O halde kim nerede yaşıyor,şu ana kadar kaç kilo aldı :)
Ben Ankaradayım.
Ayrıca Ankaralılar hangi hastanelere gidiyorsunuz?
ımmmmm şeyyy kem kümmm sölesemmi yaa hani yapılamıcak bişey değil ama sölüyorum neyse kısır limonlu falan böle
Ben Ankaradayım.
yaa benim nezamandır canım istiyor biliyon mu( ama salça kokusu rahatsız ediyor birinin yapması lazım yani... :? ayy bugün kv. ile kontörle gidecek dönüşte kolundan tutup bize mi getirsem acaba gel gün yapalım deyip te ...
Ben Ankaradayım.
yaa benim nezamandır canım istiyor biliyon mu( ama salça kokusu rahatsız ediyor birinin yapması lazım yani... :? ayy bugün kv. ile kontörle gidecek dönüşte kolundan tutup bize mi getirsem acaba gel gün yapalım deyip te ...
ımmmmm şeyyy kem kümmm sölesemmi yaa hani yapılamıcak bişey değil ama sölüyorum neyse kısır limonlu falan böle
Ben kocaelideyım. 1 kilo aldım bilginize:))))))))
hoş geldin sende durumlar nasıl ?
ben izmirliyim şekerim. 59 kilo hamile kaldım, geçen hafta tartılmıştım en son 60.5 çıktım. Sizde de selülit belası varmı. Benim hamilelik sonrası arttı
Ankarada kuzenim Başkent. Hast. prof. Filiz hanıma gitmiş ve doğumu yapmış. Çok memnun kalmıştı. Aynı hast. izmirde de var ama doğum konusunda yeterli değilmiş. bilginize.
canım aşagıda 8 yazıyor ama bugun tam 7 hafta oldu ultrsona gore.benımde yenı basladı ve gderek artıyor
ben istanbuldayım anadolu yakasındayım tatlım kilo alamadım ancak 2 kilo verdim
7+.. günler aslında 8. hafta içi oluyor ya. bende hep karıştırıyorum :) 8. haftanın içinde bulunuyorsun henüz haftayı bitirmemiş oluyorsun. Benimde bu hafta bulantı doruklara ulaşmıştı.( .
kızlar durun daha ne kilosu çok almayalım temkinli gidelim ben ilkinde 18 kilo aldım şansım zayıf hamile kalmamdı 54 ile kalıp 72 ile doğuma gittim ama 2 senedir doğurduğum kilodan düşemedim hala 62 kiloyum ve bu şekilde hamile kaldım fazla almamaya çalışıcam bu sefer inşallah
hakkari yüksekovada yaşıyorum geçici süreliğine:) bulantıdan tamm 5 kılo verdımm
Günahını almışız zillinin
Kizlar doktora gittim ve guzel haberlerle dondum com sukur... Moralim yerine geldi resmen anne olcagimi simdi hissediyorum.kanamam durmus ultrasonda bebegi gorduk tam gununde gidiyomus allahima cok sukur ki kalp atislari da normal dedi yani insallah dusuk riski gecmis.. Ama hep yattim doktorlari dinlenemedim hala da yatiyorum cunku kalkinca biraz agrim oluyo benim gibi kasiklarinda agrisi olan var mi yoksa benimki artik piskolojik mi :44:
selam kızlar, uzun zamandır yazamıyorum çünkü sürekli yatıyorum. Geçen Cumartesi iş çıkışı otobüsten inip eve doğru yürürken kanamamın geldiğini fark edip inşallah değildir endişesi ile eve kadar dua ederek geldim. Kapıdan girer girmez baktım ki pantolonumun üzerine kadar geçmiş ve gelen kanama öyle pıhtılı yada koyu renk değildi, hemen acile gittik neyse ki kesemiz sağlamdı ancak düşük tehlikesi ile iki gün yattık. Pazartesi ultrasonda baktılar tekrar 13 mm lik kesemizin olduğunu 5+3 olduğumuzu söylediler, günde 3 defa progestan içip yatak istirahati vererek eve gönderdiler, raporum çarşamba günü bitiyor ve ben yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Birsürü doktor araştırdık ve en sonunda salı günü çekirge doruk evrim hanımdan randevu aldık, birşeyler aksi gidecek diye çok korkuyorum. Lütfen dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar, şimdiden allah hepinizden razı olsun
Guzel bir gune gunaydin anneler ... Ruyamda iki kiz cocugum oluyor :)).. Ikiz oldugu dogum aninda anlasiliyor .. Isin komik olan yani yengem benim adima doguruyor vekaleten :)))) hala guluyorum .. Benim isim cikmis cunku .. Hastaneye gidiyorum allahim bebeklerin birisi kocaman kiz yuzunde oglumun gulusu bana guluyor . Cok sekerdi
Sonra kk da topik aciyorum isim konusunda yardim icin :)).. Vruyamda kafamdan tasarladigim isimlerde betül ve beyza :)))
Burazdan cikacagim evden kontrole , dualarinizi eksik etmeyin ..
