2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

benim eşimin arkadaşının eşide hamile
ikimizinde çok zor geçiyo
geçen bu iki baba adayı oturmuş birbirine dert yanmışlar
arkadaşı benimkine demiş'' durduk yere bağırıyor ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım..bende ona kızıyorum niye böyle yapıyosun diye''
benimkide demiş ''ben bana kızdığında ortadan kayboluyorum siniri geçince gidiyorum yanına''
bayağı dertleşmişler

ayyy cok hosuma gıtııı yaaaaaaaaa

gecemavisy daha yeni evli olduğunuz için öyle sırnaşıp yanında istiyordur. bence 2 yıldan önce çocuk olmamalı çünkü eşler biribinden uzak kalmak durumunda oluyor hamilelikte ama nasip tabi:)
maşallah seninkine...
ben benimkine söyleyince işine gelirse

işte bende boşaltamadım dun cok kokuyordu akşam eve gıdınce yapıcam offff offffff

yapma canım, valla yapma. eğilip dolaplara uzana uzana ne gerek var.
bırak eşin yapsın.

amanınınnnn

kız bazende acıyorum gözümün içine bakıyo yemek yerken acaba bi lokma yiyebilcekmiyim die baktım almış kirli sepetini dün gidiyo çamaşır atmaya üzüldüm hem acıyorum hem kızıyorum

nergisyasemın merhaba:))) ay neden herkes verirken ben kilo aldım:)))) nolcek benım sonummm:))))))

ben de aldım canım ya :/ bu verenler de nasıl veriyo anlamadım gitti

Maşallah valla iyiymiş :)
çok güldüm ya
selam kızlar geçmişi okuyamadım,dünden bugüne var mı bir değişiklik.

hoş gelin canım :) valla ben de bi okuyorm bi kaçıyıryorum o kadar hızlı geçiyo kği sayfalar :) sen nasılsın asıl?

Ankara nın neresi?
Hangi doktora gidiyorsun?

batıkentte oturuyoruz canım o yüzden bilgiye gidiyorum. selçuk bey var onu çok methettiler bide bizim şirkette kızların çoğu ona gidiyordu. şirkette konya yolunda dikmende oturanlar bile oraya gidiyorlar. bende iyidir diye ona başladım hemde evimize yakın doğum zamanı acil sancılanırım falan rahat olur gitmesi diye. malum trafik problem burda sen nereye gidiosun canım?

alında ben bir sene geçsin diyodum çocuk için ilk ay ilaç kullandım ama ilaç bana dokundu bıraktım eşim korunuyodu güya anlaşılan oda korunamamış benimki tam bir süpriz yumurta

ayyy cok hosuma gıtııı yaaaaaaaaa

Maşallah valla iyiymiş :)
çok güldüm ya

:

çok anlattıda eşim hatırlamıyorum..bu arkadaşı çok da sinirlidir öyle çekemez..
eşime demiş sakinleştirici varmı sende gece uykum kaçıyo bu defa ona kızınca üzülüyorum
çok güldüm dertli oldu adamlar
benimki Allah razı olsun yemek yapıyo bulaşık atıyo makineye ..çamaşır atıyo
arkadaşına demiş sen benim gibi olsan hastaneyede yatarsın

sağol canım doktora gittiğimde yazdırayım mide yanması ağrısı nedir bilmezdim birkaç gündür midemde yanıyor.Çık gez canım ohh miss gibii..

yap adama da yzaık aslında yemek yok,paris yok temizliğdede yardım edıyor zaten akşam saat 21:00 da geliyor ne bılıyım yaa cok bunaldım aslında mesela su an mdem bos grulduyor aclık bas agrısı yağıyor ama cıkssss herseyden tıksındıgımden yemek yıyemıyorum

bende 68 le kaldım şu an 65 im. 58 le kalmayı istiodum. umarım çok kilo almam şu an canım bişey istemio ama sonra isterse bilmiyorum napıcaz. ben yerkende pek tat alamıyorum. dişlerimi günde 3 kere fırçalarken 1 e düşürdüm. sabahları saçımı bile taramıyorum. aynı kıyafeti iki gün giyiyorum hergün duş alan ben artık haftada 2 gün zor alıyorum. çünkü duşta tansiyonum düşüyo. çarpıntı oluyor kendimi dışarı zor atıyorum. ondada eşim yıkıyo kendim hareket etsem bayılıp kalırım heralde. bişey yiyemiyorum uykuda çok düzensiz öyle olunca bünyem zayıf düşüyor heralde :26:

hoş gelin canım :) valla ben de bi okuyorm bi kaçıyıryorum o kadar hızlı geçiyo kği sayfalar :) sen nasılsın asıl?[/QUOTE]

sağolasın,ben de aynı bir bakıyorum hemen çıkıyorum,gözlerim ağrıyor.bilgisayar ekranına bakarken insan göz kırpmazmış fazla,o yüzden ağrı yapıyormuş.
beni sorarsan şimdilik iyiyim çarşamba günü kalbi halen atıyordu ve büyümüş geçen cuma 16mm idi,çarşambaya kadar yine büyümüş teyzesi.uzun mu olacak ne pazartesi ya da salı tekrar randevum var,bakalım ne diyecek hayırlısı.

anam kocene maşallah yemekde yapıyor haaaa benımkıde sesını cıkarmıyor kıss onune kacgundur ekmek peynır tost most bıseyler koyorum hıc ıtıraz etmıyor olsun dıyor

ağrı oluyor canım bu aralarda midem yanıyorr bende elmayı bir deneyeyim inş iyi gelir...

Ben Selahattin Kükner'e gidiyorum. Ümitköy de A Klinik bir de Tunus da Elit Med diye kliniği var.Doktorumdan çok memnunum ama hastane de çalışmıyor,anlaşmalı olduğu hastaneler varmış doğumu oralarda yaptırıyormuş.Kan tahlillerini falan kliniklerde yaptırıyorum ama ileriki testlerde falan hastane gerekirse diye araştırma yapıyorum.
Şirket oto servisi falan mı? Konya Yolu deyince öyle şirketler geldi de aklıma :)

aynı problem bende de var canım duşa girince bana bişeyler oluyo geçen gün resmen bayılıyodum aşkımm diye seslendim sesim de çıkmıyo suyu kapattım sabunlu sabunlu zor çıktım duştan biraz kendime gelince eşim halletti gerisini o yıkadı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…