ya kızlar bizim canımızın çektikleri diye bi sayfamız olcaktı o ne oldu ilk defa canım bişey istedi burnuma bişey koktu ama çok komik yani
yaklaşık bir aydır nete giremiyorum taşındım,net bağlansın die bekledim veee burdayım işte:))))) ay burası iiceeee kalabalıklaşmış:)) günaydın herkeseeee:))))))))
hoşgeldiiiiiiinnnnnnnnn
hoşgeldiiiiiiinnnnnnnnn
Kimlerin nerede yaşadığı ya da şu ana kadar kaçar kilo alındığı gibi bilgilerin paylaşıldığı başka bir bölüm var mı yoksa burada mı paylaşılıyor?
dun doktora gıttıkk bebısımın kalp atıslarını duyduk okadar duygulandımkı ağlıycaktım nerdeyse gozlerım doldu.
ama varya kızla bır kacgundur resmen ac yasıyorum mıgdem bulanıyor tıksınıyorum herseyden oyuzdende cok halsızım[/QUOTE
Gözün aydin olsun saglikla kucagina al inşallah canim
canım ne güzel haberlerle geliyosunuz çok farklı bişe değilmi sana ait canın kanın bişey allah kimseye yokluğunu aratmasın...
serum taktırsaydın hazır gitmişken bir kaç gün rahat ederdin yawrum yaa patates haşlaması diyolar kızlar sende bir dene istersen
canlarımmmm hepınıze cok teşekkur ederımmm.
kucuk bısey ve kalbı atıyor ııcnde cok tuaf cok hos bı dugyudu Rabbıme sukurler olsun bu duyguyu tattırdıgı ıcın
patas haşlamsı aklıma geldı demk ıyı gelenler var bı deneyeyım bakalım
NE koktu bak merak ettim
ya kızlar bizim canımızın çektikleri diye bi sayfamız olcaktı o ne oldu ilk defa canım bişey istedi burnuma bişey koktu ama çok komik yani
burda paylaşıyoruz tatlım onları amanın herşeyi başka sayfada paylaşırsak yedik ayvai
hoşbulduk canımmm:)))) nasılsın? Bebiş nasıllll:))))
dun doktora gıttıkk bebısımın kalp atıslarını duyduk okadar duygulandımkı ağlıycaktım nerdeyse gozlerım doldu.
ama varya kızla bır kacgundur resmen ac yasıyorum mıgdem bulanıyor tıksınıyorum herseyden oyuzdende cok halsızım
ımmmmm şeyyy kem kümmm sölesemmi yaa hani yapılamıcak bişey değil ama sölüyorum neyse kısır limonlu falan böle
Bugün kontrolu olan butun anneler inşaallah hepiniz cok güzel haberlerle gelin inşallah. Sikintili olan rahatsiz olan bütün arkadaslarin da kanamalari lekelenmeleri geçsin beyaza burunsun ve bugunlerin tadini cikarsinlar inaallahi.
Yemi katilan arkadaşlar hepiniz hoageldiniz.
Bu arada vekaleten doğum koptum valla :-D
O halde kim nerede yaşıyor,şu ana kadar kaç kilo aldı :)
Ben Ankaradayım.
Ayrıca Ankaralılar hangi hastanelere gidiyorsunuz?
8-9 haftalar en kötü haftalar. azcık daha sabret canım. Benim şükürler olsun yok artık. Şanslıyım galiba.
O halde kim nerede yaşıyor,şu ana kadar kaç kilo aldı :)
Ben Ankaradayım.
Ayrıca Ankaralılar hangi hastanelere gidiyorsunuz?
ımmmmm şeyyy kem kümmm sölesemmi yaa hani yapılamıcak bişey değil ama sölüyorum neyse kısır limonlu falan böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?