daha yeni canım yaaa 5 aylık yıl bile değil. bizimki yapıyor o konuda bişey diyemem dün çamaşırları attı makineye ondan sonra nebilim bulaşıkları ben sölemeden boşaltır kirlileri koyar meyve soyar getirir bana ben mutfakla ilişkimi kestim allah razı olsuno konuda hakkını yiyemem ama bazen çıldırtıyo işte
benim eşimin arkadaşının eşide hamile
ikimizinde çok zor geçiyo
geçen bu iki baba adayı oturmuş birbirine dert yanmışlar
arkadaşı benimkine demiş'' durduk yere bağırıyor ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım..bende ona kızıyorum niye böyle yapıyosun diye''
benimkide demiş ''ben bana kızdığında ortadan kayboluyorum siniri geçince gidiyorum yanına''
bayağı dertleşmişler
daha yeni canım yaaa 5 aylık yıl bile değil. bizimki yapıyor o konuda bişey diyemem dün çamaşırları attı makineye ondan sonra nebilim bulaşıkları ben sölemeden boşaltır kirlileri koyar meyve soyar getirir bana ben mutfakla ilişkimi kestim allah razı olsuno konuda hakkını yiyemem ama bazen çıldırtıyo işte
işte bende boşaltamadım dun cok kokuyordu akşam eve gıdınce yapıcam offff offffff
mide bulantısı olanlar çok kilo alıyormuş. Ben bulanıyor diye sürekli tuzlu midemi bastıracak bişeyler yedim. daha çok yoğurt gibi az kalorili tüketmeye çalıştım. yarım saatlik boşluk bile rezil ediyordu beni. kilo verenlerinde bulantı geçince birden iştah açılıyormuş bu sebeple daha çok alınıyormuş. Dikkat etmek lazım gerçekten.
nergisyasemın merhaba:))) ay neden herkes verirken ben kilo aldım:)))) nolcek benım sonummm:))))))
benim eşimin arkadaşının eşide hamile
ikimizinde çok zor geçiyo
geçen bu iki baba adayı oturmuş birbirine dert yanmışlar
arkadaşı benimkine demiş'' durduk yere bağırıyor ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım..bende ona kızıyorum niye böyle yapıyosun diye''
benimkide demiş ''ben bana kızdığında ortadan kayboluyorum siniri geçince gidiyorum yanına''
bayağı dertleşmişler
selam kızlar geçmişi okuyamadım,dünden bugüne var mı bir değişiklik.
Ankara nın neresi?
Hangi doktora gidiyorsun?
selülitler beni üzüyorhava azıcık daha ısınsın yürüyüşe başlayayım.
gecemavisy daha yeni evli olduğunuz için öyle sırnaşıp yanında istiyordur. bence 2 yıldan önce çocuk olmamalı çünkü eşler biribinden uzak kalmak durumunda oluyor hamilelikte ama nasip tabi:)
maşallah seninkine...
ben benimkine söyleyince işine gelirse
yapma canım, valla yapma. eğilip dolaplara uzana uzana ne gerek var.
bırak eşin yapsın.
ayyy cok hosuma gıtııı yaaaaaaaaa
Maşallah valla iyiymiş :)
çok güldüm ya
:
gözün aydın canım..güzel haberleriiz daim olsun inş.
bebişini doya doya izle hasret gider..güzel haberlerle gel inş.
canım benim dr.gavıscon verdi hem ağrı hem ekşime hemde yanma için..
ağrın olunca 1 ölçek iç çok iyi geliyor..
off hasret kaldım deniz havasına..eve tıkıldım resmen..
ist.da değilde bursada çok güzel sabah yürüyüşü..tertemiz hava
gecemavisy daha yeni evli olduğunuz için öyle sırnaşıp yanında istiyordur. bence 2 yıldan önce çocuk olmamalı çünkü eşler biribinden uzak kalmak durumunda oluyor hamilelikte ama nasip tabi:)
maşallah seninkine...
ben benimkine söyleyince işine gelirse
yapma canım, valla yapma. eğilip dolaplara uzana uzana ne gerek var.
bırak eşin yapsın.
ben hiç kilo vermedim, 62 ile hamile kaldım. planladığım 52- max.55ti
ne duşa giresim var, ne bişey. dişlerimi zorla fırçalayıp giyinip işe geliyorum. ben de bakımlı, süslü hamile olacağımı sanıyordum.
aynı şekilde benim için de yemek yemek bir zevk.
şimdi yiyemeyince berbat hissediyorum,
ağzımın tadı yok.
yerken iyi tadını alıyorum ama sonra gene berbat bir tat.
ablam yiyebiliyorken ye, sonra yiyemeyeceksin diyordu 2 hafta önce. yok diyet yapıcam diyordum ama olmadı tabi ki.
selam kızlar geçmişi okuyamadım,dünden bugüne var mı bir değişiklik.
çok anlattıda eşim hatırlamıyorum..bu arkadaşı çok da sinirlidir öyle çekemez..
eşime demiş sakinleştirici varmı sende gece uykum kaçıyo bu defa ona kızınca üzülüyorum
çok güldüm dertli oldu adamlar
benimki Allah razı olsun yemek yapıyo bulaşık atıyo makineye ..çamaşır atıyo
arkadaşına demiş sen benim gibi olsan hastaneyede yatarsın
ağrı derken? benimki yanma kazıntı gibi oluyor hep acaba kastın bu mu?
doktor rennie duo verdi, anlık rahatlatıyor mide problemleri için ama ben elmayı tercih ederim.
canım benim kaç yıllık evlisiniz?
hepsi normal olabilir, erkekler böyle. kendileri çekmeyince anlamazlar asla.
dün rica ettim mutfak kokuyor, kapısı da yok mutfağımıın açık lütfen makinedekiler temiz, boşaltıver kirlileri yerleştir diye. yapmamış.
sabah yanıma bişeyler almak için giriyorum o iğrenç kokuları çeke çeke.
bir de bahanesi hazır: "sen uyanmayasın diye yapmadım" ama maç izliyor ben maç sesine uyanmıyorum sanki
böyle anacım bunlar
ben de uyku problemi yaşıyorum aynen önden gidip yatıyorum, geleyim mi diye yarım ağızla soruyor, ben de yok diyorum. normalde gelmediği için kızardım. şimdi gelmese de uyusam rahat rahat diyorum.
batıkentte oturuyoruz canım o yüzden bilgiye gidiyorum. selçuk bey var onu çok methettiler bide bizim şirkette kızların çoğu ona gidiyordu. şirkette konya yolunda dikmende oturanlar bile oraya gidiyorlar. bende iyidir diye ona başladım hemde evimize yakın doğum zamanı acil sancılanırım falan rahat olur gitmesi diye. malum trafik problem burdasen nereye gidiosun canım?
bende 68 le kaldım şu an 65 im. 58 le kalmayı istiodum. umarım çok kilo almam şu an canım bişey istemio ama sonra isterse bilmiyorum napıcaz. ben yerkende pek tat alamıyorum. dişlerimi günde 3 kere fırçalarken 1 e düşürdüm. sabahları saçımı bile taramıyorum. aynı kıyafeti iki gün giyiyorumhergün duş alan ben artık haftada 2 gün zor alıyorum. çünkü duşta tansiyonum düşüyo. çarpıntı oluyor kendimi dışarı zor atıyorum. ondada eşim yıkıyo kendim hareket etsem bayılıp kalırım heralde. bişey yiyemiyorum uykuda çok düzensiz öyle olunca bünyem zayıf düşüyor heralde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?