2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

mide bulantısı olanlar çok kilo alıyormuş. Ben bulanıyor diye sürekli tuzlu midemi bastıracak bişeyler yedim. daha çok yoğurt gibi az kalorili tüketmeye çalıştım. yarım saatlik boşluk bile rezil ediyordu beni. kilo verenlerinde bulantı geçince birden iştah açılıyormuş bu sebeple daha çok alınıyormuş. Dikkat etmek lazım gerçekten.

Ben kilo almadım diye seviniyorum ama kilo veren çoğunluktaymış.
Selülit bende de çok fazla,hadi kilo sonra verilirde selülit ne olucak bilmem.
Hiç Ankara da yaşayan yok sanırım.

hamileliğimi ilk ogrendıgım gunlarde acayıp cıkmıystı aynada gordum böle oldumm karnımda kocam dı sımdı baktım bayag bayg kaybolmuslar yaa bıde ben artık kola kahve gıbı seylerı içmiyorum

evet canım en doğrusu bende olabildiğince azalttım. Faydalı yediklerinin etkisini de alıyor. sabah çayını kestim, akşam üstü canım çekerse tek başına açık içiyorum. En azından tek tüketmek lazım.

ohh maşallah
bence sen beni hiç sorma çünkü bir sor bin ah işit durumundayım fenalardayım bugün işte biraz idre ediyorum

canım aslında abur cuburdan uzak durabılrsek ok fazla almayız dıye dusunuyorummm benımde bulanıyor ama ıste ben bastırmak ıcın tuketmıyorum pek bısey

mide kazıntılarına
iğrenç ağız tadına
bişey yemek isteyip yiyememe durumlarına
ve mide bulantılarına iyi gelen şeyleri yazıyorum kızlar (tabi bunlar benim ve ablamlar tarafından hamileliklerinde denenen şeyler)

-kabukları soyulmuş elma,
-tuzlu erik,
-salatalık,
-beyaz ekmek,
-beyaz tam yağlı peynir,
-beyaz veya sarı leblebi

sizin varsa önerebileceğiniz paylaşalım kızlar?

bende sabah acık acy yarım cay bardagı ınanırmısn canım cayın kokusu bıle ıcımı kaldıyor

canım bende öğün filan yoktu :) zorla bir çucbuk kreker , 15 dk sonra cacık, 15 dk sonra domates, 15 dk sonra.... vss vss böyle adam gibi bişey yiyemedim. ama cacık yemeni öneririm. naneli , tuzlu yoğunca bir cacık bir süre açlığını ve bulantını bastırır. hatta annem evde mayaladı daha hafif oldu rahat yedim. bende mayalıyorum çok basit zaten. biliyor musun nasıl mayalandığını? madıradan alacağın süt güzel tutar daha besleyici olur. kutu sütler pek iyi tutmuyor aklında olsun.

çıbık krekerıde ekle canımmmm

bu arda erıkkkk gercekten cok severım sole bak sulu sulu eksı ekıs su an bıte ondan tıksnmıyorum sanırım

aa simit çok iyi geliyrdu bana. dışarda simit tost yiyordum. açık çayla karnım doyuyordu en azından.

Ben kilo almadım diye seviniyorum ama kilo veren çoğunluktaymış.
Selülit bende de çok fazla,hadi kilo sonra verilirde selülit ne olucak bilmem.
Hiç Ankara da yaşayan yok sanırım.

selülitler beni üzüyor hava azıcık daha ısınsın yürüyüşe başlayayım.

anladım canımmmm yogurt nıyeyse hıc canım ıstemıyor hatta gecen hafta kanlıca yogurdu aldım olece dolapta duruyor yarın acılmadan cope gıdecek gunah olacak.bıde mıde bulantısının dısında tıkısnme var bende çok fazla yıyeceklerden acayıp derecede tıksınıyorum.

Tuzlu yoğurt ama bol tuzlu.
Tabi bu kadar tuzludan sonra şişmeler başlayınca ne hale geliriz o kısmı meçhul :)

ben hiç kilo vermedim, 62 ile hamile kaldım. planladığım 52- max.55ti
ne duşa giresim var, ne bişey. dişlerimi zorla fırçalayıp giyinip işe geliyorum. ben de bakımlı, süslü hamile olacağımı sanıyordum.
aynı şekilde benim için de yemek yemek bir zevk.
şimdi yiyemeyince berbat hissediyorum,
ağzımın tadı yok.
yerken iyi tadını alıyorum ama sonra gene berbat bir tat.
ablam yiyebiliyorken ye, sonra yiyemeyeceksin diyordu 2 hafta önce. yok diyet yapıcam diyordum ama olmadı tabi ki.

çıbık krekerıde ekle canımmmm

bu arda erıkkkk gercekten cok severım sole bak sulu sulu eksı ekıs su an bıte ondan tıksnmıyorum sanırım

evet evet bir de çubuk kraker, eşime aldırdım bir sürü, acıktıkça ağzıma atıyorum iyi oluyor.

canım aslında abur cuburdan uzak durabılrsek ok fazla almayız dıye dusunuyorummm benımde bulanıyor ama ıste ben bastırmak ıcın tuketmıyorum pek bısey

mecbur yiyorsun canım. Benim hala iştahım yok ama bulantım başlamasın aç kalmayayım diye yiyorum. hamilelik dışında da öğün atladığımda midem bulanırdı. Yine de abur cubur pek tüketmedim aslında. Sadece dışarı çıkınca bir avuç şeker koyuyordum cebime çok sağlıksız ama başka türlü baş edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…