2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bugüne kadar gayet iyiydim bugün midem ekşiyor ve kafamı kaldıramıyorum :44: başım çok fena ağrıyor acaba normal midir bu şekilde hissedenler var mı

iyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım satım 6 şubattı dün doktor onayıyla hamile olduğumu öğrendim müthiş bi duygu. Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. umarım benide aranıza alırsınız :)) muhtemel doğum tarihim 13 kasım

amin cnm hayırlı olsun hoşgeldin

oooooo şubatçılar gelmiş ayyyy ben kalmışımm Kızlar yaa benden leke geliyo bi de kahverengi pıhtı gibi bi şeylar geliyo özellikle de jelden sonra korkuyorumm bu durumu yaşayan var mı

crıone jelmı kullanıyorsun cnm bendende pembe leke seklınde cok az gelıyordu
ama suan gectı cok sukur kanama seklınde gelmıosa sorun yok

selam kızlar nasılsınız ay bugun gelmedım koçişle gezmeye gıttık baya kaynatmıssınız
onceden kımsecıkler yoktu yahu Baya dolustuk
Boynum oyle tutuldukı bogazımdan batıyor beynıme kadar cok degısık bır agrıı gırıyor ya
anlamadım gıttı doktora gıdıcektık ama oda fılm ıstıcek hap vs verıcek of nasıl dayanıcam bılmıyorum
onerısı olan varmı kızlar sıcak su koydum ama gecmedi

İyi geceler kızlarrr benımde basım cok agrıyor okudum netten normalmıs ılk 3 ay bas agrısı su 3 ayı atlatırız hayırlısıyla bıda rahat etcez ınsallah :)

Kalp atısını duyan annişler kacıncı haftada nerden duyuldugunu yazarlarsa ben carsamba gunu gıtcem kısmet olursa kalp atısını duymaya doktorum karından duyamazsak vajınal ultrasonla bakarız mutlaka bu hafta duymammız lazım kalp atısını dedı keseyı cok sukur gorduk ama bebıs gozukmedı daha ıcınde

İyi geceler kızlarrr benımde basım cok agrıyor okudum netten normalmıs ılk 3 ay bas agrısı su 3 ayı atlatırız hayırlısıyla bıda rahat etcez ınsallah :)
AY NE BAS AGRISI CANIM YA COK DEGISIK BIR AGRI buuuuu dayanamıyorumm doktorada gıtmek ıstemıyorum zaten 5 hap alıyorum 3 ayyı atlatınca zaten ınanıcam ben hamıle olduguma rabbım ınşallahhhh o gunlerıde nasıl eder

bende keseyı gordum ama vajınal gozuktu persembe gene gıdıcem karından bakıcak bu sefer beklemek coook zorrr

Çokkk zor ya beklemek tatlım çok hemde ben bıde cok sabırsız ınsanım kısılık olarak bebıslerımızı ınsallah kucagımıza almayı nasıp eder ALLAHIM...

Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür:
''Allah'ım gidecegim ve orada ne yapacağım bilmiyorum.''
*Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek
''Allah'ım onların dilini bilmiyorum.Onlarla nasıl anlasacagım,nasıl iletisim kuracagım?''
*Senin için yarattıgım melek,sana onların dilini ögretecektır.
''Allah'ım duydugum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış.Onlarla nasıl basa
çıkacagımı bılmıyorum.''
*Senin için yarattıgım melek,seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır.Merak etme.
''Allah'ım sana tekrar nasıl donecegım?''
*Senin için yarattıgım melek,bana nasıl donecegını sana anlatacaktır.
Derken melekler gelir ve dunyaya gıtme zamanının geldıgını soylerler ve çocugu
Allah'ın huzurundan gotururlerken bebek tekrar sorar;
''Allah'ım benım için yarattıgın melegın adı ne?''
*Adının onemi yok;
ama,sen ona
ANNE DİYECEKSİN!!!

Çokkk zor ya beklemek tatlım çok hemde ben bıde cok sabırsız ınsanım kısılık olarak bebıslerımızı ınsallah kucagımıza almayı nasıp eder ALLAHIM...

bende oyleyım valla bıde ben zor bulunca bebegı dahaada sabırsızım :2:

ay filizcim çok ilginç aynısı bana oldunerenin nasıl ağrıdığını bile tarif edemiyor insan ben 1 şişe suyu 1 nefeste içince oldu 2 gün içinde kendiliğinden geçti canım çok geçmiş olsun

ama bu çokk duygulu

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız var mı aşerme durumları eşler yollanıyor mu biryerlere :))) ben sadece tuzlu yemek istiyorum

bu aşerme ne zaman olucak yaa bekliyorum gelmiyoo canım özellikle bi şi istemiyoo demek ki o zamana daha gelmemişim

ay filizcim çok ilginç aynısı bana oldunerenin nasıl ağrıdığını bile tarif edemiyor insan ben 1 şişe suyu 1 nefeste içince oldu 2 gün içinde kendiliğinden geçti canım çok geçmiş olsun

ciddimisin canım yaa bogazım boynum bole tuaf bır agrı tutuldu gıbı kafamı cevıremıyorum yaa delı oldum doktorada gıdemıyorum kesın fılm ıster cunku ..
bende cok su ıctım ama gunde 2 3 lıtre su ıcıyorum doktorun tavsıyesıyleee
ınsallah hemencecık gecerrr dayanılcak gıbı agrı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…