2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Benide eklermisiniz listeye sat 27 ocak Tahmini doğum 3 kasım bunu yazmayı o kadar bekledim ki anlatamam

bende seni çok özledim puffydiğiimm :) bende cok giremiyorum nete ama tele paket yapıp buraya takılırım artık, yardımlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.. :) bugün kesemizi gördük :) hamd u senalarrrr olsuunn... 2 hafta sonra da kalp atışı için gidicezz inş.. değerlerim çokça katlanınca ıkız sanmıştım ama bitanecikmiş benim bebeğimm :) oooyy gadasını aldığıımmmm.... :) eeee sizler nasılsınız arkadaşlarrr...? aranıza alın beni deeee.. listenize de alıınn.. sat 26 ocak :) tahmini doğum 3 kasım inş... muaaahhhh

Merhaba canim benim sat 29 ocak , ben tup oldugu icin 21 subatta hamile oldugumu ogrendim , 27 subatta degerim 3578 idi degerim cok yukseldigi icin 4 haftalikken keseyi gorduk , deger yuksek oldugu icin ikiz diye dusunmustuk ama tek kese gorduk
Bu arada keseyi karindan yapilan ultrasondan gormek icin bhcg 3000 veya ustu olmasi gerekiyor, nasipse pazartesi kalp atisini duyacagiz Allah hepimize nasip etsin

kızlar ben de hala gidemedim doktora, bugun yarın derken cuma günü gidicem inşallah :) bakalım keseyi görebilecek miyiz :18:
bende de bel ağrısı dışında şimdilik bir sıkıntı yok

Canim hayirlisi olsun insallah keseni gorursun, teyzelerinden selam soyle :)))

Merhaba canim , bence pazartesi yeni kan testini yaptir elinde testle git sali gunu doktora ayni gun zaman kaybetmemis olursun , bence kendi istedigin doktoru bekle hic kafani karistirma , keseyi dis ultrasonla gorebilmen icin bhcg en az 3000 olmali ve kalp atisi icin henuz erken tam 6 haftanin dolmasi gerekiyor
İnsallah sali gunu guzel habetlerle gelirsin

gunaydin herkeze hanimlar..sali gunu kan vermistim demin sonucumu aldim..950 olmus cumartesi gunu 354.8 idi..nasil yukselis iyimi sizce:S gerci hemsire hersey normal demis ama yinede dusunmeden yapamiorum...

Hosgeldin hayirlisi olsun , sancilar cok normal once tutunma sancisi oluyor sonrada rahim genislemeye hazirlandigi icin kadilma sancilari basliyor , yeni hamilelikse daha ultrasonda bir sey gzoukmez cok telas yapma, aklina takildikca sor bildigimiz yerlerdense cevap veririz....

Canım benim bildiğim 1000 üstü alttan , 6000 lerde karından görünyo bende o yüzden bekliyorum..............

Canim selam benim 3578 de ustten cok net gorundu , doktora sormustum bchg 3000 oldumu ustten gozukuyormus....

beni de ekleyin yaaaaaff :) ilk bebeğimm olucak inşaallaahhh... sat 26 0cakk... bebeğim de 3 kasım muhtemel doğum tarihi :) azı gitti çoğu kaldı aanayacağınız bacılaarr :)

Kızlar aranızdan ayrılıyorum bu sabah bebeğimi kaybettim artık kasım annesi değilim..
Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Cnm
GEcmis olsun iki kez yasadim bilirim
Neler hissettigini Allahim cabucak yerini doldursun guzelim uzulme hersey yoluna girer metanetli ol

Puffyy cim sorma calisan bir bayanim
Hem sirketin isleri hem tekstil isleriyle ugrasiyorum
Arada ugrayip sizi okuyorum tanloyu duzenliyorum
Bu arada isvicredeyim bnnde
Ailem burada cok sukur
Herkese hayirli uykular
InsAllah herkes mutlu huzurlu 40-41 hafta gecirir

Sizi ekliycem cepten giriyorum msj atsbilen msj atsin lutfen

ayy ne çabuk bir yıl geçti
geçen sene bu zamanlar aynı heycanı yaşıyorduk 2012 kasım anneleri olarak,
gerçi oğlum ekim çocuğu oldu ama yinede
hepinize sağlıklı, keyifli bi hamilelik diliyorum,
keyfini çıkarın kızlar

Saol canım şimdi çok daha iyiyim pazarteside troid için gidicem diğer doktoruma herşey şimdilik çok güzel inşallah hep böyle devam eder

Kiyamam sana sen calisiyorsunda Allah yardimcin olsun , kiloyu dert etme nasipse bir dogsun ona bakarken verirsin , sen sagligina bebgine dikkat et ne zorluklarla elde ettik , bir elindm geldigince uyu bas agrilarin icin , az kaldi kalp atisleri icin keseyi gordugune gore bu gelisiyr demek , gelisiyrsa gerisi kolay
Bende senin minisi opuyorum , iyi bak ona

Butun dualarin icin amin, calisma hayati zor Allah yarimcin olsun , ben 25 yil calistiktan sonra emekli oldum , simdi tadini cikariyorum....
Ailen yanindaymis cok guzel sana destek olurlar , hep beraber bebeklerimiz kucaklarimiza alalim insallah....

Allah anali babali buyutsun evladin gozunun onunde kocaman olsun , torunlarini gor insallah...
İsallah bizde o gunleri goruruz ...

Saol canım şimdi çok daha iyiyim pazarteside troid için gidicem diğer doktoruma herşey şimdilik çok güzel inşallah hep böyle devam eder

İnsallah hep bu gunku kadar huzurlu ve mutlu olursun ...

hoşgeldin arkadaşım tebrikler..

Kızlar aranızdan ayrılıyorum bu sabah bebeğimi kaybettim artık kasım annesi değilim..
Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

canım çok üzüldüm allah sabır versin. ama üzülme lütfen hayırlısı olsun. benim ablamda 2 kere düşük yaptı. doktoru öyle demişti ilk bebeğinmi bilmiyorum ama ilklerde genelde bebekten kaynaklıymış ve düşük ihtimali olan bebeklerde özürlü olma durumu ortaya çıkabiliyormuş. şimdi dünya tatlısı 7 yaşında bir oğlu var. birde düşük yaptıktan sonra babamı kaybetmiştik şimdi hala düşünürüz o bebiş düşmeseydi belki ablam hamile olduğu için gelemicekti ve babamı göremicekti belki. o yüzden herşeyin hayırlısı. dualarım seninle en kısa zamanda tekrar hamile kalman için

evet ilk listeye baktığımda görmüştüm senle aynı olduğumuzu
kaç düşük yaptınki cnm
benimde ilk im düşük düşükten 5 yıl sonra gelen kızım şimdi 3 yaşın da rabbiime sonsuz şükürler olsun çok aradık zor bulduk
ama şimdiki mercimek kendi gelen oldu

Hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz umarim guzel uyumusunuzdur
Gunesli bir isvicreden herkese selam

Iki yil icinde iKi dusuk
Oldu kizim 13 yasinda o cok istiyor kardesi olsun onun guzel yuzunun hatrina olur insAllah

Merka ettim cnm seni ne yaptin insAllah aramizda olursun hadi ver mujdeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…