ciddimisin canım yaa bogazım boynum bole tuaf bır agrı tutuldu gıbı kafamı cevıremıyorum yaa delı oldum doktorada gıdemıyorum kesın fılm ıster cunku ..
bende cok su ıctım ama gunde 2 3 lıtre su ıcıyorum doktorun tavsıyesıyleee
ınsallah hemencecık gecerrr dayanılcak gıbı agrı degıl
aaaaaaaaaa aynısı benımde yaaa şaka gıbı ne agrısı oldugunu cozemedım sınırden bugun aglıcaktım yaa acayıp bır agrı sırtıma kadar batıyor resmen ınsallah benımde 2 gune gecer yoksa doktora gıdıcem mecburyutkunurken boğaz ve ense arasında batan bi ağrıydı umarım aynısı değildir çok iğrenç bişeydi inşallah tekrarlamaz
aaaaaaaaaa aynısı benımde yaaa şaka gıbı ne agrısı oldugunu cozemedım sınırden bugun aglıcaktım yaa acayıp bır agrı sırtıma kadar batıyor resmen ınsallah benımde 2 gune gecer yoksa doktora gıdıcem mecbur
yemek yerken bıle agrıyor beynıme kadar cıkıyor agrısı
,nşallah seni fazla üzmeden çabucak geçer canım ben çıkıyorum iyi uykular güzel anneler...
inşallahh öyledir canımm yaa 2 emriyoydu ama değerim 12.gün 66 olunca ikizden indim teke doktor da tek olabilir dedi bebişşler sürprizz yapsın banaaaa
Aynı durum bende de var eşim çok korkmuştu gebe değilken herşeyi isteyen hamile kalınca neler ister diye ama tık yok:))hiç aşerme durumu yokhatta hamile değilken daha çok aşererdim ben herşeye :107:
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsiniyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım satım 6 şubattı dün doktor onayıyla hamile olduğumu öğrendim müthiş bi duygu. Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. umarım benide aranıza alırsınız :)) muhtemel doğum tarihim 13 kasım
Ben varım canım malesef kilolu gebe kaldım doktorum hamileyim diye yemeğe verme kendii dedi pilav makarna ekmek börek yeme dedi zaten iştahım kapandı çok ilginç hergün kendimi yormadan yürüyüşler yapıyorum en azından kendi yağlarım gitsin diye :))kızlar benim gibi kilolu hamile kalan var mı aranızda kilo kontrolü için önerisi olan var mı
Annelere çekilir denir hep anneme sordum nelere aşerdin diye hiçbirşeye dedi miğdesi bile bulanmamış inşallah ona çekmişimdir rahat gebrlik geçiririm allahın izniylebu aşerme ne zaman olucak yaa bekliyorum gelmiyoo canım özellikle bi şi istemiyoo demek ki o zamana daha gelmemişim
Günaydın canım sana ve bebişine :)))))kasım ayının güzel anneleri ve bebişleri GÜNAYYDIINNNN
kızlar kızlar ben de kasım annesi olacağım inş, muhtemelen 8 kasım :) acayip heyecan var, perşembe gidip kalp atışlarını duyacağım inşşheycandan benim kalbim durmazsa tabii
Aynı durum bende de var eşim çok korkmuştu gebe değilken herşeyi isteyen hamile kalınca neler ister diye ama tık yok:))
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin
Ben varım canım malesef kilolu gebe kaldım doktorum hamileyim diye yemeğe verme kendii dedi pilav makarna ekmek börek yeme dedi zaten iştahım kapandı çok ilginç hergün kendimi yormadan yürüyüşler yapıyorum en azından kendi yağlarım gitsin diye :))
Annelere çekilir denir hep anneme sordum nelere aşerdin diye hiçbirşeye dedi miğdesi bile bulanmamış inşallah ona çekmişimdir rahat gebrlik geçiririm allahın izniyle
Günaydın canım sana ve bebişine :)))))
Günaydın kızlar nasılsınız bebşler nasıl ben bugün tekrar kan verdim değerim yükselmişmi diye dayanamadım eczaneden test aldım çift çizgiyide gördüm bir senedir o kaç defa yaptım hep tek çizgi Rabbime ükürler olsunki bana çift çizgiyi gösterdi.Kan testi yarın öğleden sonra çıkacakmış biz çarşamba günü gidicez doktora o kadar heyecanlıyımki acaba kaç haftalık kese gözükücekmi bunları çok merak ediyorum.
Günaydın kızlarsizlere sorularım olacak doktora gittiniz mi ne testleri yaptı ne ilaçları kullanıyorsunuz ? Ben gittim reglimi 4 gün geçince göbekten ultrasobla görmedi kan testinde çıktı folbiol kullan ve kalsiyum kullan dedi haftaya tekrar gel ayrıntılı test tsh bide başka bişey daha dedi ultrasobla görürüz dedi yaaa çok heyecanlı ilk hamileliğim çok tecrübesizim :))
Günaydın kızlar nasılsınız bebşler nasıl ben bugün tekrar kan verdim değerim yükselmişmi diye dayanamadım eczaneden test aldım çift çizgiyide gördüm bir senedir o kaç defa yaptım hep tek çizgi Rabbime ükürler olsunki bana çift çizgiyi gösterdi.Kan testi yarın öğleden sonra çıkacakmış biz çarşamba günü gidicez doktora o kadar heyecanlıyımki acaba kaç haftalık kese gözükücekmi bunları çok merak ediyorum.
Hamile olduğumu kandan biliyodumda sırf o çift çizgiyi görmek için yaptım. Senin kanda kaç çıktı beta hcgcanım ya bende önce kanda gördüm ama idrarda görünce insan daha bi seviniyo bu arada bebişin hayırlı uzun ömürlü olsun.
hayırlı olsun bebişin .allah bizede gösterir inşallah çift çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?