2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Cnm bnmm sat 22 ocak 20 subatta implasyon kanamasi oldu
24 subatta hamile oldugumu ogrendim 4 martta dra girtim 6 hafta bitmis olacakti
Dr bakti rahim gebelige hazir defi bebegin yatagida var defi hamilesin fakat cok yeni defi
Gec dollenme olabilir defi kan tahlili 155 cikti yeni hamilesin yada ters giden birsey var defi
Eger kanamsn sancin olursa hastaneye git dedi
Hesabima gire gittigimde dra ya 3 haftalikti yafa 4 o nedenle goremedik sali yine gidicem
Sendede ole gec dollenme olabilir yemene dikkat et sut yogurt findik badem ceviz
Pekmez ye folik adide devam et
Uzulme cnm bebegin seninle olacak

Herkese günaydın güzel anneler bizi uyku tutmadı bebişimle birlikte yoğurt yiyoruz biz...

Cnm bizde uyuyamadik sut ictik ciftlik sutu gittim aldim
Bide guzel yogurt yaptim cam kavonozlara doldurdum ole mayaladim
InsAllah emeklerimizin karsiligini aliriz

canım ben araştırdım biraz ama pastörize olmamış sütü içmeyin diyorlar o yüzden bende yogurdumu evde mayalıyorum şütçüden alıp ama sütü paket sütlerden içmeye başladım ne bileyim istersen bi bakın sende nette .bu bebişler çok nazlı olacak teyzeleri.

Berencim sanada gunadin hayirli sabahlar miniginle
Bubah da kahvaltiya gidicez 23 nisan icin turk okulu kahvalti duzenledi hem yixip hem plan program konusucaz
Bn de hortlafim sabah sabah esim horulduyordu ciktim odadan biraz koltukta uzanicam
Saat burada 6.13 kuslar cuvil civil otmee basladi ilkbaharin habercileri
Havalat iyi gidixor tsirtle cikilir o derece yani
Hafta arasi kar yagacsk defiler ya bakalim bu havalar hasta etmese bari bizi

nerdesin canım sen yani hangi ülkede.

Iyi kaynattim ama napcaz sindi gozum gibi bakuyom yavruma iki dusukten sonra
Allahima emanet insAllah o koruyacaktir insAllah
Kizlarda gecen bahsetti taze olsun defiler afffffff

ıyi kaynattim ama napcaz sindi gozum gibi bakuyom yavruma iki dusukten sonra
allahima emanet insallah o koruyacaktir insallah
kizlarda gecen bahsetti taze olsun defiler afffffff

evet canım bebişlere iyi bakmak lazım benim 10 yıl da geldi melegim bide tüp bebiş olunca daha bi dikkat eder oldum rabbim korusun hepimizin yavrularını biran önce kasım gelsinde peşpeşe doguralım şu bebişleri

nerdesin canım sen yani hangi ülkede.

10 yil dile kolay cnm saglicakla gelsin ikiz olma ihtimali yokmu
Cnm cepten gitiyorum
Sarzim bitiyor kapanirsa otamatik cikarim
Kenfinize ici bakin biraz sende yat dinlen elini karnina koy salavat getir
99 kere Ya Mubdi oku rabbim miniklerinizi korusun

tek embriyo konuldu canım oyüzden tek heralde bakalım ayın 21 kese görmeye gidicez tek olsunda benim olsun.canım güzel oldu sabah sabah muhabbet öpüyorum senide miniginide evet dediğin gibi biraz daha gidip yatmak lazım.hoşçakal.

canim yurt disindayim mecburen kendi dr um a gitmeliyim zaten başka bi jinekolog da bulsan kendi dr una randevun oluo gitmelisin yani bekledik bu zamana kdr rabbim e hamd olsun 2 gunumuzzzz kaldi teyzesiiii accik kaldi inşallah hem keseyi goruruz hem de kalp atisini duyariz bebeisimin muckkkkkk

[/QUOTE]

canım liste için çok teşekkürler... eklemişsin onun için de ayrıca teşekkürler insanın kendini orda görmesi mutluluk verici

bu arada yarın dr gidicem tekrar ve tekrar kan ve idrar testi yapılacak biliyorsunuz cuma günü gitmiştim ve bişey gözükmüyor demişti inşallah herşey normal seyrindedir ... Allah ım mutluğumuzu sevincimizi yarım bırakmasın (amin) dualarınızı bekliyorum

nasılsınız bacılaaaaarrr :) ne var ne yookkk.. kaynanacımlar gelio yarııınn... kocişe evi süpürttürcem :) hahaayy

gunaydin hanimlar..ay bisi sorucam dun cok sancim oldu sol kasigimda bide dun baya gezdim ondan oldu sanirim bu agri bide topuklu giyinince ..vurup kacan cocuklar olur ya ayni sancimda bana oyun oynadi:S gittim acile parmak yedim e burada normal pöff neyse rahim iyi dedi kanamada yok dedi vajinal ult. bakti kese var ama bebek yok dusukde olabilir dedi ama daha cok erken dedi cok moralim bozuldu yaa 5+4 uz bugun. ayin 19 unda gorunur insallah..saliya kadar 4444 tefriciye duasini okicam insallah...

aynen canimda zor valla beklemek Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsinde senin ne zaman kontrolun???

başakcım doktor 28 marta randevu verdi ama daha ço var sanırım hem keseyi hem de kabp atışı duyulacak seninki ne zaman bel ağrın da oluyo mu benim arada oluyo

nasılsınız bacılaaaaarrr :) ne var ne yookkk.. kaynanacımlar gelio yarııınn... kocişe evi süpürttürcem :) hahaayy

mehlikacımmm walla iyi yapıyon bebişler olana kadar süpürme yok benim de misafirlerim var benim kociş koşturp duruyoo bebişlere bi şey olacak diyee ayy kıyamam benn yaa

mehlikacımmm walla iyi yapıyon bebişler olana kadar süpürme yok benim de misafirlerim var benim kociş koşturp duruyoo bebişlere bi şey olacak diyee ayy kıyamam benn yaa

bebişlere derkeeeennnn :) ikiz mi kııızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…