hoşgeldin arkadaşım tebrikler..
Kızlar aranızdan ayrılıyorum bu sabah bebeğimi kaybettim artık kasım annesi değilim..
Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben de bu sabah kanamayla uyandım. Doktora gittik. Değerlerim düşmüş, kimyasal gebelikmiş. Kasım annelerine hayırlı doğumlar diliyorum.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize ve kadınlar günümüz kutlu olsun
hadi yaaaaa uzuldum canımmmm rabbım bırdaha nasıp etsın ınsallah saglıkla sıhhatleBen de bu sabah kanamayla uyandım. Doktora gittik. Değerlerim düşmüş, kimyasal gebelikmiş. Kasım annelerine hayırlı doğumlar diliyorum.
bende bır usuyorum bır ates basıyor nıeyse anlamadımbuarada gunaydin hepinize hanimlar..ay sirf muge anli icin sabah erkenden kalktim yani cok heyecanli ahhh ahhh..sizler nasilsiniz napiosunuz bakalim..buarada ben geceleri uyuyamiorum gunduz 1 2 saat uyuyorum gece 12 de uykum gelio yatiorum ama gecenin 3 unde kalkiorumm nie acaba ates basio nie bastigini biliorum da anlam veremiorum ya..sizde de oluomu:)
hadi yaaaaa uzuldum canımmmm rabbım bırdaha nasıp etsın ınsallah saglıkla sıhhatle
bende bır usuyorum bır ates basıyor nıeyse anlamadım
muge anlıyımı ızlıyorsunnnnnaman bebek etkılenmesın dur kız ac muzık dınleett
progestan kullanıyorsan o uykunu getırıryordur
yok cnm folicden baska ilac kullanmiorum:)) doktorum daha vermedi ole normalde gelior yanii..ay zaten drum yanina gidince gulesim geliorbisey konusamiorum daha dogrusu kocisim konusuo da neyse bende de aynisi oluo ates baskio aciorum ustumu sonra usuorum sariliorum yorgana:)) ay oda alissin da beraber izlicez dunyaya geldiginde hahahaha..
Ben de bu sabah kanamayla uyandım. Doktora gittik. Değerlerim düşmüş, kimyasal gebelikmiş. Kasım annelerine hayırlı doğumlar diliyorum.
günaydın kızlarrrrhayırlı cumalar olsun :) kadınlar günümüz kutlu olsun. bendede acaip bi üşüme var. bu arada doktor bana eğer hamileysen elevit kullan demişti ben kullanıyorum sizi merak ettim. birde hergün 2 ceviz 5 fındık 5 badem yiyorum hatta şimdi yedim :) siz neler yiyosunuz. bu arada tamamen bir bulantım yok ama midem bi garip bazen birden acıkıyorum yerken hiçbirşey yok ama yedikten sonra afedersiniz böyle midem kaynıyor gibi oluyor. bunu önlemek için ne yapılmalı bildiğiniz birşey varsa öneririseniz sevinirim. bu arada reklamama girer bilmiyorum ama migrosta bütün cilt bakımları %50 indirimli gidip aldımda sizede haber veriim dedim ilk 3 ay krem dahi sürmeyin deniyor doktorum ne dicek bilmiyorumda ellerim çok kuru mecbur sürüorum yüzüme sürmüorumda 3 aydan sonra kullanırım dedim. birde saç boyama işi nasıl olacak. boyayanda var boyamayanda beyazlarım çıkmaya başladıda kendimi kötü hissediorum :26:
Cnm
GEcmis olsun iki kez yasadim bilirim
Neler hissettigini Allahim cabucak yerini doldursun guzelim uzulme hersey yoluna girer metanetli ol
Puffyy cim sorma calisan bir bayanim
Hem sirketin isleri hem tekstil isleriyle ugrasiyorum
Arada ugrayip sizi okuyorum tanloyu duzenliyorum
Bu arada isvicredeyim bnnde
Ailem burada cok sukur
Herkese hayirli uykular
