- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
kızlaaarrr :) hayırlı akşamlar.... nasılsınız? keyifler nasıll?
İyi akşamlar canım tahmini doğum tarihlerimiz aynı benimde 3 kasım
sağol canm senin bebişin de hayırlı olsun inşallahevet satımız aynı ben de tekrar 18 inde gidicem kalp atışları için :) inşallah sağlıkla devam eder hamişliğimiz
UZULME buu tur durumlarda bekelyecesin druna kulak asma kan degein yukselecek eminimSelam arkadaşlar bende kasım annesi olabilirim.Geçtiğimiz salı günü kan verdim perşembe sonucunu aldım 101.97 çıkmıştı.Sağlık ocağındaki aile hekimim hamile olduğumu fakat adet tarihim çok geçtiği için boş gebelik olabileceğinden şüphelendi.Pazartesi tekrar kan vericem değer çoğaldımı diye ona göre kadın doğumcuma gidicem.Ama çok korkuyorum tam sevinemedim bile inş. boş değildir.Rabbim bizi sevindirir.Aranızda benim gibi olan yada tanıdğı olan varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim.
kuzum grup acik bide ole deneyelimGurbetcigim nasilsin , bekleme ne zaman bitiyor , doktora yine ne zaman gidecektin
Bende deniyorum olmuyor , bir daha uğraşacağım
ovu topiginden arkadasim senide eklerim cnm bnmmgurbetguzeli benim de sat 1 şubat bdt 8 kasım ilk bebek eklersen sevinirim
Benı de eklermisin tahmini doğum 6 kasım ilk gebelik yaş 32 son bat 11 ocak ama benimki geç döllenme o yüzden 28 şubat yazabilirsin.
merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olucam hayırlısıyla.sat 7 şubat beklenen d.tarihi 14 kasım 2.bebek
2009 temmuz annesiydim kızım şuan 3 buçuk yaşında.
slm arkadaşlar allah nasip ederse benim de bebeisim kasim bebeisi olacak , subat topiğinde ki arkadaşlar gelmişler bile ohhhh ohhhh mehlikaa pufy demek buralardasiniz artik haaa
ay :) ne gözel gıı.. pek sevindiim.... bebeğinin kesesini gördünmü? kalp atışı için ne zaman gideceksin???
iyvaaaaahhhh yakalandııık puuffy'diğiiimmmm :) hoş geldin bacııııımm...
Perşembe günü gördüm keseyi ayın 25 de kalp atışını duyucaz allah nasip ederse sen peki ne yaptın gördün mü keseyi
aşkolsun kustuk biz size .....hihhhhh....demek bizden biktiniz artik hosbulduk bacimm nasil gidio ?
fazla yuvarlanmayin kizzzzzkusmeeeee yaaa :) sende geeellll. . . Iyıyız napalımmm yuvarlanıp gıdıyoruz yavrucağımlaaa. . .sen napannn?
oooooo şubatçılar gelmiş ayyyy ben kalmışımmkızlar yaa benden leke geliyo bi de kahverengi pıhtı gibi bi şeylar geliyo özellikle de jelden sonra korkuyorumm bu durumu yaşayan var mı
oooooo şubatçılar gelmiş ayyyy ben kalmışımmkızlar yaa benden leke geliyo bi de kahverengi pıhtı gibi bi şeylar geliyo özellikle de jelden sonra korkuyorumm bu durumu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?