canım o değere çok takılma hafta hesabına son adet tarihinden bakılıo ama kiminde erken döllenme kiminde geç oluyormuş. benim mesela tam 4. haftada 2053 mü neydi. ablamda son adeti biter bitmez hamile kalmış onunda 4 haftalıkken daha yüksekti
Kafana takma canım şimdi bazı insanlarda bu belirtiler olmuyomuş belkide seninde öyledir.Kafana takma iyi düşün iyi olsun inş.yamuk kese hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar
son adet tarihlerimiz hemen hemen aynı ama bende ne bulantı ne baş dönmesi hiç birşey yok.anormal bir gebelik yaşıyorum sanırım
ben de acaba benim ki mi çok yüksek diye evhamlanıyorum zaman zaman... çünkü dış ya da boş gebelikle ilgili biç bir şey bilmiyorum Allahın izniyle iyidir sağlıklıdır bebeişlerimiz Allah nasip etsin... o kadar çok istedim , diledim ki bebeğimi hayırla sağlıkla geldiğine inanıyorum inşallah Allaha emanet hepsi...
İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin:)Gunaydin kuzumun tetzeleri.
Kontrole giden teyzeleri insallah güzel haberlerle gelirler. Yeni gelen teyzeleri hoşgeldiniz.
Bizde yarin doktora gidiyoruz inşallah kesemizi görürüz.
Hayırlı haberlerle dönersin canım inşallah napalım bebişler için katlanıcaz midelerimize :)Günaydın güzel anne adayları, bugun 1 de doktora gidiyorum dualarınızı eksık etmeyin inşallah kalp atışlarını duyarım.Bu arada cumadan beri çok kötüyüm hele dün kabus gibiydi sürekli midem bulanıyor ve çıkartıyorum doğru dürüst yemek falan da yiyemiyorum çocuk nasıl beslenecek böyle bilmiyorum şimdiden nasıl biticek bu aylar onu düşünüyorum.
Kızlar çarşamba günü doktora gideceğim 5+2 de karından ultrasonla bebek ve kese gözükür değil mi? beni aydınlatırsanız sevinirim çünkü her yerde başka türlü yazıyor kafam karıştı...
4+3 de kan değerim 1460 tı.
Çarşamba yine ister kan testi canim hiç bozma moralini. Benim 25 ocak satim 28 subatta kan testi yaptirdim 36.21 çıkmıştı. Gecen hafta çarşamba yani 6 mart da 790 cikti. Cok güzel yuksemis dedi doktor, pazartesi yada sali gunu gel normal kontrollere baslayalim inşallah kesede bebekte görünür dedi.
Bende cok üzülmüştüm 36.21 çıkınca.
Dua et bebisin sıkı sıkı tutunsun sana
canım benımde hıc bulanmıyor doktora soledım cok ıyı dedı
Bende geçen salı yaptırdığımda bu değeri gördük bugün tekrar kan verdim inş. yükselmiştir çarşamba günü doktora gidicez inş. keseyide bebeğide görürüzde içim bi ferahlar inan kaç gündür uyuyamıyorum
Canım sendemi pcolusun bende 5 yıldır neredeyse pcoluyum 1 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum çok şükür Rabbim nasip etti.Normal doğumla pcodan kurtuluyomuymuş inş. bunu öğrendiğim iyi oldu normal olması için çabalıycam kurtuliyim bu hastalıktan Allah beterinden saklasın ama çok zorfilizcim sende hamilesin demek çok sevindim.rabbim kucağına almanıda nasip etsin.normal doğum yapıp pkodan kurtuluruz inşallah
Yükselmiş yükselmiş sikma canini. Sonucu alinca haber ver bizlerede. Çarşamba inşallah bebisi ve keseyide görürsün canım
benim 3+0 da 40.36
3+3 te 351.79 cikti sonucum iyi bisey mi sizce?
en erken ne zaman gitmeliyim doktora?/
İnş. canım çok sağol morel verdin bana haber veririm tabiki haftası belli olsunda bende gebelik takvimimi oluşturayım
Canım sendemi pcolusun bende 5 yıldır neredeyse pcoluyum 1 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum çok şükür Rabbim nasip etti.Normal doğumla pcodan kurtuluyomuymuş inş. bunu öğrendiğim iyi oldu normal olması için çabalıycam kurtuliyim bu hastalıktan Allah beterinden saklasın ama çok zor
central hastanesinden 23 mart icin randevu talep ettim bakalim :)
Değere bende çok takmistim kafama o yüzden sen takma :-D yükseliyor insallah. Simdide baska şeye taktim kafayionuda yarin aşacağız insallah sonra bende takvim olustururum inşallah
canım bebişin hayırlı olsun bizde kan testinde gördük teyzesi doktora 10 gün sonra gidicez ilaç konusunda yardımcı olmak isterdim ama benimki tüp bebiş olunca kullanılan ilaçlar çok farklı oluyo ama folbiolu tüm hamileler kullanıyor bildigim kadarıyla bende dahil.
hemde polikistik overin en ileri haliyim
23 yaşındayım kendiliğimden 1 kere bile adet olmadım.kıllanma hatsafhada
allaha şükür ilk denemede femara +çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.
doktorum normal doğum yaparsam herşeyin düzeleceğini söyledi.buna bende çok sevindim
Beni çok ileri derece değildi glukofenle 40 günde bir oluyodum adet kıllanma ve kilo var bendede 1 kere takibe gittim ama olmadı sonra evimizi taşıdık felan bektım 40 günüde geçti nerdeyse 1 ay geçti kan testi yaptırdım 101.97 çıktı ama aile hekimi beni korkuttu boş gebelik olabilir dedi bugün test yenilendi bakalım ne çıkıcak
hehee :)internetten talep etmistim sonra aklima geldi ben orada calistim neden talep ediyorum ariyim ben geliyorum diyim dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?