bende ankaradayım. aslen eskişehirliyim. 3 kilo verdim.
kızlar durun daha ne kilosu çok almayalım temkinli gidelim ben ilkinde 18 kilo aldım şansım zayıf hamile kalmamdı 54 ile kalıp 72 ile doğuma gittim ama 2 senedir doğurduğum kilodan düşemedim hala 62 kiloyum ve bu şekilde hamile kaldım fazla almamaya çalışıcam bu sefer inşallah
hamileliğimi ilk ogrendıgım gunlarde acayıp cıkmıystı aynada gordumböle oldumm karnımda kocam dı sımdı baktım bayag bayg kaybolmuslar yaa bıde ben artık kola kahve gıbı seylerı içmiyorum
bende ankaradayım. aslen eskişehirliyim. 3 kilo verdim.
ohh maşallahiyiiii şimdilikkk:)))) miğde bulantısı yok denecek kadar az kusma hiç yok:) ama ne zaman böle desem bişey oluyo:)))) onun dışında tek derdim ara ara tutan bel agrısı oda olsun dinlenınce gecio:)))))) sen nasılsın?:)
yakınız:))) yanı yakın sayılırız:) kocaelideyım ben:)
mide bulantısı olanlar çok kilo alıyormuş. Ben bulanıyor diye sürekli tuzlu midemi bastıracak bişeyler yedim. daha çok yoğurt gibi az kalorili tüketmeye çalıştım. yarım saatlik boşluk bile rezil ediyordu beni. kilo verenlerinde bulantı geçince birden iştah açılıyormuş bu sebeple daha çok alınıyormuş. Dikkat etmek lazım gerçekten.
evet canım en doğrusu bende olabildiğince azalttım. Faydalı yediklerinin etkisini de alıyor. sabah çayını kestim, akşam üstü canım çekerse tek başına açık içiyorum. En azından tek tüketmek lazım.
ya ınankı oda aklıma geldı canımmm cok saol.eee bulnatılarında bısey yıyıp ıcemedın dımı sonra sıkıntı olmadı umarım.ıntentte arastıyorum ıste anne adayı 3 ana ogun 3 ara ogun yemelı kahvaltıda .... öğlen.... akşam.... bunları yemelı dıye ben suan 2 ogun anca yıyorum hatta kahvaltıyı saymamm lazım an ca bı parscık eekmek peynır 1 ogun gıbı olyor korkuyorumm aslında
mide kazıntılarına
iğrenç ağız tadına
bişey yemek isteyip yiyememe durumlarına
ve mide bulantılarına iyi gelen şeyleri yazıyorum kızlar (tabi bunlar benim ve ablamlar tarafından hamileliklerinde denenen şeyler)
-kabukları soyulmuş elma,
-tuzlu erik,
-salatalık,
-beyaz ekmek,
-beyaz tam yağlı peynir,
-beyaz veya sarı leblebi
sizin varsa önerebileceğiniz paylaşalım kızlar?
nergisyasemın merhaba:))) ay neden herkes verirken ben kilo aldım:)))) nolcek benım sonummm:))))))
burcucum bak arkadaşların önerilerini sende dinle yemedikçe insan daha kötü oluyor ve halsiz kalıyor en azından salatalık havuç simit falan gibi böle çok seni rahatsız etmicek şeylerden azar azar ye yemeye çalış
Ben kilo almadım diye seviniyorum ama kilo veren çoğunluktaymış.
Selülit bende de çok fazla,hadi kilo sonra verilirde selülit ne olucak bilmem.
Hiç Ankara da yaşayan yok sanırım.
canım bende öğün filan yoktu :) zorla bir çucbuk kreker , 15 dk sonra cacık, 15 dk sonra domates, 15 dk sonra.... vss vss böyle adam gibi bişey yiyemedim. ama cacık yemeni öneririm. naneli , tuzlu yoğunca bir cacık bir süre açlığını ve bulantını bastırır. hatta annem evde mayaladı daha hafif oldu rahat yedim. bende mayalıyorum çok basit zaten. biliyor musun nasıl mayalandığını? madıradan alacağın süt güzel tutar daha besleyici olur. kutu sütler pek iyi tutmuyor aklında olsun.
mide kazıntılarına
iğrenç ağız tadına
bişey yemek isteyip yiyememe durumlarına
ve mide bulantılarına iyi gelen şeyleri yazıyorum kızlar (tabi bunlar benim ve ablamlar tarafından hamileliklerinde denenen şeyler)
-kabukları soyulmuş elma,
-tuzlu erik,
-salatalık,
-beyaz ekmek,
-beyaz tam yağlı peynir,
-beyaz veya sarı leblebi
sizin varsa önerebileceğiniz paylaşalım kızlar?
bende 3 verdim ama sanırım o su kaybı. normalde bu yiyememeye en az 8-10 kilo vermem lazım ama veremedimbebiş tutarmış. bi arkadaşımın ablası 71 kiloyla hamiş kalmış 69 la doğuma girmiş. karnı büyüdükçe başka yerleri incelmiş. inşallah benimde öle olur şu an yiyemiyorum ama 3 ay sona nolur bilmem. şu 3 ayı bi geçireyim. yürüyüş yapmaya başlıcam. bacaklarım incelir belki. bulantımda olmassa kendime bakıp güzel bi hamiş olurum. iş yerinde bi arkadaşım vardı 4 ay önce doğum yaptı ona çok özenmiştim. ama onun bulantısı falan olmadı. hergün süslü süslü gelirdi hamişlikte bi yakışmıştı sormayın. inşallah geçerde bende öle yaparım. şu an saçımı bile taramıorum zaten planladığımdan bir 10 kilo fazlasına hamile kaldım. boğazım çok iyiydi yemek yemek benim için zevkti şimdi yiyemediğim için acıkmadığım için çok mutsuzum. hepte derdim ben normalde böleysem hamiş kalınca dünyaları yerim artık die ama hiç öle olmadı. bu arada bebişlerimizin tarihide aynı
çıbık krekerıde ekle canımmmm
bu arda erıkkkk gercekten cok severım sole bak sulu sulu eksı ekıs su an bıte ondan tıksnmıyorum sanırım
canım aslında abur cuburdan uzak durabılrsek ok fazla almayız dıye dusunuyorummm benımde bulanıyor ama ıste ben bastırmak ıcın tuketmıyorum pek bısey
selülitler beni üzüyorhava azıcık daha ısınsın yürüyüşe başlayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?