2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlaaarrr :) hayırlı akşamlar.... nasılsınız? keyifler nasıll?

merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olucam hayırlısıyla.sat 7 şubat beklenen d.tarihi 14 kasım 2.bebek
2009 temmuz annesiydim kızım şuan 3 buçuk yaşında.

çarşamba kese yi görmek için gidicez inşallah herşey yolunda gider.rahat ve huzurlu bir hamilelik geçiririz.

UZULME buu tur durumlarda bekelyecesin druna kulak asma kan degein yukselecek eminim
Gurbetcigim nasilsin , bekleme ne zaman bitiyor , doktora yine ne zaman gidecektin
Bende deniyorum olmuyor , bir daha uğraşacağım
kuzum grup acik bide ole deneyelim
ben beklemdeyim sali randevum var insallah
gurbetguzeli benim de sat 1 şubat bdt 8 kasım ilk bebek eklersen sevinirim
ovu topiginden arkadasim senide eklerim cnm bnmm
Benı de eklermisin tahmini doğum 6 kasım ilk gebelik yaş 32 son bat 11 ocak ama benimki geç döllenme o yüzden 28 şubat yazabilirsin.

merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olucam hayırlısıyla.sat 7 şubat beklenen d.tarihi 14 kasım 2.bebek
2009 temmuz annesiydim kızım şuan 3 buçuk yaşında.

ekledim kizlarr

slm arkadaşlar allah nasip ederse benim de bebeisim kasim bebeisi olacak , subat topiğinde ki arkadaşlar gelmişler bile ohhhh ohhhh mehlikaa pufy demek buralardasiniz artik haaa

slm arkadaşlar allah nasip ederse benim de bebeisim kasim bebeisi olacak , subat topiğinde ki arkadaşlar gelmişler bile ohhhh ohhhh mehlikaa pufy demek buralardasiniz artik haaa

iyvaaaaahhhh yakalandııık puuffy'diğiiimmmm :) hoş geldin bacııııımm...

Perşembe günü gördüm keseyi ayın 25 de kalp atışını duyucaz allah nasip ederse sen peki ne yaptın gördün mü keseyi

bızde persembe gorduk keseyı teyzesı :)21ınde de kalp atısı ıcın gıdıcez ınsaallah. . . Kan degerlerınnasıldı pekı

oooooo şubatçılar gelmiş ayyyy ben kalmışımm kızlar yaa benden leke geliyo bi de kahverengi pıhtı gibi bi şeylar geliyo özellikle de jelden sonra korkuyorumm bu durumu yaşayan var mı

kusmeeeee yaaa :) sende geeellll. . . Iyıyız napalımmm yuvarlanıp gıdıyoruz yavrucağımlaaa. . .sen napannn?
fazla yuvarlanmayin kizzzzz biz de oturuoz bebeisimle hem tv islioz hem face e girioz hemde sizleri takip ediozzzzz

oooooo şubatçılar gelmiş ayyyy ben kalmışımm kızlar yaa benden leke geliyo bi de kahverengi pıhtı gibi bi şeylar geliyo özellikle de jelden sonra korkuyorumm bu durumu yaşayan var mı

hayirdir inşallah canim benim ne zamandir gelio dr unu aradin mi?

cnm dikkat et jel derken iliskiden öncemi kullaniyorsunnn ne jeli buu

gecen dr a gittin ya kan testi yaptın mi tekrar kac cikti değerin canim yaaa

merhaba kızlar herkesin bebeşi sağlıkla gelsin inşaallah ...benide eklermisiniz.2. bebişim inşaallah sat 06.02.2013

bu arada benim kasıklarımda acayip ağrı var yaa...haftaya keseyi göreceğiz inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…