2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Sorunda son adet tarihim zaten ben pcolu olduğum için en son 1 ocakta adet oldum çok büyük bi geçikmeden sonra hamile kalmışım

yamuk kese hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar
son adet tarihlerimiz hemen hemen aynı ama bende ne bulantı ne baş dönmesi hiç birşey yok.anormal bir gebelik yaşıyorum sanırım
Kafana takma canım şimdi bazı insanlarda bu belirtiler olmuyomuş belkide seninde öyledir.Kafana takma iyi düşün iyi olsun inş.

Evet canım testim tekrarlandı bakalım ne çıkıcak Allah hepimizin yanında olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inş.

Gunaydin kuzumun tetzeleri.
Kontrole giden teyzeleri insallah güzel haberlerle gelirler. Yeni gelen teyzeleri hoşgeldiniz.
Bizde yarin doktora gidiyoruz inşallah kesemizi görürüz.
İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin:)
Hayırlı haberlerle dönersin canım inşallah napalım bebişler için katlanıcaz midelerimize :)

Ben doktoruma gittiğimde bana 5+2 dedi ve karnımdan gördü keseyi içini ferah tut kan değerinde gayet iyi

Bende geçen salı yaptırdığımda bu değeri gördük bugün tekrar kan verdim inş. yükselmiştir çarşamba günü doktora gidicez inş. keseyide bebeğide görürüzde içim bi ferahlar inan kaç gündür uyuyamıyorum

Yükselmiş yükselmiş sikma canini. Sonucu alinca haber ver bizlerede. Çarşamba inşallah bebisi ve keseyide görürsün canım

filizcim sende hamilesin demek çok sevindim.rabbim kucağına almanıda nasip etsin.normal doğum yapıp pkodan kurtuluruz inşallah
Canım sendemi pcolusun bende 5 yıldır neredeyse pcoluyum 1 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum çok şükür Rabbim nasip etti.Normal doğumla pcodan kurtuluyomuymuş inş. bunu öğrendiğim iyi oldu normal olması için çabalıycam kurtuliyim bu hastalıktan Allah beterinden saklasın ama çok zor

İnş. canım çok sağol morel verdin bana haber veririm tabiki haftası belli olsunda bende gebelik takvimimi oluşturayım

Değere bende çok takmistim kafama o yüzden sen takma :-D yükseliyor insallah. Simdide baska şeye taktim kafayi onuda yarin aşacağız insallah sonra bende takvim olustururum inşallah

hemde polikistik overin en ileri haliyim
23 yaşındayım kendiliğimden 1 kere bile adet olmadım.kıllanma hatsafhada
allaha şükür ilk denemede femara +çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.
doktorum normal doğum yaparsam herşeyin düzeleceğini söyledi.buna bende çok sevindim

Seninde hayırlı uğurlu olsun tatlım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Beni çok ileri derece değildi glukofenle 40 günde bir oluyodum adet kıllanma ve kilo var bendede 1 kere takibe gittim ama olmadı sonra evimizi taşıdık felan bektım 40 günüde geçti nerdeyse 1 ay geçti kan testi yaptırdım 101.97 çıktı ama aile hekimi beni korkuttu boş gebelik olabilir dedi bugün test yenilendi bakalım ne çıkıcak

hehee :)internetten talep etmistim sonra aklima geldi ben orada calistim neden talep ediyorum ariyim ben geliyorum diyim dedim :))

bende 5 gün önce ögrendim ve şu 5 haftalık hamileyim çok başka bir duygu o kadar heyecan werıcı bıseykı bı an once bebegımı hıssetmek ıstıyorum :) rabbım isteyen herkese nasıp etsın ınsallah beklemek cok zor bısey cunku ben 10 aydır bugunu beklıyordum rabbım dualarımı kabul ettı :)

bende hiç bir ilaç fayda etmiyordu.bu arada halen glukofen kullanıyormusun ?hamile olup 9 ay kullananlar varmış benim doktorum pek önermedi.onaylasaydı devam etcektim.
değerin çok güzel çıkmış canım.sadece kan testiylemi boş gebelik olabilir dedi.bence gayet iyi giden bir hamileliğin var hiç canını sıkma
kadın doğum doktorları aile hekimlerine fazla itimat etmeyin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…