InsAllah herkes mutlu huzurlu 40-41 hafta gecirir
canım çok üzüldüm allah sabır versin. ama üzülme lütfen hayırlısı olsun. benim ablamda 2 kere düşük yaptı. doktoru öyle demişti ilk bebeğinmi bilmiyorum ama ilklerde genelde bebekten kaynaklıymış ve düşük ihtimali olan bebeklerde özürlü olma durumu ortaya çıkabiliyormuş. şimdi dünya tatlısı 7 yaşında bir oğlu var. birde düşük yaptıktan sonra babamı kaybetmiştik şimdi hala düşünürüz o bebiş düşmeseydi belki ablam hamile olduğu için gelemicekti ve babamı göremicekti belki. o yüzden herşeyin hayırlısı. dualarım seninleen kısa zamanda tekrar hamile kalman için
Seninde kadınlar günün kutlu olsun canım benim arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı hamileyken saçını boyuyordu hiçbir sorun yaşamadı söylemek istedim. Doktorum banada günde bir avucu geçmemek kaydıyla ceviz fındık ve badem yememi söyledi birde yarım kilo süt ve süt ürünleri tüketmemi söyledi bitki çaylarından yeşilçayı az tületmeliymişiz çayıda açık tüketmelisin dedi yani benim mutlulukdan anlayabildiklerim bunlar :))
bende seni çok özledim puffydiğiimm :) bende cok giremiyorum nete ama tele paket yapıp buraya takılırım artık, yardımlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.. :) bugün kesemizi gördük :) hamd u senalarrrr olsuunn... 2 hafta sonra da kalp atışı için gidicezz inş.. değerlerim çokça katlanınca ıkız sanmıştım ama bitanecikmiş benim bebeğimm :) oooyy gadasını aldığıımmmm.... :) eeee sizler nasılsınız arkadaşlarrr...? aranıza alın beni deeee.. listenize de alıınn.. sat 26 ocak :) tahmini doğum 3 kasım inş...muaaahhhh
günaydın kızlarrrrhayırlı cumalar olsun :) kadınlar günümüz kutlu olsun. bendede acaip bi üşüme var. bu arada doktor bana eğer hamileysen elevit kullan demişti ben kullanıyorum sizi merak ettim. birde hergün 2 ceviz 5 fındık 5 badem yiyorum hatta şimdi yedim :) siz neler yiyosunuz. bu arada tamamen bir bulantım yok ama midem bi garip bazen birden acıkıyorum yerken hiçbirşey yok ama yedikten sonra afedersiniz böyle midem kaynıyor gibi oluyor. bunu önlemek için ne yapılmalı bildiğiniz birşey varsa öneririseniz sevinirim. bu arada reklamama girer bilmiyorum ama migrosta bütün cilt bakımları %50 indirimli gidip aldımda sizede haber veriim dedim ilk 3 ay krem dahi sürmeyin deniyor doktorum ne dicek bilmiyorumda ellerim çok kuru mecbur sürüorum yüzüme sürmüorumda 3 aydan sonra kullanırım dedim. birde saç boyama işi nasıl olacak. boyayanda var boyamayanda beyazlarım çıkmaya başladıda kendimi kötü hissediorum :26:
Günaydın herkeze hayırlı cumalar,herkezın kafdınlar gününü kutlarım.benim de arkadaşım senin yaşadıklarını yaşıyorum midem kaynıyor sanki çok uykulu yatağa girşyorum ama çok zor uyuyorum ateş basmaları bende önceden de oluyordu.İlaç olarak folıkasit,elevit ve b12 alıyorum ama doktor bana sadece folik asit vermişti gerçi bu doktor kendi doktorum değil ama kendi doktorum ne der bilmiyorum haftaya randevu alıcam bende kalp atışlarını duymak istiyorumbide tam olarak ne kadarlık olduğunu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?