2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kimlerin nerede yaşadığı ya da şu ana kadar kaçar kilo alındığı gibi bilgilerin paylaşıldığı başka bir bölüm var mı yoksa burada mı paylaşılıyor?

8-9 haftalar en kötü haftalar. azcık daha sabret canım. Benim şükürler olsun yok artık. Şanslıyım galiba.

ımmmmm şeyyy kem kümmm sölesemmi yaa hani yapılamıcak bişey değil ama sölüyorum neyse kısır limonlu falan böle

hımmm hamıslıkten once cok sevıyordum gecen almaya gıttımmm bır hısımla gerı cıktımm dukkandan normaldede hep derım pataes salatası da yapın dıye yapmıslar bende almadım alamadım dogrusu ıcım kalktı.kadında demıstır mantak bu herhalde ıstedı şstedı almadı demıstır

bugün kısmetse görecem bebeğimi. bakalım ne kadar büyümüş. 3 hafta oldu ama sanki 3 ay gibi.. :)

hamışlıkten once epeydır tartılmadım ben oyuzden ılk kontrolumden bu yana 800 gram vermısım
haa bu arada istanbuldayım

Son düzenleme:
ımmmmm şeyyy kem kümmm sölesemmi yaa hani yapılamıcak bişey değil ama sölüyorum neyse kısır limonlu falan böle

yaa benim nezamandır canım istiyor biliyon mu ( ama salça kokusu rahatsız ediyor birinin yapması lazım yani... :? ayy bugün kv. ile kontrole gidecez dönüşte kolundan tutup bize mi getirsem acaba gel gün yapalım deyip te ...

Son düzenleme:
kızlar geçmişi oku oku bitmedi :) Puffy abla güzel haberlerini aldım çok sevindim.
Diğer tüm güzel anneler sizin de hayırlı haberlerinizi takip ediyorum :) maşallah herkesten güzel haberler geliyo. Ben de nasipse 5 Mayısta gideceğim kontrole o zaman bebeğim 11+2 olucak inşallah benim de bebeğim hareket edecek kıpır kıpır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…