kızlar bu sabah cok komık bısey oldu.ben banyoda her sabah kı oguruyoru.bı baktım benım koca da basladısana ne oldu dıyorum ama gulmekten kendımı unuttum.onun da kac gundur mıdesı bulanıyormus ayy adam da benımle hamıle kaldı
Günaydın hayırlı cumalar annecikler...herkese güzel günler diliyorum.Rahatsız olan arkadaslar Allah yardımcınız olsun. bebeklerimize kavuşma gününe gün gün yaklaşıyoruz,bazen öyle sabırsızlanıyorum ki hemen geçsin günler diyorum eminim hepinizde aynı şeyleri düşünüyorsunuz :)
Ne güzel bir grup burası ne kadar da hızlı ilerliyoruz,birbirimizi tanımamıza rağmen birbirimizin sevinciyle sevinip,üzüntüsüyle üzülüyor,dua ediyoruz birbirimize.... iyiki varsınız arkadaşlar :)
Herkese günaydin.. Bugün kontrolu olan arkadaslar , hayirli haberlerle gelirsiniz insallah .. Kizlar size iki sorum var
1. sizinde sol karin tarafinizda ayni kalp seklinde atiyormu ??
2. sorum bazen tvde yada herhangi biryerde bir hastalik olayi duydugumda cok korkuyorum acaba diyorum .. Sonra kendi kendimi ferahlatiyorum sizdede oluyormu bu durum ?
günaydın hepinize cici anneler ve cici bebişler..
benim biraz kaşıntım vardı ve akıntım ama dün bi anda suyum gelir gibi altıma kaçırır gibi bi akıntı oldu hemen doktora gittim ben hemen felaket senaryosunu yazdım tabi, suyum geliyo azar azar bebeğin suyu bitiyo falan .. nedense bi kaybetme korkusu var ALLAH korusun... çok şükür basit bi mantarmış krem falan verdi kese sağlam dedi. dün gittiğim doktorumdan daha memnun kaldım sanırım onunla devam edicem hem daha sakin fdazla kalabalık değil.
bu arada alanya ya da antalyada olan annişler var mı ???
keşke ben de geç öğrenseydim. 2 haftalıkken öğrendim ve vakit bir türlü geçmiyor, daha bebişi göremedik bile.
yarın kontrolüm var rabbim sağlıkla görmeyi kalp atışlarını duymayı nasip etsin inş.
eşimle ilk kez gideceğiz bakalım heyecanlıyım
Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.
Kızlar buarada dün bebişimiz için ilk alışverişi yaptık, bana göre daha çok erken ama babamız acele ediyor,şimdiden alalım hepsini almak zor olur diyor. bebeğimize küvet, bataniye ve zıbın aldık
yaptır valla yapacak bırın varsa ben suan en sevdıgım seylerı bıle koysalar onume kısırda bunlardan bırıdır ınankı tıksınyorum yıyebılıyorken yıyınnnn
yaptır valla yapacak bırın varsa ben suan en sevdıgım seylerı bıle koysalar onume kısırda bunlardan bırıdır ınankı tıksınyorum yıyebılıyorken yıyınnnn
ben istanbuldayım anadolu yakasındayım tatlım kilo alamadım ancak 2 kilo verdim
yapyap canım ya annem diyoki hani canın bişey istiyoda sonra yemiyosun ya o bile hasta edermiş insanı azda olsa ondan yicekmişsin aklınızda bulunsun kızlar
bende 3 verdim ama sanırım o su kaybı. normalde bu yiyememeye en az 8-10 kilo vermem lazım ama veremedimbebiş tutarmış. bi arkadaşımın ablası 71 kiloyla hamiş kalmış 69 la doğuma girmiş. karnı büyüdükçe başka yerleri incelmiş. inşallah benimde öle olur şu an yiyemiyorum ama 3 ay sona nolur bilmem. şu 3 ayı bi geçireyim. yürüyüş yapmaya başlıcam. bacaklarım incelir belki. bulantımda olmassa kendime bakıp güzel bi hamiş olurum. iş yerinde bi arkadaşım vardı 4 ay önce doğum yaptı ona çok özenmiştim. ama onun bulantısı falan olmadı. hergün süslü süslü gelirdi hamişlikte bi yakışmıştı sormayın. inşallah geçerde bende öle yaparım. şu an saçımı bile taramıorum zaten planladığımdan bir 10 kilo fazlasına hamile kaldım. boğazım çok iyiydi yemek yemek benim için zevkti şimdi yiyemediğim için acıkmadığım için çok mutsuzum. hepte derdim ben normalde böleysem hamiş kalınca dünyaları yerim artık die ama hiç öle olmadı. bu arada bebişlerimizin tarihide aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?