senin değerin benimkinin çoooook üstünde.

Benim sat 2 Şubat. 4 Mart Pazartesi değerim 68 çıktı. Salı günü olan randevumda değerim 3000'in üzerinde olur. Keseyi karından görebilirim dimi?

Kızlar hepinize iyi akşamlar bundan sonra Allah nasip ederse burda aranızda olacağım kabul ederseniz
bat 04.02.2013
7martta yani bu gün yaptığım kan tahliline göre hcg 1460....
haftaya çarşamba da doktora gideceğim inşallah

Kızlar aranızdan ayrılıyorum bu sabah bebeğimi kaybettim artık kasım annesi değilim..
Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

İyi akşamlar hanımlar doktordan çok güzel haberlerle geldim 5+ 2 günlükmüş pıtırcığım karnımdan baktı keseyi gördüm pirinç tanesi gibi bişey :))) herşey normal dedi rahminde de sorun yok dedi dış gebelik de değil rahmine yerleşmiş dedi işte o an rahatladığım andır:) ayın 25 tekrar gidicez kalp atışını duymak için rabbim kısmet ederse anlatmam mutluluğumu allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…